Jump to content

Rausheim

Members
 • Content Count

  3,916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rausheim last won the day on June 15 2020

Rausheim had the most liked content!

Community Reputation

188 Excellent

About Rausheim

 • Birthday 07/27/1988

Recent Profile Visitors

1,449 profile views
 1. Siden grepet er kopiert fra full size 1911, så er jeg 95% sikker på at den er for høy. Hadde den hatt standard bolt, så kanskje kunne man lurt den opp i boksen på skrått, men så er siktene nok for svære til at det går.
 2. Sånt hadde ikke jeg levert fra meg og krevd betaling ihvertfall. Ser ut som at kornet er regelrett bøyd (og det er ikke lett å få til i den vinkelen) og/eller gal dybde på sporet i forhold typen som kornet er beregnet for.
 3. Hehe, jeg har en lignende greie jeg gjør på nybegynnerkurs. Jeg sender rundt en 9mm med patron i kammeret, uten krutt eller tennhette selvsagt. Ganske ofte, så kan den gå bordet rundt før jeg stiller spørsmålet: "hva er det første man gjør når man tar opp et våpen". De skvetter godt til når det fyker ut en "ordentlig" patron.
 4. Du vil aldri kunne forhindre dette 100%. Det kan være både menneskelig og i sjeldne tilfeller, mekanisk, årsak til vådeskuddet. Det er derfor jeg (og de andre som driver opplæring på et seriøst nivå) er helt nazi på dette med pipeføring. De 10 årene jeg har drevet klubben jeg er med i, har jeg kun vært vitne (på vår bane) til vådeskudd som kan telles på ei hand og halvparten av disse har blitt begått av skyttere fra andre klubber. De vådeskuddene jeg har sett på stevner rundt forbi har vært den typiske, for pistolskyttere, at de klemmer inn avtrekkeren mens de venter på
 5. Både i jobbsammenheng og sivilt har jeg bært slike striker-fired våpen med patron i kammeret. Det er helt trygt, så lenge du bruker hylster som ikke gjør avtrekk mulig.
 6. Er det noen som i det hele tatt har blitt tatt for å ha for svakt ladde patroner på storviltjakt og kan vise til faktiske dommer?
 7. Kjøp en billig brukt "rørtang". Du vil få mye mer glede av den (i form av å faktisk treffe og kunne konkurrere i stevner) kontra disse lekepistolene som skal forestille en "ordentlig" i 9mm. Gjør dette selv om du ikke ønsker rørtang, for som du skriver innledningsvis, du ønsker ikke å gjøre bomkjøp pga manglende erfaring og kjøp av slike pistoler er typisk nybegynnerfeil.
 8. "Ved handel" er når selgeren påfører alt dette på den delen som er nederst på skjemaet. Når du søker så stemmer det at jo mer du påfører, jo bedre. Men, for din egen del er det best å ha det så åpent som mulig. Det er (var? 😪) halvauto rifler som alt unntatt serienummeret kreves i hos de fleste våpenkontor.
 9. Høres nesten ut som at du er under etterforskning for ett eller annet. Ville tatt en telefon og regelrett spurt om "hva har jeg gjort nå".
 10. Om det er jaktvåpen, har de ikke noe med det. Er det konkurransevåpen så skal de i utgangspunktet sende med deg ei underskrift, men dette praktiseres forskjellig.
 11. Problemet til NRA er at de tar kampene som ikke har noe med 2AD lenger. Før så var de som blant annet GOA er, kompromissløse. Det siste som forårsaket en del medlemsflukt, var at de støttet forbudet mot bump fire stokker. Jeg er selv medlem og mener at de må skifte kursen over til "det gode gamle"
 12. De vil godkjenne en endring fra 38 til 357 uten å mukke, da du "mister" et ekstra våpen siden du kan bruke en revolver kamret for 357 i 2 grener, Mag1 og Rev. Kjøper man 38 først så kan man etterpå kjøpe 357 uten problemer.
 13. Det er egentlig ikke noe problem, da Rinoen ikke vil kunne hevde seg mot en topp tunet S&W med en noenlunde trent revolverskytter til å holde den. Som nevnt tidligere, avtrekket er "spesielt".
 14. Bortsett fra halvautomatisk rifle, så går det greit så lenge det som det ble søkt om, ikke er så langt ifra det som blir skrevet av selger på bunnen, spesielt om det er en forhandler. Kaliberbytte uten å ta kontakt med kontoret kan muligens bli et problem, men løpslengde og merke/modell er ett fett.
 15. Tviler på du finner en eneste klubb som sladrer om lav aktivitet. "Støttemedlemmer" er, bortsett fra avgiften fra krets og forbund, ren netto. Dessuten er ikke dette en prioritet fra politiet og de 1-4 våpnene disse folkene har utgjør nok ikke et stort samfunnsproblem.
×
×
 • Create New...