Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  8,300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

slemmo last won the day on August 9 2020

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

1,316 Excellent

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

4,770 profile views
 1. Konklusjonen i den artikkelen er at det er farligere å stå oppreist enn å ligge om man skal feire med å skyte i lufta, ikke at kula i seg selv er like livsfarlig. Like livsfarlig ville den vært om den hadde like høy hastighet på vei ned som når den kommer ut løpet. Fort gjort å blande snørr og barter her.
 2. Søknaden er innvilget for det kaliber du har søkt på, om du selv eller butikken forandrer på dette og selger deg våpen i annet kaliber så har de gjort noe gæærnt. Det er heller ikke lov å bytte våpen på halvautosøknad, om du finner noe annet du heller vil ha må du kontakte våpenkontoret og få en bekreftelse på at det er ok.
 3. Nope. Jeg begynte å spille på xbox siden det var inkludert i game pass, men ble bare spist av bjørn hele tiden siden jeg ikke klarte å skyte fort nok med controller, men for folk som er vant med å spille fps på konsoll er det sikkert mulig.
 4. Har opprettet to egne kanaler for cotw på Discorden, vi har planer om noe opplegg for ranking av trofèer osv for kammerspillere.
 5. Bushmaster har ikke vært importert på mange år, og det er ingenting spesielt med de i forhold til andre merker, bortsett fra at pipene var kjent for å ha bra kvalitet. Men de som sirkulerer på det norske markedet nå vil jo være minst ti år gamle og ha variabel kvalitet.....Bare et tips.
 6. er mindre livsfarlig å stå 5000m unna enn 2500m.
 7. Morsommere enn ekte jakt 😁
 8. Det er på Winter sale på Steam nå, 70%. Så nå er det bare å slå til. Vi er flere på kammerDiscorden som spiller.
 9. Det er langt fra det samme som å si at den er like farlig på vei ned igjen, på vei ut av løpet har den en hastighet som er langt over fallhastighet ned igjen, som under gitte forhold, + litt flaks osv, høy nok hastighet til å være dødelig.
 10. Skjønner godt hvordan artilleri virker, jeg snakker om å skyte rett opp i lufta, så kula stopper og faller tilbake.
 11. hvis man skyter på skrått er den vel muligens spinnstabilisert, men ikke rett opp, da stopper den i lufta og detter tilbake uten noen form for stabilisering.
 12. Så det du sier er at om man f.eks skulle forsvare en høy bygning mot inntrengere så hadde man bare trengt å kaste ut kuler så ville de får dødelig hastighet av seg selv?
 13. Alle som importeres til Norge nå er 18,5 og lovlig lengde, selv om det kan være vanskelig å finne info om det på Chiappas hjemmeside.
 14. Jeg fikk en forespørsel om det når jeg jobbet på Jessheim, eieren var meget aktiv jeger, og læret var slitt helt i filler og eieren ville bytte til gummi, men det var ikke mulig, så han måtte bytte til nytt lær eventuelt.
 15. Han har fått mye skryt allerede, vet ikke om han tåler mer 😁
×
×
 • Create New...