Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content count

  6,910
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

slemmo last won the day on August 17

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

527 Excellent

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

2,809 profile views
 1. slemmo

  Remington Outdoor Company Inc. muligens konkurs

  Is that a tac-14 you have in your pocket or are you just happy to see me?
 2. slemmo

  Lukketid R8 vs R93 vs Helix

  Avtrekkstid hadde gitt mer mening da, tiden fra avtrekkeren initierer hele prosessen, ikke bare fra avtrekket slipper hanen. Så slagtid ville vært tiden fra det øyeblikket hanen starter vandringen mot tennstift, og tennstift treffer.
 3. Det finnes folk som er så dumme at de kjøper sånne kniver til normalt bruk. Så det er jo greit nok, men mistenkelig kjøring, kompis i bilen som var mistenkt for bråk kombinert med jalla fantasy/kampkniv i hanskerommet...nja.
 4. slemmo

  Lukketid R8 vs R93 vs Helix

  Lukketid var visst også innarbeidet i flg. en annen debattant. Wikipedia har litt mere utfyllende om temaet enn wiktionary: https://no.wikipedia.org/wiki/Slagtid
 5. slemmo

  Lukketid R8 vs R93 vs Helix

  Sånn jeg tolket det ble det slått grundig fast at de fleste sier lukketid, mens du mener det burde kalles slagtid
 6. slemmo

  Dagens annonse på finn.no

  Hadde to USkarabiner inne til plombering for ikke så lenge siden, den ene hadde vært i besittelse av en kjent motstandsgruppe, kjenner jeg får vondt i ryggnervene hver gang slike våpen ødelegges.
 7. Hvordan skulle man ellers fått deltatt i konkuranser om ikke dette var lov egentlig. Jeg har massevis av ganger bodd på hotell, campinghytter, telt og alt mulig ifb med konkurranser, treningssamlinger o.l. Ofte mange dager i strekk.
 8. Men om du hadde hatt kniv i beltet så kunne du i alle fall sagt at det var aktverdig grunnlag, fordi du var på jakt.
 9. Ikke godt å si, det burde noen som er flinke til å lage lover pønske ut. Jeg bare sutrer fordi samfunnet utvikler seg på en måte som gjør mitt liv mindre fritt. Men grunnen til at knivforbud har kommet er vel fordi folk i større grad enn før bruker kniv på hverandre antar jeg, så man kunne kanskje begynne med å straffe selve knivbruken så hardt at det blir mindre fristende å bruke kniv. Kanskje hele ideen om at straff i prinsippet er en form for rehabilitering burde gå over mer til en tankegang om at straff er til for å få uønskede folk vekk fra gata.
 10. Det er en kjip utvikling i samfunnet som gjør at vanlige mennesker som oss stadig må tilpasse oss, fordi andre oppfører seg idiotisk. Personlig synes jeg det er helt totalt uholbart at jeg skal belemres med tullete restriksjoner, fordi andre er kriminelle. Totalt feiltenkning av de som styrer dette.
 11. slemmo

  Browning Bar svartelistet?

  Det finnes vanlige barstokker som passer på bar match også, så i grunn er det bare magasinet som er forskjellig.
 12. Bot for å ha friluftskniv i hanskerommet: https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/fikk-9600-i-bot-for-kniv-i-hanskerommet/3423526157.html
 13. slemmo

  Erverv mini rifle

  Flott opplegg.
 14. slemmo

  Browning Bar svartelistet?

  Nei, det er ingen lovendring som forhindrer salg av dette våpenet, de har vel misforstått brevet om våpen POD TROR blir forbudt i ny våpenlov. Men vanlig BAR står ikke på den lista heller såvidt jeg vet, muligens bare BAR Match.
 15. slemmo

  Dagens annonse på finn.no

  Ikke bare ulovlig, men er vel neppe verdt mer enn en 50lapp
×