Jump to content

EAH

Members
  • Posts

    359
  • Joined

  • Last visited

About EAH

  • Birthday 03/28/1986

EAH's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg lagde "lakseburger" utav 2kg laks og 12kg sjøørret her for 2 uker siden(ble for øvrig rett i underkant av 100 kaker utav den mengden, var ganske nøyaktig 6kg rein skjært.). Per 3 kg rein skjært file, altså uten bein og skinn, brukte vi passelig mengde vårløk og løk. 5 ts salt, 5 ts pepper 2 ts sitron pepper 3 ts timian 1 liten kartong kremfløte(0,33l) 2-4 ts potetmel - du ser an hvor tjukk "deigen" blir. Kverna fisken til ønsket konsistens i en velegnet kjøkkenmaskin. Tilsatte krydder, grønt og fuktig + 2 ts potetmel. Elta litt for å se konsistensen. Om ønskelig da tilsetter du flere ts med potetmel, men vær forsiktig her. Falt i smak her i gården i hvert fall.
  2. Får skylde på at det var tidlig 1. januar.. Men har du snakka med oppdretter av hunden din? Oppdretter kan gjerne hjelpe til i sånne tilfeller, og om jeg ikke har misforstått hannhundlista helt har du lov å takke nei om folk ringer å spør om du vil parre hannen din med tispa dems så det er jo ikke skummelt og stå der.
  3. Om hannhunden din ikke er jaktpremiert kan det nok hende du må leite lenge for å finne noen som vil parre tispa si da det finnes nok hannhunder å ta av som er jaktchampioner der ute. Noe som også gjør de resterende valpene lettere å selge for tispeeier.
  4. Bare husk fiskereglene som gjelder for Drammensfjorden. Maks 2 snører per person. Alt over er tjuvfiske og vil bli slått hardt ned på etter skjønn av oppsynet. Alt for mange som synder og vi i oppsynet er så alt for få..
  5. 40cm is på fjorden... Så slukstanga og bombardaen må nok hvile. Ellers er jeg mest elvefisker når det gjelder SØ.
  6. EAH

    God jul!

    For den som er single finns helårsjakta.. Ellers er det revejakt til 15/4 og du har jo beverjakta i bekken din God jul godtfolk!!!!!
  7. Hvis du legger inn en notis her : http://drever.no/?vis=objekt&fid=0&id=250120061938517856&snarveitype=gjestebok&snarveiid=0&t=Gjestebok kan det også hende du får litt hjelp.
  8. En oppsummering av topp 5 da burde bli sånn her: 1. 174 konk.poeng - Drever, Uto-Qvinto, Roy Ørpen, Losdyr: 1.Rå 2. 172 konk.poeng - Drever, Eggekollen's Odin, Ulf Saasen, Losdyr: 1.Rå 3. 169 konk.poeng - Beagle, Tass, Ole Erlend Sandsmark, Losdyr: 1.Ha 4. 168 konk.poeng - Drever, Kungberget's Furia, Jørn-Inge Thomassen, Losdyr: 1.Ha 5. 167 konk.poeng - Beagle, M S Hugin, Frank Tveiten, Losdyr: 1.Rå 6. 167 konk.poeng - Drever, Tanja, Kjetil Bakke, Losdyr: 1.Rå Sånn for de som ikke orker laste PDF-fila
  9. Har fått direkte beskjeder om at en hund har jagd 3x1rå og flere med 2x1rå. Kamerat og oppdretter av bikkja mi har jagd inn 1pr og 2pr hare og regner med å ligge rudnt 12. plass etter 1 dag, men topp 3 på beste harehund. Så tyder på mange bra bikkjer(som forventet) og ikke minst bra terreng.
  10. Om bikkja gir jeg seg pga snømengde sier det også litt om jaktlysta mener jeg. Men man skal jo tenke på hund og ikke minst drevdyr før man slipper. Spesielt drevdyr da man kan oppleve skare som bærer bikkja, men ikke små tynne rådyrklauver.
  11. Øvre Bø skyttarlag er i hvert fall knall for rifle. 200kr i årskontigent og fri bruk av skytebanen utenom utvalgte røde dager og visstnok kirketida... Bare lapp skiver og sett de inn igjen etter deg + heis/senk rødt flagg. Har du andre spørsmål om Bø er Krone her på forumet derifra samt at jeg kan skryte på meg 3 år med studier der uten at jeg blei noe smartere av den grunn... Men sabla bra studentmiljø med mye bra konserter og muligheter for konsumering av alkohol når det måtte ønskes.
  12. EAH

    Garmin Astro

    220'n min kvelda brått og brutalt her forleden og jeg frykta det værste med ødelagt lodding eller tilsvarende. Jeg fikk lagt til bikkja og så blei kontakten borte. Tok etter veldig mye leiting en tlf til Garmin Support og der fortalte en trivelig svenske meg at jeg skulle prøve og resette 220'n til fabrikoppsett. Dette gjør man ved og holde inne map + ent knappen samtidig som du skrur på herligheten. Som sagt så gjort og etter litt knasting for å sette systemet dit jeg ville og legge inn alle kart atter en gang virka det som tingene var i orden. Test ble utført ved å sette halsbåndet på bikkja og henge 220'n på veggen hjemme og gå en tur med bikkja. Runden var på 3,52km og med snitthastighet på 5,84km/h fikk jeg vite når jeg kom hjem. Problemet var at VHS sendern datt ut innimellom sa han svensken til meg. Og da trengte 220'n og resettes for å skjønne at den faktisk også skulle ta inn peileren. Om den metoden ikke funka måtte jeg sende inn fikk jeg beskjed om. Så du kan jo teste ut og resette til fabrikkinnstilling og se hva som skjer. Bare husk og lagre alle kart du har lagt inn/poster som er punsja inn på 220'n da absolutt alt sånt vil forsvinne ut i det store tomrommet. Så lykke til om du gir det et forsøk Bamrud!
  13. EAH

    Elg tunge

    Du nevner det ikke, men jeg går utifra at det å fryse tunga ikke ødelegger hele herligheten?
  14. Har du planer om blodspor veit jeg av erfaring at det blir ikke lett om drever'n din er jagd inn først! I hvert fall ikke om det er brukbar jaktlyst i bikkja di, mi slår over på ferskspor om vi støter på det under blodsporet..
  15. Hmhm... Jobber lørdagen til sånn 18:30. Om kroppen ikke er heelt utslitt kommer jeg bort en tur i hvert fall. Standpunkt til overnatting osv får man ta seinere, er jo ei HEL uke til jo
×
×
  • Create New...