Jump to content

All content last two weeks

Showing all content posted in for the last 14 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Sauer 101 anser jeg som en krembørse. Sauer 100 er helt klart en enklere børse men som et jaktjern er den fortsatt en knall børse. Det er en Sauer og alt er laget i metall foruten magasin(?). Optikk, tja mye bra nå synes jeg. En Vortex HST er slett ikke verst men om man finner en Zeiss Diavari/varipoint 2,5-10x50 på finn hadde jeg gått for den tvert. Herlig optikk! Eldre Zeiss Diavari eller Varipoint er gull men herregud en brukt Swaro, S&B, Kahles eller Meopta er fantastisk bra for de alle alle fleste.
 3. 1# Å reagere er helt greit, men korsfestelsen fra 1.minutt er ikke. Det kan virke enkelte ganger som om det er konkurranse mellom enkelte å være mest mulig korrekt på hva de skriver. Og når man møter de F2F og setter spørsmålstegn ved det de har skrevet så innrømmer de umiddelbart omtrent det stikk motsatte. Det gjelder da ikke denne saken men på generelt grunnlag! 2# I mitt første innlegg i tråden her skrev jeg:
 4. Når du går inn på annonsen også?
 5. Ja jeg tror ikke att det er uten grunn att di har justert ned Max-ladinga. Men di tar vell kanskje hensyn til att di eldste børsene er hau-gamle og.
 6. Today
 7. Enig med @Lakelanderen: Har skutt inn på papp og kommet på feltstevne (DFS) med elektroniske feltskiver og fått flere bom. Kalibrering av elektroniske skiver er tydeligvis ikke enkelt for alle. På banestevner er det ikke et problem. Der skyter en seg inn på det senter skiva har.
 8. Hva er prisen på et slikt kit og hvor mye ca for å få det tilpasset?
 9. Våpensøylen er norsk importør. Kanskje de har en liggende. http://www.vapen-soilen.no/nettbutikk
 10. Tar vel ikke sjansen på å selge til nybegynner da
 11. Vurderer å bestille denne, tar vel et år eller to:)
 12. Er vel et eksempel på at diskutabel kvalitet og et mekanisk avtrekk ikke hører sammen.
 13. Jeffery

  Metal tråden

  Siden vi er inne på Lizzy. Jeg lurer innimellom på om ikke dette muligens kan være verdens beste rockelåt...
 14. Hvis man ikke er mer enn vanlig hobbyskytter, som de fleste er, er det problemer i Norge med å få tillatelse til og eie 2 stk 45acp av Politiet. Jeg ville skaffe meg ei ekstra ny pipe tilpasset av bøssemaker for å unngå unødvendig slitasje pga mulig "slark" fra ei dropinpipe. Billigste forsøk på å forbedre presisjonen er å installere en "groupgripper". Den fungerte forbausende bra på en gammel skranglete Colt i 9mm som en kompis hadde for mange år siden. Så en slik på finn til noen få hundrelapper for et par uker siden.
 15. Noen med X-Bolt A-tacs børser her inne ? Har muligens noe på gang 😉 Brukererfaring ? Holder Ceracoten ? Presisjon ?
 16. Yesterday
 17. Toby

  Optilock-ringer til Sako

  Jakt og friluft kjøpte jeg mine fra.
 18. Anbefaler å ringe om det drøyer. Jeg har to ganger måtte sendt inn kopi av blålapp da våpenkontoret hadde rota det bort.
 19. @jjrckd Har vel knapt gått en dag uten at tanken har streifet meg 😉 Beklager OT, men feberen blusser opp hver gang man ser sånt 😏
 20. Test her https://hardairmagazine.com/reviews/diana-240-classic-great-youth-air-rifle-plinker-part-one/ https://hardairmagazine.com/reviews/diana-240-classic-air-rifle-great-youth-gun-plinker-part-two/
 21. Kamt

  Raufoss 6,5mm

  Da skjønner jeg hvorfor 1/2 av gammelammo er prod tidlig 1920-tall... 😃
 22. Jo, den må søkes på. Søk på våpendel til Saueren. Ny pipe i 30-06 til Rugeren trenger du ikke søke på, bare registrere.
 23. can

  Sako Vixen?

  Får kanskje berre ha foxen min. Skaut med ho no i kveld 3 tre skudds seriar på 100 m. 27, 19 og 13 mm sammling gir ett snitt på ca 20 mm. Dette var 40 gr V Max lada med 21,2 gr Vv 120. Får vel sei meg fornøgd, er jo ei 42 år gammal tynnpipa jaktrifla. Var med ein sonic 35 dempar, synest kanskje smellen var litt kvass uansett.
 24. jmosbakk

  Tikkaklubben

  Ja, jeg har prøvd mye forskjellig oppgjennom, men KKC står igjen som favoritt, enn så lenge.
 25. Think!

  Jaktbutikker i Bodø

  Åssen er ståa 9 år senere, er det våpenbutikk i Bodø eller er det bare XXL og Løvold som har litt, så en må til Fauske.
 26. Jeg har kjøpt en slik selv i kaliber 30-06 og jeg er strålende fornøyd. Den har veldig god presisjon, er god å holde i og fremstår som et solid våpen. Prismessig mener jeg at denne er verdt hver eneste krone. Etter å ha sett og følt på flere forskjellige modeller så var det denne rifla som virket best i prissegmentet, etter min mening. Har hatt tikka t3 tidligere.
 27. @culothehe, kan bli for lett og ja du begynner vel å få ei ganske stor samling etter kvart? Eg fekk tak i ein airwayskoffert i fjor, trur eg gløymte å legge ut bilete av den
 1. Load more activity

Announcements×
×
 • Create New...