Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  8,182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

slemmo last won the day on August 9

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

1,229 Excellent

1 Follower

About slemmo

Recent Profile Visitors

4,241 profile views
 1. Det kommer an på, det finnes baner med skillevegger o.l. Null problem å blande bremsskyttere og andre der.
 2. Altså, det betyr at det finnes baner som ikke brukes hele tiden, eller sagt på en annen måte....står tomme en eller flere dager i uka.
 3. Jeg har i forbindelse med dynamisk rifle vært på flere DFSbaner rundt i landet både på trening og konkurranse, hvor det bare er god stemning mellom DFSskyttere og dynamiskskyttere. Grinete gamle gubber som ikke liker noe annet enn det de selv driver med er nok ikke så fryktelig stort problem egentlig.
 4. Når du har propper i de elektroniske hørselverna så skrur du opp lyden, du får da både bedre hørsel, og "dobbelt demping"
 5. Det er det jo ingen som gjør heller, de fleste setter på brems for å minske rekyl 🙃 Jeg har forøvrig mange ganger i treningsformål ligget på DFSbaner med kun dynamiskskyttere med brems hele vegen på begge sider, har man skytebriller, propp og hørselvern så er det fullt mulig å få til.
 6. De fleste banene her på østlandet er gjerne eiet av DFS, men brukes av mange fra forskjellige skytegrener, noen har brems på børsene. jeg ser ikke helt problemet så lenge man tar hensyn til de andre på banen og ikke legger seg nærmest.
 7. 92x Performance er etter alt å dømme en bra konkurransepistol, men du kan jo ikke si at det er en flott pistol uten å ha prøvd den 😆 Den er så fersk på markedet at det er knapt noen som har erfaring med den i det hele tatt.
 8. Har du prøvd den? Hva er bra med den? @Dangle P30 får bra anmeldelser av amerikanere som ikke kan skyte for å sette det litt på spissen. Det er ikke en pistol som er veldig godt egnet til konkurranseskyting.
 9. Han burde bare nappa tak i en av grisungene, så hadde nok mora sluppet bæreposen.....Byttehandel.
 10. Eller man kan spørre her på forumet og forhåpentligvis få noen fornuftige svar på ammo som generelt holder bra kvalitet og generelt går bra i de fleste våpen, så sparer man seg for mye tid.
 11. Akkurat, så det du sier er at det ikke finnes dårlig og bra ammo, det er bare våpnene som har forskjellig smak.
 12. Det finnes ikke dårlig ammo fordi den kan tilfeldigvis gå bra i et eller annet tilfeldig våpen ja......Dette må være det dummeste jeg har lest på lenge.
 13. om du legger de ut for 3 kommer folk til å sende meldinger å spørre om du selger for 1,50
 14. Hvis du vil ha 4 kroner stk må du legge dem ut for 8 kroner stk.
 15. Jeg skyter alt av håndvåpen opp til 460 magnum isoceles og har aldri problem med rekylopptak, tror det handler mer om alt det andre man gjør enn akkurat selve stillingen.
×
×
 • Create New...