Jump to content

bobby

Members
 • Content Count

  1,226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bobby last won the day on April 2 2018

bobby had the most liked content!

Community Reputation

116 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Husker 3 bøyler som originalt var kamret for 358 Win.- Mest vanlig og kjent her i steinrøysa var vel Browning, men Savage 99 og Winchester mod 88 var også tilgjengelig i 358. 308 Win er likevel det man vanligvis (desverre) ser i disse modellene. Men som Wintel med sin Finnwolf er løpsskifte en kurant mulighet.
 2. Flott kaliber som jeg selv gjerne skulle tenkt meg i en Marlin,..men klarer man lade .35 Rem. til storviltkravet??- Ligger vel litt i samme gate som .30-30Win. Er man bøyle entusiast er vel en 45/70 bare noe man MÅ ha 😎… lade selv bør man som de andre selvfølgelig også med denne, for helt å utnytte denne patronens potensiale.
 3. Tenker man vekt og hendighet, er nå som tidligere en Winchester mod 94 vanskelig å slå.
 4. Og der kommer sikkerhet inn i bildet.- Noe som er vel så viktig som funksjon. Tror du kan være glad du (eller andre) kom uskadd unna de utilsiktede avfyrte skuddene.
 5. In That Case... Utifra de beundringsverdige politiske fakta som her blir belyst,.. blir i tvil om jeg kan se min enkeltløpede Baikal i øya anymore 🤔
 6. En daje, flere daja,.. på ækte trøndersk.
 7. Foruten at de nå har "løse" choker, hva mener du skiller de på veggen til gmax mot de gamle.- Konstruksjon?
 8. Det er skrevet utallige tråder rundt dette temaet her inne. Jeg er helt enig med dette å velge kvalitet og hellre et pent brukt sådant (Beretta, Browning, Miroku, SKB, Winchester 101, Merkel) enn mye av dussinhaglene som de fleste virker være byggd over "samme lest", men med forskjellige navn. Når gjeller haglene fra Baikal, mener jeg disse er et hederlig unntak. Balanse/førlighet på de enkleste/billigste utgavene, er kanskje ikke noe man direkte skriver hjem om,..men de er robuste og driftsikkerheten er ingenting å utsette på. Nettopp mtp funksjonelle og driftsikre våpen produsert fra vår nabo i øst er vel godt kjent, være seg det er AK47, pistoler eller haglene de gjør. Står man ut med litt (for)høy vekt og litt "rå" maskinering på disse, mener jeg man får mye våpen for pengene.
 9. bobby

  Verdi Merkel 40e

  Merkel produsert 2008 er selvfølgelig godkjent for bruk av stål.
 10. Kule nr 3 kan virke som er en Sierra GK 150 grain (.308) nr 2 (6,5?) ligner på en eller annen Nosler, om det ev er en Partition ser man i botten (åpent bly).
 11. Merkel har flere fine modeller. Som 147 E eller 147 SL. Om sidelås er et "must", ville jeg også vurdert Aya No 2 som seriøs kandidat.
 12. Må fortsatt prøve,- no 5. 500/450 No.1Express. (Westley Richards og Martini action)
×
×
 • Create New...