Jump to content

Rausheim

Members
 • Content Count

  3,665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rausheim last won the day on February 23 2017

Rausheim had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

About Rausheim

 • Birthday 07/27/1988

Recent Profile Visitors

1,073 profile views
 1. Kjøp ei rifle i et av de "tre store" kalibrene. Det mest allrounde og greie rifle jeg kommer på, må være Tikka (er vel det merket av jaktvåpen jeg solgte mest av i USA). Styr unna Blaser R93 og nyproduserte rifler fra Winchester. En annen ting er om du kjøper bruktrifle, ville jeg kanskje styrt unna noe som allerede har fått en gjengejobb (fabrikkgjenget går fint). Mye rare "børsemakere" rundt om i landet som ikke har begrep om slikt.
 2. Min rekord er 8 måneder eller sånt noe 🤣 Og det er sabla kleint å måtte få ei utlånserklæring stemplet 8 ganger også 🙄
 3. Jeg er 99% sikker på at du ikke får lov. I USA når jeg fikk inn en pistol til reperasjon der rammen var helt ødelagt, så kunne du etter mye om og men, få en ny ramme med samme serienummer fra fabrikken (men det var et 1-tall forran serienummeret eller noe sånt noe, er så sjeldent at jeg ikke husker det). At det er enklere i Norge, tviler jeg sterkt på.
 4. Norway has always been weird regarding the marketing (or lack of) from gun dealers. Most of the ones you can find online, are usually "modern" ones that only sells brand new stuff. The vintage stuff you'll usually find at the old timers, but most of them are from the era when you would get burned at the stake, trying to explain what a computer or internet is. And finding any kind of contact information or whatever for any of these, fat chance. My best suggestion would to post on finn.no, with a picture of EXACTLY what you want and what your best price (in NOK) is. And I would also put some kind of info on how the whole transaction would take place (have a licensed gun dealer in Norway that can export it for you etc).
 5. De fleste her inne hadde vel luftrifle (av den billige sorten) når de enda gikk med bleier, så er ikke noe problem med alderen. (selv hadde jeg ei salongrifle når jeg var 3-4 år).
 6. Edit: Las nå at det var rev og ikke mus du skulle jakte...
 7. Om dette faktisk bare "slider unna" så vil jo advokaten i neste sak der noen vanlige folk mister våpna sine under lignende omstendigheter, ha en field day uten sidestykke.
 8. Et av de beste måltider jeg har hatt, var hamburger med pommes frites stekt i andefett. Satan å digg.
 9. Du vet, dette med å vite bedre nå og kunne reist tilbake i tid...
 10. Er ikke så mange år siden man fikk avregistrert våpen som var i sære kalibre for eksempel (ble en slutt på det etter at netthandel ble populært). Husker blant annet en revolver i .41 Mag som var lovlig avregistrert og lå ute på finn.no for en del år siden.
 11. Har ett par N-ramme revolvere du kan få kjent på og de er i det minste ergonomisk identiske med 929'en, om du ikke finner noen. Forskjellen er jo selvsagt kaliber og et lettere originalt avtrekk (siden det er mindre vandring på 8 skudd sylinder kontra 6).
 12. Jeg har 2.5gn i min 38 ladning og det er fremdeles mye å skru inn igjen på. Jeg mener på 1gn er det minste du får, uten at jeg skal være skråsikker.
 13. Ville oppgradert til auto-drum. Jeg får avvik på 0,1-0,2 på det meste og det er vel fordi jeg ikke har gjort noe med statisk elektrisitet.
×
×
 • Create New...