Jump to content

Federal86

Members
  • Posts

    571
  • Joined

  • Last visited

About Federal86

  • Birthday 12/31/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Federal86's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in

Recent Badges

100

Reputation

  1. Hei @Chrono Hvordan går det med deg og saken din? Må tære litt på på deg når du ikke har gjort noe feil, men en kunnskapsløs etat beskylder deg for lovbrudd. Jeg hadde i hvert fall blitt kraftig provosert. Krysser fingrene for at du har noe positivt å melde
  2. Jeg viste ikke at det var så mye greier vdr ærekrenkelse i Norge. Ser ut som at det er Linnéa Tereza Karlberg som driver Advokatfirmaet Danielsen & Co nå. I tillegg kan jeg se at en lokalavis i innlandet og en kunde blir saksøkt av en lokal robotklipperforhandler, der den overnevnte advokat er involvert. "Ærekrenkelser Dette er artikkelen som Hamar Arbeiderblad saksøkes for". https://www.journalisten.no/dette-er-artikkelen-som-hamar-arbeiderblad-saksokes-for/603465?noLog=1 "Ærekrenkelser Marthe saksøkt etter at hun stilte opp i avisa: – Helt surrealistisk" https://www.journalisten.no/marthe-saksokt-etter-at-hun-stilte-opp-i-avisa-helt-surrealistisk/603470
  3. Takk for oppdateringen. Kjedelig å se at de fortsatt driver og surrer i den etaten. Men vi satser på et positivt resultat på nyåret og at du endelig får dine LOVLIG kniver tilbake
  4. Gratulerer så meget Det der en griselekker kniv.
  5. Hei @Chrono Har det vært noe utvikling i saken din? Hvis det har vært det, så håper jeg at den er positiv
  6. Takk for oppdatering @Chrono Tolletaten forsetter å "imponere" #failarmy Vi får satse på at politijuristene er litt mer kompetent enn de såkalte "juristene" hos tolletaten.
  7. Takk for oppdateringen. Da satser vi på at det ender godt til slutt Flott hvis du oppdaterer oss når det er noe nytt å melde i saken.
  8. Hei @Chrono Har du noen oppdatering på denne saken? Ut i fra hva jeg kan se så er alle disse knivene lovlige. Tok meg 15 min å sjekke ut at disse er lovlig. Så da lurer jeg på hva i all verden disse tollerne driver med? Skremmende mangel på kunnskap der. Tar vel lengre tid å fylle ut en anmeldelse enn å sjekke at disse knivene faktisk er lovlige. QSP Parrot V2 Liner Lock - LOVLIG https://www.bladehq.com/item--QSP-Parrot-V2-Liner-Lock-Knife-Blue--188238 Petrified Fish PF818 Forward Linerlock - LOVLIG https://www.knifecenter.com/item/PF818BW/petrified-fish-pf818-forward-linerlock-flipper-knife-d2-stonewashed-drop-point-blade-sculpted-blue-g10-handles Honey Badger Knives Small Flipper Drop Point - LOVLIG https://www.bladehq.com/item--Honey-Badger-Knives-Small-Flipper--114321 Vosteed Raccoon Crossbar Lock - LOVLIG https://www.bladehq.com/item--Vosteed-Raccoon-Crossbar-Lock-Knife--188582 Civivi Elementum G10 - LOVLIG https://maxut.no/products/civivi-elementum-g10-foldekniv CIVIVI Button Lock Elementum II - LOVLIG https://www.civivi.com/products/civivi-button-lock-elementum-ii-c18062p-1 CJRB Pyrite Button Lock - LOVLIG https://www.bladehq.com/item--Artisan-Cutlery-Pyrite-Button-Lock--175036 @lolinski kommer med godt tips med å bruke norske nettbutikker så slipper du å håndtere enkelte av disse kunnskapsløse menneskene i tolletaten. Eller at du kjøper med kniver når du er i utlandet som du er 100% sikker på er lovlig. Da blir det også mye lettere å forklare samt vise tollerne hvordan knivene faktisk fungerer hvis du blir stoppet i tollen på flyplassen. Bare husk å sende de med innsjekket bagasje.
  9. Gratulerer med kjøpet Du får gi oss en oppdatering med tekst og bilder når du har fått testet våpenet etter hvert. Har en Canik selv, men ikke Rival.
  10. Flott historie og bilder Takk for delingen og gratulerer med fangsten.
  11. Jeg lurer litt på hva "konsekvensene" (hvis det i det hele tatt blir noen) for politimannen, når noe sånt skjer. Bot/administrativ tjeneste en begrenset periode?
  12. Spennende og interessant med slike tråder Del gjerne flere bilder og detaljer rundt dette.
  13. Basert på dette bildet jeg tok i juni like ved der jeg bor. Så er det ut til at denne svenske avdelingen har hatt en "rammeavtale" med Toyota
  14. Nope. Snakk om støyen fra russebusser som parkerte rett nedenfor der jeg bor.
  15. Vi hadde vel sikkert vist litt mer, hvis ikke en av politibetjentene som var på plass hadde slettet bevis (https://www.nrk.no/osloogviken/polititjenesteperson-far-forelegg-for-videosletting-i-forbindelse-med-politivoldssaken-i-kongsberg-1.16403225) samt politibetjenten som løy i sin rapport (https://www.dagbladet.no/nyheter/politivitne-grillet-om-rapportfeil/79693618). Det er mange flinke politifolk her til lands, men jeg får en liten vond følelse inn i meg om hva som kunne skjedd hvis dette ikke ble filmet av kameraet på esso stasjonen. Da kunne disse politibetjentene skrevet hva som helst. Det er totaliteten (rask eskalering/berserk politimann + sletting av bevis + løgn i rapporten) som gjør at min tillitt til politiet har gått litt ned. Jeg heier som regel alltid på politiet, men min erfaring med de dreier seg kun i hovedsak om å fornye pass, våpensøknader, klaging på støy etc.
×
×
  • Create New...