Jump to content

skattebo

Members
  • Posts

    353
  • Joined

  • Last visited

About skattebo

  • Birthday 08/01/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

skattebo's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Tror jeg har 50 hylser fra Winchester liggend
  2. skattebo

    338/378Imp

    Ja ja. Unskyld før litt ordfeil i innlegget. Men uansett da. Lurer veldig på denna rifla som jeg har fått tak i
  3. skattebo

    338/378Imp

    Heisan. Takker før inslippet. Fin rigg du legger frem. Er nokk litt meire fornuftig din rigg. Denna jeg har fikk jeg bytta til meg med ei zastava mini mauser. Tror han gjekk lei prosjektet. Min æ jo vel veldig amerika inspirert med så grov pipe å meire benke type skjefte. Å så er jo denna kamra før imp i tilegg. Så detta blir mye nytt med lading å spekulering må bygge stokken og ferdig. Så det tar litt tid i snikkar boden. Kjem bilde så fort e Finn ut kost e legger dei til
  4. skattebo

    338/378Imp

    Heisan. Sitter med ei brno 602 med dette fantastiske caliberet 338/378Imp. Veldig grov pipe. 26 tommer, 30 mm i munningen. Meiner e hat lest ein tråd om denna rifla e har. Stokken må tas finnis på. Ein laminat stokk av Hansen fikk d fortalt. Pipa ser heilt ny ut. Men det jeg lurer på er at det følger med 2 verktøy til å size halsen på imp utgava etter skyteforming. Å det å skyte forme. Standard lading. Dette er e ganske så ny på. Det hadde vøre morro å fått tak i den som bygde vidunderet. Skal forøvrigt på ein kikkert med 56 tube. Litt usikker på høgde på kikkert ringene og. Tenker på som ei post børse å litt druge hold på blink. Vøre artig om en kjenner igjen børsa så e får kontakt med han som bygde den fra starten.
  5. skulle neimen meg ikkje forrundre om det blir forandrinder etter gårdagens fadese med utilregneri under drapene te denna tosken.Vi vanlige får nok svi før det denna har gjort.
  6. pröv på reloaders nest eller begyn på max 22-250 ladinger og jobb deg opp mop max,v-n550 er mitt valg til denne hissigproppen,men er litt kilen å´på max ladinger,mrn du trenger ikke ligge på max heile tiden.
  7. skattebo

    Remington 788

    Leste på wikki at det er nesten umulig å få tak i magasiner og reserve deler til dett våpenet,me rifla er vist kjend for sin gode pressisjon...
  8. RWS UNI er mjuke og porøse bluyspisser som garantert ødelegger det meste man skyter på vil eg tru,men relativt billig trenings ammo og for å skaffe seg hyser er det jo enkelt og greit.
  9. den ladinga erheilt på høgde med storebror 375 ca,vil tru du kjenner den i skuldrea,jeg lader 15 goryx,og får gode 820 meter,dette var mein som ei prøve,men det vart lada og jeg har ingen tegn til overtrykk,kula er ganske så snill med elgen ,men ikke på rådyr,skaut tre elger i høst,ingen riktig store,men vsd treff ihjertet så går det bra,men så klart midt i bogen vil den jo romstrere litt,men jeg har flatere kulebane en med 6,5*55 og 30-06 så jeg er glad i den kula på srorvilt,ingen dyr i norden sår lenge for ein smell av elglj veltaren fra dei dype skoger som min doktor som bur i bagn,jævla dumt han reiste på cruise med kona og slutt Å Lage våpen,med ferie det fortjente han
  10. salting avvilt trenger veeeeeldig lite salt,eit hjerte sa så er det snakk om 7-8 timer max,men på lår så er 3 døgn nokk,kommer litt ann på temratur og størrelse ,jeg salter i havsalt so jeg legger tørt i salt. jeg gjorde dette på mitt rådyr,en stor bukk,og snart er dei ferdige,gleder meg men pass på salte tida,vilt kjøt som har fått for mykje salt,blir knall hardt og ikkje godt. Men man mø prøve og feile litt,sånn er det bare..
  11. den ved ovnen på xxl er nok tung kanse,men den kommer i ein bag med pipe og alt du trenger,og så er detei eksta hylle i ovnen som er kjempefin til å lage oste smørbrød i, eller du kan fylle den med stein for å bevara varmen litt lengere på natta,og den er fin til å koke på og det går vanlig ved 40 cm inn i den,kan nok fyre i den til det blir sauna,har brukt min mye så det er utrulig hvor mye ein blikk ovn holdet.men det mest behagelige sikkert er nok ein militer multi fuel ovn,hvertfall når det er skikkelig kaldt,men den er dyr
  12. ingen problem med å opne frå 9,3*62 til 9,6*64,men hvorfor.det u ikkje legger med ei vanlig 9,3 gjør du ikke bedre med 9,3*64,da er det bedre å gå opp i caliber.9,3*62 har du bedre sjans å finne ammo hvor som helst i verden,har sjøl 9,3*62 og den har fungert på tiur,rådyr,bjørn,stooore ville highland cattle samt afrikajakt med lange hold på antiloper,ikkje på the big 5.Men tror jammen den skulle fungert til det også,om en ikkje optimalt.
  13. denna ville e kjøpt,mye lavo for pengene der,har sjøl ein lavo frå hellsport,med bunnduk og ovn odu kan jo kjøpe 6 lavoer som du har sett på,å sette opp ein enstangs lavo åleine er ingen problen i fint vær,løøp å kjøp og få eitt telt du bare blir meir å meir glad i.Men vis du fyrer i rund brenneren så bruk ved som det ikke spruter for mye gnistrer av.
  14. fikk skutt stoooooor el med min custom 460 wby i helga,kula ei 350 grain barnes x ladd til 960 m/s,holdet var druge 260 meter men makan til knall og fall har jeg ikke sett makan til,treff midt i bogen med gjennommskudd selfølgelig.det var blod sprengt 5 cm rundt inngang og 7 cm i utgangs hullet,en inne i bogen var det nesten ikke blod i det hele tatt.okse en 18 takker kolapsa som eit rådyr. Overkill vil vel mange si,men makan til fint slakt har jeg nesten ikke vært bote i, Suveren patron med god punch og rifla skyter samlinger som ei sauer str. Jeg før vel melde min i weaterby klubben jeg og,hvordan gjørjeg det????
×
×
  • Create New...