Jump to content

bobby

Members
 • Content Count

  1,346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bobby last won the day on April 2 2018

bobby had the most liked content!

Community Reputation

160 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dien du har er med "Carbide Button" og disse skal ikke stilles helt ned mot hylseholder... om jeg har forstått instruksjonen rett. Skruv opp den noe og se hva hender.
 2. @vavlo har ikke aning om hva DWJ står for, men mye rare forslag når man googler 🤔😋
 3. bobby

  Barbering

  Får vel begynne se over forfedrenes utstyr, slipe opp bladene osv...😊
 4. bobby

  357 158g

  For max hastighet ville jeg valt et annet krutt. N-110 er ett bedre og ikke minst sikrere valg.
 5. bobby

  357 158g

  Nei, definitivt ikke, det var heller ikke slik jeg oppfattet ditt spørsmål ☺ Beklager at jeg svarte.
 6. bobby

  357 158g

  Jeg kjør med 5 grains N-320 til 158grs SWC og Frontier kuler i samme vekt i min .357 Blackhawk.- Mjuk behagelig ladning til trening og koseskyting.
 7. Registrerer med litt skepsis at den lokale klubben oppbevarer en anseelig mengde lerduepatroner over vinteren, noe ute i container, noe i klubbhuset (uten varme). Er min skeptimisme ubegrunnet eller er det risiko at kvaliteten på patronene reduseres. Tenker da på de stadige temperatur svingningene de utsettes for, spes i containeren. Erfaringer eller meninger rundt dette...
 8. bobby

  Test av haglepatroner

  Om det løpet sitter på en halvauto eller pump, legger du den "litt grovere" som nr 2 i magasinet. 😊 Om det "ene løpet" derimot er en enkeltløper,.. ja da behøver du ny hagle 😁
 9. bobby

  Test av haglepatroner

  Duplex-patroner Om man i "hine hårde tider" hadde oppdaget at man kjøpt og betalt for patroner inneholdende hagel av varierende størrelse hadde man nok kjent seg lurt og krevd sine penger tilbake for et produkt av undermålig kvalitet. - Nå betaler man ekstra for dette😋,.. slik jeg ser det, et rent fantasiprodukt. Man trenger ikke et helt "husapotek" av patroner for å ta ned en fugl. En god patron med US 6 er oftest alt som behøves, evt komplettert med litt grovere i løp nr to
 10. Flott kaliber og i en Win M70 er den direkte "hjemme". Den featherweight 'n var skikkelig fin.- God sikring på disse riflene og stort pluss for at man selv lett kan justere avtrekker.
 11. bobby

  Beretta ac90.

  Beror på tiltenkt bruksområde. Høy kolbe foretrekkes for trapskyting. - Til skeet og sporting noe lavere. Det er nå iaf enklere å slipe ned en litt for høy kolbe enn å bygge opp en for lav. Flott hagle.
 12. bobby

  Rust i løp

  Hei. Jeg ville forsøkt litt forsiktig med stålull og noen dråper olje. Rust oppstår lett (og fort) om man etter jakt, legger ett litt fuktig våpen i fodralet og stenger glidelås,.. blir for tett. ..
 13. Østfra.- 5.45x40 Russian?
 14. Du bommer her også. - Pipene på en sideligger,.. åpneste /trangeste løp har ingenting med "Høyreskyttere vv linksskyttere" å gjøre. Mange er "meister", men i realiteten kun i egne øyne.
 15. TS. Du har spurt akkurat det samme i en annen tråd ganske nylig. Jeg gav deg et korekt svar der.
×
×
 • Create New...