Jump to content

slemmo

Administrators
 • Posts

  8,362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

slemmo last won the day on March 16

slemmo had the most liked content!

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

5,064 profile views

slemmo's Achievements

GreatGrandMaster

GreatGrandMaster (16/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1.4k

Reputation

 1. Alle andre baner er forøvrig ikke åpne i Oslo, i Oslo har skytebanene vært stengt uansett pga korona og noen begynte forsiktig åpning denne uken.
 2. Stengningen er klaget inn til Politidirektoratet og Oslo Skytesenters advokat jobber med å løse saken så fort som mulig.
 3. Ja ca. noe sånt, man klarer å lage kaffen temmelig sterk, men ikke helt på espressonivå.
 4. Jeg hart testet en del forskjellige bønner og har falt på italienske Kimbo, kjøpte de til 300 kroner kiloen i Oslo, men har funnet en billigere source nå. Bruker enten moccamaster, presskanne eller moccakanne. Sistnevnte mest når jeg skal ha litt ekstra sterk svart kaffe etter middag e.l.
 5. Jeg er medlem av klubb som har svartkruttgruppe jeg, men jeg tok ikke kurset der, så det jeg lurer på er hva de mener med ordlyden i den setningen. Må jeg melde meg inn i svarkruttforbund eller holder det at jeg driver med pistolskyting allerede.
 6. Så om man er pistolskytter, men ikke tok kurset hos en klubb med svartkruttskyting på programmet, så må man ta eget svartkruttkurs?
 7. Jeg har ca lik dominans på begge øyne, så for meg er det veldig nyttig, bruker den korte til både jakt og konkurranse.
 8. Når jeg solgte Blaser for et par år siden fikk man ett våpenkort med begge serienummerene på.
 9. Jeg har masse kuler i forskjellige farger for å indikere hvor jeg har funnet forskjellige typer bør, så dette er topp
 10. rørmagasiner er ikke omfattet av EUdirektivet, kun løse magasiner.
 11. Jepp, jeg ser for meg mye artige klassiske rifler på matcher fremover, men om det er det folk synes er gøy så hvorfor ikke.
 12. På meg så kan det se ut som bruksbegrensningen på affeksjonsvåpen er fjernet: "§ 5-4 Erverv og innehav av skytevåpen på grunnlag av arv eller minneverde Politiet kan gje personar løyve til å erverve og ha skytevåpen og våpendelar som minne etter arvelatar i rett opp- eller nedstigande linje. Politiet kan berre gje løyve til personar som kan dokumentere å ha tilstrekkeleg våpendugleik, som til dømes gjennomført førstegongsteneste eller aktivitet i godkjent skyttarorganisasjon. Politiet kan gje løyve etter første ledd for inntil tre komplette rifler eller haglevåpen, samt våpendelar til desse skytevåpena, som er tillatne til jakt etter våpenlova § 11 andre ledd og kapittel 3 i denne forskrifta. Politiet kan gje personar som har våpenløyve for pistol eller revolver løyve for inntil tre pistolar eller revolverar, samt våpendelar til desse skytevåpena. Det samla talet skytevåpen som kan ervervast på grunnlag av arv eller minneverde, kan ikkje overstige tre komplette skytevåpen, samt våpendelar til desse skytevåpena."
 13. slemmo

  50-cal eksplodert

  Såvidt jeg har hørt er at risting av patroner skal være farlig en myte, har lest diskusjoner opp og ned om dette, og aldri sett noen bevis på at dette fenomènet faktisk eksisterer.
 14. slemmo

  Rekylbrems

  Kan bare stå på.
×
×
 • Create New...