Jump to content

Samson

Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Samson

  1. Dette er mekanisk en kopi av Benelli. MAROCCHI SI 12 12/76. Da får du ny hagle og holder deg innefor budsjettet.
  2. Samson

    Registrert hagle?

    Skriv en utlånserklæring så har du ditt på det tørre.
  3. Til Breton er str. 5 stort nok. Det er høyda som er kritisk når du kommer til flyplassen og da er 60 cm nok til en normal breton. (min erfaring)
  4. Har hatt samme utfordringa for noen få år siden. Tok en liten Beretta kal 20. Lagde nytt skjefte med engelsk utforming. Endret ikke noe på pipelengden. Ble godt tatt imot og interessen er der fremdeles.
  5. Samson

    Tørking av vom

    Er det noen som har erfaring med tørking eller andre former for bearbeiding av vom til hundefor?
  6. Ser at NM152 stativet er kommet med, men du trenger NM165 som er underlavetten som støpes fast i vogna. Men hvordan var det med sykkelen. Var den benevnt M eller NM51 og siden kom og F1 da den fikk ekstrautstyr? Tror det var når verktøykassa kom på at F1 kom med i navnet. Skal se om jeg finner noe om NM eller M.
  7. Det er en liten bane opp under toppen på torpavegen (RV 250)
  8. Vist finnes et slikt sett. Pussesett fra 4,6mm til 40 mm. Masse utstyr som ligger i en Pelicase kasse. Du får sikkert kjøpt det hos Mange Landerø. Men dyrt, jada
  9. Kan du Skaubjønn fortelle litt mer om praktiske forskjeller mellom de forskjellig drillinger du har hatt? Holder kal 16 mål for rådyrjakt osv..
  10. hvorfor skal denne registreres? Det er ikke mulig å skaffe lovlig ammo. Da er den pr def ikke noe våpen.
  11. Støtter siste innlegg og spør hva dine ambisjoner er?? De fleste av oss har en fin tur og jaktkamerat som finner fugl, tar stand og muligens også apportere. Skal du vinne diplomer osv på prøver krever dette litt mer trening enn det de fleste av oss legger i dette.
  12. Hvis du skal gjenge løpet så kan du enkelt gjøre det selv, men hvis derimot skal gjenge pipa trengs det verktøy. Den er av stål. Du skriver ikke hva du skal bruke gjengene til. Du kan bare kjøpe deg ei bakke å slå de sjøl. Hvis du skal bruke gjengene til å montere en demper, så bør du sette det bort til andre slik at det blir rett. Arbeidstid og investering i utstyr koster.
  13. Bare et lite innspill. Du skal vel bytte pipe. Løpet er hullet i pipa.
  14. Et lite tips til tilbehør. Overpisk kremfløte litte grann. Bland inn karamellsauses før servering. Gir en fin farge med en kjempefin smak.
  15. Du MÅ teste sjøl, men når du skal ha berretta som er smekkert bygd så blir den enda bedre i kal 20. Ammo får du tak i hvis du vil.
  16. Samson

    Stokkemne

    219. Her ser det ut som om treverket følger linjene best. Usikker angående nærheten til kvisten på toppen.
  17. Det ville være fint hvis du la ut informasjon hvis du får et resultat på leitinga de. Det er flere som trenger
  18. Var en tur i Tyskland nå i vår. Der brukte de en solsellepaneldrevet høyfrekvent lyd. Det så ut som ei lita lykt som stod på plenen med solselle på toppen. Dette virka i løpet av kort tid.
  19. Nå kan vel denne omdøpes til ikkevåpen. Dette så lenge det ikke er mulig å skaffe ammunisjon. Les våpenlovn.
  20. Er ikke i tvil om at stopp eller begrensing av jakta sammen med uttak av predatorer ville være bra, men det som ikke er bra er alle som skal frede all rype i Norge fordi det er lite fugl der de går får komme frem her og i resten av media. Blit oppgitt av tankegangen Jeg vet best
  21. Jeg vil anta at du trenger ei godkjenning på den når du skal bruke den til et riflekalliber. Vil anbefale 6,5x57R. Har tidligere prøvd dette til ei kal 20 beretta.
  22. Etter en uke i vestfinnmark så var det variabelt, men ikke vanskelig å fylle kvoten på fem ryper.
  23. Du bør ha en del av røret som det skrives av betong eller feks tre. Dette for at du tar bort mesteparten av tjæren.
  24. Panacotta er godt, men vi bor jo i Norge så da er kalvedans det rette. Hvis denne toppes med avsilt bringebærsaus som er litt syrlig vil du komme langt. Et blad sitronmelisse gjør seg godt som pynt.
  25. Jeg tror du er inne på det rette. Grovkutt og lim endene. Jeg har ikke prøvd eple, men med kirsebærtre gikk det fint med denne oppskriften.
×
×
  • Create New...