Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  8,126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

slemmo last won the day on June 1

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

1,182 Excellent

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

4,101 profile views
 1. Men ingenting slår TVGrillen:
 2. Du har rett, det er jeg som husket feil. Har jo en liten Hellstrøm / De Buyer selv
 3. Har en japansk kokkekniv selv som jeg har reddet ut av oppvaskmaskinen i siste liten før den ble slått på flere ganger. Et mirakel at det har gått bra. Man må passe på disse kjerringene på kjøkkenet hele tiden, ellers ødelegger de noe 😆 Her om dagen gikk det en filèteringskniv i oppvaskmaskinen så trehåndtaket ble ødelagt, den har vi klart å holde unna oppvaskmaskinen i flere år, men det er jo bare et spørsmål om tid. Hellstrøm er Mauviel.....sånn i tilfelle du ikke visste det.
 4. Tror ikke min hadde livstid, min var så herja med etter samboer hadde brukt alt mulig av metallverktøy oppi der at jeg hadde ikke hatt samvittighet til å benytte meg av garanti. Litt pga henne jeg ikke gidder å ha noen dyre nonstickpanner igjen også 😁 En tidligere kollega av meg kjøpte f.eks kun de billigste nonstickpannene fra Ikea o.l. siden dama brukte ostehøvel til å snu speilegg osv. Var garantert at de ble ødelagt.
 5. Den siste nonstickpannen jeg hadde var en Le Creuset, det er den nonstickpannen jeg har hatt som har vart lengst. Etter den var utslitt kjøpte jeg en Mauviel, som er samme opplegg som De Buyer, etter det har jeg aldri følt noe behov for å kjøpe flere nonstickpanner. Mauvielen fungerer til alt som nonstick ble brukt til før. Så det eneste vi har i huset nå er Mauviel og støpejernspanner i forskjellige størrelser.
 6. slemmo

  Avslag på 9mm grovfelt

  Bare lurer på hva de evt skulle klaget på jeg, men det er vel ett fett nå uansett i og med at NSF jobber med en omformulering av kompendiet allerede.
 7. slemmo

  Avslag på 9mm grovfelt

  Hva skal de klage på?, våpenkontorene gjør som de har fått beskjed om fra POD, som gjør som de har fått beskjed om fra NSF.
 8. slemmo

  STI/Staccato

  Med dollarkurset som er for tiden kan du ta dollarpris og gange med 15 ca.
 9. slemmo

  STI/Staccato

  Hvis du kjøper et våpen i nettbutikken så har du en bindende avtale om å kjøpe våpenet til den prisen, de kan ikke komme etterpå og si at du ikke får den til den prisen alikevel, forøvrig er det vel ingen STI som produseres lenger, uansett er det håpløst å sammenligne, når STI DVC serien kom var den mye dyrere enn de ekstisterende konkurransemodellene f.eks. Siste jeg husker av STIproblemer var to nye openpistoler hvor kompen sprakk etter kort tid.
 10. slemmo

  STI/Staccato

  Det annonseres STI Eagle hos forhandler til 26990,- på internetten, men greit nok, billigste BUL er litt billigere enn billigste STI. At en 2011 i middels prisklasse trenger omsorg for å fungere er forsåvidt ikke nytt, og gjelder ikke bare STI, men flere av de siste STIpistolene som har vært solgt i Norge hadde regelrett dårlig kvalitet....ting sprekker og osv. og må reklameres på.
 11. slemmo

  Avslag på 9mm grovfelt

  Har nå fått bekreftet at det jobbes med omformulering av kompendiet for å forhindre videre misforståelse, så om ikke alt for lenge kan vi forhåpentligvis gå tilbake til normal praksis med å kjøpe 9mm til grov og 45 til mil.
 12. slemmo

  STI/Staccato

  BUL og STI ligger i ca samme prisområde, ny SVI nå tipper jeg fra 70-80k og oppover minst.
 13. Du kan trøste deg med at det er veldig bra her ift til på facebook, om det hjelper noe
 14. Godt mulig at 3gun nation var først med PCC, men det var ca. ingen som skjøt det før det ble en divisjon i USPSA.
 15. Det finnes ikke noen mulighet som admin å slå det på som default for alle brukere.....jeg har prøvd.
×
×
 • Create New...