Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content Count

  7,848
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

slemmo last won the day on April 8

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

999 Excellent

1 Follower

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

3,491 profile views
 1. I hula på st.hanshaugen en eller annen gang på høsten.
 2. Finnes det noen viltkameraer som oppleves som noenlunde moderne? Alle jeg har vært borti har form og funksjon som man skulle trodd de var laget på 80tallet. Samme med programvaren.
 3. slemmo

  Cz shadow 2

  Oslo innvilger 9mm til grov, Øst nekter. Poenget er at de har misforstått kompendiet til å være ny regel om hva som skal innvilges tydeligvis. Så lenge 9mm er tillatt i grov så skal ikke våpenkontoret sitte og nekte 9mm fordi 32 er bedre egnet.
 4. slemmo

  Cz shadow 2

  Har sett det flere ganger i det siste, 9mm innvilges ikke til grovfelt, selv om søkeren ikke har noe våpen i milfelt fra før en gang. Da saksbehandler påstår at 9mm ikke skal innvilges til grovfelt.
 5. Stalonventil er det eneste alternativet jeg kjenner til, men jeg hadde alikevel ikke giddet. Solgte en del Browning BAR tidligere og noen ville ha demper, man justerer da gassen så den fungerer med den patronen du har tenkt å skyte, skyter du en annen patron, f.eks en treningspatron med annen kulevekt og effekt, så kan det godt være at den ikke fungerer, det samme kan gjelde en annen jaktpatron. Så generelt er gassdreven halvauto og demper mer plunder enn hva jeg hadde giddet å styre med, med mindre du har god kontroll på hele opplegget selv, har testet forskjellig ammo med forskjellige innstillinger på stalonventilen osv.
 6. https://practiscore.com/results/new/88867?q_division=1&q_category=0
 7. Det var det som var hele hensikten med å aktivere bloggfunksjonen, der har man fulle rettigheter til å endre innleggene sine i ettertid også, så det er mye mer egnet til å lage den type prosjektpostinger, reisebrev o.l.
 8. Sellier & Bellot FMJ bulk 55grs 140skuddsesker. 982ms i 20" Bushmasterpipe av den gamle chrome lined typen. Det er den eneste patronen jeg har giddet å chronografere de årene jeg har skutt dynamisk, da du alltid testskyter og verifiserer klikk på 300/200/100m før store matcher uansett, så akkurat hvilken hastighet kula har i seg selv sånn sett er ikke spesielt viktig for min del iaf.
 9. Det har vel strengt tatt ikke politiet noe med, de skal innvilge riflen om den er lovlig til jakt. Kan jo hende du skal bruke den på beverjakt, da trenger du ikke ta noe storviltprøve.
 10. …..*Tenke så det knaker.....hmmmmmm….* Nullstopp!
 11. hvis du har veldig liten skive, på 100m er det ikke snakk om mer enn 10-15 cm.
 12. slemmo

  NORTH Fork kuler

  Ikke hørt om noen i Norge nå, det var Villmarksbutikken, som er konk.
 13. jeg skrev dai bare for å illustrere uttalen, på norsk så skrives det die, og utales dai
 14. Problemet med matrise er at ingen vanlige folk har brukt det i nyere tid heller, det er vel faktisk ikke mer enn noen måneder siden jeg så det stod omtalt her på kammeret. Før det hadde jeg alt hørt ordet brukt i den sammenhengen. sannsynelig problemstilling: Kunde: Jeg skal ha en 30-06matrise Ekspeditør: Hæ....hva prater du om?
 15. Det er ingen her som er så gamle at de har noe forhold til hva ting ble kalt i middelalderen. En matrise er et rutenett e.l.
×
×
 • Create New...