Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  7,475
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

slemmo last won the day on February 15

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

804 Excellent

About slemmo

Recent Profile Visitors

3,167 profile views
 1. Er visst invisionpower som hoster forumet som har diverse problemer, ikke mye vi får gjort desverre.
 2. 25m er ganske langt hold på noen av de postene vi har på laget vårt så jeg har 1-6 kikkert og den funker fint ut til et par hundre meter, men som sagt. det er store individuelle perferanser ift til disse tingene.
 3. Dette skyldes ene og alene en akutt mangel på fritidsklubber, dere skjønner vel at de slåss med macheter fordi de kjeder seg og mangler biljard og bordtennistilbud i nabolaget.
 4. En typisk machete som du får kjøpt er jo et verktøy laget for å rydde kvist o.l. Den er hverken spiss, eller særlig skarp, da det ikke er nødvendige egenskaper for oppgaven den er tiltenkt. En kokkekniv derimot er spesiallaget for å skjære raskt og effektivt i kjøtt. 💡
 5. Ser ut som en kokkekniv eller kjøkkenkniv ja, er bare å klikke på bildet for å forstørre.
 6. På minirifle/.22toppen min har jeg bare en kjip dassrullhandguard, så jeg kjøpe en lett Toni System HG som skal erstatte carbonHGen på 20" matchrifla, og carbonHG skal så over på minirifla. Skruene var utslitt og locktita, så jeg måtte frem med dremel for å skjære spor til flattrekker, og loddebolt for å varme opp locktiten. Det gikk: Gassblokk av....Ironside er forøvrig akkurat like bra som "kjedens eget merke" vanligvis pleier å være, produsert i ekte chinesium. Du knekker bits med vanlig skrutrekker og håndkraft. Egentlig litt merkelig at alle produkter av kjedens eget merke skal være billig drit. Det er jo ikke det en butikk helst vil være kjent for. Denne pipa er TJUKK, vekt 1.6Kg. Ferdig børsemakerarbeid....et godt dagsverk
 7. Bacalao er jo dritgodt, men kanskje ikke årgangsbacalao.
 8. Egentlig ikke, men gudbedre hvor mange det er som ikke vet at blyhagl er tillat igjen.
 9. Det kan være at den språkpakka ikke fungerer med siste versjon en gang, men nå fant jeg ikke noe norsk språkpakke hos invision i det hele tatt, så mulig den ikke utvikles lenger.
 10. Grunnen til at jeg lett takler aps sin konstante kødding og humor er fordi jeg egentlig er sånn selv, men jeg er også desverre lett å distrahere, så akkurat på spesielt viktige stevner må jeg konse i stedet for å tulle, men ellers så er det bare å kjøre på. Men du har jo selvsagt de som også må være niseriøse alltid, sånne folk kommer jo ikke jeg og aps så godt overens med....eller dvs, de kommer ikke så godt overens med oss kanskje Dynamiskmiljøet generelt er jo temmelig løst og ledig, husker vi hadde en finsk kunstfotograf av alle ting som var på riflematch i Sverige en gang for å ta bilder, han hadde fotografert stevner i alt av skytegrener i norden og var helt overraska over hvor god stemning det var på dynamiskmatchen i forhold til hva han hadde observert ellers. Det stemmer forøvrig med min egen erfaring også etter å ha vært innom diverse andre skytegrener med rifle og hagle. Det er desidert best stemning i dynamiskmiljøet. Når det er sagt så er jo ikke det fordi andre folk er kjipe, Det kan jo også ha litt å gjøre med at vi sitter mye og venter, og man kan ikke bare gå å sparke i grusen hele dagen heller, må finne på noe gøy 😛
 11. Frem til helgen, eller frem til jeg oppdaterte forumet?
 12. slemmo

  Anbefale en GPS

  Hvis det er noen som helst sjans for at du kommer til å jakte sammen med noen som bruker hund så har du egentlig to valg, Garmin Alpha 50 eller 100. Begge fungerer fint som friluftsGPSer når du ikke jakter. Evt Astro 320 om du finner en brukt, da det er den som fortsatt er mest i bruk enn så lenge.
 13. kanskje det er fordi dere bruker norsk språk, den greia er bare et uoffisielt tillegg, ikke laget av de som lager forumet. jeg bruker engelsk originalspråk.
×
×
 • Create New...