Thor Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Den grisen ser saftig nok ut for Jehova (og Mohammed også). Her blir det reker, krabbe og pølse cajunstyle med poteter og maiskolber hos Joe's Crab Shack i kveld i alle fall. Bånn appetitt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruger #1 Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Jeg har prøvd å gå ned i vekt, men når Thor frister med den menyen, blir jeg hva vi kaller lokalt holsolten.. Til Slemmo, den grisen ser absolut velgrillet ut. Svoren må ha vært som snop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hansen deluxe Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Det ble ikke så verst Det smakte veldig godt. Mør og god. Det ble ikke så mye igjen av de 4 kiloene heller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruger #1 Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Fikk bilder i hodet basert på tv serien The walking dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varegg Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Kjøpte du pattegrisen på Jacobs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Jepsi pepsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 1kg kjøttdeig av elg stekes med litt sopp, løk og purre før et par glass med tacosaus hot og 8-10 skivet cherrytomater helles over og får putre i noen minutter mens en dekker bunn i en ildfast form med nachos. Hell kjøttdeigen over i formen og ha rikelig med jalepenos oppå, dekkes igjen med nachos før en legger et lag med ost på toppen. Inn i stekeovn på 225 grader i 10-15 minutter til osten er gylden og sprø. Serveres med guacamole og lyst øl, mitt valg ble Chang. Salat er valgfritt. Mett ja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mS Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ikke akkurat en hel gris, men ble nå mett nok til å ha problemer med å røre meg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Årets gris, 23kg og for lang for oljefatgrillen (off with its head!), 22 voksne klarte bare såvidt å ete opp ene siden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Sånn skal det gjøres. Akkurat tilbake fra en uke i Tallinn selv, generelt var kvaliteten på mat, drikke og kaker veldig bra der borte. Restoran Olde Hansa: Fisk og vaktelegg: Bjørnebiff, dama hadde "Elk", så vi byttet, den midterste biten er bytte-elken Epledessert: Restoran Leib ja Aed: Røkt andebryst: Biff: Creeme brulèe: City Marina restaurant: Fisketallerken: Kjedelig lakserett: Elk-suppe til lunch fra Ill Drakoon Inn: Pavlova fra Talllinns eldste kafè: Restoran Vanaema Juures: Speket kjøtt: Lammeknokkel(?): Tradisjonell estlandsk dessert: Porgu bar and restoran: Brewdog Hardcore IPA: Öllenaut American IPA: Buxton Imperia Black: Andecarpaccio: Öllenaut Wahtula (Imperial Stout) Biff: Kake og is: Controvento (Italiensk restaurant) Carpaccio: Biff i trøffelsaus: Is druknet i whisky og kaffe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruger #1 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Vi plukket ut, fikk slaktet, og helgrillet en gris da vi feiret konas bursdag på Fillipinene nå i sommer. Slett ingen usmak Må være noe av det saftigste svinekjøttet jeg har smakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Filipinerene kan å grille gris-ingen tvil! Og det er litt av en opplevelse men mye moro og alvor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruger #1 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Det ble mest morro utover kvelden Det meste av grisen forsvant også på strandfesten som ble arrangert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruger #1 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Ingen bilder, men speket bog av kalv med mandelpoteter, Røros flatbrød og en kald Norrlands Guld ble meget godt Bogen ble tørrsaltet 3 døgn før den hang 14 dager foran kaldluftsvifte på loftet, perfekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PederR Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Jeg driver med ting jeg ikke kan Stekte poteter, 2 stk elghjerter (kalv og okse) viltkrydder, orrhanebryst (snacks) litt grønt og sopp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorganKane Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Se der ja! For de av oss som husker "fast food in Trysil", så er det en heftig forbedring! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalhunter Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Husker den, og fortsatt litt skeptisk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrolhead Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Vi plukket ut, fikk slaktet, og helgrillet en gris da vi feiret konas bursdag på Fillipinene nå i sommer. Klippet bort bilder! Slett ingen usmak Må være noe av det saftigste svinekjøttet jeg har smakt. Jeg elsker svinekjøtt, svineribbe, svinekoteletter you name it. Men jeg får litt følelse av steinalder av å helgrille ett dyr. Sikkert veldig god mat men liker ikke helt settingen.... får følelse av nestemann skal klubbe deg i bakhodet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PederR Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Se der ja! For de av oss som husker "fast food in Trysil", så er det en heftig forbedring! hmmm, maten ble faktisk godkjent av gjestene og faktisk godkjent av damen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generaldfeld Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Denne tråden har jeg ikke sett før! Ble en god smule fristet og sulten av alle de flotte bildene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Det har vært laber trafikk i denne tråden det siste året dessverre. Her gikk det i en grei tomatsuppe i kveld og Mix Piquante, en lokal Boliviansk rett med kylling som detter av bena og grillet oksetunge med poteter, rispilaff og lokale grønnsaker. Sausen er ikke hot etter min målestokk, men ligger sannsynligvis på Nagasakinivå for den jevne nordmann. Dessverre smaker det lokale ølet gymsokk og alternativet er Heineken som smaker enda verre. Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prikken Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Da har man rullet seg over i sofaen etter et bedre måltid. Her i huset er et bedre måltid ikke alltid så lett å få til. Madammen og ungene sliter litt med apetitten på kjøtt prekivert av jegeren og hjemme. Nå liker jeg å lage mat, men jeg støtter meg ofte til oppskrifter og andres oppfinnsomhet. Kan trygt anbefale denne: http://kulinariskfanatisme.blogg.no/1360101151_rdyrstek_med_stpotetp.html kan legge til at det ble mye skryt av denne retten. Drikke som ble servert til var som det passer seg for en avholdsfamilie kaldt klart vann. Videre god jul til dere alle. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.