Jump to content

pondoro

Members
 • Content Count

  941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pondoro last won the day on December 19 2018

pondoro had the most liked content!

Community Reputation

232 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får det ikke til jeg heller...dessverre..
 2. Verdi kr. 3-4000,-
 3. pondoro

  WeHunt

  Mange mangler den selvjustisen..
 4. pondoro

  WeHunt

  Har sett litt på denne tråden...og spör meg selv: Hvor digital önsker vi egentlig jakta...?? Var på en elgjakt hvor de kjörte Wehunt....i tillegg til å fölge med på hundepeiler og GPS så glaner man altså i smart-telefonen omtrent hele tida etter nye meldinger.....ser de noen gang etter viltet i skogbrynet..? Jeg synes dette går for langt...jegerne finner snart ikke postene vha. et kart....helt avhengig av GPS.. Det neste blir vel aksept for droner..? Da slutter jeg å jakte storvilt..
 5. Flott den Fraseren din....her er min 6,5x54, laget av Charles Lancaster i 1906....på kofferten er det en slitt reisesticker hvor det står: Capt. G.F.Connall-Rowan, Argyll and Sutherland Highlanders, Ismaila Egypt...🙂
 6. Spørsmål til menigheten: Kan det ettermonteres ejektorer på en Krieghoff Big Five i .470NE..? I så fall, hva kan det koste..?
 7. Hva med en Krag I 9,5x57 Mannlicher Schønauer...nesten identisk med 9,3x57 men ennå mer eksotisk..?
 8. Du har nok rett i det Kiwi...samt at markedet for et så spesielt våpen som en rifledrilling er ennå mindre, mange vet ikke engang at de lages.. 😉
 9. Gerhard Hartmann og Otto Weiss i dag...to milde herrer i 70 årene....som lager våpen slik Holland & Holland BURDE lage dem ihht. enkelte.. Firmaet er i Hamburg..
 10. Siden vi ser på litt finere ting....knipset i full fart i dag, beklager uskarpe bilder.....men Hartmann & Weiss Hagn fallblokkrifle med 2 löpssett med ekte takedown, 7mm Rem.mag og .243Win...presentert i oak & leather koffert med seildukstrekk.. Zeiss kikkert i hakemontasje som passer begge löpssett.. Våpenet er ikke mitt dessverre..men det er tilsalgs..har sett endel fine våpen...dette er absolutt noe av det fineste jeg har sett..
 11. Her er en annen Krieghoff Big Five i .470 NE....med riktige patroner for elefantjakt..
 12. Jeg ville ikke kjöpt Merkel eller Krieghoff i .375H&H belted magnum....trykket er for höyt.. Kjöp heller .375 H&H Flanged eller en av de större lavtrykkspatronene som .470 eller .500NE.. Det er et kjent problem at Merkel DB i .375H&H belted magnum skytes "off-face.." Krieghoff er bedre i så måte...men det spörs over tid da.. .375 Flanged derimot er en utmerket patron...og Norma leverer ammo og hylser..
×
×
 • Create New...