Detlef Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 ......... pinnekjøtt fra Bjorli, ......... Snadder - uten tvil . Likevel ble det ribbe her i skogen på Bjorli - med kokte poteter og rosenkål. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAH Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Nå står juledagsbrunchen for tur... Det her blir fråtsing fra et vel overdådig koldtbordl..... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELGR Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Først til Woff, stakkars dævel!! Gårsdagens meny bestod av: Svineribbe med sprøtt svor, kjøttkaker, pølser, hjemmelaga surkål, mandelpoteter en lys sennepkrydra brunsaus. Drikke til var hjemmebrygga Andrimne Old Ale og en liten Gilde Taffel Aquavit i lilleglasset! Til dessert riskrem som bestandig før! Passer oss fortreffellig, og fortsatt God Jul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 Åherre! I går var det møøør ribbe (stekt i over 4 timer) med sprø svor, fars medisterkaker, Ringerikspoteter, hjemmelaget rødkål og sjy/ribbefett (ikke brunsaus som enkelte ser ut til å tro at man skal ha til ribba!), fulgt av riskrem med rød saus laget på kirsebær fra egen hage. I formiddag diger julebrunsj. Nå skal jeg straks på kjøkkenet og gjøre opp et par orrfugl. Vi rike har det godt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Haha Sako30-06, ja me rike har det absolutt bra... Ja i går var det lutefisk og i dag blir det svineribbe her i gården.. Både sur og rødkål, og ein liten skarp saus til.. I tillegg så har eg marinert og laga til ein spareribs variant av beina på ribba, som eg skjærte av, i det eg la den i litt salt og pepper.. Huff, det er knallharde dager gitt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Julaften var det lutefisk, hjemmelagd flatbrød og godt smør som forrett. Hovedretten er som alltid pinnekjøtt, fulgt av riskrem til dessert. Var mett langt utpå 1ste dag så da ble det juleskinke (hjemmelagd) med mandelpoteter, tomatsaus, asparges og brokkoli. I dag gjorde jeg opp noen rugder, skar ut bryststykker, lår, lever og hjerte. Brunet bryststykkene og lår og la de til sides før lever, hjerter og selvplukket kantarell gikk i panna for bruning, toppet med et halvt beger rømme og en halv boks med fløte, lårene gikk oppi og dette stod og surret mens mandelpotetene ble satt på kok. Siste 2-3 minuttene fikk bryststykkene seg en tur i panna. Servert med rørte tyttebær, brokkoli og blomkål. Enkelt, greit og godt. Siden jeg skal kjøre en liten tur (når jeg orker) får vinen vente men det blir nok en god Rioja senere, mett nå ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taiko Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Heisan I dag var det tid for å gjøre opp forrige helgs harer. Jeg hadde egentlig planlagt koldtbord til fruen kom hjem fra jobb. Men etter som flåing og partering skred frem. Ble lysten til å lage det absolutt beste jeg vet, Klassisk pepperstekt haresadel, allt for stor. Oppskriften har jeg lagt ut i en tråd tidligere, men jeg kan vel gjenta For fra i dag av er dette en ny juletradisjon i dette hus Skjær av alle senene på ryggen, skjær litt ned på begge sidene av ryggbenet og press kjøttet litt ut til sidene. Gni sadelen inn med smør og olivenolje. Dekk med grovhakket pepper, timian, persille og dryss over salt. sett sadelen i ovnen på 200 grader i 15 min, ta den ut og la den vile i 10 min, sett så tilbake i ovnen i ca 3 min. Ta ut, hell på cognac og tenn på. la det brenne til det slukner, dette for å brenne av pepperen. Sil kraften over i en kaserolle, tilsett litt viltkraft og kok opp. Jevn sjyen med usaltet smør. Skjær av ryggfiletene og kutt i grove skiver på skrå. Server med stekt skogsopp og stekte poteter. for 4 pers: 2-4(etter str.) haresadler 4 ss grovhakket sort pepper 1 ss timian 4 ss persille 1 ss smør 4 ss olivenolje salt 0,5 dl cognac 2 dl viltkraft ass. sopp 6 voksne poteter evt annet godt tilbehør sjyen serveres ved siden av Nok Chateauneuf - du - pape fra Rhône - den perfekte harevinen takk til Lars Erik Underthun for denne Bedre blir det ikke Byttet i dag bort sausen mot soppstuing Fikk et innfall om å dokumentere fremgangsmåten med bilder her. Beklager bildekvaliteten på de bildene jeg har tatt Sadelen bør etter min menig tilberedes som filet, stekes rosa. utgangspunktet: Etter fjerning av hinner og sener, Har samtidig skjært ned på begge sidene av ryggbenet og presset kjøttet litt ut. Så gnis den inn med dette: Timian, persille, grovhakket pepper og smør/oljeblanding. Hadde dessverre ikke friske urter i dag, så jeg måtte nøye meg med tørket Her er poteter og sadel klar for stekeovnen: Soppstuingen med kantarell fra en av høstens raid hører selvsagt til: Så var det klart for flambering med Bache Gabrielsen Her er filetene skjært løs fra sadelen: Det er servert: Enkelt og nydelig er dette Og ja, vi ble veldig mette. Tusen takk for maten Taiko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 Taiko, jeg synes du bør lage en oppskrift-bildetråd utav det innlegget der Til topic: Annendagsorrfuglen er fortært, med klassisk tilbehør og den nest siste flaska av '98 Ch. la Nerthe. Et liiiite glass portvin sammen med molte-og-krem (blandet ved bordet) og krumkakene gjorde seg. En Monty Python-dokumentar på TV'en etter maten og så et glass god brun grappa gjorde kvelden ca. perfekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Det synst faktisk eg også Taiko, det der såg mektig flott ut.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperlink Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Har frem til nå ikke bidratt med noe under "matprat", men det er jo 1. januar... Nyttårskalkunen har sikkert de fleste Kammerater full kontroll på, men slik pleier jeg å gjøre det: Råvarer: - kalkun (5,5 kg) Stuffing: - en pakke medisterfarse - ca en halvkilo hjortekjøttdeig (uten tilsetninger) - en løk - ca to store never baconterninger - 2 egg - litt melk (eller føte) - halv spiseskje potetmel - noen tørka kantareller (et par timer i vann først) - kvitseidsmør - en halv sitron - litt appelsin - tyrkisk pepper - kruspersille - salt&pepper Hjortedeigen kjøres i foodprosessoren sammen med løk, melk, litt appelsinsaft og litt sitronsaft. Kjøres til konsistensen er finere, men ikke mer enn at at det fortsatt,) er litt grovt. Så tilsettes egg, sopp, bacon, kruspersille. Dette kjøres så litt mer i professoren. Blandes så sammen med farsen, og stuffing er klar. Kalkunen pensles med smør, krydder og sitron. Jeg steker alltid kalkunen i pose - da får jeg all kraft samlet i den og jeg syns kalkunen blir saftig og fin. Stekingen er enkel nok, men passer på så det ikke blir for sterk varme (ml 150 og 180 grader). Så til salaten: - hodekål - mandariner - rosiner - valnøtter - eple - druer - lettrømme - pisket krem med en knivsegg vaniljestang Snitt kålen veldig fint i 2-4 cm lange "tråder". Legg lagvis kål, rømme, alt det andre og krem til bollen er full. Pyntes med mandarinbåter, valnøtter og druer. Denne salaten er frisk og fin, og oppskriften stammer opprinnelig fra Island. Sausen lages fra bunn med kvitseidsmør og mel (husk å koke lenge nnok så melsmaken forsvinner). Kan smakssettes på mange måter, men denne gangen ble det litt rødvin og krydder. Serveres med mandelpoteter og brokkoli. Når det gjelde vin så er jeg ikke den rette å komme med anbefalinger, men der vet jeg det er mange som kan mye. Har laget kalkunen slik mange ganger og gjestene har vært fornøyde Denne gangen ble desserten Mauds pudding Har desverre ikke bilder av måltidet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimjorgen Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 åh, da var nattens snacks vel oppspist. Butikkjøpt entrecote fra kiwi i 14,90kronersklassen (som jeg forøvrig er kjempefornøyd med) som gikk ut på dato for en ukes tid siden. Stekt champignon Bernaisesaus Hvitløksbaguette. En litt rar mix kanskje, men tok det jeg hadde for hånden! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELGR Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Endelig tilbake til normalen. Gårdagens meny bestod av: Lettsaltet torsk Gulrot/purreløkstuing Guløye poteter Baconfett Er så godt at man nesten må ha flatbrød til! Drikke til dette er godt kildevann. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Covi Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 mmmh.... Ferskt kjøtt og suppe til middag i dag. Med klimper som smeltet på tungen, 7% eddik og god løksaus med fløte. Kjøttet var billig ytrefilet fra kiwi. Blir nok suppekjøtt med mer fett i nestegang for ytrefileten ble litt tørr. Men smaken var veldig bra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugsen Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Rakfisk fra Tydal med mandelpotet, rødløk , purreløk,rømme,sennep,heimlaga potetlefse og heimbaka flatbrød. Parmaskinke og heimlaga gravlaks. Drikke fru lysholm aquavitt og juleøl kl3 Rignes, Dalhs. I morgo blir det "Sekkjepåse" livet er godt. Mvh Knut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 I dag var det hjortekaker, brun saus, mandelpoteter og kålstuing på menyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samson Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 hyperlink: Når du steiker kalkun heil som du gjør. Blir ikke kjøttet litt tørt? Jeg har gitt opp å steike den hel. Syntes ikke resultatet ble så bra. Jeg har de siste årene demontert fuglen før jeg steiker for å kunne ha bedre kontroll på kjøttet. Mulig at det bare er meg som gjorde noe feil, men det burde ikke være så vanskelig å steike en slik fugl da. Jeg får iallefall fint resultat med dette, selv om det ikke er så fint å servere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rak Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Steker også kalkunen aldri hel. I en av bøkene til Brime er det er oppskrift på kalkun jeg følger. Kalkunen parteres. For å gjøre det enkelt sitter jeg igjen med 2 bryststykker og 2 lårstykker (behold skinnet). For å få best resultat fjernes "nederste" delen av låret med hard hånd (mye "trevler" der). Stykkene surres sammen til en fin "stek". Ovn på 180 grader. Krydres og pensles med smør. 20 min i ovnen, så ut av ovnen for 10 min kvile, nye 20 min i ovnen, 10 min kvile og til slutt 20 min i ovnen igjen. Pensles under kviletiden. Litt mer arbeid enn å skyve kalkunen inn i ovnen hel, men jeg kan love at resultatet blir meget bedre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Ååååå fyttikatta, i dag på morsdagen, så blei det ytrefilet av hjort, med 80-90 døgngraders modning, pepperbernaise, smørdampa brokkoli og mandelpoteter... Som ikkje det var nok, så bakte kjerringa skuleboller, med eggekrem og den var toppa med melisglasur med kokos, nei å nei, det er tungt å få ned kaffien her.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Hjortegryte i går, Rugde på menyen i dag, ikke vondt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skattebo Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Hjortegryte i går, Rugde på menyen i dag, ikke vondt rugde er ikke hverdags kost her i valdres,kan man si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Cipheron eg venter på 12 rugder som eg skal ha til middag om nokon veker, det er fabelaktig god mat. Kjekt å få litt bestikkelse hjå søster og svoger for barnepass. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Med tanke på hvor de holder til er det nok ikke manko på rugde der i gården nei, slett ikke ille her på denne sida av fjorden heller Etter min mening den beste matfuglen og det skader jo ikke at det er den artigeste jakten heller... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 He, he, sant det Cipheron. Dei har vel igjen litt i fryseren, så trur neppe eg tømmer lageret.. Og det er ein knasegod fugl, spesielt når ein ribber og får med skinnet og fettet der, men eg orker desverre ikkje det, så det blir hurtigmetoden med å flå desverre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
therealhunter Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Har nok en gang fått bekreftet at skarv er nydelig matvilt i dag Først ble skarven kokt en stund slik at den skulle bli mør og god. Deretter helte jeg av det øverste fettlaget i gryta og helte av litt kraft. Deretter ble stykkene skjært opp i små biter og frest i panna med sopp og bacon til den fikk en liten stekeskorpe. Deretter hadde jeg oppi masse fløte og rømme og lot det stå og putre en stund. Ble servert med poteter, grønnsaker og tyttebærsyltetøy. Dette er noe jeg vil anbefale til alle andre, det smakte fortreffelig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkerante Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 I kveld ble madammen budt på middag. Jeg bestemte meg for å lage noe godt basert på vilt. Etter et dykk i fryseren falt valget på en vakumpakket rådyrsadel fra desember 2008. Denne ble beinet ut Den ene ytrefileten ble pakket inn i serranoskinke og tredd inn i stekeovnen. Fileten ble servert med tagliatelle og en litt utradisjonell pesto basert på fersk grønn chili, ristede solsikkekjerner, hvitløk og fersk persille. Garnityr ble stekt kantarell og sukkerterter. For syns skyld kuttet jeg også opp litt rapidsalat Til dessert ble det en edel blå fra Gangstad gårdsysteri Slo litt på stortromma i vinvalget, og ofret en Barolo jeg kjøpte i Firenze for to år siden. Til osten reiv jeg i en Tokaij Stappmett og fornøyd kone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugsen Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Litt spesiell meny, hjemmelagde vårruller og sjøkreps. Var med naboen å drog 2 lenker, ca 30 teiner i dag, kom til land kl 15 og kl 16 fikk jeg 18 stk sjøkreps ferdig koka. Snakker om kortreist og fersk mat. Knut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNiko Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 spiste fårikål i går, skulle ha dødd av ekstra vekt i systemet men jeg sitter nå enda her, så det blir sikkert samme prosedyre neste gang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyttergutt Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 spiste fårikål i går, skulle ha dødd av ekstra vekt i systemet men jeg sitter nå enda her, så det blir sikkert samme prosedyre neste gang Fårikål er jo det beste som fins da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadob Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Hjort og rådyr - "i alle deler" de siste ukene - har fått meg viltlei . Fårikål har omtrent sprengt vomma ! I går var jeg ute med fluestangen - og fikk en ok torsk, samt en lyr . Begge ble kokt - og med litt rødvin - er det snart senga Men erfaringsmessig - blir jeg ikke så "tung" i morgen - av et fiskemåltid - som feit fårikål. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Tok opp 2 poser med fisk i går, blanding av småsei, torsk og lyr. Hadde kokt fisk i går, og plukkfisk i dag av restene, det er hærlig mat.. Og som du Shadob skriv her, du blir litt lettere og fortere sulten igjen, etter eit fiskemåltid.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadob Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Vurderer å kutte jakten - til fordel for mindre stressende aktivitet - som fluefiske Men bare vurderer altså Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Hah, den må du lengre ut på landet med Shadob, jakt og fiske er eit virusrelatert sjukdom eller lidelse, om ein kan kalle det for det. Den er sterkt smittsom, den har veldig få oppdagede motstoffer, og følger deg som regel livet ut.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadob Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Var jo bare til vurdering Fluefiske er noe som bare "tar mer over" - enn jakten. Så "planen" er: Fluefiske i et meget bra vann fra midten av mars - til jeg drar til Afrika på håndvåpenjakt i april (før lønnsoppgjør/streiker). Skåne - etter villsvin på sommeren - samt laksefiske. Håndvåpenjakt i Afrika - i begynnelsen av september (mellom fiskeslutt og hjortejakt). Fra januar til april - er jeg "fri". Så kom med forslag . Men bare jakt og fluefiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSamiK Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Fra januar til april - er jeg "fri". Jøss...har du ikke oppdaget sjøørreten enda? Januar til April er jo herlige fiskedager med fluestanga, vel og merke om det ikke er så kaldt at snøret fryser fast i stangringene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadob Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Hvis du har vært innom div. fiskeforum`er - kan du ikke overse mine erfaringer etter 40 års vårfiske etter SØ Har mange dårlige egenskaper - og èn av de - er å skrive/innvolvere meg for mye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rp15oryx Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Medaljongar av indrefilet frå ei liti kolla, steikt med litt løk, paprika og champignon, fløytestua poteter og kodnøl. Kjeringi fekk Nippozzano til, veit ikkje heilt korleis det passar, litt skeptisk, men ho let vel. Ventar berre på at Himbeer-slivoen skal bli passeleg kald nok til å introdusera for henne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S&L97 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Kamskjell og grønne asparges med en Tokara 2008 Stellenbosch Chardonnay med utrolige 14,5 % Etterfulgt av lammecarre med amadinepoteter og små nusselige erter og en Amarone Guiseppe Campagnola 2006. Desserten ble Renard Gillard Brie og Morbiere sammen med et glass til av Amaronen Avslutningen blir en klunk Martell Napoleon Special Reserve og fyr i pipa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnum_mauser Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Kokte to svære panner med kjøttkraft forleden, etter ein bukk som blei utbeina på torsdagen. Fredag serverte eg madammen heilsteikt ytrefilet av hjort med viltsaus. Ho var skeptisk i forkant, men trykte i seg så mykje, at ho var både sur og dorsk i mangen timer etterpå Restane av ytrefilet'n har blitt snadderpålegg i helga Sausen eg lager til hjortesteik/biff er som følgande: Ein solid klatt med margarin som får bli brunt i panna, før ein tilsetter to ss med mel og bruner til det er så brunt, at vanleg brun saus vil smake litt brent. Spe på med veske, ca 4-5 dl med kjøttkraft skulle være nok. Sausen skal no vere tjukk, og den skal få koke i 10 minutt ca. Tilsett så eit beger seterrømme, 4 - 5 gode sneier med god brunost, 3 knuste einebær, grovkverna pepar og salt. Det heile skal få kose seg i 10 minutt ca, så er det klart til servering Ein kan sjølvsagt tilsette både sopp og løk, dersom ein ønsker det Etter ein har fått i seg ein god porsjon av denne sausen, med dertil mengder kjøtt og anna tilbehør, skal ein ikkje rekne med å få gjort noko særlig på fleire timar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funnsjødalen Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Stønn.... Lammelår stekt på 80 grader, 6-7 timer, i stekepose med rosmarin, hvitløk og gulrotbiter. Sausen ble basert på ltt av kraften, fløte, rømme, øl og tyttebær. Sammen med nypoteter, rosenkål og brokkoli, gjorde det sitt til at jeg åt til jeg skjemtes, i mitt eget hjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Hehe, ja det er fort gjort å måke for mykje innpå.. Hadde årets første svineribbe i dag, grei mat å kjøpe når det priskrig og under Kr : 20.- for kg`et.. Skikkelig sprø og flott svor, det var kanonbra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raudnakke Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Buurp.. Da var rådyrrygg med brokkoli,viltsaus og amandinepoteter senket ned til fordøying Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egil Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Fra januar til april - er jeg "fri". Så kom med forslag . Men bare jakt og fluefiske Gaupejakta starter 1/2 og ellers kan en jo slå ihjel litt tid på seljakt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funnsjødalen Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Det ble lammefrikassè av gårsdagens rester. Jaggu meg like mett idag og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Litt matgreier fra siste mnd ca. Grillet lammeribbe: And med helstekte poteter: Resteandesuppe: Bestilte krydder fra USA for litt siden: Hengemørnet t-bone steak "The Handyman" burger fra cheeseandburger.com: Fish & Chips: Lammesteik: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Middag i kveld blir denne: http://cheeseandburger.com/camelot sammen med ca litt i overkant av en flaske rødvin tenker jeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Helsiken ta Slemmo, dei bildene dine, vitner om ein som er glad i mat... Ååå, pokker ta, eg har nettopp slafsa i meg ein hjortekorv med potetstappe, lettvindt mat på ein Fredag, og nydelig.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Matlaging er jo en type husarbeid som jeg kan se umiddelbare positive resultater av, det er ikke som når dama sier det er på tide jeg støvsuger stua....også er det ikke et støvfnugg å se uansett Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Steike!.....det ble litt av en burger, den er laget med Brioche, stekt sopp, løk og pepret bacon, dijon mayones, bifftomat og camembert: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taiko Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Fa......n ta deg Nå blir jeg gående hele arbeidsdagen å hungre etter svære burgere Så vanvittig godt ut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Reinsdyrkarbonader, beklager den overkokte rosenkålen : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.