Jump to content

seawolf

Members
 • Content Count

  3,920
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

seawolf last won the day on September 27 2018

seawolf had the most liked content!

Community Reputation

453 Excellent

About seawolf

 • Birthday 11/07/1945

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. seawolf

  Fikse skrammer på kikkertsikte?

  Skulle ikke denne tråden egentlig vært flyttet til Optikk med tanke på søkbarhet?
 2. seawolf

  Den ultimate lettvektsriflen?

  Bare for sammenligningens skyld: Sluttstykke fra Ruger M77, 35 Whelen og Kimber Montana, 308 Win. Med andre ord, samme hylsebunn, men en vesentlig slanking av sluttstykke.
 3. seawolf

  Dagens annonse på finn.no

  Eventuelt skriv at budet ditt gjelder i for eksempel 24 timer, eller to dager....alt ettersom. Da har du satt tidsfrist og når den er utløpt er budet ditt automatisk trukket.
 4. Se der ja. Takker for oppdatering.
 5. https://www.dagsavisen.no/innenriks/ekstreme-islamister-tar-jegerkurs-1.474833?fbclid=IwAR0-WYtbsPsm5n8JS9yQERTGn7-T5uG6blZjhWqG6SSpRawdfX-AQuuI6Zo Noe lignende har jo vært i media tidligere (2012 / 2015) Er det noen som vet hva som skjedde videre med denne saken, eller kokte det bort i kålen? Her refereres det også til PST.
 6. seawolf

  Hastighet på Norma Jaktmatch .308 Win

  Takk skal du ha Staale
 7. Er det noen som her ei eske Norma Jaktmatch, 150 grs 308 Win liggende og kan lese av og gi meg antall mps? Eller som har kronografert og har ca hastighet?
 8. @M67 Rasismekortet er dratt så ofte at begrepet totalt har mistet sin opprinnelige mening. Artikkelen du linker til dreier seg slik jeg leser det, om flyktningers/innvandreres integrering i et lokalsamfunn, ikke om rase.
 9. Ettersom det var jeg som startet tråden og linket til Resett, er det vel stor fare for å bli brunbeiset før en vet ordet av det. Saken dukket opp (for min del) på et sosialt medie uten noen politisk tilhørighet. Derfor linket jeg den bare videre slik jeg fant den. At Resett skaper slikt engasjement får hver enkelt stå for, men de alternative media tar vitterlig opp saker man ikke ser i MSM. Jeg syns at det også har sin plass i et åpent demokrati, uten at jeg dermed innestår for alt som blir servert der, på samme måte som både NRK og MSM har sin agenda når det gjelder nyheter.
 10. Mye enig med @Ratel her. Men skal man motsi radikale meninger må en også erkjenne at de finns på begge sider av skalaen.
 11. Nå var det vel Avisa Agder som kom først med denne saken. Og etter at PST hadde kommentert var vel NRK på banen. Den "alternative" kom vel etterpå om jeg ikke har misforstått saksgangen? Og saken var vel slått stort opp før Resett nevnte den?
 12. seawolf

  Test av diverse .22 ammo i cz455

  Jeg driver litt uhøytidlig rekreasjonsskyting i den lokale pistolklubben med min S&W M17-4 Og faktisk går Federal Value Pack 22 LR bedre enn både Top Shot og CCI som kjøpes gjennom klubben, i min revolver Dette kan naturligvis være våpenavhengig, men det viser kanskje at .22 LR ammo kan være litt sånn "både og". Nå kan det tilføyes at presisjonsnivået mitt er lavt og behagelig i hovedsak grunnet et noe redusert syn.
 13. Enn så lenge har heldigvis ikke admin her på kammeret iverksatt regler for hvilke media det kan refereres til i aktuelle saker. Resett viser i denne saken til NRK som bør være spiselig nyhetsformidler også for de som misliker FrP og Resett. For øvrig leste jeg først om denne saken på sosiale media, og mitt første innlegg er en oppsummering av det som sto der, IKKE min personlige mening i tilfelle din kommentar til "de som ikke leser aviser" var hintet på meg.
 14. Det er vel lovverket til Norges Idrettsforbund som setter grensene her. Mener PST at pistolklubber skal særbehandles i forhold til flykninger, må det vel en lovendring til. Klubbene har i hvert fall ingen sanksjonsmuligheter så lenge folk oppfører seg, ivaretar sikkerheten og etterlever lover og regelverk.
 15. https://resett.no/2019/02/01/ntb-pst-reagerer-pa-at-flyktning-fikk-skytetrening/?fbclid=IwAR3IbXmwycKHcTeu-9Q59WPtuFH-ewWxhU5H3VJh_MKl677cBIDIH74MS2I Denne saken har fått en del oppmerksomhet i sosiale media med kommentarer om at pistolklubben det gjelder må bli bøtelagt og legges ned osv. Det hevdes bla. at det er galskap at folk som flykter fra krig, terror, mord og drap skal få våpenopplæring i Norge, osv. Pistolklubbene kan vel i utgangspunktet ikke nekte folk medlemskap, og politiet er jo ansvarlig for tildeling av kjøpetillatelse av eget våpen, så her rettes vel baker for smed?
×