Jump to content

Rausheim

Members
 • Posts

  3,946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rausheim last won the day on June 15 2020

Rausheim had the most liked content!

About Rausheim

 • Birthday 07/27/1988

Recent Profile Visitors

1,509 profile views

Rausheim's Achievements

Master

Master (14/17)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

205

Reputation

 1. Jeg mistenker denne eksdama for være en begavet sosiopat som har servert DEN historien til politiet. Om du først går til dette skrittet pga en barnefordelingssak, da er du tilbøyelig til det meste.
 2. Så man kan faktisk ende på glattcelle for å eie våpen, ha peiling på kjemi, kryptering av data, overvåkingskamera og at man har gård? Jeg må tydeligvis aldri finne på å laste ned det manifestet 🤣 Men fra spøk til revolver, noen må jo holdes ansvarlig for dette og straffes for det. Dette her kan jo knekke hvem som helst.
 3. Følgende brukte jeg sist gang: Søknad om oppbevaring av våpen og ammunisjon i våpenrom Det søkes herved om dispensasjon fra Våpenforskriftens §79 og §80 om forbud mot å oppbevare våpen og ammunisjon i ubebodd hus, hytte og lignende. I dette tilfellet dreier det seg om et våpenrom. Våpenrommet befinner seg på skytebanen i ***** kommune og disponeres av ****. Våpenrommet er bygd etter gjeldende lover og forskrifter. Anlegget er også tilknyttet alarm med utrykning. Hver forening har 2 våpenskap hver. Ammunisjon oppbevares i egne avlåste skap. Følgende antall våpen er det vi søker om for hver forening; ******* ******* ******* Vedlagt er tillatelsen fra Brannvesenet *** til å oppbevare ammunisjon i det omsøkte våpenrommet. Hver forening ønsker å oppbevare 100.000 patroner hver, med hovedvekt på 22LR og mindre mengder andre håndvåpenpatroner.
 4. 0.2NM har ingenting å si. Det er den typiske gamlemann "dra nå til så de sitter"-metoden som tar knekken på disse greiene.
 5. Om de skulle skrevet loven slik at de faktisk fikk tatt de som de var ute etter hadde den blitt skrevet slik: Muhammed (mfl ikke-vestlige navn), samt de som ser kriminelle ut, og som bor i en av landets 5 største byer, får ikke lov til å kjøpe noe farligere enn en smørekniv. Men av åpenbare årsaker, så har vi fått denne smørja av et regelverk som ikke har noen særlig praktisk betydning.
 6. Trodde det var for at de ikke skulle gå "postal" på familien sin, siden de måtte jobbe litt ekstra for å hente våpnene for å ta kjerringa og drittungene (sett med de gales øyne) og dette skal visst ha fungert etter sigende.
 7. Poenget mitt var at om det ikke var et krav om å være i et forbund for å få kjøpt disse greiene, så hadde det meste av aktiviteten i forbundene vært ganske laber om man kunne eie pistol/revolver uten å være "støttemedlem" til de av oss som driver med konkurranseskyting.
 8. Hadde det ikke vært et krav om å være tilsluttet en organisasjon som hadde svartkrutt på programmet, så kan jeg garantere at NSU kunne blitt lagt ned. Det er som med NSF og pistolskyting, da fåtallet vil skyte stevner og brorparten kun vil ha våpnene uten alt det derre "stevnedilldallet".
 9. Er alle papirene i orden (altså du er registrert i jegersystemet) og du vet 110% at du ikke har noe på rullebladet som skal ha betydning, så kan du uten noe mer om og men, ha 6 (8 om halvannen uke til) jaktvåpen. Jeg hadde glatt handlet denne haglen på utlån.
 10. Jeg skal ta med sårsalven til deg, neste gang vi skal opp på banen 😁
 11. Det som suger balle på Agder nå, er at for nybegynnere innen pistolskyting, så er realiteten over 1 år nå for å få kjøpt seg eget våpen mot de "vanlige" 6mnd pluss ei uke eller to.
 12. Sett med mine amerikanske og litt konspiratoriske øyne, så virker både det gamle og det nye lovverket for kniv, bare som en dårlig unnskyldning for å lovliggjøre "stop and frisk" av kjenninger hos politiet.
 13. Mange av de faktisk merkelige lovene over dammen har en tekst som ikke kan feiltolkes. Mens denne nye loven er som å si at "det er forbudt å male huset oransje, men det er lovlig å male det gult" uten å faktisk definere hvor grensen mellom oransje og gult går.
 14. Det er egentlig bare noe svada. Det blir litt som å skulle forby å kjøre bil etter å ha drukket brennevin, når det allerede er forbudt å kjøre i fylla. Slik jeg tolker disse nye reglene, er det tut og kjør som alltid, for oss som allerede har et lovlig formål med kniver, sverd, macheter osv samt attpåtil bor langt ute i gokk. Men hvordan de i praksis har tenkt å nekte Muhammed eller Ronny Andrè som bor i Oslo å handle en stor kniv, kan bli spennende å se. Det vil garantert bli noe gnål om diskriminering (som de faktisk vil ha rett i at det er). Eller vil det bli like teit som i Danmark, at du må ha blankvåpentillatelse for en "frilufts"-kniv mens en kjøkkenkniv på størrelse med et lite sverd er kosher?
 15. Rausheim

  50-cal eksplodert

  Alle våpen kan eksplodere, men konstruksjonen avgjør om brukeren blir drept, skadd eller slipper fra det med kun evig nappesyke.
×
×
 • Create New...