Jump to content

Flashman

Members
  • Posts

    4,205
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Flashman

  1. Flashman

    HK-trøbbel

    Hvilken generasjon Magpul magasin bruker du? De to-tre første generasjonene er ikke kompatible med HKene.
  2. Stor forskjell på f.eks 4,8 og 5,8 kilo, ingen av de er lette, men 5,8 er ikke lett...
  3. Hva er "ikke lett" i denne sammenhengen da?
  4. Så akkurat en tysk kjenning poste om denne, på ett annet forum. Jeg synes den virker som ett stødig valg, men er dog enig med Torf i magasinbetraktningene. Hadde gjerne sett AISC løsning på disse, gjerne også for 223.
  5. Glockknoke er en kjent problemstilling. Min løsning hittill har bare vært å notere at den er der..
  6. Min er full størrelse utgaven, det en grei pistol i forhold til hva den er. God presisjon, men lett i fronten, så om det er tenkt noen form for formell presisjonsskyting ala NSF med den trengs det løpslodd i 150-200 klassen frempå der. Dette loddet kan tilvirkes via en toms picatinny lykteholder for en tredvelapp fra e-bay og en vennlig innstilt sjel med tilgang til rundstål og dreibenk. Jeg har kun fått gjennomført trinn en av dette (lykteholderen). Velfungerende magasiner. Greit å få tak i gode hylstre til den, den passer i hylstre beregnet for MP45. For min del og bruk, en pistol jeg er meget godt fornøyd med, det er sjelden den ikke er med i baggen når jeg drar på trening.
  7. Ta det opp med Theodore Roosevelt, det er hans rifle... Og var det godt nok for ham, er det mer enn godt nok for meg.
  8. Dette er en enkel "guttebørse" fra anschutz, antagelig daterbar til ett eller annet sted mellom 30-50 tallet. Jeg hadde ikke lagt noen penger i dette prosjektet.
  9. Høres strengt tatt ut som en sak for forbrukerrådet, om butikken ikke retter opp feilleveringen dvs pipe i feil kaliber.
  10. Nja, det er vel strengt tatt ikke helt i tråd med NROFs retningslinjer og nivåinndelinger, de skal vel ha gjennomført både nivå 2 kurs, og gjennom aktivitet over tid, har vist seg skikket til å gjennomføre Nivå 3 kurset, før de kan godkjennes som nivå 3 skyttere. Problemet i NROF er at det omtrent ikke arrangeres Nivå 3 stevner. Medlemsmassen i DSSN har økt med ca 1/3 ila de siste årene. Mvh NROF Nivå3 og DSSN skytter.
  11. Mottoet til IPSC som DSSN er en del av er " Diligentia, Vis, Celeritas", som betyr Presisjon, Kraft, Hurtighet, og presisjon har en absoulutt plass i dette triangelet, men den er ikke nødvendigvis ummiddelbar sporbar om alt du har gjort har dreid seg om å stakke .22 hull i hverandre på 25 metersbanen og det er referanserammene dine. 9mm er minste primærkaliber i DSSN, det er en klasse for .22 i Sivilpistol, og jeg tror det har kommet til i Steel Challenge også, men det arrangeres lite sivilpistol og steel stevner i forhold til hovedaktiviteten. IPSC.
  12. Nja, gjør det nå egentlig det, eller er det noe vi som skyttere innbiller oss?
  13. http://www.kammeret.no/announcement/1-siste-topics-sidebar-er-fjernet-pga-plasshensyn/
  14. Ser vel strengt tatt ikke hvorfor dette skulle være en smart organisering av systemet. NSF er uansett hvordan de ønsker å fremstå, ett breddeforbund som organiserer en rekke relativt små idrettsgrener, varierende i størrelse fra rett rundt hundre (viltmål) til noen tusen (Pistol). I paradegrenene Rifle og Hagle, er toppene dyrket frem i DFS og NJFF fra relativt ung alder, skulle de gjort noe for pistolfolket som er hovedmedlemsmassen, burde det ha vært ett eller annet som favnet om rekruttering av juniorer til denne grenen. Personlig er jeg bekymret for at en slik inndeling vil gå på bekostning av de som betaler gildet, nemlig breddemedlemmene. Det holder jo å se på hvordan ting som fotballen, som har innrettet seg med en slik inndeling holder på, så skjønner en at dette ikke er veien å gå, om en ikke har internasjonale ambisjoner.
  15. Jepp, en variant av SSG69 ble anskaffet i fem eksemplarer, om jeg ikke husker feil. Hva de andre var husker jeg ikke, men det var en omtale av de i VJ rundt 86. Har skutt med en av de og det var ett meget behaglig våpen å skyte med.
  16. Det er vel oppegående pistolklubber både i Moss og Halden, om det kan kjøres litt.
  17. Ergo med plate under? Vet ikke om du får fatt i det lenger, men jeg hadde ett sett med "Underlagsplater" som bygget en mm eller to på hver side engang i tiden, dette utgjorde meget stor forskjell i hvordan jeg oppfattet grepet og størrelsen på dette. Platene var hyllevare, men i prinsippet ikke noe annet enn en skive med stål, tegnet av etter omrisset på innsiden av skjeftet og med hull som var store nok til å gå utenpå disse bøssingene i selve pistolgrepet.
  18. Når er de klare til levering og hvordan er det med ASV monteringen, kan den leveres ferdig eller må den ut og inn og ut?
  19. Datt over en kreasjon som heter 7,62X40WT i går, langt på vei samme som 300BLK, 223 hylse og 7,62 prosjektil. men med 5mm lengre hylse og ditto kapasitet, hvilket gjør at den kan knaes noe mer. For min del ble jeg bråinteressert... 7,62X40WT på Wiki Hornady og Lee lager diesett.
  20. Kan vel enklest beskrives som "Folkesalongen", ville ikke blitt forundret om det finnes 10 Brno/CZer for enhver annet salongrifle som finnes rundt om i de tusen hjem.
  21. Er du sikker på dette? Jeg vet at Umarex er inne i produksjonen av de små billig Waltherene P22 eller til like, men jeg har ikke hørt eller sett at dette gjelder for PP serien, og finner det merkelig at Walther har satt dumpet prestisjeproduktene sine til denne produksjonsformen. PPK/E er produsert av FEG i Ungarn, btw.
  22. Hvis jeg skulle gått for noe annet enn en regulær presse, hadde jeg gått for denne: Lee håndlader, den bruker vanlige dier, så når du får plass til det, er det bare å skru diesettene dine inn i den vanlige pressen.
×
×
  • Create New...