Jump to content

seawolf

Members
 • Content Count

  4,136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

seawolf last won the day on October 7 2019

seawolf had the most liked content!

Community Reputation

629 Excellent

About seawolf

 • Birthday 11/07/1945

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når det gjelder tennhetter har jeg hatt dårlig erfaring med CCI LR 200. Det kan godt være en dårlig Lot, men har hatt flere klikk både i 35 Whelen, 30-06 og 338-06. Det ene kostet meg en elg! Etter at jeg gikk over til hetter fra Remington og Winchester har alt fungert prikkfritt.
 2. Jeg har begge disse bøkene av Svein Solli, og etter min mening noe av det beste innenfor sjangeren som er skrevet av en nordmann.
 3. seawolf

  1911-tråden

  OT: Jeg fatter faen ikke hvorfor det skal være nødvendig å sitere hele innlegg, for så å skrive et par nye betraktninger? De fleste av oss er lesekyndige, og skjønner sammenhenger selv om en ikke siterer på denne måten. Er vi på vei mot siteringstilstandene på Accuratereloading?
 4. Kan vel føye til at jeg brukte Winchester LR Magnum hetter i 375 Ruger. Har dessverre ikke tilgang på kronograf, så kan ikke sammenligne hastighet med @kjella sine ladninger.
 5. Bare for å runde av denne tråden, så er problemet omsider løst Stakk innom børsemaker Jens Myhr på Klett (Hagemo jakt og friluft) med pistolen i går ettermiddag, og Jens sa at dette fikser vi kjapt. Hentet den nå i formiddag og ny utløserknapp fra Lok Grips er montert. En kompis i klubben har hatt akkurat samme problemet med sin Shadow 2, men han fikk fikset det på jobben hvor de hadde diverse verktøy. Litt betenkelig kanskje at denne skruen er så lett å ødelegge da utløserknappen faktisk kan justeres i tre stillinger med hjelp av nettopp denne skruen..... Uansett, herlig med en børsemaker som fikser slikt på sparket
 6. Som vanlig med all mulig forbehold angående sikkerhet og eget ansvar, her er mine erfaringer: N150, 74 grs 270 grs Swift A-Frame Lengde 84 mm Ikke all verdens presisjon med denne kula, men samme ladning med 270 grs Hornady SP ga riktig god presisjon. N160, 81 grs 270 grs Swift A-Frame Lengde 84 mm Meget god presisjon. N 160, 80 grs Barnes TSX 270 grs Lengde 86 mm Meget god presisjon, denne ladningen brukte jeg i Namibia og tok mountain zebra, kudu, black wildebeest, gemsbook, og 3 stk springbook. Igjen, disse fungerte godt i mitt våpen, men som alltid, start litt lavere og følg godt med på trykktegn.
 7. Er det en BRNO 600 har den vel også en annen sikringsfløy en CZ 550. Sikringen på 600 er en topunkts hvor fløyen føres framover for å sikre / safe, og bakover for å avsikre / fire.
 8. Jeg refererte til teksten fra NRK jeg linket til, 34 skudd på ett sekund. Uansett så er det tydeligvis full auto, men det nevnes ikke kaliber. En skulle tro at de fleste av disse pistolene er laget av materialer som ikke tåler skarp ammo?
 9. https://www.nrk.no/norge/vapenaksjon-i-oslo-sentrum_-politiet-fant-flere-titalls-ombygde-vapen-1.14864699 Er det virkelig så enkelt å gjøre en startpistol om til et skarpt våpen? Og hva med påstanden om 34 skudd på ett sekund?
 10. La merke til at Jerry sier at "tomlene kun er i veien" når han skyter. Altså inngår ikke tomlene i det faste grepet på pistolen slik jeg oppfatter han? For egen del har jeg strevd litt med å plassere tommelen på høyrehånda "riktig" noe som tydeligvis er bortkastet fokus. Det samme er slik jeg ser det i lokale dynamisk matcher, at noen skyter med strake armer, mens andre har lett bøy i albuen. Rekylopptaket vil vel variere litt alt etter hvordan man holder pistolen, og dermed hvor kjapt man kommer på skiva igjen. Kanskje det er slik at det som funker for noen blir litt feil for andre, eller finns det en "Holy Grail" når det gjelder korrekt grep på pistolen?
 11. To stykker som jeg har hatt meget god erfaring med på diverse jobber er Håkon Rogne hos Rogne våpen på Heimdal, og Jens Myhr hos Hagemo på Klett.
 12. Det ligger en ubrukt en på Laderommet mitt, Brusletto Vassfaret i 440 C-stål som er til overs. Bladlengde 9 cm, totallengde 21 cm.
 13. Jeg har trodd i min enfoldighet at hullet i pipa er løpet, men her virker det som om det er to adskilte komponenter....?
 14. Bare hyggelig Bredde er 20 mm, smalner til 18 mm mot endene.
 15. Høyden på skaftet er 28 mm på midten, litt smalere mot endene, 25,5 mm. Vær obs på at skaftet ikke er "ovalt" i tverrsnitt, men noe smalere "nede enn oppe" for å si det enkelt Se profilen på bildene. Dette gjør at det sitter godt i neven, bedre en skaftet på en vanlig tollekniv for eksempel. For øvrig er dette blitt min favorittkniv til dagligdagse gjøremål.
×
×
 • Create New...