Jump to content

Nagant 762

Moderators
 • Content Count

  1,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nagant 762 last won the day on November 6 2017

Nagant 762 had the most liked content!

Community Reputation

162 Excellent

1 Follower

About Nagant 762

 • Birthday 06/20/1968

Recent Profile Visitors

1,609 profile views
 1. Nagant 762

  Off topic

  Det skal vel ikke så veldig mye tankevirksomhet til for å forstå at dette er ett innlegg som skal i nettop off topic !!!
 2. Har prøvd å få tak i dem 2-3 ganger via mail, men har ennå til gode å få svar. Ikke at det plager meg så mye, sikkert mange andre steder jeg kan legge igjen pengene mine........ men videre seriøst er det ikke.
 3. Viser seg at meldingen jeg sendte deg angende Smith og Wesson revolveren ikke kom frem . Villig til å redusere til 3000 kr. Mhv Olav

 4. Beklager, leste ikke nøye nok det første du skrev. Handle har jeg ikke prøvd.
 5. Jeg kommer inn uten problemer.
 6. De er fortsatt i drift, men billig er det ikke ( det hadde jeg vel ikke trodd heller ). Ca 4500,- for å flammeblånere ramma på en revolver, og da må den være nedpusset ellers blir det dyrere.
 7. Drar opp en gammel tråd. Noen som vet om Vågsland fortsatt er aktive. Finner ut svært lite via nettsiden, og har ikke hatt tid til å ringe/maile ennå.
 8. Masse info å finne her http://7.62x54r.net/
 9. Er det noen her som har erfaring med bruk av dette luriumet her https://www.brownells.no/4-oz-EXPRESS-BLUE-1-MARK-LEE-575200004 Jeg kunne tenke meg å fjerne de få restene av fornikling på en gammel revolver og heller få den blånert (har ennå ikke kjøpt den, men det er like før ) Personlig synes jeg blånering er mye finere enn fornikling, men er usikker på hvor slitesterkt dette stoffet er.
 10. Den eneste måten å få tatt sånne folk på er å gå via forbrukerrådet, eventuelt å anmelde. Det gidder ikke de fleste for sånne summer, og det vet svindlerne. Forøvrig hadde jeg aldri kjøpt noe basert på 2 så intetsigende bilder.
 11. Jeg sendte en forespørsel til tollvesent, der jeg etterspør hvor mye toll det skal betales på antikke våpen og hvilken dokumentasjon som kreves fra meg og selger. Får til svar at det skal beregnes 25% mva på både kjøpesum og frakt. Ikke ett ord om hva som kreves av dokumentasjon. Men jeg er jo en sta jækel, så jeg lar meg ikke avspise så lett. Sendte derfor følgende i retur : Hei. Dette kan da ikke stemme ? Jeg spør spesifikt om det skal beregnes mva på en antikvitet. Da må det vel komme under tolltariffen 97.06 ? Det er tross alt snakk om ett samlervåpen som er ca 130 år gammelt. Jeg etterspør også hva som kreves av dokumentasjon fra selger og meg for å få raskest mulig tollbehandling. Og da ble svaret ett annet gitt. Dette er hva jeg fikk til svar i dag (21/1) : Hei igjen! Vi beklager så mye men her har det nok gått litt fort. Du har helt rett. Beregningsgrunnlaget for antikviteter skal være lavere, slik at beregning av 25 prosent moms kalkuleres fra 20 % (1/5 del) av kjøpesummen. Fraktbeløpet skal også være med i grunnlaget for merverdiavgiften. Du må ha med dokumentasjon fra selger på at varen er mer enn hundre år gammel. Eventuelt også en eksporttillatelse hvis dette kreves i avsenderlandet. I tillegg skal du fremlegge en faktura ved fortollingen. Vennlig hilsen Infosenteret (8) Eller for å si det så enkelt som mulig : 5% mva på hele kjøpesummen, 25% mva på frakt. Kan utgjøre betydelige beløp om det er snakk om dyre våpen. Lurer på hvor mye ekstra de har dratt inn i avgifter fordi folk ikke vet bedre og bare godtar det som blir presentert på regninga ???
 12. Tråden åpnes igjen, under tvil. Men blir det noe mer som ligner på det som førte til stenging, så stenges den på nytt og da for godt. Om noen er i tvil om hvorfor den ble stengt i utgangspunktet, så var det på grunn av en mengde svadainnlegg.
 13. Prøvde de en gang på en tom colaboks, med revolver på 3m avstand. 3 hagl traff boksen, ingen lagde mer enn en liten bulk
 14. Tråden stenges inntil videre, da NOEN tydeligvis bare er ute etter å trolle. Vi moderatorer får ta en diskusjon om den skal åpnes igjen senere.
×
×
 • Create New...