Jump to content

All content last two weeks

Showing all content posted in for the last 14 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Så hvis ikke du har opplevd det så skjer det ikke? Og hvordan har jeg forsvart disse handlingene? Ved å ikke delta i det sedvanlige hylekoret? Ved å våge å kritisere Ola Dunk?
 3. 8x75RS

  ERAmatic del

  Enda bedre er Hennebergers montasje til rød punkt sikte fra Zeiss . Tåler rekylen til 470 NE. Sitter kun på framfot.
 4. Stilig farge. Har du skrevet noe om lengde, diameter og vekt på pipa? Ser det er .22 kaliber.
 5. Pistilskudd, noen? Løp og kjøp. Bra stykkpris. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87669764
 6. Jeg har lenge hatt en fascinasjon for 22lr, så undervurdert og allsidig, ikke minst billig... Og i så uant mange forskjellige varianter... En beskjeden "samling" jeg har gjort meg... Skal med tiden I display, dog er jeg litt usikker på utformingen på det enda.. Så det ligger i kategorien "en dag..." ... Noen bilder, litt kategorisiert... Kommer litt nye til dann og vann, både kjøpt og byttet... 90% av eskene er fulle, noen mangler noen få eller innholder kun et fåtall original Ammo, kun en er helt uten innhold desverre... Kos dere med bilder, kommenter gjerne, og hjelp gjerne til med info... Dette er foreløpig kun samlet med øyene, ukritisk mtp historie og fabrikat...
 7. Today
 8. msteiro

  Reservedeler CZ

  Ta kontakt med Schou eller CZ direkte, de sender det meste av ekstradeler.
 9. aps

  JP MR-19

  barreld action fra ultimatrum er ikke med proof, men fra jp kommer den med det sa de
 10. Testet A1 1,7x34 cx2000 med 3 forskjellige forladninger i dag, alle gir ok skuddbilder men cheddite drago gir absolutt best resultat. 35m med carlson's mid range. Drago 20: 218 av 307 Z2M 28: 207 av 307 SG 19 : 175 av 307 Testet med kobber belagt us 6,5.
 11. S&B og PPU hylser er helt ok å lade så ikke kast de.
 12. Mas-36

  Cz-Klubben

  Lagervare så maser du etter ei uke, bestillings varer etter 4 uker. Varer som ikke er kommet i salg enda (CZ 457) så må du bare smøre deg med tålmodighet til den kommer til Norge først
 13. Neida, det er i utgangspunktet blindmagasin, men noen har funnet det for godt å montere en plate i aluminium under der. Litt usikker på hensikten må jeg innrømme.
 14. Hei. Jeg skal utforme en ny avtale mellom flere grunneiere og et jaktlag. Flertallet av grunneiere er jegere i dette jaktlaget. Hvilke ting bør være med i en slik avtale? Er det noen som har en avtale jeg kan "kopiere"/bruke som mal? Jeg har trålet nettet og ikke funnet noen "gode" til mitt formål. De jeg finner er typiske avtaler for veldig korte jaktperioder. Kan gjerne sende den på TR(krøllA)Lurdalen.no Hilsen Tom Roger
 15. Norma Jaktmatch 6.5x55. Avstand ca 95m på begge
 16. Norsk våpen må da vel ha Norrøn mytologisk navn? Gungnir eller Gugne - Odins spyd - Ifølge mytologien går dette spydet gjennom alt og treffer det han sikter på.
 17. Min egen teori/erfaring. Er dyret skikkelig støkt pumpes det adrenalin til hjernen- og dyret blir mer "harskutt" Er dyret skadeskutt er det enda verre, da kan en skyte mange gode skudd på dyret- nærmest uten effekt. Kun treff i rygg/nakke/hode gir effekt. Jeg har opplevd helt utrolige tøffe dyr som er skadeskutt, de kan se nærmest friske ut med flere gode lungeskudd. Skadeskutte kalver i følge med kolle er mange ganger verst, de kan gå utrolig langt med rimelig gode treff. På den andre siden så har jeg også skutt beitende dyr på innmark som ikke har vist noen som helst indikasjon på treff, de fortsetter nærmest å beite med blodet rennende, for så å ramle død om på skuddplassen. Men ingen sak er lik- og jeg har ingen fornuftig konklusjon å trekke.
 18. Ok, men må få si at de/dere klarer dere godt som klarer å holde det gående.
 19. La oss si jeg nedjusterer budsjettet litt, jeg ser Vortex har kanskje den beste garantien på markedet på sine sikter. hvordan er dette siktet her f.eks? har lest div gode omtaler på nettet om det, men det er vanskelig å skille mellom "ekte" omtale og de som har fått gratis produkter/effekter for å snakke varmt om produktet dems. Er dette noe å kjøpe? jeg skjønner at det ikke kan sidestilles med Zeiss, Swaro etc, men jeg ønsker noe forstørrelse over 12x, og skal man opp på 16x/24x på Zeiss og swarovski etc så begynner det å koste. kom derfor over dette: https://jaktfall.no/produkt/optikk/vortex-kikkertsikter/vortex-viper-hs/vortex-viper-hs-kikkertsikte-4-16x50
 20. Inner10er

  Riflesekk

  Klart man anbefaler / fraråder det man selv har av utstyr. Vanskelig å anbefale noe man ikke har testet over tid...(?) Har både eberlestock G4 og vorn deer. Vorn sekken blir med 95% av alle jaktturer - inkl. turer med telting.
 21. Du får en helt ok hagle for et par-tre tusenlaper.
 22. Hoi! Den der kjenner jeg igjen! Den flyttet inn i våpenskapet mitt i går! Fortsatt meget pen!
 23. Såg seinast i går på ein gamald Sauer. Og den er prikk lik på Baikalen min. Einaste forskjelen var graveringa og forma på kolben. Kolben på Saueren er noko smekrare, og med kinnstøtte.
 24. Høres fantastisk ut. Nå har jeg klart å bli ufør siden sist, så må spare mange år før jaktreiser til utlandet blir aktuelt. Er virkelig synd, for rådyrjaktturen jeg hadde var fantastisk og den naturopplevelsen som har gjort mest inntrykk på meg. Leker med tanken om å kanskje reise og være en stund, f.eks en måned, hvis jeg må si opp boligen min. En norsk husleie vil kanskje holde en stund + litt jakt hvis jeg leier privat bolig der nede? Jakte et par dager i uken, og så gå turer, ta bilder og slappe av. Kjenner du til noe bra steder der det er muligheter for langtidsopphold/leie, eller kanskje et jaktområde der det kan finnes billig månedsleie uten turistpris i nærheten? Tror du det kunne vært en ide, eller må man normalt kjøpe kost og losji hos jaktarrangør der nede for å få jakte?
 25. Yesterday
 26. Har du litt Cerakoat eller Duracoat igjen på ei flaske? Eine kleine skvetten? Spiller ingen trille hvilken farge det er, så lenge det ikke er rosa. Trenger ikke mye, derfor spør jeg om noen har noe til overs før jeg må kjøpe ei hel flaske... Hvis du har, send meg en PM. Så sender jeg en sløv kniv, ukurante kuler, gammelt feltutstyr eller noe annet snacks tilbake.
 27. Lader selv, ja. Har ikke prøvd Accubond, men en kamerat har gode erfaringer med den i 6,5x55. Greie ladedata i Ladeboken. MRP er etter min erfaring det bestekruttet med kuler fra 140 gr og tyngre. Har prøvd litt forskjellige kuler, men mest brukt 140 gr Partition. Den beste ville vært 120 gr Barnes TSX hvis den var lovlig.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...