Jump to content

Rausheim

Members
 • Content Count

  3,585
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rausheim last won the day on February 23 2017

Rausheim had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

About Rausheim

 • Birthday 07/27/1988

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. Etter å ha sett videoen og stillbildene er det 3 teorier jeg sitter igjen med; 1: Fyren faktisk med vilje skjøt fyren, mtp sinnslidelse etc. Denne teorien gir jeg 10% sansynlighet. 2: Fyren trodde han skjøt mot et dyr. Lite sansynlig denne også, da det kun er Big Foot som går på 2 bein og dette er ganske synlig på filmen. 20% sansynlighet. 3: Fyren gjorde som veldig mange ferske/eldgamle jegere gjør, de bruker kikkertsiktet for å se hva som kommer og attpåtil har krysset på selve objektet. Sikringen har vært av og skuddet har gått av ved en feil når han skulle se på fyren som kom. Dette er nokså sansynlig, for slikt har skjedd før og er en kjent uvane blant jegere. 70%.
 2. Fordi de aller fleste lager dem med noen tynne finèrplater eller pleksiglass. Trenger ikke kunne snekre et hus for å kunne gjøre dette.
 3. Rausheim

  Colt Python

  Tja, mye finere blånering og rett og slett mer forseggjort enn S&W. Dessuten er avtrekket mye bedre på en standard Python kontra en standard S&W.
 4. 20.000 for en plombert Kongsberg Colt? Får finne frem sveiseapparatet etter en tur til en lokal våpenpusher...
 5. "Problemet" er at det ikke er en felles forståelse av loven hos politiet. I kommunen jeg bor, kan man egentlig gå med en svær jaktkniv synlig (så lenge man ikke heter Ronny Knarker) uten at øyenbryn blir hevet. Mens i "stor"byene, får man vel fengsel for å gå med ei litt skarp neglefil.
 6. Enkelte folk burde ikke en gang slippe til med en sløv lommekniv. På toppen av det hele blir det brukt et IR-kikkertsikte, om natten, til å skyte på noe som ikke en gang er jaktbart under de forholdene (som igjen viser seg å være folk). Men, jakttåka (som alle kjenner til) er en virkelig greie. Disse sakene er regelrett kron/mynt for om han blir skyldig eller ikke.
 7. Som tittel sier, bytter en lite brukt Hausken 9,3 demper med M15x1 gjenger i 30 cal M13x1 eller 1/2"-28.
 8. Og de som såvidt tør å stille på siktet, gir det maks 4 knepp til venstre... Når skuddene sitter i ræv-regionen 🤨 Slik holder de på ganske lenge også.
 9. "Er Glock noe å ha? Den skyter jo 3 skudd i CS" "Går det greit å kappe rifla til 30cm?" "Er de 6mnd før jeg får kjøpe pistol heeeelt nødvendig?" Så min favoritt fra tiden som våpenselger i USA: "Er den Taurusen dere har på tilbud til 200$ like god som den FN'en til 2000$?"
 10. På 9 av 10 baner, så er det eneste (om de gidder) som sjekkes, er at kula ikke er helmantel. Og sånn bør det være, ingen vits i å komplisere det noe mer.
 11. Problemet med FrP og alle de andre på Stortinget, er at de har samme ideologi (eller enda rødere) som er å være sosialdemokrater. Da skal flertallsdiktaturet herske. Derfor jeg stemmer Liberalistene, de vil helst ikke ha noen regjering men heller la "alt" bli styrt av Kardemommebyloven.
 12. Angrer på at jeg ikke kjøpte den som var for salg for 2-3 år siden. Den hadde den spesielle foldestokken... Jurassic Park-fanboy'en i meg fikk seg et aldri for lite trøkk kjøpelysten.
 13. Like greit, for da gror veien inn til eiendommen min igjen og da kan jeg endelig melde meg ut av dette galskapens samfunn.
 14. Svarer ikke på slikt når det står på "Square Head" (Norwenglish gone wrong). Engelsk er mitt morsmål og allerede på første side, klarer jeg ikke å ta det alvorlig, med direkte oversetting fra norsk som får en heeeelt annen mening.
 15. Det eneste politiet bryr seg om er at de har betalt for et medlemskap før de søker, ikke om de har vært medlemmer under 6mnd-perioden. Slik er det praktisert på Sørlandet.
×
×
 • Create New...