Jump to content

Federal86

Members
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Federal86

 • Birthday 12/31/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gratulerer, den ser jo rålekker ut 🙂
 2. Den dagen offentlig sektor begynner med Lean/Agile metodikk så blir jeg meget imponert. Med så mange regler, rutiner, lover, organisasjons kulturer, arv fra forgjengere, forskrifter, policy, politiske meninger osv, i tillegg til at enkelte av deres systemer (NAV) er så komplekse at selv de ansatte ikke forstår det, da blir det vanskelig å få innført en Lean/Agile metodikk. Men vi kan jo håpe at de klarer å få til noe Lean/Agile metodikk for våpensøknader og slikt en dag
 3. Aha da forstår jeg, det er jo genialt når en har små barn/andre voksne en bor med. Jeg har ikke det, men jeg kan jo som deg også bli utsatt for at uvedkommende kan komme om natten når jeg sover.
 4. Mener du at når du forlater boligen din, så er våpenskap nøkkelen fortsatt igjen i huset, men du har plassert den i en slik boks?
 5. Jeg respekterer ditt ønske TS og jeg skal ikke spørre eller spekulere mer, angående lokasjon. Jeg kjenner ikke til hvordan politiet håndterer ting når de har gjort grove feil, men jeg håper da i hvert fall de tar lærdom av dette for å unngå at det skjer igjen. Men har det gått greit med deg psykisk etter dette? Det må jo være ganske belastende å gå gjennom noe sånt, spesielt når du ikke har gjort noe feil og blir behandlet som en kriminell.
 6. Hvor dette har skjedd lurer jeg også på!!!!! Å bo/jobbe et sted med sånne amatør/inkompetente jurister er uaktuelt for min del. Jeg tipper på at det har skjedd på en av de følgende stedene : Notodden, Sokndal eller Stord.
 7. Jeg setter pris på beklagelsen 😉 Blir nok en rødpunkt etterhvert tenker jeg. Har ikke en ØKH for øyeblikket, så er vel mer budsjettet som bestemmer. Var litt tilfeldig at jeg kjøpte denne rifla egentlig, jeg skulle bare ha ammunisjon hos forhandleren. Men så fikk jeg et brukbart tilbud på den, da måtte den bli med meg hjem. Jeg brukte også Covid-19 tiltakene som ble innført noen dager (12 mars) før, for å rettferdiggjøre kjøpet, siden jeg syntes synd på meg selv😆 Er ikke særlig synd på meg, da min arbeidsplass har opplevd minimal negativ innvirk
 8. Du er en negativ påvirkning Se hva som skjedde her, jeg synes rifla ble rålekker Jeg kjøpte også med et magpul vertikal grep, men fant ut at det passet ikke helt min skytemetode.
 9. Det var kun et spørsmål så du trenger ikke å bli irritert 🙂 Da blir det slik at ammunisjon kun kan oppbevares i skap, skuffer, eller tilsvarende, uavhengig av størrelsen og vekten på skapet, skuffen, eller tilsvarende Men dette med "tilsvarende" kunne de presisert bedre, da dette muligens kan gi rom for ulike tolkninger.
 10. Så ammunisjonsbokser er for "mobile"? SÅ hvis en skal oppbevare ammunisjon i ammunisjonbokser så må de være i et låst skap? Jeg blir forvirret av lovens fragmenterte karakter.
 11. Det er nettopp som du sier her " låsbare innretningen er av en slik størrelse og vekt at det bare er å ta den i hånda og bære den med seg" at jeg tror at det ikke lovlig. Det er ikke like lett å få med seg et skap liksom.
 12. Under en diskusjon med en kamerat om oppbevaring av ammunisjon i låst ammunisjonsboks så ble vi ikke enig om dette er lovlig eller ikke. Både jeg og min kamerat oppbevarer ammunisjonen i egne låsbare skap, men er nysgjerrig på det nevnt over. I følge § 80.Oppbevaring av ammunisjon så står det blandt annet. " Uten politiets tillatelse er det i samme husstand forbudt å oppbevare mer enn 10 000 patroner håndvåpenammunisjon eller 15 000 patroner håndvåpenammunisjon hvis minst 5000 patroner er i kaliber .22 long rifle eller .22 short. Ammunisjonen skal oppbevares nedlåst i
 13. Jeg vil på det sterkeste fraråde deg å kjøpe en HKP30L. Hadde selv en HKP30L V3 når jeg var student, men det ble byttet fort ut etter studietiden for å si det sånt. Byttet den ut i CZ Shadow 2 og den er helt fantastisk å skyte med i forhold, skytegleden kom tilbake 🙂 Hvis du synes kanskje at CZ Shadow 2 blir litt for "standard" veldig mange som har akkurat denne pistolen, så kan du vurdere en Sig Sauer P226.
 14. Jeg gjør det samme selv, for både skyting med rifle og pistol. Det løser mye av den "såkalte" støyproblematikken
 15. Takk for rask og presis tilbakemelding @Ei tohi varjata Jeg fikk plutselig kraftig havesyken på denne handguarden og rødpunkt sikte.
×
×
 • Create New...