Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content count

  4,247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DoctoRoy last won the day on March 26

DoctoRoy had the most liked content!

Community Reputation

442 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

2,448 profile views
 1. Det var bøtenivået for bæring av kniv på offentlig sted i Norge som var utgangspunktet i tråden. At norsk lovgiving ikke gjelder i utlandet vet vi og at andre land også har forbud mot bæring av kniv på offentlig sted har vi også fått med oss.
 2. DoctoRoy

  Bæring av våpen i offentlig rom

  Legg inn lenke.
 3. DoctoRoy

  Samme vald på 2 sider av en innsjø?

  Det må være sammenhengende ettersom grunneieren eier bunnen i vannstripen.
 4. DoctoRoy

  Kinkig situasjon med arv av våpen

  Den avbildede trenger du ikke tillatelse for å eie. Det er en tennstempelrifle produsert før 1890 og "fritatt for kontrollplikt".
 5. DoctoRoy

  Lekevåpen

  Du kan jo legge inn en søknad om å bli vokalist så slepper du å bære med deg annet en stemmen din
 6. DoctoRoy

  Jakt og etikk

  Dette er det ikke vanskelig å applaudere. At Jenny fremholder et ekstraskudd som eneste avlivingsmetode på småvilt skyldes nok ren uvitenhet.
 7. DoctoRoy

  Tips til enkel pilfanger

  Du kan jo legge kryssfiner under 2x4 så får du litt areal å presse med. En plate annen sortering 14 mm kryssfiner og så sager du den bredden du trenger - dobbel høyde.
 8. DoctoRoy

  Registrering av ATV

  Hva er årsavgiften på ATV med svarte skilt?
 9. Denne gangen er det de grønne ungdommene som skal ha slutt på norsk kyllingindustri. Tenk at de stakkars kyllingene blir stekt og spist av mennesker. I min ungdom var det noe som het en grønnskolling. Alle var innom det minst en gang i livet. Jeg lurer på om Grønn Ungdom er en forening for mennesker ikke kommer over grønnskollingsstadiet? Det er i så fall skremmende - for de samme menneskene dukker opp som stortingsrepresentanter senere i livet.
 10. DoctoRoy

  Lekevåpen

  Etterpåklokskap er den mest utbredte formen for klokskap. I etterpåklokskapens enorme visdom kan vi sette oss godt tilrette i godstolen og gi de rette svarene på alle mulige og umulige problemstillinger i et hvilket som helst sakskompleks. De/den som var tilstede da noe skjedde hadde ikke den muligheten.
 11. DoctoRoy

  Billig og brukbar avstandsmåler?

  Ekstrembillig avstandsmåler.
 12. DoctoRoy

  Winchester 1885

  Ser på amerikanske diskusjonsfora at de varierer produksjonstallene mellom 30 og 300 på High Wall i 50 EX. En liten produksjonsoversikt her.
 13. DoctoRoy

  Villsvinene kommer i store horder

  Saken er at man vil unngå å få "nok gris i området". Jaktinntekt på villsvin vil på ingen måte kompensere for ulemper og plager de samme dyrene fører med seg.
 14. DoctoRoy

  Villsvinene kommer i store horder

  Du har oversett at rapporten er et partsinnlegg fra bondeorganisasjonene. Regner med at du forventer at en rapport fra LO om sosial dumping skal løfte frem næringslivets muligheter for økt inntjening som en positiv konsekvens.
 15. DoctoRoy

  Villsvinene kommer i store horder

  For jordbruket er skadepotensialet størst. At bondeorganisasjonene fokuserer på det er helt naturlig.
×