Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content Count

  4,826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DoctoRoy last won the day on March 26 2018

DoctoRoy had the most liked content!

Community Reputation

566 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

2,790 profile views
 1. Du får en helt ok hagle for et par-tre tusenlaper.
 2. "Alle som bærer kniv" du Løsemidler er noe drit.
 3. Kan man rett og slett bare la være å betale en bot og så forsvinner den av seg selv?
 4. Kanskje en aldersgrense ville hjelpe? Nei forresten det var et dårlig forslag. Da får jeg holde på at et høyere bøtenivå hjelper. Det som merkes på lommeboken bruker å virke. Nå den pågrepne er mindreårig så er det foresatte som får presentert boten. Så får det bli en diskusjon mellom poden og de foresatte i etterkant.
 5. På slire er det jo småsaker som lett kan rettes. Med et glattebein tar du fint vekk/kamuflerer det som har kommet på toppen av sliren. Litt fuktighet og så gnir du glattebeinet langs åpningen. Når du gjør dette forsiktig vil læret gi seg og resultatet vil komme. Midt på sliren kan du bruke en skjeformet spatel og samme fremgangsmåten.
 6. Det vil nok være klokt å lenke til både artikler, nyheter og materiale med kunstnerisk innhold i fremtiden.
 7. Har ringet inn der jeg syns det glipper litt. Eller så er jo kniven tidstypisk og du er godt på vei inn i en etablert stil.
 8. Fra artikkelen: "EU-kommisjonen presiserer likevel at det fortsatt skal være gratis å lenke til andres nyhetsartikler." Så ingen grunn til panikk.
 9. Hei og velkommen på Kammeret @Kjetildude Fra Rundskriv 2009-009 side 19: 3.4.4 Ervervssøknad fra utlending med bopel/opphold i Norge Dersom en utenlandsk søker ikke kan gi tilfredsstillende dokumentasjon på at vedkommende tilfredsstiller kravene til edruelighet og pålitelighet, er norske myndigheter avhengig av den kunnskap norsk politi har om vedkommende. Det er derfor avgjørende at vedkommende har hatt lovlig opphold her over lengre tid, slik at man har grunnlag for å vurdere vedkommendes skikkethet. Følgende kriterier bør legges til grunn for at utenlandske statsborgere som ikke kan gi tilfredsstillende dokumentasjon på sin vandel skal kunne innvilges ervervstillatelse på våpen: + Vedkommende må ha fast bopel i Norge. Vedkommende må ha hatt lovlig sammenhengende opphold i landet i flere år, og vise at han i denne tiden har hatt tilfredsstillende vandel. + Vedkommende må fylle de vanlige vilkår til personlige egenskaper og dokumentere behovet for det omsøkte våpen. Her er rundskrivet.
 10. Blir det skrevet ut bøter til disse ungdommene som "uten aktverdig grunn" går omkring med machete?
 11. Wara er ikke på Stortinget. Han er ansatt som justisminister
 12. Landsskytterstevnet er et stevne med flere øvelser. Et norgesmesterskap, fylkesmesterskap og så videre er stevner. Et stevne kan bestå av flere øvelser.
 13. Har ikke noe dokumentasjon på akkurat det - men utfra hvordan skytterbevegelsen var organisert i gamle dager så vil jeg ikke holde det for usannsynlig. I så fall var det ikke skiskyting slik det er organisert i våre dager. Den gangen var skyttersaken veldig knytt opp mot forsvar av landet vårt, børsene kunne kjøpes med eller uten bajonettfeste og skyteferdighetene måtte vedlikeholdes både sommer og vinter. Jeg har sett fotografier der skytterlaget er på "bevæpnet skitur" så jeg regner som sikkert at konkurranse var involvert.
 14. "Folk flest" vil selvsagt ha rovdyr i naturen. Rev, mår, røyskatt, ilder og så videre. Ikke noe problem det Solhjell har lært seg fortielsens kunst etter lang fartstid i politikken og nå bruker han den for alt den er verd. Mange politikker shopper rundt i arbeidsmarkedet ettersom de ofte ikke har noen moralsk binding til partiprogram eller ideologi. De antar det som er mest opportunt for tiden og så er det noe annet neste gang de dukker opp på den offentlige arena. Da får jeg en sterk følelse av at det som sies ikke er å stole på og at det er egentlig uvesentlig for dem også. Plutselig så dukker en falmet fordums politikker opp og støtter noe vedkommende tok sterk avstand fra da hen var i maktposisjon. Det virker som at de etterhvert blir immun mot andres argumenter. Fryktelig dumt fordi da ruller feilslåtte bestemmelser avgårde i egen kraft. Ulvesaken er intet unntak.
 15. I den øvre priskassen er det nok målbar forskjell i optikken - men noe det menneskelige øye vil oppfatter er det ikke. Kanskje med unntak om det har vært en glipp i kvalitetskontrollen på fabrikken.
×
×
 • Create New...