Jump to content

All content last two weeks

Showing all content posted in for the last 14 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Reklamen sier: Two infinitely adjustable drums included, one large and one small. These Quick Change drums will accurately and reliably drop charges from 1 to 80 grains of powder.
 3. Yesterday
 4. Man får vel momsen igjen når det er nytt våpen? Jeg klarer ikke å finne bruksområde for kip. Men har veldig lyst på en...
 5. Har litt over 400 stk .224 scenar. Byttes gjerne i helmantel.
 6. Jeg vil foreslå Peak LED solutions. De har imidlertid bare hvitt lys. Du får eventuelt lage et fargefilter selv.
 7. Jeg har også vurdert disse opp mot hverandre, på jaktdepotet var det ihvertfall to stykker som pratet godt om Fabarm. Fikk inntrykk av at man får mye for pengene ved å velge Fabarm, men det ryktet Beretta har gjør vel valget enkelt for veldig mange.. Ingen som har erfaringer med Fabarm her?
 8. "Hoppe i skyttergraven" (overført). Brukt om stillingskrig for å forsvare rettigheter, fordeler eller standpunkter. Sitat: "rådgiverne anbefaler normalt en av to strategier – enten å legge seg flat og innrømme kritikkverdige forhold, eller å gå i skyttergravene og tilbakevise alt" https://www.naob.no/ordbok/skyttergrav
 9. Ta bort litt tre, og forsterk med epoxy. For at det skal bli pent kan man bruke en kompetent børsemaker. Om ikke det er så nøye, gjør selv og spar noen kroner. Kan tilogmed være litt gøy.
 10. Landrø er den norske importøren av Sauer, så stort mere pålitelig burde ikke finnes. Men som @Skarvekongen sier, så er det ikke komplett våpen.
 11. bbdg

  KG til riflepuss

  Ebay eller Brownells dk
 12. Er jo litt betenkelig at den har overlegen bc ift "dedikerte" langholdskuler som Eld-X etc.
 13. Og HER setter vi en strek for konspirasjonsteorier. Tråden låses midlertidig mens vi vurderer om den har noen særlig funksjon for annet enn pjatt. Innlegg som berører selvmord og svar til disse er fjernet. Fortsatt diskusjon/spekulasjon rundt det tragiske utfallet dette fikk for personen involvert fører til advarsler/utestenging. Ole
 14. Ja, selv om mekanismen egentlig er enkel, så er det mange deler som belastes. Ganske fort kan det gå også, om avtrekkeren holdes inne, og fortreet går som f...! Har sett en sprengskisse, men skjønner det er litt med å ta den i små støkker. Har forresten ikke tenkt til skyte med FFFG, da jeg ikke liker å pusse mer enn jeg må. Litt usikker på kvaliteten i Pedersoli, men har fått forståelse av at den er av de bedre replicas. Om noen har erfaring, så er det fint å høre. Litt morsomt med slike "udda prylar", livet er for kort til å være så forbasket A4. Men, som du er inne på, mekanismen har nok sine ulemper, dessverre. Håper du får fiksa din, veit om en kar (våpensmed) som kanskje kan hjelpe deg (han har bytta noen fjører og filt litt på børsa mi før jeg kjøpte den). Send en PM om interesse.
 15. Vargen

  Bulk i demper

  Hvis den ikke sitter skeivt på pipa, så ville jeg prøveskutt som den er. Se gjennom løpet fra kammeret om det ser ut til at demperen sitter rett, er det ingen skjevhet så er det ikke noe problem. Min gamle Hausken Standard har en svær bulk som gjør den vanskelig å demontere for puss, men kula tar ikke borti baflene så den funker utmerket likevel.
 16. Det burde være nok med 8 ulike feltøvelser derav fire med revolver.
 17. Er vel bare å høre med en schau butikk, eller annen butikk som selger tikka med litt volum. Om de kan bestille inn ett?
 18. 😯
 19. 150 grain Norma Ecostrike i 30-06, skutt fra min Brno ZG47 med 60 cm pipe (originalpipe fra 1957) Liten 1 1/2 års elgokse, slaktevekt 129 kg. Rent sideskudd i bog, avstand ca 220 m (Helt ideell jaktsituasjon, dyret sto helt stille på åpen myr) Kula sto mellom sidebena på motsatt side, iallefall ene lungen var bare grøt. Skjøt 2 skudd, begge satt der de skulle, den andre gikk gjennom dyret. Elgen gikk maks 50 meter før den datt, og var stein dau da jeg kom frem.
 20. bardp

  Fjerne A-lock

  Kommer jo an på hva den er limt med. Er det CA vil den jo løsne med litt varme. Er der epoksy må det mer varme til.
 21. Jeg har en hw40, men har svært lyst på en hw75! Men, er det verdt de ekstra par tusen kronene? Har noen testa begge to? Hilsen Thomas.
 22. Jeg er interessert i ATN sin nye X-sight 4k pro etter jeg har sett en del youtube review´s hvor den får mye god kritikk, samtidig som jeg leser på kommentarfelt på div nettsider at forbrukerene sliter en del med oppkobling til wifi/bluetooth samt oppdateringer. Så jeg lurte på om det var noen her inne på forumet som har denne type optikk og/eller har fått testet den da jeg hadde satt stor pris på innspill og erfaringer. her er link til kikkerten: https://www.jaktogfriluft.no/atn-x-sight-4k-5-20x-pro-edition-smart-daynight-hunting-rifle-scope https://www.atncorp.com/x-sight4k-pro-day-night-rifle-scope-3-14x
 23. Cheddite 2000 kan växlas med NS 688 /P
 24. Man ska ju inte vara skadeglad, men lite måste jag tillstå när det helgonförklarade enertia systemet fallerar. Visst jag har haft några knas med mina älskade auto 5:or bland annat så en spricka i ett slutstycke och en hane som upphaket gick av på och det var läskigt då man får en Full auto hagel. dock höll grejerna i 57 respektive 55 år och var lätta att byta. Matrialfel på fjädrar kan komma även i fina dyrbössor men knappast regelbundet . /P
 25. Jeg er rimelig sikker på at de to midterste er Krag-Jørgensen Kongsberg bajonett fra 1916 - lang modell. Sett i god stand omsatt på auksjon til kr. 2500,-. Nummerlike. De to til venstre skal iht. tyske sider være fra hhv. 1868 og 1874 (SD 68 og SD 74), men er også merket 1920. De kan være sjeldne. Både balg og bajonett er merket hhv. SD 68 og SD 74, men også 1920 (preget i ettertid?) De to siste - til høyre merket OSZ er nok Tsjekkoslovakisk Mauser bajonetter. Fra hhv. 1936 og 1937. Nummerlike. Kr. 600 +/- Blankt stål er vel å foretrekke fremfor ikke blankt? Kommentarer ønskes.
 26. Null problem Forresten er det faktisk Blackpole og ikke Blackpool, jeg sjekka, ble litt usikker på navnet først. Blackpole ligger i Worcester. Ole
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...