Jump to content

Generaldfeld

Members
 • Content Count

  1,625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Generaldfeld last won the day on May 21 2017

Generaldfeld had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er mange ting her. Det er en horribel situasjon å komme opp i, nest etter det å faktisk skyte og drepe ett menneske ifm jakt! Det å fyre av et skudd, og høre rop fra et menneske om natten, det kan nok gjøre noe med de aller fleste! Men situasjonen ble ikke enklere av den grunn, det gikk 7 timer før han ble tatt! «Væpnet politi og helikopter Det ble iverksatt en større politiaksjon med bevæpnet politi, hunder og helikopter. Etter sju timers leting ble den 48 år gamle nordmannen funnet i skogen.» Det er intet annet enn en svært tragisk hendelse, men også i høyeste grad en svært alvorlig påminnelse, det ansvaret det medfølger å jakte og det å være jeger!
 2. For den påskutte joggeren sin del, er det vel en stor fordel at det faktisk finnes en video av selve skytingen, det er det jo svært sjeldent at skjer!
 3. Hva mener folket om dette? https://www.nrk.no/buskerud/norsk-villsvinjeger-skjot-svensk-jogger-1.14438995
 4. Dagens pravda, her representert med en artikkel fra Dagbladet! https://www.dagbladet.no/kultur/la-gjengene-beholde-machetene/70743978?fbclid=IwAR1BqSrZwcAxAz_TrjqpM4J20UXZpqsm_LpbnDsUCldqmYtVLGPTEJoAMmM
 5. Det har vært diskutert i forskjellige kniv tråder her tidligere, til og med en liten flott leathermann...som er på vandring med eieren sin, uten aktverdig formål, kan risikere stor streng bot for bæring av kniv på offentlig sted! Det er totalt på staur og vegg, mye, veldig mye av grunnen til det, ligger i lokale forhold i Oslo bygda!
 6. Ja Glava og Rockwool kniven treffer helt klart machete kategorien!
 7. Etter min mening, samekniv og machete? Jeg har ingenting i mot samer eller knivene deres, bare så det er sagt! Men, det jeg mener er, bønder, samer, friluftsfolk, rett og slett folk som er i og lever av naturen, må kunne få ha en machete, uten at det skulle være noe som helst problem! Problemet, er gjenger, jeg skal skal ikke begi meg inn på politikk, innvandring, jeg lar det ligge! Likefullt, for de fleste som er oppdatert på nyheter, så vet alle hva dette egentlig dreier seg om! Det er en nitrist utvikling, og ja, det var faktisk ikke slik før!
 8. I dagens pravda nå sent ikveld dukket denne saken opp: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/MgyAyE/frp-snur-vil-innfoere-forbud-mot-machete?utm_content=row-3&utm_source=vgfront
 9. Dette: https://www.h-avis.no/nyheter/krim/byrastoff/over-66-000-vapen-pa-avveie-i-norge/s/5-62-741216
 10. Ja, det skal vel ikke så mye til for at det kan bli noen utfordringer for våpen eier her, om ikke vital del er på annet sted.
 11. Her er en sak: https://www.h-avis.no/nyheter/vindafjord/hytte/vapen-og-tv-stjalet-fra-hytte/s/5-62-736737 Her blir det vel kanskje en sak for den lokale sheriffen? https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-06-25-904/KAPITTEL_6-1#KAPITTEL_6-1
 12. Denne er jeg godt fornøyd med: https://www.jaktogfritid.no/products/magic-vac-maxima-2-vakuumpakker
 13. Når man ser slike reportasjer, hvor det med all tydelighet vises for all verden, noen skulle aldri fått lov til å eie og bære våpen! Dette er et klassisk eksempel! https://www.nrk.no/buskerud/_-noe-av-det-mest-avskyelige-jeg-har-sett-1.14270663 Det burde vært slått hardt ned på slikt, men det er ofte vanskelig å bevise, dessverre, det gjelder alt fra uansvarlig jakt, risikofylt omangang med skytevåpen til tjuvjakt!
×
×
 • Create New...