Jump to content

kimjorgen

Members
 • Content Count

  2,243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About kimjorgen

 • Birthday 03/21/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Glemte helt dette jeg. 21gr gir ca 867ms 22gr ca 905ms 23gr ca 942ms Sistnevnte rett under rød på trykkskala.
 2. Hvis ingen gjør det før, kan jeg sjekke for deg når jeg kommer hjem fra jobb.
 3. 1. Kjøp den bilen frua vil ha. 2. Kjøp deg en egen jaktbil. ??
 4. På en 10/22 er det vel kun nummer på låsekassa? Da kan du jo kjøpe den med søknaden, å resten fritt vil jeg tro. Hvis ikke, kan du jo få satt sammen en 10/22 fra forhandler, å bruke søknaden på den, det blir jo det samme som at du handler en "original" børse.
 5. Mulig det er noe feil på den jeg har, ikke vet jeg. Den ligger iallefall milevis bak en r2 2,5-15x56 mtp klarhet. Har sendt mail til bjørnar hos jaktfall, så får se om vi blir enige om noe, sightron har iallefall livstidsgaranti om jeg har forstått det riktig. Edit: "Lifetime Warranty We are so confident in the quality of our products that Sightron offers a Lifetime Warranty."
 6. Har en sightron s3 6-24x50 ffp/mh som jeg bruker til langhold/prs. Om det feiler kikkerten noe, er jeg usikker på, har sendt mail til jaktfall, der jeg kjøpte kikkerten i fjor. Blir ikke helt fornøyd med den, mekanisk er den topp, men optisk er den ikke bra nok, den er grå og uklar på høy forstørring, den er også ekstremt fintfølende på parallaxejusteringen, umulig å få klar med mine øyne iallfall. Prøvde sist igår på bane, hadde også med meg en Meopta r2, det er som natt og dag mellom de to kikkertene. Har noen forslag til hvilke kikkerter jeg heller burde se etter? Gjer
 7. Med f.eks picatinnyskinne på børsa, og leupold qrw-ringer på kikkerten kan du raskt demonterte/montere kikkert. Jeg har det på de fleste av mine rifler.
 8. Hadde fanen fra xxl oppe, 0.69,- gikk inn for noen dager siden. Men når jeg oppdaterte siden ser jeg at prisen atter en gang er endret til 0.53,-
 9. Tror ikke det finnes å få kjøpt. Alternativet blir å kjøpe en 202 pipe, å dreie av litt så den passer i 200-kassa, det gjorde iallefall jeg.
 10. Xxl er iallefall håpløs. Først lå TopShot til 0.69, (0.39,- for et par år siden) Deretter setter de ned til 0.52,- så 0.53,- og nå igjen koster de 0.69,- Det er vel noen "tilbud" på vei, da økes vel prisen i forkant tipper jeg.
 11. Hadde en lyman gen 6 i noen måneder, men endte opp med å selge den. Det gikk alt for tregt for min del. Ellers var den nøyaktig, og veldig enkel å bruke.
 12. Ser at xxl selger top shot 22lr til 0.59,- nå, noe som gir ca 25% rabatt fra villedende pris på 0.69,- https://www.xxl.no/topshot-topshot-competition-sv-22-lr-ammunisjon/p/1112019_1_style
 13. Alt jeg har prøvd av innstikk og kammerlaser har funket dårlig iallefall. En kombinasjon av sikting igjennom løpet/skyte på kort avstand funker hver gang
 14. kimjorgen

  Rifle nummer to

  Har valgt, og ville valgt 223 igjen
×
×
 • Create New...