Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  8,342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

slemmo last won the day on March 16

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

1,369 Excellent

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

4,963 profile views
 1. Da vil dua ligge ned til venstre for pipa helt fritt i syne, så da har vi nok bare forskjellig virkelighetsforståelse. Eneste gangene jeg ikke ser dua er når man skyter på overflyvere forfra og du må legge pipa over dua, eller når du skyter på trapduer som går rett frem, men i begge de tilfellene drar jeg igjennom og har allerede bestemt sving og avtrekkstidspunkt i og med at fast foranhold ikke fungerer på de to duetypene, så det spiller ingen rolle. Jeg bruker alle svingtypene avhengig av situasjon....dra gjennom på typiske trapduer, montere på dua og etablere foranhold generelt på de fleste
 2. På raske crossere må du jo holde langt foran, dua er jo ikke i nærheten av pipa en gang, så jeg skjønner ikke problemstillingen. Ikke sånn jeg skyter i alle fall.
 3. Den problemstillingen forekommer kun når dua står stille i lufta, og det skjer ca like ofte som jeg vinner i lotto
 4. Jeg skyter med flat skinne, synes det er håpløst å skyte på duer som går sidelengs eller nedover uten å skyte med flat skinne. I sporting og lerduesti er det ikke uvanlig å skyte med flat skinne. For meg blir det helt unaturlig å måtte kompensere for at man har treffpunkt over der man peker.
 5. Forhandlere skal forresten ikke sende inn søknader for folk heller, man skal gjøre det selv. Så det også er en merkelig praksis.
 6. Det har man vel ikke tid til å drive med uansett.
 7. Skyte på duer som går nedover er lettere med flat skinne også.
 8. @Wintel Ja men det var det altså ikke, det vet alle som har vært noenlunde involvert i dynamisk de siste årene. Det har også vært forklart tydelig her på forumet 50 ganger før når akkurat denne diskusjonene har pågått tidligere.
 9. Flestepartene av riflematchene jeg deltok på når jeg var mest aktiv kjørte jeg minst 6-7 timer hver veg for å delta på selv om jeg bor på østlandet. Dette gjelder både L2 og L3. Det har i snitt vært arrangert en L3 rifle per år i Norge, og det har enten vært i trøndelag eller på østlandet, og i 2016 i Bjerkvik og 2020 i Florø. Så å påstå at vi som bor sentralt har det så enkelt er dessverre bare tull, iaf når det gjelder rifleskyting. Et typisk år med rifleskyting bestod i en L3 enten i trøndelag eller østlandet, en i København og 1-2 enten i Sverige eller Finland avhengig av hvilket land
 10. S&B er ekstremt kilne på øyeplassering oppover i forstørrelsesområdet, hvilket er orsaken til at så godt som ingen bruker dem til dynamisk. I den prisklassen hadde jeg kjøp Zeiss eller Swaro istedet.
 11. På halvauto må du kontakte politet for å få endret søknaden.
 12. Fordelen med at folk bor tjukt i Oslo er at det blir roligere på bygda, så det har positive sider også.
 13. Hvilken som helst plastikkstrikerpistol er vel svaret egentlig. Glock, S&W, Walther, SIG?
 14. For å ervere mini 14 som dynamiskrifle må man alikevel gjennom 2 års karantene, og da er det ikke mange som vil kjøpe mini når man kan kjøpe AR istedet, så jeg tipper både salg innenlands og utenlands vil bli like urealistisk.
 15. "Trolig er det bare Oslo skytesenter som blir værende i omlag tre år, mens den andre leietakeren kan være ute allerede i løpet av 2021" Det står ingenting der om at OSS har fått beskjed om at driften skal opphøre, eller har noen planer om det. Bare at man blir værende i lokalet i omlag tre år, men nok om det. Uansett har det vært planer om å flytte, så dette oppkjøpet betyr ingenting.
×
×
 • Create New...