Jump to content

cipheron

Members
 • Content Count

  693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blir sikkert bra det, avtrekk kan sikkert ha godt av en jobb.
 2. http://www.becotrading.no/webley-tomahawk-55mm-luftgevar-p-1052-c-163.aspx Minst like bra som noe av det du nevner, personlig er jeg svak for Diana 48 evt noe fra HW men det er prismessig i en annen klasse. Enda et steg opp finnes det jo pcp som FX, HW, AirArms osv men igjen, det koster endel.
 3. http://www.actionshop.no/products/tanfoglio-witness---1911-luftpistol-med-blowback---45mm-bb Vel blandt det mest realistiske men det er jo BB så presisjon er ikke det samme som en match luftpistol. https://forums.1911forum.com/showthread.php?t=466102
 4. Plenty med produsenter, også i Europa, som leverer i .25. Feks FX i Sverige. .25 med magasin, da er det kun pcp som er gangbart men vital del måtte evt være løp og det blir vel sikkert for langt for skapet uansett.
 5. Kan man virkelig det? Mulig det går bra hvis man har med seg lensmann, prest og et tv2 filmteam og man venter til ulven har tatt ett glefs av skinka til lensmann før man skyter, varselskudd først må vite. En ting er sikkert er at hvis en er alene med bikkja er det ikke like greit, om en til slutt slipper fri kan jeg garantere at den jaktsesongen uansett er over.
 6. Kaliber? 17hmr selvsagt, god revemedisin på de 70-80 meterene jeg har til åtet.
 7. CZ455 med Swarovski Habicht Nova 8x56, passer bra til åtejakt på rev
 8. Kortsalg vertfall i Hede og Sveg
 9. http://www.teknikmagasinet.no/produkter/luftvapen-skyting/luftvapen/pistoler/co2-pistoler/artemis-ex-cp1-co2
 10. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71993876
 11. Baracuda Match kan være en ide å prøve på lengre hold.
 12. Bjørk eller Or spon for å få en liten glodunge, deretter kun einer.
 13. Noe som i beste fall er uvitenhet, verste fall løgn. Hørte mer eller mindre samme regla når jeg kjøpte Highlander på xxl venners venner tilbud, hagla så bra ut, passet meg bra og god å holde i og ble med hjem da Silver Pidgeon ikke var å oppdrive. To turer på banen og skjøt tilsammen 4 serier fra jeg kjøpte den i slutten av Mai og før jeg reiste til Sverige på jakt 25 August, merket der att ekstremt god puss er viktig hvis en vil ha en snøballs sjanse for å unngå rust. Andre dagen i skogen huket en ejektor seg opp pga grader, den dagen ble ødelagt men vel tilbake til hytta fikk jeg fatt i en fil og ordnet problemet. Bløtt stål gitt så ingen overraskelse da det samme skjedde med den andre ejektoren like etter hjemkomst. Etter en nedslående prat med spirrevippen på xxl der jeg ble fortalt at jeg kunne levere den inn og at den enten ble reparert eller erstattet med en tilsvarende Fausti hvis det ble påvist feil med material, finish etc. Nå hadde jeg forsåvidt reparert den så utsikten til å få erstattet skiten med ny skit var ikke særlig forlokkende da jeg har lite tro på at akkurat min var et mandagseksemplar, får bruke den opp og kjøpe noe annet neste gang.
 14. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=24&t=111079 Nå funker linken. Personlig har jeg en gammel Swaro Habicht Nova på revebørsa i 17hmr, den funker gull og ikke langt bak min langt nyere Victory 3-12x56 i dårlig lysforhold. Var heldig og snubla over den på finn til 2.5k, ikke dagligdags en finner kikkerter med fast forstørrelse på finn men hvis brukt er et alternativ så er egun.de en mulighet. Er jo en på finn da http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=59088890&searchclickthrough=true&searchQuery=8x56
 15. Har sendt deg et pm med noen spørsmål, hvis andre har tips om plasser en kan kjøpe kort rundt Orsa setter jeg pris på et pm Har stort sett holdt til i Safsen og noen turer til Hede men andre plasser mellom der er av interesse.
×
×
 • Create New...