Jump to content

All content last two weeks

Showing all content posted in for the last 14 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hva er bruksområder på denne herligheten?
 3. Yesterday
 4. Hei, jeg er på leting etter ett nytt kikkertsikte. Noen som har noen gode anbefalinger på kikkertsikte til alt fra toppjakt til hjort/elg og reinsdyr? Siktet må ha 1" mellomrør og helst 50mm åpning. Eventuelt 44. Kunne også tenkt meg at det er rød/grønn punkt i siktet og zoom ifra 2/3x - 10/15x ca. Pris ifra 5000 til 15000. Noen som har noen anbefalinger å komme med? Sliter med å finne ett sikte med 1" mellomrør som passer til mine kriterier... På forhånd takk:)
 5. Jeg bestilte fra ABS Shooting. Får som regel best priser der etter litt diskusjon.
 6. Ja safety prime får litt mer å gjøre, eller dvs like mye, men på kortere tidsintervall.... 😉 En kollega håndprimer alt av hylser, mens han ser på tv, før han lader de.... Det er jo en mulighet... 🙈
 7. Chiefen.v-2

  Kikkert til jakt

  Ikke at noen bryr seg.....
 8. Kasse med både cal 16 og 20 på vei. En 20/76 med 38 gr skal bli spennende å få testet. En tungvekter i cal 12/76 også hvis jeg ikke husker feil . B&P
 9. Hei Jeg kjøpte en brukt 320 som jeg tenkte gamlingen kunne bruke når vi er på jakt. Den hadde litt dårlige knapper, så jeg fikk tak på en ny keypad og byttet denne. Etter dette har jeg ikke fått startet enheten. Jeg trakk datakortet og skjermen (all innmaten) opp og litt ut så jeg fikk vippet ut paden. Det gikk veldig greit sýntes jeg, men tydeligvis ikke... Noe erfaring med dette?
 10. Jeg bruker NaVida og kommunekart (sistnevnte er også en app..)
 11. bfo

  Go light!

  Nei. Jeg har denne, og er veldig fornøyd. https://www.outnorth.no/marmot/helium-47428?gclid=CjwKCAiAxMLvBRBNEiwAKhr-nBxi7KOdJjdzCfEWxMyf7tZShmMMDZJ7_sbFbQvjXf_G_I6vTK6-lRoCB2UQAvD_BwE#CobaltBlueBlueNight Finnes også i lang utgave.
 12. Skinn med juster bar kolbe lengde og høyde. Har du fått testa de? Hva synes du jibrag
 13. https://www.youtube.com/results?search_query=wooden+knife+sheath&page=&utm_source=opensearch
 14. Vel, nå er det ikke stort igjen av det imperiet - Det er ikke mye som er great i "(used to be) Great Britain" lenger, og om Elizabeth holder ut litt til, så får hun se skottene hoppe av lasset også K
 15. Det må du spørre Kurt (Skytterlinken/ Ulfhednar) om. Men jeg er ganske sikker på det. Jepp. Samtidig som en får "jevnet ut feltet" litt. På felt er det mye mer enn bare perfekte avtrekk som skal beherskes (selv om de hjelper der også) og det slipper til litt andre enn de rene konsentrasjons-nerdene. Variasjonen gjør jo også at det - er - mindre - kjedelig... Det er jo også noe med at på banen er hver bom (på tieren) ren irritasjon, mens på felt er hvert treff et treff, man treffer faktisk (litt) selv om det blåser, snør, regner, er kaldt, surt, blinkene er så langt vekke at en knapt ser dem, osv. K
 16. Men halvauto kan knekkes: https://cosmi.net/en/
 17. Frå manualen: https://www.steyr-sport.com/en/downloads/steyr-air-pistols/manuals/97-steyr-lp-50-lp-50-compact-3/file På norsk: Våpenet er normalt sett vedlikehaldsfritt og treng ikkje puss. Smør lett inn o-ringen med syrefritt silikonfeitt kvart 1000 skot for å auke levetida på denne delen. Løpet kan du reingjere ved å skyte ein tørr "filtdott" gjennom.
 18. Jeg har 2 stk tykke rotplanker av kirsebærtre som jeg tenkte å lage et såkalt "river table" av, men lurte på om jeg heller burde dele de opp og selge som skafteemner. Jeg antar at det blir flere hundre emner av disse plankene og lurte på om markedet for slike emner er stort nok til at jeg får solgt disse. Er det noen her på forumet som vet litt mer om dette?
 19. Hvorfor kaste hettene etter at de er presset ut? Jeg bruker dem på nytt, men aldri i ammunisjon som må virke. Setter dem aldri i f.eks jaktammunisjon, men til trening har jeg ingen betenkeligheter. Å presse dem ut går fint, om du tar prosessen litt langsom. Men må de ut? Hvorfor må de det? Å ta livet at hetter er nok ikke så enkelt som folk skal ha det til. Les dette og gjør opp din egen mening:
 20. Takk for at du tok deg tid til å svare! Jeg endte opp med å levere den tilbake til butikken som solgte den, de kom hele tider med nye grunner til at det tok lang tid å få det fikset. Anskaffet meg en som var mindre brukt fra en privatperson i stedet. Greit å vite om den fjæren! Skal nevne det for børsemaker dersom jeg får samme problem igjen på det våpenet jeg har nå. Er forresten enig i at den er tung, men var heldigvis vant til tung hagle (versamax, 3.4kg). Er nå redd for å holde ultralight våpen, i tilfelle jeg innser hva jeg går glipp av 😁
 21. Jeg har planer om å kjøpe noe fra en eldre kar som hadde hatt det liggende siden 1970-tallet.
 22. Står 50yrds i specen hos zeiss. uansett interessant på 22...
 23. Jeg bestilte et sett for 8x68S som de normalt ikke lagerfører. Det kom i posten etter et par uker og fungerer perfekt. For å være litt ondskapsfull tror jeg de legger mer arbeid i maskinering og toleranser på et custom-sett, for dette var bedre enn noen Lee hyllevare jeg har sett.
 24. Er en hel del som smir damask her til lands... Ta kontakt med nærmeste knivklubb. Der får du alltids vite om det er noen i nærheten som selger. Men det er heller ingen problemer med å kjøpe fra Brisa. Har handlet ganske mye derfra jeg.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...