Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Krutt endres over tid. Derfor kommer det stadig oppdaterte ladebøker og ladadata fra kruttprodusentene
 3. Blir ikke lada så hardt i neste omgang. Må jo nesten gå utifra att N135 er N135.. det har vel ikke blitt heftigere med åra? Hylser å hetter viser ingen tegn på høyt trykk.
 4. Sammenligne med dagens data så ser du at hastigheten er nesten den samme, men med nesten 3 grain mindre krutt. Det bør få varsellampene til å lyse. https://www.vihtavuori.com/reloading-data/rifle-reloading/?cartridge=29
 5. Ikke helt, men at du følger gammel data og ikke den nyeste som stemmer best med kruttet som lages i dag er jo ikke helt bra.
 6. @Poacher Du bør forstå at erfarne skyttere og jegere her på Kammeret reagerer på denne hendelsen. Jeg vil ikke spekulere på hva som ligger bak handlingen, ei heller hva som er korrekt straffeutmåling. Men at "alminnelige folks rettsoppfatning " utfordres av dommen, se det er tydelig. At reaksjoner har kommet, og kommer, er sunnhetstegn. Og et tydelig signal om at Kammerbrukerne ikke bare har et moralsk kompass, men også følger det. Personlig tar jeg fullstendig avstand fra denne groteske handlingen, og har sett videoen for siste gang. Rettsapparatet har saken. Jeg finner ingen videre grunner til å lete etter "formildende omstendigheter". Som skytter tar jeg fullstendig avstand fra denne groteske hendelsen. Noe du også bør gjøre.
 7. Vet ikke om jeg vil... Sauer 101 med den sorte "myke" plaststokken og justerbar kolbekam overgår veldig mye annet jeg har skutt med. God balanse, godt grep, knall avtrekk, sikringen er god når en blir vant til den. Og jeg har prøvd litt av hvert gjennom arbeid. Selger ikke Sauer nå, så er ikke så redd for å si det.... Mulig mavsern er tilsvarende, de er vel skitt ut av samme rævhølet for å si det på godt trøndersk..
 8. Today
 9. Jeg har ikke korsfestet noen, hverken før eller etter. Jeg så en videosnutt som viser en handling som hadde vært hinsides all fornuft om det så hadde vært et rådyr, klart og tydelig, i siktet. Bakgrunnen er nok til å framdømme ethvert menneske alle rettigheter utover plinking med hjemmesnekret sprettert. Kommentaren min om å finne nye venner var nok over kanten, jeg ser den.
 10. Så att jeg følger ladedata gjør meg til en inkompetent tulling?
 11. Forklar gjerne hva som er feil og hvordan du vet det.
 12. Nå er det jo dessuten påske, hvor denslags er enda mer naturlig K
 13. Og det er jo nok. Når jegere skyter andre ting en dyr så er det helt naturlig (og veldig bra) at folk reagerer. Jeg finner det helt naturlig at det du omtaler som en "korsfestelse" starter når sånne nyheter kommer ut.
 14. Enig med @Lakelanderen: Har skutt inn på papp og kommet på feltstevne (DFS) med elektroniske feltskiver og fått flere bom. Kalibrering av elektroniske skiver er tydeligvis ikke enkelt for alle. På banestevner er det ikke et problem. Der skyter en seg inn på det senter skiva har.
 15. Jeg ser ikke helt hvorfor du føler for å forsvare noen som, gjentatt bevist, uten å vite hva han skjøt mot, over en vei, med bebyggelse som bakgrunn, løsnet et tvilsomt skudd mot et tvilsomt mål midt på natta, for å så rømme til skogs, gjemme seg for politiet, lyve for politiet, og så endre forklaring et utall ganger før han blir dømt for flere av tiltalepunktene. (edit: dette er altså bevist, fra flere hold, og du må gjerne tilbakebevise disse "påstandene" om du føler det er feil.. som jeg tipper du gjør) Han er verken en oppegående jeger eller skytter når noe så fullstendig unødvendig som dette skjer, og det er fullstendig åpenbart at dette ikke er et menneske som evner å ha et seriøst forhold til våpensikkerhet og sikker utøvelse av jakt når han sitter på post og sikter på folk. Forhåpentligvis skal han aldri verken jakte eller skyte igjen, det har han bevist at han ikke kan gjøre uten at andre risikerer å miste livet.
 16. Det er vel ingen som forsvarer det som har skjedd? Heller ikke jeg noe jeg påpekte i mitt første innlegg! Det jeg reagerer på er korsfestelsen som begynner asap, før noen som helst vet hva som skjedde... Eneste man visste var at en jeger hadde skutt en jogger Det er IKKE første gang noen blir korsfestet her av tastatur mafian hvor det virker som om enkelte knapt har vært utenfor fortauet(?) Når også Adm/mod bidrar til korsfestelsen er jo ting som det pleier...
 17. Hva er prisen på et slikt kit og hvor mye ca for å få det tilpasset?
 18. Vel eg var så smart at eg skaut inn på elektronikk før et jaktfelt stevne. Det angret eg bittert på etter kvart som jaktfeltstevnet gikk sin vante gang. Kan vel mest karakterisere det som kampen om sisteplassen. Sjekket innskyting på papp etter at stevnet var ferdig, treffpunkt var da ca 10 Cm opp til høgre. Så innskyting for jakt forgår på papp for min del, elektronikk som en ikke har kontroll på om den har vert kalibrert siden den var innkjøpt stoler eg ikke på til innskyting for jakt formål.
 19. Apple a gitt.. Funker som snus på Android
 20. Hus er ikke sikker bakgrunn uansett så er det sagt.Jeg mener å huske at dette ikke er bebodd,men er noe forfalne greier som hører til gården det jaktes på. Har kun jaktet der en gang så det er fritt etter hukommelsen.
 21. Våpensøylen er norsk importør. Kanskje de har en liggende. http://www.vapen-soilen.no/nettbutikk
 22. Tar vel ikke sjansen på å selge til nybegynner da
 23. Var noen som posta på facebook for et par dager siden at Safari på iPhone sensurerer alt som har med våpen å gjøre. Mulig det gjelder for andre apper også. Det dukket opp i en softwareoppdatering nylig.
 24. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=145067901
 25. Jeg får ikke sett på våpen på finn appen på iPhonen, går greit på appen på iPaden. Noen som vet hvorfor?
 26. Ikke verst at man må vise våpenkort og godkjent søknad for å få kjøpt denne😀 https://www.finn.no/145189171
 1. Load more activity

Announcements×
×
 • Create New...