Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

Nagant 762

Moderators
 • Content Count

  981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nagant 762 last won the day on November 6 2017

Nagant 762 had the most liked content!

Community Reputation

124 Excellent

1 Follower

About Nagant 762

 • Birthday 06/20/1968

Recent Profile Visitors

1,479 profile views
 1. Nagant 762

  Bestille garving av skinn

  Min feil. Var beredt det skulle være.
 2. Nagant 762

  Bestille garving av skinn

  Jeg kan også anbefale Roar Pels. Fikk garvet både ett rådyrskinn og ett grevlingskinn, og fikk topp resultat. Prisliste på hjemmesidene.
 3. Nagant 762

  Dagens annonse på finn.no

  🤣
 4. Nagant 762

  Dagens annonse på finn.no

  Hva skal man med en omfattende beskrivelse når man legger inn såååå fine bilder 😎 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=135088238
 5. Nagant 762

  Sende våpen i posten? Og ammunisjon?

  Det kan være meg som husker feil, mulig det var 0012 det ble sagt. Jeg er en gammel mann og alzheimeren kommer snikende på (omtrent som jeg mistenker alle ansatte i postens "kundeservice" for å ha alz 😎 )
 6. Nagant 762

  Sende våpen i posten? Og ammunisjon?

  Spør 10 personer i posten det samme spørsmålet og du får ca 15 forskjellige svar Jeg fikk tidligere i år (tror jeg det var) beskjed om at jeg kunne sende inntil 5 kg ammunisjon i en pakke (Norgespakke) uten at det var krav til annet enn UN-merking. Mener også det ble sagt at det var UN 0014 som SKULLE brukes når det var snakk om pistol/rifle/hagle ammo. Begrensende mengder merke ble overhodet ikke nevnt da.
 7. Nagant 762

  Oversikt over serienr på antikke revolvere

  Etter å ha brukt en del tid på å søke rundt på nettet fant jeg også ut at det er ikke bare enkelt å få fram disse opplysningene. Det førte meg til ebay og innkjøp av "The Standard Catalog of Smith and Wesson", den kom på snaut 100,- Men en felles oppslagsbase her på forumet hadde vært ypperlig, det er enkelte der ute som selger samlervåpen som er produsert etter 1890, og påstår de er produsert før.
 8. Er det noen som sitter med en database med serienr /produksjonsår over antikke revolvere, både perkusjon og patronvåpen, som de kunne tenke seg å dele ? Jeg er mest interessert i de amerikanske merkene. Både kjente og mindre kjente merker er av stor interesse.
 9. Nagant 762

  Lage mønster i lær med sølvtråd

  Da takker jeg for hjelpen så langt Jeg får nok utsette dette litt, da jeg mangler riktig skjæreverktøy. Tror nok at det også er lurt å øve litt først på skraplær og billig tråd.
 10. Nagant 762

  Lage mønster i lær med sølvtråd

  Så enkelt kan det altså gjøres Så til neste spm. Når i prosessen gjør man dette ? Er det etter at hylsteret har fått sin endelige form og er farget og herdet ? Jeg ser for meg at det kan bli vanskelig å få sølvtråden til å sitte skikkelig på plass hvis man manipulerer for mye på læret etter at den er limt fast.
 11. Nagant 762

  Lage mønster i lær med sølvtråd

  Jeg har nylig begynt å lage mine egne lærhylster til revolver, og synes selv jeg begynner å få LITT teken på det. Prøv og feil metoden har vist seg å virke rimelig bra. Jeg er ikke så stor fan av mengder med utsmykking og mønstre, men mener jeg har sett hylstre der det er felt inn sølvtråd i læret for å få litt dekorasjon. Er det noen av de mer drevne innen faget som kan denne metoden og kunne tenke seg å dele fremgangsmåten med meg ?
 12. Nagant 762

  Verdivurdering pistoler

  Dersom den Colt'n på bilde 6 er produsert før 1890 så råder jeg deg til å ta kontakt med antikkevapen.no. Da vil du ikke bare få en redelig prisvurdering, men også mye info.
 13. Nagant 762

  HV!

  @nhd : Den teksten din er jo ett kroneksempel på at du faktisk har rett i det du skriver her
 14. Nagant 762

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Nå må jeg få informere om at jeg har fått revolveren jeg kjøpte og at den var i utmerket stand. På tross av dette kommer jeg aldri til å handle med ROR noensinne igjen. Grunnen til det er at jeg har hatt kontakt med flere som har fått våpen av langt dårligere kvalitet enn beskrevet i annonsene, og å prøve å få tilbakebetalt noe av ham er vel omtrent som å prøve å få noe fornuftig ut av en politiker. Når han i tillegg konsekvent unngår å opplyse hvem han er, og tlf hans er sperret for å få ut personopplysninger så ringer det mer enn en bjelle hos meg. Nå vet jeg hvem han er, etter å ha fått god hjelp av andre kammermedlemmer, og han vet at jeg vet. Hmmmm, det var kanskje derfor revolveren plutselig dukket opp likevel, nå da han vet at han ikke er anonym lenger. Jeg kan ikke si at det er sånn, bare en tanke som slo meg.
 15. Nagant 762

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Om noen vet hva denne fyren heter og vil dele det med meg så send meg en pm, IKKE legg det ut her så alle kan se det !!!
×