Jump to content

Federal86

Members
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Federal86

 • Birthday 12/31/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tok akkurat 6 uker i Hedmark nå for søknad på pistol.
 2. Meget godt skrevet og jeg er helt enig 🙂
 3. Fantastiske bilder Knut. Dette "villsvinet" så jo gigantisk ut! Takk for delingen 🙂
 4. “People shouldn't be afraid of their government. Governments should be afraid of their people.”
 5. Den banen der så helt rå ut. Når angrer jeg på at jeg i hovedsak brukte Top Gun Range og Athena Gun Club når jeg bodde i Houston (Uptown post oak).
 6. Stilig video. Må si at jeg liker godt at du bruker Kydex i stedet for skinn for den kniven
 7. Jeg så på diskusjonen nå nettopp på dagsnytt-atten. https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv/NNFA56071718/17-07-2018 AP mente at det burde vær et forbud mot macheter fordi det er ikke kultur/tradisjon for bruk av det i Norge. Fascinerende at alle andre skal lide bare fordi han og resten av politikerne ikke klarer å rydde opp i disse ghetto bydelene i Oslo. AP tenker jo bare FORBUD FORBUD FORBUD
 8. Opplevde noe liggnende med en Remington 700 i 30-06.
 9. Velkommen BigT Mye flott du har kjøpt deg, ser jeg. Jeg liker godt at du har gått for en .375 H&H i tillegg til 6.5x55. Hvor i Kongeriket holder du til?
 10. Spennende lesing 😃 Likte spesielt godt kombinasjonen av bilder og tekst. Nå ble jeg inspirert til å komme meg ut i skogen igjen.
 11. Tok cirka fire uker (februar - mars i år) ved Innlandet politidistrikt, behandlet ved Kongsvinger avdelingen . Jeg er veldig fornøyd med den behandlingstiden
 12. Det går helt fint MathiasH Jeg ble bare så kraftig provosert av å høre på denne representanten fra Høyre Å jeg eier ikke engang en ruger mini 14/ruger mini 30. Hun sier jo indirekte at alle eiere av lovlige ervervede halvautomatiske rifler er potensielle terrorister.
 13. Så jeg skrev feil, i innlegget mitt. Er det faktisk det du bryr deg om i denne diskusjonen?
 14. https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv#t=50m28s Diskusjon fra dagens dagsnytt - atten om ruger mini 14. " Høyre sier at det er ikke sikkert at det bare er ruger mini 14 som blir forbudt. Våpen som har tilsvarende skadepotensiale vil også kunne bli forbudt". Høyre er og vil alltid være et søppelparti.
×
×
 • Create New...