Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content Count

  4,317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DoctoRoy last won the day on March 26

DoctoRoy had the most liked content!

Community Reputation

462 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

2,540 profile views
 1. DoctoRoy

  Ingen helsemessige grunner til å spise kjøtt

  Har hørt at plantespisere har en mye større produksjon av tarmgass enn andre deler av befolkningen og bidrar derfor i større grad til økte drivhusgasser og klimaendringer.
 2. DoctoRoy

  Salg av kjøtt

  En veldig grei illustrasjon. Vi hadde Debio godkjenning for mange år siden men lot den gå ut. Debio er noe en gruppe intellektuelle har funnet opp så de kan tjene penger på andres arbeid uten å få skit på hendene selv. At viltet ikke er økologisk er jo rent tullprat.
 3. DoctoRoy

  Hjorte jakt i terreng på vestlandet

  Hos meg er det åpne områder fra ca 250 moh og videre opp til 800moh. Ellers er det de som går på innmark. Har noen jaktbuer stående i skogen og da er mulig å bruke kikkert. Videre er det god muligheter å se de fra sjøen - har 4,5 km kystlinje.
 4. DoctoRoy

  Hjorte jakt i terreng på vestlandet

  En annen dag kan det være null å se på en time Opplever at det kan være store variasjoner i antall dyr. Ett er i alle fall sikkert at når snøen komme så øker observasjonene. I regnvær holder hjorten her omkring seg mye i granfeltene og det vanskeliggjør jo observeringen.
 5. DoctoRoy

  Salg av kjøtt

  Her er det som gjelder for økologisk ku: "Om mulig skal de ha tilgang til utearealer hele året og ly mot vær og vind." Alt frittlevende storvilt er økologisk. Tilgang på utearealer har de og ly finner de.
 6. DoctoRoy

  Steyr Evo 10E (luftpistol) vanvittig pris i Norge

  Arbeidsgiveravgiften i Sverige er høyere enn i Norge. Den varierer mellom 22,21 % til 31,42 %. Forretningenes avanse spiller nok en vesentlig rolle.
 7. DoctoRoy

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Dette må være en del av vaginernes strategier for å ta over meningskontrollen et slags ordenes moralpoliti.
 8. DoctoRoy

  Dagens annonse på finn.no

  Javisst, javisst her er det bare å krype til korset og vél så det
 9. DoctoRoy

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Det er de barna som er blitt tutet ørene fulle med hvor unike og sjeldne de er - som nå i samlet flokk er blitt plantespisere og gir hverandre en kollektiv legitimitet til å invadere og idiotforklare andres preferanser. Nærmest en nyreligiøs bevegelse - veganisme.
 10. DoctoRoy

  Dagens annonse på finn.no

  Ser ut som en MC106 så prisen er ikke helt på jordet.
 11. DoctoRoy

  Jegermangel kan gi hjorteinvasjon

  I mange år gikk vi og jaktet i slike lier du beskriver som stuper rett ned i vestlandsfjorder. Etterhvert som alderen og helseskavanker gjorde sitt inntog så ble de mest utfordrende jagene droppet sakte men sikkert. Dagens jegere ser ikke hensikten med å jakte disse områdene for det krever en voldsom innsats og dersom man skulle risikere å felle dyr der så er det et blodslit å få de til skiks og frakte de bort. I slike områder lever det en rekke store fine dyr som er med på å holde størrelsen på hjorten oppe på gamledagers nivå - men det er ikke allverdens utvandring derfra så etterhvert vil vel størrelsen på dyrene også reduseres.
 12. Du kan skrote paranoiaen og glede deg uhemmet over skapkjøpet ditt
 13. Kanskje best før Ifølge EU skal jo alt ha en utløpsdato. En helt unødig opplysning for vårt vedkommende - skaper mer forvirring enn oppklaring.
 14. Du kan jo sveise stålplater bak på skapet til du har oppnådd vekten. Det er ingen regel for at vekten skal økes på innsiden av skapet. Eller sveise på bolter for å skru stålplatene fast. Greit hvis du senere skal finne på å ville flytte
 15. DoctoRoy

  Var virkelig dette nødvendig av DFS?

  Det kan nok være slik at en til tider blir litt overfokusert på det man selv holder på med og glemmer at det er andre som ikke er på samme nivå som en selv. Det er slik kultur vokser frem. Noen tror at et spesielt antrekk fremmer ferdigheter andre ser og tror at såer til felle og kopierer. Så har man etterhvert en klikk som har nok med seg selv og det kan være vanskelig for de utenfor klikken å bli akseptert. Samme mekanismen virker slik enten det er skyttermiljø eller blikking.
×