Jump to content

SSamiK

Members
 • Posts

  2,799
 • Joined

 • Last visited

About SSamiK

 • Birthday 07/09/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SSamiK's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

 1. Oppdatert litt i første post. Vi stenger ned forumet i dag klokken 15.00. Forvent to til tre dagers nedetid!
 2. OPPDATERT INFO:Forumet stenges i dag klokken 15.00 Hei! Det begynner bli svært lenge siden vi første gang nevnte dette, men nå er altså endelig tiden her!! Kammeret.no skal oppdateres og fornyes! Den 20. februar begynner vi en migreringsprosess av forumet som er forventet å ta to-tre dager. Når vi kommer tilbake vil forumet ha gjennomgått en stor forandring for det bedre. Men vi har troen på at dette kommer til å bli veldig bra, og ber om noen dagers tålmodighet - både til migreringen men også til å få ting slik vi vil det etterpå. Dette er første steg i et nytt og bedre nettsted for skyttere og jegere over det ganske land. Mvh Bjørnar
 3. SSamiK

  Isbor

  Det koker ned til hvor mye du skal bruke det. Fisker du hver tredje helg eller mindre går du for UR Rapala. Fisker du hver helg + går du for Heinola. Greit å tenke på at på Heinola bor må hele kronen sendes inn til sliping, eventuelt kjøpe ny, når borret er skjemt. Sliping koster vel 150-250 kr, ny krone ca 700kr. Nye kniver til UR Rapala koster ca 400.
 4. SSamiK

  Isbor

  UR Rantanen fases vel sakte ut pga litt heft med rettigheter til navn... Det navnet er, visstnok, kjøpt opp av Rapala og er det vi nå kjenner som UR Rapala. Noe semre kvalitet men fiks løsning med at man kan bytte både krone og skjær separat. Samme eiergruppe eier nå også Mora, derav litt klunder og heft med navn og rettigheter. Rantanen sine kvalitetsbor lever videre under navnet Heinola, men med litt nye farger på bor og skjær. Det burgunderrøde fra Heinola er helvsveiset. Grønne UR Rapala er punktsveiset.
 5. Da det brått og noe uventet ble innvilget oppholdstillatelse i et småbruk i nærheten av Linnsell føler jeg behov for å vite litt om småvilt, og da spesielt skogsfugl, i dette området. Er det noen som har noe informasjon å bidra med som kan kaste litt lys over hva man kan forvente i det nevnte området?
 6. Det virkelige liv suger svett hengelem! Det er dessverre alt for mye som skjer i livet mitt til at jeg rekker gjøre store ting enda alt er klart. Vi trenger flere folk på teknisk, så om det er noen der ute som er pålitelig og har massevis av arbeidslyst til å jobbe på dugnad for å få fortgang i den videre utviklingen av kammeret.no er det bare å ta kontakt. Om du registrerte deg i går er det ingen vits å ta kontakt, vi vil vite litt om hvordan person du er før du får nøkkelen til serverskapet, for å si det sånn.
 7. Helt lik Driveway Patrol - bare annen logo.
 8. Mye har skjedd med både dollar og kronekurs på den tiden. Nå om dagen er det vel for de fleste som bor delvis urbant til mer vanlig å kjøpe på Biltema, der koster den vel rett under 200kr. http://www.biltema.no/no/Hjem/Sikkerhet/Alarm/Overvakingsalarm-2000033277/ Edit: la til lenke til Biltema sin variant.
 9. Alt kan forbedres, men legger ikke ned jobb i denne forumløsningen når det jobbes med en helt ny løsning. Frem til den er på plass gjøres kun nødvendig nødjobb på løsningen som er i drift pr.dags dato.
 10. Veit du om det tilbudet bare er i fysisk butikk og evnt. hvor lenge det varer? Gikk rett inn på XXL.no når du la ut dette, og der koster skudda 4,99...
 11. Her har det kommet mange gode tips. Jeg prøver litt forskjellig, men tror sannelig jeg skal lage en slik røykgenerator. Så veldig praktisk ut! Takk for alle innspill!
 12. Har nylig bygget nytt røykhus for kaldrøyking, men etter en par forsøk så er jeg litt usikker på valg av ved/flis. Prøvde en runde med å fyre med bjørk og legge inn litt einer samt flis fra de posene en gang i timen ca, men når man skal røyke i 12-15 timer blir det uvettugt dyrt med de posene med flis. Resultatet av bjørka ble forsåvidt bra, litt gulaktig i fargen men god på smak. Kan jo nevne at her i Østerdalen, for de av dere som ikke er kjent, så er det ikke vanvittig stort utvalg av løvtrær. Hva slags treverk bruker dere til kaldrøyking? Bruker dere flis, kubber eller blanding?
 13. Nei, det er ikke lov, dessverre (eller ikke, alt ettersom). Derfor har jeg heller ikke prøvd det. Anbefaler at du leser deg litt opp på hvilke arter som er lov å fangste, f.eks her: http://www.miljodirektoratet.no/no/Tema/Jakt-og-fiske/Jakt-og-fangst/Fangst-og-fangstredskaper/
×
×
 • Create New...