Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  12,553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

Chiefen.v-2 last won the day on July 17

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

1,885 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan helt sikkert si bøssing om ei hylse som er tett i en ende, en og annen lagerbøssing er slik. Men i maskinverdenen er det like vanlig som hønsetenner. I VVS-verden er feks en slik hylse med en tett ende en kappe eller sluttmuffe (engelsk stop end).
 2. Det varier veldig. Det finnes baneinstrukser som sier at max kaliber er 7,62mm (en bane midt i hjorteriket...) og det finnes instrukser som sier opp til 12,7mm. Og instrukser som spesifikkt sier at 12,7x99 er lov. Så glir jeg OT, det fornuftige ville være å sette en maksimal energi grense som var det maksimalt godkjente for erverv. Legger en denne litt høyere enn 460Weatherby dekker en alt av sivile patroner og tilfredsstiller byråkratiet behov for å hindre folk i å handle 50bmg.
 3. Noe Kina bare gjorde uten noe om og men, og Norge ikke fikk til uansett hvor mye penger som ble brukt?
 4. Bøssing er en hylse/rør brukt som fôring, mellomlegg, lager.
 5. Om banen er godkjent er det bra, men viktig å få med seg at ansvarsforsikring skytterlagene har kun dekker skyting som er innen DFS sitt regelverk.
 6. Så enkelt er det. En runde med gjennomsiktig tape oppå når du er ferdigmerket og fornøyd så blir det holdbart over (litt) tid.
 7. 14mm pipe passer på magnumhylser. Jeg gløder hylser ved åholde de i fingrene og snurre de i flammen til de blir for varme å holde, slipper de ned i en bøtte vann. Enkelt og lavteknisk. Fungere helt utmerket og får sikkert de som må ha 343 grader til å sette kaffen i halsen. Gidder kun drive med dette på hylser som skal formes til andre kaliber.
 8. Les baneinstruksen for den banen du er på.
 9. Hvor mye forventer dere egentlig å få for prisen av en dårlig vaskemaskin? Omhagla er oppbrukt etter 10000skudd har den kostet 1kr per smell. Du får til og med ca en kr per kg om du tar jobben med å lage skrot av den.
 10. "You have absolutely no idea what irony is, have you Baldrick?" "Yes I have. It's just like steely and goldie, 'cept it's made of iron"
 11. Chiefen.v-2

  Harehund gravid?

  Jaktlabradorer er et resultat av mange generasjoners bevisst avl basert på jaktprøver, jakt og eksteriør vurdering. Hvorfor noen gidder ta jobben og kostnaden med å produsere blandingshunder (uten at det ligger en bevisst plan bak) skjønner jeg ikke.
 12. Det er derfor HV-mauser med Tasco 4x40 fremdeles er enerådende til norsk storviltjakt. Rimelig og fullt ut tilstrekkelig.
 13. https://www.industrinett.no/wsp/tess/frontend.cgi?template=node&nodeid=992284
×
×
 • Create New...