Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  8,018
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

slemmo last won the day on March 13

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

1,104 Excellent

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

3,931 profile views
 1. slemmo

  Avslag på 9mm grovfelt

  Da bør man heller prøve å ta problemet ved roten i stedet for å finne på masse fjaseløsninger for å omgå det faktiske problemet.
 2. slemmo

  Avslag på 9mm grovfelt

  Det har vært sånn lenge, standardsvar fra våpenkontor om du søker 9mm til grovfelt, uansett om man er førstegangssøker eller har 9mm pistol fra før. Det du kan gjøre er å klage på avgjørelsen, så den blir behandlet av POD, tro neppe de kan nekte noe som etter alle regler og lover er lovlig.
 3. Forskriftsendringen som skulle iverksettes 1. april er utsatt til 1. oktober btw.
 4. I begynnelsen med straight blowback AR9 var det mye AR10 buffere og tunge bufferfjærer i bruk. Det mest spennende PCCdesignet for tiden synes jeg er Uronens DI gassdrevne AR9, hvis ting går som det skal så kommer den på det norske markedet. Eller noen med gode kontakter.
 5. De fire siste på godkjenningslista: 27. Johnson mod 1941, 28. Ljungman mod AG 42, 29. Tokarev mod SVT 38, 30. Gewehr G-43/K43. komplett ubrukelig til dynamisk.
 6. Alle trodde at det ikke skulle være matchpoeng på minirifle, men så ble det bestemt i siste liten at det ikke skulle være det alikevel, veldig upraktisk for rekrutteringen til den normale riflegrenen.
 7. MP5 i standardutgave har alt for mye rekyl og jeg tror ikke det er så mye lurt man får gjort med dem for å forbedre det heller. At en 7.5 tommer AR er roligere å skyte med enn 18-20" tviler jeg sterkt på, det er mulig noen tror det, men da har de ikke testet en maxtunet lang rifle. Dette er det masse toppskyttere som har testet i årevis (også i land hvor korte piper er lov) og kommet frem til at lengre løp/gassystem er det beste.
 8. 9mm har veldig mye rekyl ift til 22. 22lr har tilnærmet null, 9mm har mer enn en tunet 223rifle, selv om det er gjort mye research på PCC etter grenen tok av i USA for å få rekylen ned. "Folk flest" merker ikke noe forskjell fordi de ikke har noe forhold til å skyte fort, mens for en god dynamiskskytter så er det en stor forskjell om man klarer å skyte med .12 splits på 30 meter kontra .15 splits.
 9. Det er godt mulig, men det er jo tullevåpen som ingen vil ha så skjønner ikke greia med det der. De siste to ARmodellene som ble sendt inn tok vel minst to år før det ble gitt beskjed om at de ikke var godkjent.
 10. Tror ikke du forstod hva jeg mente, det har ingen hensikt å levere inn noe til godkjenning nå hvis det tar ett år å få godkjent våpenet, da kan man like gjerne vente til 1.1.21 og bare starte import.
 11. Hvis godkjenningslisten på enkeltmodeller blir borte 1.1.21 er det ingen som kommer til å sende inn våpen til godkjenning tidligere enn det, med mindre det kommer info fra POD om at godkjenning vil bli gjort supereffektivt.
 12. Ingen som vet enda.
×
×
 • Create New...