Jump to content

slemmo

Administrators
 • Posts

  8,394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Everything posted by slemmo

 1. slemmo

  Silica gel

  10-15cm med kattesand i bunnen av våpenskapet er løsningen altså 👍 Bare husk å ha døra lukket om du faktisk har katt.
 2. Nordskog driver ikke support mot sluttkunde, du må snakke med forhandleren du kjøpte rifla av.
 3. Dynamisk skyting er stort i Russland, både rifle, hagle og pistol, han ene russeren jeg snakket med på VM i 2017 hadde en AK fra 1972 som han stolt viste meg, hadde arvet den av faren eller noe sånn.
 4. Selvsagt, men det er en konsekvens av at saksbehandlingstiden er alt for lang i utgangspunktet, men nå er vi på vei mot digitalisering, så det blir nok bra.
 5. Jeg kjenner også folk som når de først skal søke, søker på alt de kan, altså typ 2-3 ganger flere søknader enn de har behov for....Når det er så lange søknadstider så er det greit å ha innvilgede søknader liggende i bakhånd. Slik som situasjonen er nå for tiden så nytter det jo ikke å søke når man finner et bra bruktvåpen på finn, også skal liksom selger vente i flere mnd. før du får innvilget søknaden. At det er så sykt lange behandlingstider nå handler bare om dårlig planlegging, eller uvilje til å gjøre jobben sin. Dette har blitt gradvis verre siden nærpolitireformen, og kunne fint vært gjort noe med ved å ansette flere folk i forvaltningen.
 6. XM-L T6 er en 10 år gammel diode, og oppgitt lumen her er jug, det var vel kanskje noen som skremte den opp i 1000 lumen om jeg ikke husker feil, men det er mange år siden jeg kjøpte lykter med denne dioden. Men de fleste lykter som ble solgt med denne dioden lå på mellom 500 og 7-800 lumen. Generelt alle lykter som ikke har merkenavn, og det bare står cree e.l. bruker nesten alltid eldgamle dioder.
 7. Den lykta er sannsyneligvis ikke noe som har noe merkenavn i Kina, det er bare lykter som kjøpes i bulk fra kinesiske fabrikker og navnes med det kunden vil at den skal hete og selges i vesten til dobbelt pris av hva tilsvarende selges for på kinesiske nettbutikker.
 8. slemmo

  Helautorevolver

  Noen som har sett en sånn før?
 9. Da husket jeg omvendt, vi sluttet med klarna der jeg jobber fordi de plutselig nektet en av betalingsmetodene, så byttet vi til Nets siden de ikke hadde noe problemer med våpen, så plutselig ville ikke de ta faktura, så byttet vi nylig til Svea.
 10. Klarna nekter bare fakturabetaling, ikke kort, samme gjelder Nets Easy, men Svea tilbyr alle betalingsløsninger.
 11. Som sagt så blir det rettsak, så alt vil komme frem på en helt saklig måte, det er bare å følge med.
 12. Som sagt så kan jeg ikke gå i detalj, jeg jobber jo i OSS. Saken havner i retten nå, så da får vi se.
 13. Det hadde jeg også før jeg fikk innsyn i denne saken. Det er sjokkerende, uten å gå mer i detalj. Vanlige politifolk som jobber med bekjempelse av kriminalitet har jeg dog tillit til, bare så det er sagt.
 14. Den med pistolgrep heter Tactical, den er ikke laget for dynamisk. Jeg har 1301 Comp.
 15. Schou tar inn 1301 på bestilling, jeg har en selv. M4 hadde jeg ikke giddet til dynamisk.
 16. Kan jo hende at kikkertsiktet bare ikke var stilt skarpt for TS sitt dårlige syn, om det er mulig å få stilt skarpt hadde jeg heller bare gjort det og skutt vanlig.
 17. slemmo

  Colt Importør

  Jeg tipper du får ts2 green noen tusen under veilpris i Norge også, det er ingen CZpistoler som selges til veilpris. Kjøper du den i et EUland kan du muligens få noe momsrefusjon slik at du ikke må betale full 25% på 2050 eur, men jeg tipper den kommer noenogtjuetusen da også, så det er ikke sikkert prisen reelt sett blir så veldig forskjellig.
 18. slemmo

  Colt Importør

  Godt mulig, er importøren som bestemmer prisene på CZ i Norge, forhandlerene som selger de videre har ikke spesielt gode marginer, i tillegg er det populære produkter som presser prisene ytterligere ned, så forhandlerene kan i alle fall ikke selge CZpistoler billigere, da er det ikke butikk i det. Er det sportec som er CZimportør i Sverige?
 19. slemmo

  Colt Importør

  Er vel tildels fordi Sverige er EUland og har andre regler for moms.
 20. slemmo

  Colt Importør

  Og om de har dealer pricing så er deallerrabatten så lav at vi taper penger på å selge produktene til noe som ligner på amerikansk veilpris. Hvis du får 15% dealerrabatt så sier det seg at du ikke kan selge produktet i Norge til amerikansk veil.
 21. slemmo

  Colt Importør

  Det er ingen Coltimportør i Norge så Coltprodukter må tas inn via andre eksportledd, frakt fra USA lider fortsatt under corona, og er typisk 30-40% høyere enn normalt, spesielt på spesialordre. Hadde OSS hatt agenturet på Colt og kunne kjøpt inn større kvanta etter normale forhold så hadde prisen vært en annen.
 22. Kan ikke tenke meg søtere hund, og fint å ta vare på de norske rasene som er tilpasset våre forhold.
 23. Det er POD som behandler saken vår nå, vi leverte klagen til dem for to uker siden ca, og de sa da at de skulle svare innen en mnd.
×
×
 • Create New...