Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  14,159
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

Chiefen.v-2 last won the day on March 28

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

3,011 Excellent

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fullt mulig, et lite praktisk problem er at lokale skytterlag og jff ikke har de kronene et slikt kulefang vil koste. Kan jo løses ved at folk begynner å betale litt. En annen ting er at jeg har null tro på at evt unntak blir varige løsninger.
 2. Jeg tror både kule og produsent er bra greier. Men om en er fersk i faget er det veldig greit å bruke komponenter med testede data.
 3. Sjansene for et utbrudd av fornuft er neglisjerbare
 4. Det er ikke sikkert at triggerhappy jegere på jakt etter billig jakt og full fryseboks er en lur måte å gjøre ting på om en ønsker å begrense spredningen av svin..
 5. Er det noen grunn til å betale dobbel pris for Eastwood pulver? Eller går det like bra med no name pulverlakk i ca samme farge?
 6. Bruker en 2kw plate og 5 liter høyang-gryte. Fyllt med feks hjulvekter tar ikke det allverdens tid å smelte ned (Langt under en time). Halvfull gryte kuler gå jeg opp når det nærmer seg to timer, noen få perler bly var alt. Hvorfor?
 7. Ja, endte med å dumpe xx kg som skrap, for dyrt å smelte rett og slett. 5-6 timer er mulig, det er det jeg skriver-det krever mye varme. Jeg lurer på hvorfor?
 8. Nja, en skulle tro det men det skjer ikke uten tilførsel av MYE varme.
 9. Jo, men hvorfor et det vanskelig å smelte blyet ut av mantelen uten å først valse eller kverne kula?
 10. Å skille ut kulene og gjenbruke sanden i kulefanget er easy..
 11. Om det var sånn burde det ikke vært en levende blikkenslager med mer enn 10år i yrket.. Eneste grunnen til at jeg ikke driver gruvedrift i utendørs kulefang er at det krever uforholdsmessig mye varme å smelte ut bly fra mantlede kuler. Om noen kan forklare er jeg klar for voksenopplæring, kanere forteller a det hjelper å valse eller smekke til kulene med hammer?? Det er jo populært å snakke om hvor håpløse kanerene er på alt, men der er det normalt å resirkulere bly fra skytebaner....
 12. Scan eller ta bilde eller kopi (orginalen er uleselig etter en tid) og lagre sikkert; dette er ditt eneste bevis på at du har solgt våpenet.
 13. "Min " skytebane ligger 100meter fra et kjøpesenter, kanskje 500 meter fra et stort boligfelt og fylkets 2dre største kjøpesenter, vi har bedrifter på 2 kanter og turområder på de andre 2. Før komunen sentraliserte barnehagene hadde vi barnehageunger i gapahuk ved standplass. Åpen for skyting i sesongen, organisert, alle dager unntatt fredag og søndag. Og alle dager med de unntakene som står i skytterboka for de med nøkler. Terskelen for å få nøkkler er rimelig lav, prisen er at en må gjøre en innsats. Neppe mange som skjønner hvor mye jobb som ligger bak noe så enkelt som nødvendig goodw
×
×
 • Create New...