Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content count

  11,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Chiefen.v-2 last won the day on May 11

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

870 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chiefen.v-2

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Ja, tro om resten av det de driver med behandles like talentløst?
 2. Chiefen.v-2

  Løspatroner/blanks kaliber 12

  Noen som har tips om butikk/leverandør som har løspatroner kaliber 12 på lager?
 3. Chiefen.v-2

  Litt om hvorfor lovene blir som de blir

  Mennesker elsker lover og reguleringer; se bare alle gode forslag som stadig dukker opp inne.. Hva våre forbund er så jævla fornøyd med i denne saken er vanskelig å se. At "det kunne blitt verre" er ikke et akseptabelt svar i det hele tatt. Det prates og skrives om viktige prinsipper som er løftet opp; så langt har ingen fortalt hvilke viktige prinsipper det er snakk om. Når noe så grunnleggende som politiets adgang til å ta seg inn i private hjem ikke er regulert i lov slik at en har en viss forutsigbarhet; hva f... er 8 våpen i jaktvåpengarderoben da egentlig verdt?
 4. Chiefen.v-2

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Om 5år er kaoset det samme; loven er så vagt og rundt formulert at absolutt alt fremdeles må reguletes i forskrift, rundskriv og instrukser. En kan juble og vifte med flagg til en blir blå; lovteksten endrer ingenting i veldig positiv retning for noen; enten en er lovlydig og veloppdragen eller kriminell slask
 5. Chiefen.v-2

  Orming av hagle

  Flott at ungdommen spør om sånt; det er utrolig mye feilinformasjon der ute. Er jo en skandale at disse jegerprøveinstruktørene ikke får inn dette, og innbrekking av piper, i kurset. Mye stor orm i år så kanskje vil vi se en renessanse for kaliber 10 og 8?
 6. Chiefen.v-2

  Marlin XT-22 Erfaringer?

  Best i test; den levert av importør med støtdt goodiebag?? Mistet all tiltro til nevnte tester etter 3 sider skryt av ei halvauto hagle han i siste avsnitt i forbifarten nevnte han desverre ikke rakk skyte med. Presis og driftsikker halvauto 22; Remington Speedmaster. Aner ikke hvorfor jeg solgte min; sinnsyk i gjerningsøyeblikket??
 7. Chiefen.v-2

  Lette fjellsko.

  Bever grip+ er et av mine tidligere bomkjøp. Makan til drittstøvel😠. Favoritten om en vil ha støvel og skikkelig bakkefeste er Treksta Oslo; såle med glass i. Sitter helt til mønsteret er slitt bort.
 8. Chiefen.v-2

  Lette fjellsko.

  Kjøpte et par Alfa Knaus i dag, 430gram per sko i størrelse 45. Første hindeluftetur unnagjort, gode sko. Utrolig godt feste på vått berg!
 9. Chiefen.v-2

  Arvingen trenger 6,5 ammo....

  Fordi TS har ei karusellpresse.....
 10. Chiefen.v-2

  Arvingen trenger 6,5 ammo....

  Skal prøve å huske å se etter hva jeg har.er vel hylselengde som avgjør.
 11. Chiefen.v-2

  M98 spørsmål

  Problemet er inngrep/antsll gjenger som holder, du kan borre nokså digre hull i bakre bro før det blir et problem. Lim hjelper. En uborret kasse hadde vært mitt valg. Ps-pakken ble litt forsinket men er nå på vei.
 12. Chiefen.v-2

  Fårekjøtt 700kr pr.kilo

  Bare det er billig nok kan en selge kvernet vom her til lands... Og de fine/gode delene blir liggende.
 13. Chiefen.v-2

  Lette fjellsko.

  Ja, det merkes veldig
 14. Chiefen.v-2

  Litt om hvorfor lovene blir som de blir

  I UK er det større sjanse for at mannen i gata blir skutt av politiet enn noen andre (var det okke 19ganger større? Noe sånt, var tema i en rettsak der borte for noen år siden). UK er ubrukelig som eksempel siden det ikke finnes lovelig tilgang på pistoler/revolvere av moderne type. De er igrunnen ubrukelig som eksempel på det meste unntatt hvor lite påbud/forbud/overvåkning virker
 15. Chiefen.v-2

  M98 spørsmål

  Løp og kjøp, før Trump tar over der og👍
×