Jump to content

slemmo

Administrators
  • Posts

    8,647
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    50

slemmo last won the day on March 1

slemmo had the most liked content!

1 Follower

About slemmo

  • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

6,207 profile views

slemmo's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1.7k

Reputation

  1. Og når man er godkjent dynamiskskytter bør man absolutt kjøpe noe annet enn 1022.
  2. Dette er jo en endring i praksis de ikke bare kan innføre uten en forskriftsendring, våpenkontoret har ikke noe myndighet til å innføre nye krav.
  3. Det har også blitt eksportert mausere av andre, de er populære i østeuropa blant annet. Forøvrig, hvis folk hadde unnlatt å komme med nedlatende ensetningssvar i alle mulige tråder om ting man ikke har peiling på hadde kvaliteten på forumet økt betraktelig.
  4. Hvis det ikke står i noe lov eller forskrift lenger så gjelder det vel ikke.
  5. Oslo Skytesenter hadde, men strømforbruker var også på rundt 500 kroner i timen. Det ble oppgradert etter at det var flere ansatte som hadde for høye blyverdier.
  6. Jeg var veldig mye på en innendørs skytebane en periode og gikk fra 0,4 til 1,4 i løpet av 3 mnd. sluttet da å oppholde meg på banen og gikk ned igjen i løpet av neste halvåret ca. En annen på samme banen var over 2, han ble syk av det, men ble normal igjen etter lengre pause.
  7. Noen krever at man spesifiserer hvilke matcher som er l2, og noen gjør det ikke.
  8. DSSN har ikke forandret noen ting, L1 har alltid vært definert som klubbstevne og ikke åpent stevne. Om man vil ha en endring her så må man ta det på FT.
  9. Ikke i flg. DSSNs regelverk: Informasjon om Våpenerverv til DSSNs programmer
  10. Før fikk man 1 stevnepoeng for L1, to for L2 og 4 for L3 og oppover, nå får man ingenting for L1, og basre ett poeng uansett level, jeg har vanskelig for å se på hvilken måte dette kan tolkes som en lettelse. Det er dramatisk mye verre å samle opp stevnepoeng nå ift. hva det var før. Før trengte man ikke dokumentere trening heller.
  11. Hva de driver med aner jeg ikke, men for dynamisk er det jo ikke noe lettelse, det er mye mere jobb å få stevnepoeng nå enn før. Dette har vi dfiskutert 100 ganger på discorden, så er usikker på hva du fortsatt ikke skjønner. Hvis jeg tar en av mine mere aktive sesonger på SSI og regner sammen poeng med det gamle systemet, så får jeg 2-3 ganger så mye stevnepoeng som jeg får nå. på hvilken måte er det en lettelse?
  12. L1 har aldri vært åpent stevne så lenge jeg har holdt på med dynamisk, siden 2008. Men før var kravene til L2 så godt som ikke-eksisterende, så enhver L1 hvor det kom deltagere fra andre klubber kunne bare oppjusteres til L2 når matchen var ferdig og ble rapportert inn. Dette var selvsagt populært både blant skyttere og ROer siden man fikk mere poeng for L2. Så DSSN har strengt tatt ikke innført noen strengere tolkning (ihvertfall ikke i senere tid), det er dette som har vært tolkning så lenge jeg kan huske.
  13. Match Kalender – Offisiell informasjon fra DSSN SSI har ingenting med DSSN å gjøre. Det skal være åpent approbert stevne, L1 er ikke det, så det som telles er L2 og oppover, stevner kan erstatte organisert trening. dette står i våpenforskrift og rundskriv. Så om du har 20 stevner, L2 eller høyere, trenger du ikke organisert trening.
  14. Selvsagt ikke, men kunden vil jo bare sette inn originalfjærer og påstå at pistolen aldri har vært modifisert.
  15. Hvis man i større grad skal erstatte noe i stedet for å gjøre en billig reperasjon så må den kostanden regnes inn en plass, det er ikke mere komplisert enn det. Selger må antakelig i større grad legge inn mere fortjeneste per produkt, for å dekke kostnaden av å gi kundene nye produkter hele tiden. Men det har jo ingen hensikt å krangle om dette her, mellom folk som har forskjellig virkelighetsforståelse. At det blir dritt for bransjen er i alle fall sikkert, og den kostnaden må kunden ta.
×
×
  • Create New...