Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  7,882
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

slemmo last won the day on April 8

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

1,016 Excellent

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

3,613 profile views
 1. Den gamle 2400lumen versjonen thrower visst bedre enn den nye 4300 lumen, men jeg tror jeg skal ha en av den nye også uansett
 2. Da er det avklart, blyfri er bare et tullebgrep noen få bruker, offisielt heter det miljøammunisjon
 3. Hva det offisielt heter spiller vel ingen rolle så lenge miljøammunisjon er det etablerte navnet, det er bare å ta et googlesøk så ser man at ammunisjonen har vært kalt ved dette navnet i alle sammenhenger, inkl. av alle nyhetsmedier så lenge den har vært omtalt....og det er ikke få ganger.
 4. slemmo

  Helvetes Halloween!

  Hvis det ikke er noen som kommenterer så er det vel fordi ingen gidder å engasjere seg, når man selv er den eneste som har postet i en tråd de siste to årene så bør det gå opp et lys om at det kanskje ikke er noe poeng i å holde tråden i live. https://www.computerhope.com/jargon/n/necropost.htm
 5. Helt klart, men mange som kjøper kombi gjør det vel fordi drilling er for dyrt. Rådyra kan komme fort på kort hold de også, så for min del er jeg temmelig sikker på at rifle på fremste avtrekk hadde blitt katastrofe.
 6. jævlig kjekt når fuglen letter og du skal smelle av et kjapt hagleskudd og skyter med rifle fordi rifleavtrekket er fremst Jeg hadde klart foretrukket rifleavtrekket bakerst. Når du skal avfyre rifleskudd så har du normalt bedre tid, og kan legge fingeren kontrollert på bakerste avtrekk.
 7. Poenget med systemrifle er å spare plasser i våpengarderoben, så kan man velge selv hvor mye penger man vil bruke på det.
 8. Uronen er vel det crispeste singlestageavtrekket jeg har kjent på noen gang, AR gold er jo veldig lett og bra, men jeg liker ikke twostageavtrekk.
 9. Det er vel rundt 10k under nypris, hadde lett slått til på den selv.
 10. Nope, ser ikke noe poeng å lage noe mer bråk rundt dette. Forbundet jobber med saken ang. å utvide utvalget av divisjoner, så jeg tipper det ordner seg etter hvert.
 11. Det finnes skriftlig ja, jeg har det på harddisken selv.
 12. De sa ikke nei til 5+1, de sa nei fullstendig.
 13. Det er også en evt annen tråd, denne tråden handler om hvilke 8 (!) våpen man skal ha når garderoben blir utvidet.
 14. Da lager du en egen tråd....."hvordan klare seg med så få våpen som mulig", her er det kun 8 som gjelder.
 15. Dere siste som har postet her har glemt poenget med tråden....det skal listes opp 8 jaktvåpen, ikke 5, 7, 6 eller noe i den duren....8!
×
×
 • Create New...