Fury Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Litt inspirerende å lage en liten tråd om hva folket spiser på den tradisjonsrike søndagsmiddagen..! Her i huset har vi nå satt over resten av pinnekjøttet vi kjøpte før jul. Vi pleier å ha hjemmelaget surkål, kålrabistappe, skrelte poteter og saus...litt tyttebær. Gleder meg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoRoy Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 I dag er det en hjortekalv som spanderer ene låret til steik. Saltet og pepret, en liten tur på steikepannen, lagt i steikepose sammen med gulrøtter og litt vann. Der blir den liggende på ca 125 grader i seks timer. Sen middag i dag Holdt på å glemme resten av middagen - og det blir brun fløtesos, grønnsaker, kantarellstuing og poteter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Nam nam Vi er en litt over gjennomsnittet stor familie på 6, (vært i aktivitet) og med jobb og skole® fra 1kl til videregående, masse aktiviteter og forskjellige arbeidstider, så har liksom søndagen og da spesielt søndagsmiddagen blitt tiden hvor vi alle kan samles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rausheim Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 I dag tror jeg vi skal ha Haggis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagant 762 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Siden jeg jobber til alle døgnets tider, søndager og helligdager inkludert, er det ingenting som heter søndagsmiddag her i huset. Den tar vi like godt på en mandag, eller onsdag, eller......... ja, dere forstår Ikke trenger det å være så avansert heller. Fruens hjemmelagde kjøttkaker med div tilbehør er snadder nok. Faktisk er de bedre enn min mors ( selv om jeg aldri vil tørre å fortelle min mor det ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seawolf Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 I dag blir det klippfisk, rotstappe (potet + gulrot + sellerirot + smør og fløte), stekt løk og bacon pluss ertestuing. Mest sannsynlig fulgt av litt Sommerakevitt og en Dahls pilsner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Klassiker i dag, surret svinesteik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Blir indrefilet av elg, fløtegratinerte poteter og ovnsbakte rotgrønnsaker. Begynner å bli sulten nå.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Her kom det jaggu mye godt frem... Pinnekjøttet smakte veldig godt..så nå blir det avslapping frem til jobb i natt. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Gilde Chilligrill og Mills potetstappe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Jeg lager søndagsmiddag på lørdag, gidder ikke ordne masse voldsomme greier med vin til osv. før en hverdag. Så søndag er restemiddags etter fredag eller lørdag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kammerherren Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Kona er på seinvakt, med 4 gutter igjen i huset var sjansen overhengende for at det ble pizza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rausheim Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 *Smatt* Haggis med potetmos og skikkelig whiskeysaus gjør suen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flashman Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Dagens var ovnsbakt laks med friske urter, sammen med bråstekte asparges, vårløk og sukkererter. Servert med seterrømme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoRoy Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Vellykket måltid og resten av steiken ut på kjølerommet - så vi kan kose oss med småspising av restemat langt ut i neste uke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8X68S Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Var hos ho mor og åt Spa med Klubb. Det er skikkelig sikringskost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagant 762 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Er ikke spa noe damene går på for å bli klint inn med gjørme og bli skrubba både her og der Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federal86 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Villsvinstek (Ikke selvskutt), men smakte godt alikevel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 I morgen blir det surret lårsteik av rådyr med tilbehør .... poteter, saus, tyttebær, sopp og andre grønnsaker. Siden det da er morsdag så har jeg marsipankake og sjokoladepudding (til de som ikke liker kake) til dessert. Gleder meg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Blir fårikål i morgen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Egentlig er Lørdagen det jeg alltid ser fram til med bacon/egg til frukost og fruens fantastiske risgrynsgrøt - med smørøye og kanel. I morgen, Søndag blir det oksekjøtt til middag med svensk vri, en rett som heter; Kalops.- Gleder meg, alltid godt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generaldfeld Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Folket har det mye godt i matveien ser jeg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Gilde Chilligrill og Mills potetstappe..........igjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterix Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Kokken var tydeligvis på jobb igjen i helga...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 G.Larsen har en fetisj med chilipølser, potetmos og Mills ... Siden jeg fikk et pent resultat på fredag så blir det isfisket abbor med tilbehør til middag i morgen. Noen i familien har fobi mot fiskebein, de steiker seg seibiff. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Pølser i Lufthansa-loungen i Frankfurt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikko Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 I morgen blir det ovnsbakt fisk, med fiskekrydder og vårløk. Hjemmelaget grønnertestuing og baconbiter til ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Hjortekjøtt til middag i morgen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generaldfeld Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Har tenkt tanken endel dager at vi skulle hatt noe hjort eller rådyr kjøtt til middag idag, men det blir istedet entrecôte, med poteter, wokede rotgrønnsaker og asparges surret i bacon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s e dahl Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 I dag blir det rådyrsadel med fløte gratinerte poteter , og tilbehør. Spiser bare kjøtt fra vilt, så det blir nærmest som hverdagsmat å regne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Pølser og stappe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1937M98 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Stakkars deg G. Larson... Hjemma hos na mor var det lammestek med fløtegratinerte poteter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoRoy Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Hjemmelaget hjortepølse med surkål og potetstappe - riskrem med rød sos til dessert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 Stakkars deg G. Larson... Det er slett ikke synd på'n, det skal vist være sunt å dyrke sin fetisj i kontrollerte atmosfærer. Om mannen for tenning på pølser og stappe så er jo det en harmløs ting. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffery Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Pølse og stappe kan da være aldeles strålende mat. Men jeg må innrømme at jeg sliter med å se sjarmen med Mills-mosen Det er da så ufattelig enkelt å lage sin egen potetstappe. Og den blir så uendelig mye bedre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1937M98 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Stakkars deg G. Larson... Det er slett ikke synd på'n, det skal vist være sunt å dyrke sin fetisj i kontrollerte atmosfærer. Om mannen for tenning på pølser og stappe så er jo det en harmløs ting. Fikk bilder i hodet her nå, ikke bra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 I dag er vi bedt bort på middag hos min mor i Kongsberg, så akkurat nå er jeg usikker på hva som blir servert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pondoro Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Tok ut 2 flatbiffer av frysen i går en av elg og en av hjort.....blir snadder dette, tror jaggu jeg spanderer en Chateu Lafitte-Tramier 2005 fra Medoc. Nu er påsken innledet..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Steik av hjort rundbiff, småpoteter kokes og får en omgang i smør, gulerot med litt sukker i kokevannet, saus på steikesjyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.