Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content Count

  5,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DoctoRoy last won the day on March 26 2018

DoctoRoy had the most liked content!

Community Reputation

624 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

2,932 profile views
 1. Du får komme med det riktige da - slik at vi blir ordentlig realitetsorientert.
 2. Vi kan fortsatt konstantere at noen når sitt personlige inkompetansenivå før andre og og at de bare vandrer ufortrødent videre.
 3. En skal alltid høre på folk som har erfaring med det de snakker om - spesielt når det kommer som en ufrivillig innrømmelse
 4. Handlet en Winchester 1886 i 45-70 av brannmann Pål - men har ikke fått anledning å ta bilde av den ennå. Lurte på om jeg skulle legge det inn her eller i tråden om det svidde visakortet.
 5. Er det særlig trygt å være i nærheten av deg når du klikker støtt og stadig? Du skal i alle fall ha pluss for innrømmelsen. De fleste av oss innrømmer ikke at vi klikker - ikke en gang av og til.
 6. Har ikke plass til mer FG-skap på våpenrommet så det neste blir vel en betongklosspåbygging på huset. For mye pes å grave ut for kjeller under huset. Alternativet er å selge et og annet - men det sitter litt langt inne (eller?)
 7. @Gillen Da er du ikke tilregnelig til verken å ha våpen eller til å gå på jakt
 8. Et av skapene mine veier 240 kilo. Vi tok av døren og brukte en stor Europrismatte til å dra det på. Det største utfordringen var passering av dørtersklene. De bygde vi opp med kileformede lister. For endelig plassering kan man jo bruke saksejekk og forlenger til motstående vegg.
 9. Håper den ankommer snart for ventingen kan ta på
 10. Jo det er forsåvidt greit det - men hvor finner du forbudet mot privat/ikke ervervsmessig omsetning av krutt og ammunisjon?
 11. Saksbehandlere med småkongesyke må vi regne med så lenge det er rom for skjønn. Vi opplever det på ulike felter i offentlig forvaltning.
 12. @Per-S Det var lovanvendelsen da.
 13. Hvis det hadde vært noe som forbød det ville nok politiet slått ned på handelen som går via Finn. Finner ikke annet enn det som angår salg gjennom forhandler. Man blir heller ikke bilforhandler av å selge bilen sin
 14. Tenker du historie utover det du finner i de 122000 resultatene du får opp når du søker på internettet?
×
×
 • Create New...