Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content count

  4,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DoctoRoy last won the day on March 26

DoctoRoy had the most liked content!

Community Reputation

423 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

2,318 profile views
 1. DoctoRoy

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  En bomerang under utvikling? Har det blitt så mye avansert køsstom at POD sier stopp?
 2. DoctoRoy

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Det var ikke rare tilliten til samlerne i det brevet.
 3. DoctoRoy

  Mosaikk pin med hjortemotiv

  Du kan jo lete rundt her.
 4. DoctoRoy

  Avstander ved jakt i Norge

  Det skal ikke store bevegelsen til før skuddet går helt feil. Jo lengre holdet er desto større blir utslaget. Vi kan kontrollere alt vi foretar oss med egen kropp og utstyr men vi kan ikke kontrollere et dyrs bevegelser 100%.
 5. DoctoRoy

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Det får du sikkert oppleve.
 6. DoctoRoy

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Det som kan være tilfelle er at de tar små steg om gangen og har et langsiktig perspektiv på total avvæpning. Det går så sent at de som begynte prosessen ikke er blant oss når den er fullført. Vårt bidrag er å gi fra oss Mini 14
 7. DoctoRoy

  Avstander ved jakt i Norge

  Vi må ikke glemme den betydning forskjellige guddommer opp gjennom tiden har hatt i forbindelse med jaktutfall. Hvordan utfallet hadde blitt dersom det ikke hadde vært en aktiv inngripen fra relevant guddom er ikke godt å si. Det er funnet offersteder til ære for jaktguden og ettersom vi ikke kan avvise dette så burde det tas med i vurderingen av hva som fremdeles kan ha positiv innvirkning på aktiviteten. At de som stadig har problemer i jaktsammenheng kanskje ville få dokumentert bedre ferdigheter dersom de søkte hjelp fra høyere makter? De måtte jo trene noe mer også selvsagt. Langholdsskyting krevde kanskje noe ekstra i potten - men det har jeg ikke detaljkunnskaper om.
 8. DoctoRoy

  Avliving av påkjørt vilt?

  Etterhvert er det blitt så belastende å avlive dyr at folk bare vender det blinde øye til. Å gjøre ende på dyrs lidelser er ikke lenger tema - men å henge ut folk som tar belastningen med å befri dyret fra lidelsene. Hva som helst for å få oppmerksomhet. Husk på å ha med en finlandshette i bilen - sånn for sikkerhets skyld dersom du skulle komme opp i en situasjon der du må avlive et dyr.
 9. DoctoRoy

  Lyst på skytestøtte til rifle.

  Må helst brukes når det er opplett ja Var innom Europris og de hadde små sekker med ris som antakelig også kan brukes. Det er selvsagt ikke så fancy -- men det tjener hensikten. Lagde meg til en saksejekk en gang i tiden og der brukte jeg en sokk med sand i på toppen slik at børsen lå stødig. Så var det bare å sveive opp eller ned alt ettersom.
 10. DoctoRoy

  Lyst på skytestøtte til rifle.

  Egentlig unødvendig å bruke penger på noe slikt. Sy sammen fire sokker i lengderetningen og fyll med ris så har du det samme. Syns du den blir for lav så sy på to sokker til
 11. DoctoRoy

  Pris på pent brukt luftgevær

  Tja.....
 12. DoctoRoy

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Det må i beste fall bero på en misforståelse. Som igjen fører til at hvis man har en Mini 14 i eie etter at fristen for avhending er utgått så blir samtlige våpenkort inndradd -- samt at man får yte et bidrag til statskassen.
 13. DoctoRoy

  Ny på lading..

  Pass på tennhettene når du lader på terassen - har litt blandet erfaring når det gjelder deres evner til å forsvinne.
 14. DoctoRoy

  Innspill til innkjøpsliste for nybegynner

  Det ser ut for at du har fått med deg det alt vesentlige for å komme igang - og ja, du kommer til å lade like gode skudd som ferdigladde
 15. DoctoRoy

  Krag kasse

  Nei.
×