Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  12,435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Chiefen.v-2 last won the day on April 6

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

1,773 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter å sett et par gonger kjøpt ferdig fra butikk tillater jeg meg å tvile sterkt på at de er skjært ut av Hardox. En som ligner mye på den jjrckd har bilde av her, kjøpt hos en sånn kul langholdsnettbutikk var vaskevannsfat etter en pakke Nato på 230meters hold. Men dyr var den jo, og kul med fine ringer på. 10mm platebitene jeg har fra en bruker her inne som faktisk er merket Hardox 450 når en får de, er til sammenligning omtrent uten noen skader etter å ha blitt utsatt for det samme x 100 i flere år. Derimot er de utsatt for å bli stjælt😬 Altså, det må være Hardox eller tilsvarende kvalitet, det bør absolutt være minst 10mm. Og oppheng-brannslanger er best.
 2. Lagotto og de andre vannhundene er ypperlige sporhunder og apportører. Men det finnes ingen "allergivennlige" hunder. Og Lagotto krever mye pelsstell.
 3. Skal monteres på ei lang m70-kasse.
 4. 90mm øyeavstand og for kort.
 5. Stygg. Men veldig bra ellers. En bøffelskytende jaktvennine er superhappy med sin. Men fy for stygg. Ser Meopta har en med noenlunde øyeavstand og OK utseende; noen som har fomlet med den?
 6. Det ville ikke forbauset meg en millimeter...
 7. 😁 1-6x, god øyeavstand, langt nok til en laang kasse og OK optikk. Hva kjøper en da?
 8. Hva gjør dere den dagen ny, ivrig konstsbel med trippel dose snus under leppa svarer på telefonen og mener "Nei, det er helt klart ikke lov!"? Gir faen og skyter allikevel? Hva skjer da når han naboen dere er bekymret for at skal ringe polisen ringer polisen? Ringer dere og gir beskjed at dere skal kjøre i 40 forbi barneskolen? Fartsgrensa er 40 men bekymret helikoptermor kan nok synes du kjørte t altfor fort og ringe politiet? Hva med dere som har jakt nær bebyggelse? Mer seriøst, er en selv i tvil om det er innenfor er det kanskje en grunn for at den tvilen dukker opp. Og 22 med demper, subsonic ammo og bløt kulefang hører ingen om du bor sånn til at å skytei hagen er ok.
 9. Dagens Bacho er stort sett like bra/dårlig som Biltema med 10års garanti. Og Biltema sin skjærfil er bra. Blader kjøper du annetsted, bimetall og 18TPI er rimelig universalt., Bacho og Starret er bra. Hold deg fast når du sjekker pris per blad😎
 10. Synes det er helt topp at vår våpenhistorie blir i landet jeg da..
 11. Vipps-2%målet oppnådd
 12. Bedre kan det vel ikke skrives!!
 13. Sjekk at glødingen faktisk virker.
 14. Autokorrektur og nettbrett som har vært til reparasjon og resatt til fabrikk... Irsk ildvann i glasset. Vortex tror jo alle sikter må se ut osv.
 15. Kan jo begynne med å bestille en nytennstift fra importør? www.schouvaoen.no
×
×
 • Create New...