Jump to content

Nagant 762

Moderators
 • Content Count

  945
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nagant 762 last won the day on November 6 2017

Nagant 762 had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

1 Follower

About Nagant 762

 • Birthday 06/20/1968

Recent Profile Visitors

1,438 profile views
 1. Nagant 762

  Oversikt over serienr på antikke revolvere

  Etter å ha brukt en del tid på å søke rundt på nettet fant jeg også ut at det er ikke bare enkelt å få fram disse opplysningene. Det førte meg til ebay og innkjøp av "The Standard Catalog of Smith and Wesson", den kom på snaut 100,- Men en felles oppslagsbase her på forumet hadde vært ypperlig, det er enkelte der ute som selger samlervåpen som er produsert etter 1890, og påstår de er produsert før.
 2. Er det noen som sitter med en database med serienr /produksjonsår over antikke revolvere, både perkusjon og patronvåpen, som de kunne tenke seg å dele ? Jeg er mest interessert i de amerikanske merkene. Både kjente og mindre kjente merker er av stor interesse.
 3. Nagant 762

  Lage mønster i lær med sølvtråd

  Da takker jeg for hjelpen så langt Jeg får nok utsette dette litt, da jeg mangler riktig skjæreverktøy. Tror nok at det også er lurt å øve litt først på skraplær og billig tråd.
 4. Nagant 762

  Lage mønster i lær med sølvtråd

  Så enkelt kan det altså gjøres Så til neste spm. Når i prosessen gjør man dette ? Er det etter at hylsteret har fått sin endelige form og er farget og herdet ? Jeg ser for meg at det kan bli vanskelig å få sølvtråden til å sitte skikkelig på plass hvis man manipulerer for mye på læret etter at den er limt fast.
 5. Nagant 762

  Lage mønster i lær med sølvtråd

  Jeg har nylig begynt å lage mine egne lærhylster til revolver, og synes selv jeg begynner å få LITT teken på det. Prøv og feil metoden har vist seg å virke rimelig bra. Jeg er ikke så stor fan av mengder med utsmykking og mønstre, men mener jeg har sett hylstre der det er felt inn sølvtråd i læret for å få litt dekorasjon. Er det noen av de mer drevne innen faget som kan denne metoden og kunne tenke seg å dele fremgangsmåten med meg ?
 6. Nagant 762

  Verdivurdering pistoler

  Dersom den Colt'n på bilde 6 er produsert før 1890 så råder jeg deg til å ta kontakt med antikkevapen.no. Da vil du ikke bare få en redelig prisvurdering, men også mye info.
 7. Nagant 762

  HV!

  @nhd : Den teksten din er jo ett kroneksempel på at du faktisk har rett i det du skriver her
 8. Nagant 762

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Nå må jeg få informere om at jeg har fått revolveren jeg kjøpte og at den var i utmerket stand. På tross av dette kommer jeg aldri til å handle med ROR noensinne igjen. Grunnen til det er at jeg har hatt kontakt med flere som har fått våpen av langt dårligere kvalitet enn beskrevet i annonsene, og å prøve å få tilbakebetalt noe av ham er vel omtrent som å prøve å få noe fornuftig ut av en politiker. Når han i tillegg konsekvent unngår å opplyse hvem han er, og tlf hans er sperret for å få ut personopplysninger så ringer det mer enn en bjelle hos meg. Nå vet jeg hvem han er, etter å ha fått god hjelp av andre kammermedlemmer, og han vet at jeg vet. Hmmmm, det var kanskje derfor revolveren plutselig dukket opp likevel, nå da han vet at han ikke er anonym lenger. Jeg kan ikke si at det er sånn, bare en tanke som slo meg.
 9. Nagant 762

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Om noen vet hva denne fyren heter og vil dele det med meg så send meg en pm, IKKE legg det ut her så alle kan se det !!!
 10. Nagant 762

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Ligg unna en selger som kaller seg Rusty Old Rifles !!! 10/8-18 avtalte vi at jeg skulle kjøpe denne : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=115051895&fks=115051895 for 5500,- inkl frakt. Pengene ble betalt inn til hans konto samme dag og ville bli synlig for ham mandag 13/8. Han skulle sende den 14/8. Så langt alt vel (trodde jeg). Den 18/8 sender jeg ham en mld og etterspør sporingsnr på pakken. Får da til svar at det ikke er noe sporingsnr, han har sendt den som en vanlig pakke !! Hvem i helsike sender noe til tusenvis av kroner uten å kunne spore pakken ??? Og da er den i tillegg uforsikret. Jeg gir ham da beskjed at om pakken ikke er kommet til meg senest 22/8 så krever jeg pengene tilbakebetalt. Får til svar at det må JEG ta opp med posten !! Hvordan i helsike kan jeg ta det opp med posten når jeg ikke har ett sporingsnr å forholde meg til ?? Kort oppsummert : Jeg har fortsatt ikke fått noen revolver, og kommer sannsynligvis ikke til å få det heller. Fyren nekter å gjøre opp for seg, og skjuler seg bak en finn-profil og ett tlfnr som er sperret mot å få ut personopplysninger. Finn.no har blitt varslet om det jeg anser som svindel, og de virker å ta det seriøst. De har fått oppgitt både tlfnr, kontonr og link til tråden der vi avtalte kjøpet. Heldigvis har all komunikasjon skjedd via FINN, og jeg har tatt vare på alle mld. Neste skritt er å anmelde ham for svindel. Om ikke jeg får ut personopplysninger så regner jeg med myndighetene har sine metoder.
 11. I stedet blir den typen "folk" som Cruiser her nevner gjerne innvilget strafferabatt. Så moralen må da bli at jo mer faenskap du gjør, jo mindre straff får du pr forhold. Er det rart folk mister tiltroen til rettssystemet ?
 12. Nagant 762

  Dagens annonse på finn.no

  Jeg skal gjøre den om til hotell, casino og skytebane. Og hvis den ligger i, eller jeg får den ut i, internasjonalt farvann så er det mine regler som gjelder.............. streng og urettferdig
 13. Nagant 762

  Dagens annonse på finn.no

  Hvis jeg får den for 60K så slår jeg til
 14. For all del, ikke ta med nødstrøm. De er jo egnet å brukes som kastevåpen.
×