Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  7,725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

slemmo last won the day on April 8

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

951 Excellent

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

3,310 profile views
 1. Det er vel det samme som med alt annet på nett. Våpen skal sensureres.
 2. Såvidt jeg har forstått så er det fortsatt mulighet for at dommen kan bli anket. Det er jo helt åpenbart at summen av ulovligheter og dårlig dømmekraft skulle tilsi en langt strengere straff. Han er også dømt for flere forhold som hver for seg har en høyere maksstraff enn ett år. I følge domspapirene så må anke komme innen 9. Mai.
 3. Var noen som posta på facebook for et par dager siden at Safari på iPhone sensurerer alt som har med våpen å gjøre. Mulig det gjelder for andre apper også. Det dukket opp i en softwareoppdatering nylig.
 4. Det står forsåvidt mye om denne saken andre steder enn MSM også. Hvorvidt man synes det som har skjedd her er forsvarlig eller ikke får være opp til hver enkelts moralske kompass, og jeg tror de fleste (heldigvis) er ganske enstemmige når det gjelder akkurat hva som har vært utført her. Vedkommende bør aldri jakte eller være i befatning med våpen igjen noensinne.
 5. slemmo

  Off topic

  kammeret.no har google ads om man ikke er innlogget. Over 90% av trafikken på forumet er av brukere som ikke er registrert, så vi viser disse reklamene kun for dem. Registrerte brukere som er innlogget slipper å se dem. Så vi taper lite inntekt på det i og med at de registrerte forumbrukerene er en relativt liten andel av den totale "brukermassen".
 6. For å se hva slags kvalitet Zeiss kan selge til hvilken pris så er det jo bare å se på V4, V6 og V8 serien.
 7. @matsb Hvor har du salgstall fra V4 serien fra? Opplevde selv at V4 serien solgte relativt bra når den ble lansert.
 8. slemmo

  Swaro z6 1-6x24

  Tenkte ikke på at noen skulle kjøpe kikkertsikte uten lys
 9. Du vil få høyere ICS score av å skyte L3, men du får ikke ICS før du har skutt 4 L3 eller 4 classifierstager, så det er fordelen med å skyte en classifiermatch om man ikke har klassifisering fra før.
 10. slemmo

  Swaro z6 1-6x24

  Betjeningsopplegget er litt slankere på gen 2, ellers er de like.
 11. Ingen som liker å skyte classifiere. Det er ok til å få klassifisering på nye skyttere, men for eksisterende skyttere er det langt større sjans for at det ødelegger klassifiseringen din enn at det gjør noe positivt for den. Så etablerte skyttere holder seg unna klassifiermatcher. En Classifierstage teller jo som en L3, og det er mye større sjans for å crashe en classifier enn en match. I tillegg er classifierene skutt så mange ganger at 100% på en classifier er nærmest uoppnålig for vanlig dødelige.
 12. Sjelden det arrangeres, men det har vært noen innimellom.
 13. Kort fortalt. Discord er en chattetjeneste som startet som en tjeneste for gamere, men som har utviklet seg videre. nå er det en fullverdig chattetjeneste som kan brukes til normal tekstchatting på flere platformer, både nettbasert + med apper til mac, windows og mobil. Jeg har opprettet kammeret.no chat på Discord for de som ønsker å skravle i realtime. Skal se på mulige løsninger for å få integrert det med forumet på sikt så det blir enklere for de som ikke skjønner opp ned på en PC. invitasjonslink for å komme inn på chatten: https://discord.gg/QjmZGk9
 14. Tviler på at det er orsaken, de selger andre jaktrelaterte ting som de tjener sinnsykt mye mindre på.
×
×
 • Create New...