Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  13,767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

Chiefen.v-2 last won the day on August 30

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

2,771 Excellent

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bruker Tinstar til lekeladninger med blykuler i 404Jeffery Billig moro😀
 2. Jaktes lovlig rein og hjort her til lands med 257... Bare fanatsien som stopper dere.
 3. Tvilte ikke sekund på at reglene ville bli lempet til å passe 6,5*55 og blyfrie kuler, egentlig overrasket over at de ikke valgte en særregel nettopp for denne patronen.
 4. Det henger ikke sammen, les siste setningen. Om viljen til forenkling var tilstede hadde en kort og greit sagt minste kulevekt og minste E0. Ferdig jobb.
 5. Dette er helomvending fra det de har ment for, produsentens data gjelder uansett.
 6. Der var det mye rart.... Plutselig problematiseres kappet pipe/lyddemper vs hastighetstap(som er helomvending i forhold til hva samme direktorat selv har forklart gjentatte ganger) det innføres en minste kulediameter helt uten noen begrunnelse, latterlig detaljregulering av når tid på dagen et jegerprøvekurs kan avholdes, kravet til anslagsenergi senkes dramatisk uten noen egentlig begrunnelse (men greit å få på papir at den gamle grensen fra 1971 var kommet fram til etter metoden "tenk på et passende tall..). Byråkrati på sitt beste.
 7. Lite poeng i det, registeret er allerede digitalt og finnes med x antall backupen og lokale kopier...
 8. Classic Turret er ihvertfall jeg fornøyd med. Auto-index fungerer ikke med 375hh og 404Jefferey (og det har vel de færreste behov for?).
 9. Knallgode å sitte på og varmere enn vanlige underlag. https://www.amazon.com/Colwelt-Kneeling-Comfortable-Colorful-Gardening/dp/B08CXP8FGF/ref=zg_bs_17719515011_70?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=HJYPMSF5FGNR6XCA3Y9V
 10. Denne måtte ha 4 300grains A-frame (det 4. skuddet sitter på andre siden)
 11. Nei, jeg er en enkel sjel og skyter uttrykte RA-kuler og Nova Grom. tengvig har testet nokså mye, skal be han skrive litt.
×
×
 • Create New...