Jump to content

Federal86

Members
 • Content Count

  398
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Federal86

 • Birthday 12/31/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fantastisk flotte kniver, blir helt trollbundet her jeg sitter 🙂 Jeg ser på hjemmesiden din at noen av knivene dine er til og med utstilt hos Kragerø Museum. Hvordan får du egentlig tak i mammoth "deler", er det gjennom leverandører osv? Du trenger selvfølgelig ikke å forklare i detaljer, men jeg ble bare veldig nysgjerrig 🙂
 2. Federal86

  Ny kniv

  Gratulerer med ny kniv 🙂 Den kniven ser jo veldig flott ut, liker godt bladet samt hvordan linjene i skaftet er
 3. Takk for det I følge det jeg har lest så er det vist en svakhet på bladet akkurat der "hooken" er som kan få litt katastrofale følger på bladet når du overdriver bruken av kniven. Hadde de bare gitt f.... i lagd en slik "hook" på bladet så hadde den vel tålt mer.
 4. Jeg bruker følgende : 1) Brusletto bamsen som all-round kniv. Har faktisk tre stykker nå fordi den er så rå. Eneste minuset er at sliren er i lær. Trenger jeg kun en lett all-round kniv som ikke skal få like mye juling som Brusletto Bamsen, så bruker jeg en SOG Seal Strike (kydex slire, skarp og godt grep) og Morakniv Bushcraft (sylskarp, billig og veldig godt grep). 2) Buck Hoodlum til bushcrafting og liggnende, jeg vet at det er en del brukere i Norge og USA som har hatt store problemer med at knivbladet har knekt rett av. Jeg har ikke hatt noen slike problemer med min og den har fungert meget bra. Skulle jeg kjøpt en slik stor kniv nå så ville jeg gått for Ontario RTAK-II. Når jeg skal herje rundt i skogen ved snø/regn osv så bruker jeg CRKT Chanceinhel og en Cold Steel kukri. 3) For foldekniver så bruker jeg litt forskjellig. Spyderco Tenacious, SOG Trident Elite, Tops/Buck Csar-T (litt tung).
 5. Dansken på Oslo Skytesenter skal vist også være ganske god på å få enda bedre avtrekk på Shadow 2 🙂
 6. Federal86

  Jaktlaget

  Dette blir spennende å se på, hooked.no imponerer igjen 😃 Underholdende med såpass stor geografisk bredde blant deltakerne.
 7. Plukket opp en ny CZ Shadow 2. Herlig pistol.
 8. Er skrevet en artikkel om Blaser 4 - 20x58 IC på side 72/73 i mars nummeret 2019 av Jakt og Fiske. Pris 33 990,- NOK. Det fikk terningkast 6 så tydeligvis ikke så halvgærent.
 9. Tok akkurat 6 uker i Hedmark nå for søknad på pistol.
 10. Fantastiske bilder Knut. Dette "villsvinet" så jo gigantisk ut! Takk for delingen 🙂
 11. “People shouldn't be afraid of their government. Governments should be afraid of their people.”
 12. Den banen der så helt rå ut. Når angrer jeg på at jeg i hovedsak brukte Top Gun Range og Athena Gun Club når jeg bodde i Houston (Uptown post oak).
 13. Stilig video. Må si at jeg liker godt at du bruker Kydex i stedet for skinn for den kniven
 14. Jeg så på diskusjonen nå nettopp på dagsnytt-atten. https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv/NNFA56071718/17-07-2018 AP mente at det burde vær et forbud mot macheter fordi det er ikke kultur/tradisjon for bruk av det i Norge. Fascinerende at alle andre skal lide bare fordi han og resten av politikerne ikke klarer å rydde opp i disse ghetto bydelene i Oslo. AP tenker jo bare FORBUD FORBUD FORBUD
×
×
 • Create New...