Jump to content

Federal86

Members
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Federal86

 • Birthday 12/31/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. “People shouldn't be afraid of their government. Governments should be afraid of their people.”
 2. Federal86

  Landets mest liberale pistolklubb?

  Den banen der så helt rå ut. Når angrer jeg på at jeg i hovedsak brukte Top Gun Range og Athena Gun Club når jeg bodde i Houston (Uptown post oak).
 3. Stilig video. Må si at jeg liker godt at du bruker Kydex i stedet for skinn for den kniven
 4. Federal86

  Forbud mot macheter

  Jeg så på diskusjonen nå nettopp på dagsnytt-atten. https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv/NNFA56071718/17-07-2018 AP mente at det burde vær et forbud mot macheter fordi det er ikke kultur/tradisjon for bruk av det i Norge. Fascinerende at alle andre skal lide bare fordi han og resten av politikerne ikke klarer å rydde opp i disse ghetto bydelene i Oslo. AP tenker jo bare FORBUD FORBUD FORBUD
 5. Federal86

  Weatherby Mark V Accumark problem!

  Opplevde noe liggnende med en Remington 700 i 30-06.
 6. Federal86

  Ny hobby, nye eventyr

  Velkommen BigT Mye flott du har kjøpt deg, ser jeg. Jeg liker godt at du har gått for en .375 H&H i tillegg til 6.5x55. Hvor i Kongeriket holder du til?
 7. Federal86

  Seljakt i Nordland

  Spennende lesing 😃 Likte spesielt godt kombinasjonen av bilder og tekst. Nå ble jeg inspirert til å komme meg ut i skogen igjen.
 8. Federal86

  Behandlingstid på våpensøknad

  Tok cirka fire uker (februar - mars i år) ved Innlandet politidistrikt, behandlet ved Kongsvinger avdelingen . Jeg er veldig fornøyd med den behandlingstiden
 9. Federal86

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Det har du heldigvis helt rett i Matsm.
 10. Federal86

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Det går helt fint MathiasH Jeg ble bare så kraftig provosert av å høre på denne representanten fra Høyre Å jeg eier ikke engang en ruger mini 14/ruger mini 30. Hun sier jo indirekte at alle eiere av lovlige ervervede halvautomatiske rifler er potensielle terrorister.
 11. Federal86

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Så jeg skrev feil, i innlegget mitt. Er det faktisk det du bryr deg om i denne diskusjonen?
 12. Federal86

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv#t=50m28s Diskusjon fra dagens dagsnytt - atten om ruger mini 14. " Høyre sier at det er ikke sikkert at det bare er ruger mini 14 som blir forbudt. Våpen som har tilsvarende skadepotensiale vil også kunne bli forbudt". Høyre er og vil alltid være et søppelparti.
 13. Federal86

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zLrpnK/den-svenske-gjengkrigen-131-skutt-og-drept-på-syv-år "I tillegg til de 131 drepte, er 520 mennesker skadet i skyteepisoder – som det har vært nesten 1500 av. I tillegg mener han at Sverige har fått en ny generasjon av unge kriminelle menn som er ekstremt lettkrenkede og som benytter ekstrem vold." "Vi har også en stor tilgang på våpen fra Balkanområdet, sier han"
 14. Federal86

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Tatt med buksa nede : Kristian Tonning Riise (Sykemeldt) Trond Giske (Sykemeldt) Dag Rønning (Trekt seg) kommer sikkert til å sykemelde seg Ulf Leirstein (Trekt seg) kommer sikkert til å sykemelde seg
 15. Federal86

  Erfaringer med Sabatti rifle?

  Alle er blånert, men sabattien har sluttstykke som ser ut som at det er "børstet/polert" (ser ut som rustfritt), usikker på hva det heter.
×