Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  12,257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Chiefen.v-2 last won the day on February 19

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

1,648 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når jeg vet mengdene med halvbra "nattoptikk" som er solgt bare over pulten hos en importør som holder til hjemme på skvalpeskjæret, og har observert noen av kjøperene på skytebanen; ikke f... om jeg vil sette meg på en kveldspost/måneskinnspost som er synlig fra vei eller i terreng hvor "ukjente" jakter.
 2. Om noen ser noe som ligner gis eller rådyr på den filmsnutten må de få sjekket synet...
 3. Skulle og skulle.... Du kan sende en PM når du er lei av den😎
 4. Nei, men jeg har sett og hørt filmen. Et fantastisk bidrag til å sørge for at folk mister tilliten til politi og systemene rundt. https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/G09xq/Anmelder-UP-folk-for-politivold
 5. Litt interessant hvordan 2 poliser reagerte på å bli filmet av et dashkamera i Bergen for et par år siden... Når en (grise)kjører på Fjøsangerveien bør en jo ikke bli overrasket over at en blir filmet? Visstnok ikke greit, faktisk så ugreit at føreren av bil med kamera endte på legevakta. Saken ble såklart ekspresshenlagt på vanlig måte.
 6. Links? I såfall, takk for at du kjøpte den så slipper jeg...
 7. De som ivrig forsvarer alle påfunn fra politiet for avsløre hva det nå er som er på moten av kriminalitet (det endrer seg jo, narkotika-barnemisbruk-terror osv, akkurat nå er det miljøkriminalitet som er pop) blåser bort B686SPs spørsmål med "Du har vel ikke noe å skjule?"..
 8. Lever søknad med den dokumentasjonen du har.
 9. Akkurat. Noe sånt vil en ikke ha med seg i potensielt eksplosiv atmosfære..
 10. www.peli.com/eu/en/product/flashlights/right-angle-light/3765z0
 11. Peli er solide greier og anbefales på det varmeste om en må ha ATEX-sertifisert utstyr. Vi har Peli over hele fjøla på jobb, fra AAA penlights på nattbordet til oppladbare lykter for røykdykkerene og hjelmlykter for tankinspeksjon.
 12. Om "behovet" er arv/affeksjonsverdi vil du få et våpenkort merket "bruk ikke tillatt" (sånn omtrent). Vedtaket om pliktig etterregistrering ble omgjort, den som lovlig eier uregistrert hagle kan fortsette med det.
×
×
 • Create New...