Jump to content

pondoro

Members
 • Posts

  980
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pondoro last won the day on December 19 2018

pondoro had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pondoro's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • Very Popular Rare
 • 10 years in Rare
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

258

Reputation

 1. Problemet er at det ikke lages patroner til .350 Rigby no.2 i dag..
 2. Min Gaucher går omtrent hull i hull på 100m med disse patronene: Rws 9,3X74 R Uni 19,0G 20pk (jaktogfriluft.no) Har samme kikkert i svingmontasje..
 3. Vel...selv skjøt jeg ganske presist med MP5 på avstand ut til ca. 50m med 2-3 skudds byger på helauto uten mengdetrening, MP med åpen bolt aka Sten, MP40 osv. er ikke så enkelt..
 4. Jeg tolker det slik at NROF medlemmer som har type M1 Garand, FN FAL , osv. godkjent fra tidligere fortsatt kan beholde disse til skyting innenfor NROF sine programmer..? Altså at de er på unntakslisten sammen med de dynamiske skytterne..?
 5. Dette ble de lange knivers natt..
 6. Det klør VELDIG om dagen...fra Namibia 2014..
 7. Dette er kapitalismens bakside...tilbud og etterspørsel, selvsagt utfordrende for dem som rammes men jeg ser ikke sosialisme/marxisme som et alternativ. Jmfr. f.eks. Venezuela. Det offentlige lønnes som kjent av staten og den norske stat har myye penger..
 8. Den ble solgt for ca. 35.000,- i 1985 til en nordmann...dette våpenet var et demo-våpen fra Hartmann&Weiss..den er fortsatt til salgs..
 9. Det er jo det som er hele poenget med Range Rover....den klarer alt med bravur..
 10. Nei.. Landcruiseren er som å kjøre lastebil i forhold til Range Rover, dieselen bråker, gyngete fjæring osv...takke meg til Range Rover (diesel)..
 11. Ikke verre enn min forrige bil faktisk..Volvo XC70...service er ikke avskrekkende dyrt og forbruket ligger i snitt på 0,9l/mil...på en bil som veier 2,5 tonn og er aerodynamisk som en murstein.. 3 liter diesel motor...258hk og 600NM fra 2000rpm..
 12. Range Rover...komfort på landeveien, suveren fremkommelighet og trekker 3500kg henger...
 13. Moro å se at du liker Afrikajakt... 😉
 14. Om det kom våpen hjem fra Finland etter Vinterkrigen kjenner jeg ikke til...i så fall antakelig mest håndvåpen..som er lette å skjule.. I Finnmark ble det igjen russiske våpen som PPSH MP, Tokarev pistoler og Nagant revolvere. Dette er vel for det meste våpen partisanene fikk fra Sovjet. Har selv en Nagant som kom fra Finnmark....velbrukt og i et slaskete svinelærshylster..
 15. Jeg er så anglofil at jeg synes Lee Enfield Mk III* er pen... 🧐
×
×
 • Create New...