Jump to content

Federal86

Members
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Federal86

 • Birthday 12/31/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow 😀 Det er en flott kniv. Hvordan i all verden har du fått til sånn farget på bladet. Ser ut som "farget damascus" ?
 2. Min teori er at disse individene mest sannsynlig har en bachelor/mastergrad innenfor et fagfelt, hvor arbeidsmarkedet i Norge er minimalt eller ikke eksisterende. Eksempler på slike tilfeller kan være - migrasjon og interkulturelle relasjoner (master), Bachelor i film- og fjernsynsvitenskap, Sosialantropologi (bachelor), Arkeologi og konservering (bachelor), Filosofi (master - to år), Gender Studies (master's two years), Religion and Diversity: Conflict and Coexistence (master's two years). Har mastergrad selv, men innenfor et fagfelt det faktisk finnes jobbmuligheter.
 3. Husker at jeg snakket med en kamerat fra USA om dette, hvor han lurte på om vi hadde problemer med "triggerhappy" politi. Hvor jeg da svarte at det ikke er et problem i Norge, men at det muligens er et problem at politiet skyter seg selv eller andre kolleger ved uhell selvfølgelig. Det er litt tragikomisk å tenke på.
 4. Til info så er Berserk / Vaka tilstede på De nordiske jakt og fiskedager 2019 (Elverum). Jeg fikk gleden av å se knivene hans på torsdagen og det er helt fantastiske kniver 😃.
 5. Fantastisk flotte kniver, blir helt trollbundet her jeg sitter 🙂 Jeg ser på hjemmesiden din at noen av knivene dine er til og med utstilt hos Kragerø Museum. Hvordan får du egentlig tak i mammoth "deler", er det gjennom leverandører osv? Du trenger selvfølgelig ikke å forklare i detaljer, men jeg ble bare veldig nysgjerrig 🙂
 6. Federal86

  Ny kniv

  Gratulerer med ny kniv 🙂 Den kniven ser jo veldig flott ut, liker godt bladet samt hvordan linjene i skaftet er
 7. Takk for det I følge det jeg har lest så er det vist en svakhet på bladet akkurat der "hooken" er som kan få litt katastrofale følger på bladet når du overdriver bruken av kniven. Hadde de bare gitt f.... i lagd en slik "hook" på bladet så hadde den vel tålt mer.
 8. Jeg bruker følgende : 1) Brusletto bamsen som all-round kniv. Har faktisk tre stykker nå fordi den er så rå. Eneste minuset er at sliren er i lær. Trenger jeg kun en lett all-round kniv som ikke skal få like mye juling som Brusletto Bamsen, så bruker jeg en SOG Seal Strike (kydex slire, skarp og godt grep) og Morakniv Bushcraft (sylskarp, billig og veldig godt grep). 2) Buck Hoodlum til bushcrafting og liggnende, jeg vet at det er en del brukere i Norge og USA som har hatt store problemer med at knivbladet har knekt rett av. Jeg har ikke hatt noen slike problemer med min og den har fungert meget bra. Skulle jeg kjøpt en slik stor kniv nå så ville jeg gått for Ontario RTAK-II. Når jeg skal herje rundt i skogen ved snø/regn osv så bruker jeg CRKT Chanceinhel og en Cold Steel kukri. 3) For foldekniver så bruker jeg litt forskjellig. Spyderco Tenacious, SOG Trident Elite, Tops/Buck Csar-T (litt tung).
 9. Dansken på Oslo Skytesenter skal vist også være ganske god på å få enda bedre avtrekk på Shadow 2 🙂
 10. Federal86

  Jaktlaget

  Dette blir spennende å se på, hooked.no imponerer igjen 😃 Underholdende med såpass stor geografisk bredde blant deltakerne.
 11. Plukket opp en ny CZ Shadow 2. Herlig pistol.
 12. Er skrevet en artikkel om Blaser 4 - 20x58 IC på side 72/73 i mars nummeret 2019 av Jakt og Fiske. Pris 33 990,- NOK. Det fikk terningkast 6 så tydeligvis ikke så halvgærent.
 13. Tok akkurat 6 uker i Hedmark nå for søknad på pistol.
 14. Fantastiske bilder Knut. Dette "villsvinet" så jo gigantisk ut! Takk for delingen 🙂
×
×
 • Create New...