Jump to content

slemmo

Administrators
 • Posts

  8,416
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

slemmo last won the day on March 16

slemmo had the most liked content!

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

5,285 profile views

slemmo's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1.4k

Reputation

 1. Minner om reglene for tråden: Dette er føringene for denne tråden: Link til tilbud i nettbutikk / opplys hvilken butikk som har godt tilbud Pris Kort om hvorfor det er godt tilbud Ingen diskusjon i denne tråden, kun link og kort om tilbudet. Ikke link til private salg, f.eks i Finn.no eller QXL Ingen snikreklame
 2. Ulovlig da ja. Max kapasitet er 5+1, ferdig snakka osv.
 3. Det blir den eneste konklusjonen man kan dra om man har en hang til å dra konklusjonen på manglende grunnlag, ellers kan man som det er hintet om her la være å trekke konklusjoner med mindre man setter seg inn i ting.
 4. Jepp, det går fint, bare ring på ringeklokka på lagerinngangen.
 5. Det er en utrolig bra leveregel som jeg også har praktisert lenge, de fleste som mener noe om ting har jo ikke peiling på det de mener noe om heller 😆
 6. Oslo Skytesenter har uttalt seg offentlig flere ganger, all info og ganske detaljerte diskusjoner om dette ligger i den andre tråden. Å finne noe logikk i at oppkjøpet av eiendommen, som ikke har noe med Oslo Skytesenter i seg selv å gjøre er faktisk ganske søkt. På tidspunktet eiendommen ble kjøpt så var planen til Oslo Skytesenter å bygge ned og bygge opp nytt skytesenter på en annen lokasjon, dette har det vært informert om til kunder og brukere av senteret hele tiden.
 7. At et mindretall mentalt utfordrede konspirasjonstullinger mener det er logisk å tro at nedleggelsen har noe med å oppkjøpet å gjøre får man bare leve med, men det er heldigvis som sagt et mindretall.
 8. Max 5+1 i Norge med mindre du driver med dynamisk skyting og har innvilget tillatelse på større magasinrør.
 9. Det finnes mange kinesiske produsenter av bra lykter, jeg har kjøpt flere Astrolux siste årene f.eks. Men når du kjøper de billigste lyktene på alieexpress osv så er det ikke sikkert noen av spesifikasjonene stemmer, det kan også være brukt fake LEDer i de, så da kan du heller ikke sammenligne output med ekte vare. Elektronikken behøver heller ikke være av samme kvalitet. I verste fall er det også uregulerte lykter, det ser du på at lyset blir gradvis svakere når batteriet tømmes. Disse lyktene har ingen beskyttelsesmekanisme mot total utlading av batteri, putter du billige batterier inni der og lykta slår seg på i lomma, sekken e.l. så kan batteriet eksplodere når det lades ut. Dette er en av flere grunner til at jeg heller betaler noen hundrelapper ekstra for lommelykter. Hodelykter som bruker Li-Ionbatterier som sitter inni lykta bruker jeg overhodet ikke uten at det er kvalitetslykt og kvalitetsbatterier.
 10. du er nok ganske nærme faktisk lumen da ja.
 11. Stort sett alt av AR15/AR10 samler under MOA også med riktige komponenter og ammo, bare synd man ikke kan jakte med det.
 12. Ja, fordi du kan ikke sette en normal demper på en gassdreven halvauto uten å justere gassen. Så du kan velge mellom demper eller ikke demper, du finner ikke en setting som fungerer med begge deler. Skal du ha noe som helst sjans for å få dette til å fungere må du ha en demper som er laget for formålet, som ikke sender gass tilbake i mekanismen. Dette er en klassisk problemstilling, som mange demperprodusenter har forsøkt å løse. A-tec f.eks med sin Flow demper.
 13. Er det demper laget for bruk med gassdrevet halvautorifle?
 14. Det ble endret for å prøve å komme forvaltningen i møte, selv om NSF bekrefter at de ikke har noen krav til kursenes varighet. Malen deres er bare en veilelder. Kursene har tidligere fungert sånn at den formelle delen kjøres over to kvelder, etter dette kan medlemmene leie våpen og skyte selv, med den grad av oppfølging den enkelte har behov for. Det er alltid folk til stedet i og med at skytesenteret har fungert som kombinert butikk og skytebane. Jeg har også snakket med kunder i butikken som har vært os andre klubber i Osloområdet og opplever sikkerhet og kontroll der dårligere enn hos på Oslo Skytesenter, hva som er riktig vet jeg ikke siden jeg kun skyter dynamisk selv og aldri har vært på en normal nsf eller feltskytetrening og ikke har noen planer om å prøve det heller 😄
 15. Alle med litt interesse av hva som skjer i den sammenheng har vel fått med seg stengningen av Hringariki Open matchen i sommer, så det er absolutt grunn for uro for de fleste sivile skytebaner i landet om ikke en ny og realistisk baneforskrift kommer på plass innen relativt kort tid.
×
×
 • Create New...