Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Pistilskudd, noen? Løp og kjøp. Bra stykkpris. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87669764
 3. Jeg har lenge hatt en fascinasjon for 22lr, så undervurdert og allsidig, ikke minst billig... Og i så uant mange forskjellige varianter... En beskjeden "samling" jeg har gjort meg... Skal med tiden I display, dog er jeg litt usikker på utformingen på det enda.. Så det ligger i kategorien "en dag..." ... Noen bilder, litt kategorisiert... Kommer litt nye til dann og vann, både kjøpt og byttet... 90% av eskene er fulle, noen mangler noen få eller innholder kun et fåtall original Ammo, kun en er helt uten innhold desverre... Kos dere med bilder, kommenter gjerne, og hjelp gjerne til med info... Dette er foreløpig kun samlet med øyene, ukritisk mtp historie og fabrikat...
 4. 8x75RS

  ERAmatic del

  Hei prøv og få tak i en Recknagel montasje den passet perfekt til 470 løpet på min Krieghoff Optima. På den montasjen kan du variere avstanden mellom fram fot og bak fot
 5. msteiro

  Reservedeler CZ

  Ta kontakt med Schou eller CZ direkte, de sender det meste av ekstradeler.
 6. Hei! I utgangspunktet litt usikker på hvor jeg burde poste denne, håper å få litt hjelp her! Jeg er ny som jeger, og på forumet. Gikk til innkjøp av en cz455 varming utgave her for noen måneder siden, og var ute en tur med den først nå for noen dager siden. Når jeg skulle rense rifla så tok jeg nok litt hardt i med tetragun sin action blaster, tenkte jo at dette skulle bli fint og rent! I etterkant skjønner jeg at man ikke skal tulle med action blasteren - tøffe saker! Magasinbrønnen/huset mitt er i plastikk og har svellet skikkelig opp. Antar at det jeg egentlig spør etter her er om det er noen som har noen gode tips til hvor jeg kan få tak i slike deler - uten å forhåpentligvis måtte betale en formue.
 7. aps

  JP MR-19

  barreld action fra ultimatrum er ikke med proof, men fra jp kommer den med det sa de
 8. Testet A1 1,7x34 cx2000 med 3 forskjellige forladninger i dag, alle gir ok skuddbilder men cheddite drago gir absolutt best resultat. 35m med carlson's mid range. Drago 20: 218 av 307 Z2M 28: 207 av 307 SG 19 : 175 av 307 Testet med kobber belagt us 6,5.
 9. Cruiser

  JP MR-19

  @aps Jeg formulerte meg lite presist. Det jeg mente å spørre om, er om noen vet om/når kassen blir tilgjengelig her i landet. Hvis de leverer barreld action med proof løp, åpner jeg lommeboka.. Det er pvas jeg hørte 70k fra..
 10. Today
 11. aps

  JP MR-19

  sjekk med produsenten, ultimatum , linker lenger opp MSRP er 4999USD, dvs 43k nok eks mva, og 54k inkl mva. Ryktes at den får Proof løp i jp utgave. Jeg sikler fært på en Barreled action fra de, til 1599USD Har snakket med JP, og de slipper infoen neste uke.
 12. Cruiser

  JP MR-19

  Er det noen som har fått noe mer info om denne låskassen fra pvas? Hørte at komplett rifle kommer på over 70k..
 13. S&B og PPU hylser er helt ok å lade så ikke kast de.
 14. Mas-36

  Cz-Klubben

  Lagervare så maser du etter ei uke, bestillings varer etter 4 uker. Varer som ikke er kommet i salg enda (CZ 457) så må du bare smøre deg med tålmodighet til den kommer til Norge først
 15. Neida, det er i utgangspunktet blindmagasin, men noen har funnet det for godt å montere en plate i aluminium under der. Litt usikker på hensikten må jeg innrømme.
 16. Hei. Jeg skal utforme en ny avtale mellom flere grunneiere og et jaktlag. Flertallet av grunneiere er jegere i dette jaktlaget. Hvilke ting bør være med i en slik avtale? Er det noen som har en avtale jeg kan "kopiere"/bruke som mal? Jeg har trålet nettet og ikke funnet noen "gode" til mitt formål. De jeg finner er typiske avtaler for veldig korte jaktperioder. Kan gjerne sende den på TR(krøllA)Lurdalen.no Hilsen Tom Roger
 17. Norma Jaktmatch 6.5x55. Avstand ca 95m på begge
 18. Norsk våpen må da vel ha Norrøn mytologisk navn? Gungnir eller Gugne - Odins spyd - Ifølge mytologien går dette spydet gjennom alt og treffer det han sikter på.
 19. Winchester med løst magasin?? Har ikke set mange slike...
 20. Min egen teori/erfaring. Er dyret skikkelig støkt pumpes det adrenalin til hjernen- og dyret blir mer "harskutt" Er dyret skadeskutt er det enda verre, da kan en skyte mange gode skudd på dyret- nærmest uten effekt. Kun treff i rygg/nakke/hode gir effekt. Jeg har opplevd helt utrolige tøffe dyr som er skadeskutt, de kan se nærmest friske ut med flere gode lungeskudd. Skadeskutte kalver i følge med kolle er mange ganger verst, de kan gå utrolig langt med rimelig gode treff. På den andre siden så har jeg også skutt beitende dyr på innmark som ikke har vist noen som helst indikasjon på treff, de fortsetter nærmest å beite med blodet rennende, for så å ramle død om på skuddplassen. Men ingen sak er lik- og jeg har ingen fornuftig konklusjon å trekke.
 21. Ok, men må få si at de/dere klarer dere godt som klarer å holde det gående.
 22. Er visst invisionpower som hoster forumet som har diverse problemer, ikke mye vi får gjort desverre.
 23. Får den samme, har skjedd "ofte" i det siste. Mulig det er et tegn på for mye Kammeret.no i det siste 😅
 24. La oss si jeg nedjusterer budsjettet litt, jeg ser Vortex har kanskje den beste garantien på markedet på sine sikter. hvordan er dette siktet her f.eks? har lest div gode omtaler på nettet om det, men det er vanskelig å skille mellom "ekte" omtale og de som har fått gratis produkter/effekter for å snakke varmt om produktet dems. Er dette noe å kjøpe? jeg skjønner at det ikke kan sidestilles med Zeiss, Swaro etc, men jeg ønsker noe forstørrelse over 12x, og skal man opp på 16x/24x på Zeiss og swarovski etc så begynner det å koste. kom derfor over dette: https://jaktfall.no/produkt/optikk/vortex-kikkertsikter/vortex-viper-hs/vortex-viper-hs-kikkertsikte-4-16x50
 25. Inner10er

  Riflesekk

  Klart man anbefaler / fraråder det man selv har av utstyr. Vanskelig å anbefale noe man ikke har testet over tid...(?) Har både eberlestock G4 og vorn deer. Vorn sekken blir med 95% av alle jaktturer - inkl. turer med telting.
 26. Reservebørsa/beistet! 3,5kg med Winchester 70 XTR 308w.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...