Jump to content

pondoro

Members
 • Content Count

  936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pondoro last won the day on December 19 2018

pondoro had the most liked content!

Community Reputation

228 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flott den Fraseren din....her er min 6,5x54, laget av Charles Lancaster i 1906....på kofferten er det en slitt reisesticker hvor det står: Capt. G.F.Connall-Rowan, Argyll and Sutherland Highlanders, Ismaila Egypt...🙂
 2. Spørsmål til menigheten: Kan det ettermonteres ejektorer på en Krieghoff Big Five i .470NE..? I så fall, hva kan det koste..?
 3. Hva med en Krag I 9,5x57 Mannlicher Schønauer...nesten identisk med 9,3x57 men ennå mer eksotisk..?
 4. Du har nok rett i det Kiwi...samt at markedet for et så spesielt våpen som en rifledrilling er ennå mindre, mange vet ikke engang at de lages.. 😉
 5. Gerhard Hartmann og Otto Weiss i dag...to milde herrer i 70 årene....som lager våpen slik Holland & Holland BURDE lage dem ihht. enkelte.. Firmaet er i Hamburg..
 6. Siden vi ser på litt finere ting....knipset i full fart i dag, beklager uskarpe bilder.....men Hartmann & Weiss Hagn fallblokkrifle med 2 löpssett med ekte takedown, 7mm Rem.mag og .243Win...presentert i oak & leather koffert med seildukstrekk.. Zeiss kikkert i hakemontasje som passer begge löpssett.. Våpenet er ikke mitt dessverre..men det er tilsalgs..har sett endel fine våpen...dette er absolutt noe av det fineste jeg har sett..
 7. Her er en annen Krieghoff Big Five i .470 NE....med riktige patroner for elefantjakt..
 8. Jeg ville ikke kjöpt Merkel eller Krieghoff i .375H&H belted magnum....trykket er for höyt.. Kjöp heller .375 H&H Flanged eller en av de större lavtrykkspatronene som .470 eller .500NE.. Det er et kjent problem at Merkel DB i .375H&H belted magnum skytes "off-face.." Krieghoff er bedre i så måte...men det spörs over tid da.. .375 Flanged derimot er en utmerket patron...og Norma leverer ammo og hylser..
 9. DWM produserte Lugere er veldig fine....hadde tak i en produsert i 1915 i Forsvaret på midten av 80-tallet, den var veldig fin og gikk veldig bra med Geco ammo samt den svake FFV ammoen som Forsvaret kjöpte inn den gangen til bruk i P08, Walther P1 og annet gammelt..
 10. De nye Mauser kassene som Rigby bruker er iallefall ekte vare...men det koster og väre kar..
 11. Problemet med ditt ressonement er jo nettopp at NATO IKKE har oppskalert til er tyngre patron...og jeg tviler sterkt på at det er noen vilje til å gjöre det heller...og selv om amerikanerne kanskje gjör det i overskuelig framtid så kommer ingenting å skje i Norge..
 12. Nåh....det er en god del USMC veteraner som lovpriser M14...og rekyl..i en semi-auto rifle..?? Det störste problemet var at den var/er ukontrollerbare på helauto...akkurat som AG3, FN FAL osv.. Etter å ha eid og skutt med M14 i 30 + år så er jeg helt klar på at jeg heller drar i strid med den enn noe AR15/ HK416 junk.. En merker seg at yankeene fant de fram fra depotene til bruk i Irak og Afghanistan..
×
×
 • Create New...