Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

slemmo

Administrators
 • Content Count

  7,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

slemmo last won the day on December 5

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

653 Excellent

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

3,022 profile views
 1. slemmo

  Ladedata 40 S&W med Frontier Match 180 gr.

  Nesten alle 2011 må ha lange patroner, jeg har også en gammel BUL IPSC, lader 30.9 lengde.
 2. Litt av greia er vel det at USA er tuftet på at man skal komme dit og integrere seg selv. Derfor er forskjellige sosiale ordninger som er basert på at de som kommer til USA skal få diverse insentiver for å bli integrert mindre interessante.
 3. Det er det som er poenget, da skjønner jeg ikke poenget med eget underforum for skiskyting. Våpenteknisk og skytetrening er det jo underforumer for allerede. Prinsippet bak opprettelse av underforumer på kammeret har siden forumet ble startet vært basert på at man har en aktivitet som over tid bygger seg opp så mye at den trenger et eget underforum, ikke at man oppretter underforumer for brukere som ikke er her. På en skala fra 1 til 10 har jeg 0.5 tro på at et skiskyteunderforum vil tiltrekke skiskyttere til forumet. Men om det er noen skiskyttere her allerede så må de gjerne si ifra.
 4. Man kan jo diskutere skyting med .22 her, langrennsteknikk ser jeg ikke helt for meg at har noe på et jakt og skyteforum å gjøre.
 5. Sier ikke at det løser problemet heller, men at det er en del av problemet som står for ganske stor andel av statistikken. Forsåvidt tror jeg det er minst like mange som bærer kniv på bygda i Norge som i Oslo, sikkert flere også, men det synes ikke i media siden disse knivbærerene ikke stikker andre med knivene sine.
 6. USA har et kjempeproblem med gjengkriminalitet også, i visse byer er gjengkriminalitet skylden for bortimot halvparten av alle drap. Det er jo et argument som har blitt presentert flere ganger, at om du tar bort de byene med verst gjengaktivitet, så har ikke USA noe verre drapsrate enn et gjennomsnittlig europeisk land. Det er visse stater og byer som drar gjennomsnittet veldig opp.
 7. Det stemmer jo det ja, grensa går ved Eriksvann.
 8. Det vil det nok, men de urbane hippiene som styrer i Oslo vil ikke forandre mening av den grunn.
 9. @DoctoRoy Det ble drept en til på ca samme tid i Østmarka også, men det er fortsatt ikke det samme som at det kommer ulv og snapper veskehunder fra føttene på folk som går tur på veien rundt Sognsvann.
 10. slemmo

  Glock 17 eller CZ sp-01 Shadow?

  Ikke enig, muligheten til å undersøke ting på internett og høste erfaringer fra andre er veldig verdifullt, og nei, de du spør behøver ikke nødvendigvis ha masse erfaring, men det hjelper ikke sinnsykt mye å teste et par pistoler selv når man er helt fersk heller, da du kanskje ikke har eget erfaringsgrunnlag til å ta et kvalifisert valg uansett. Hvis du spør om en anbefaling på nettet og et overveldende flertall anbefaler det ene fremfor det andre så skulle man tro det var en grei pekepinn for de fleste. Når jeg begynte med skyting så sparte internett meg for vanvittig mye idiotiske prøving og feiling nettopp fordi jeg kunne bruke timesvis på å lese diskusjonsforumer og nettsteder for å se hva folk bruke. Du skal selvsagt også teste så mange våpen som mulig for å se hva som føles ok, men å avskrive internett og diskusjonsforumer er ikke nødvendig.
 11. Jada, i Østmarka også, men jeg tviler på at det blir spist opp veskehund på grusvegen rundt Sognsvann selv om det lusker ulv rundt i skogen i nærheten.
 12. De eneste plassene det er veskehunder i Oslomarka er rundt Sognsvann og Nøklevann, og der kommer ingen til å bli spist av ulv.
 13. slemmo

  Glock 17 eller CZ sp-01 Shadow?

  Njaei, double action første skuddet er en treningssak, så de som skyter aktivt har jo ikke noe problem med det, men det er jo tungt og langt uansett. Alikevel velger jo de fleste CZ fremfor Glock fordi det totalt sett er en mer konkurransedyktig pistol.
 14. slemmo

  Glock 17 eller CZ sp-01 Shadow?

  Det negative med med CZ er double action første skudd. Det negative med Glock er alle de resterende skuddene. Vekta på Glocken er ikke noe fordel heller så kort fortalt vil de fleste skyte bedre med CZ enn Glock.
×