Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  13,543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Everything posted by Chiefen.v-2

 1. Muflon var planlagt utsatt flere steder i Norge på 50tallet men det stoppet opp pga penger.
 2. Dra kort og spar inn på noe annet, billigere og bedre enn å bruke penger på noe sarv nå.
 3. Mens du venter på riktige hylser har jeg følgende forslag, 1. Post bilder, masse bilder av rifka 2. Kjøp noen 7,62x54r-hylser
 4. Kan ikke bare bønder handle på REMA som oss andre da?
 5. Ser ut som de har lært noe, litt annen håndtering enn med R93..
 6. 2,50-3 kroner; prisen av ei OK kule+litt for å slippe å dra i ladepressa noen kvelder er rett pris for denne ammoen. Men legger du den på finn til 6 kroner kommer det nok noen og pruter den ned til 5 kroner og blir storfornøyde..
 7. en må og ha tilgang på verktøy for å borre opp kina-demperen til rett kaliber, evt betale noe for jobben.
 8. Safa tynne ullstrømper og Safa ullsokker, begge deler billig på Sparkjøp
 9. Fremdeles skeptisk til bruker som kun skriver innlegg om hvor fantastisk billig kinaoptikk fra en norsk leverandør er; lukter nokså stramt...
 10. Skjønner ikke helt hva du lurer på? Du får en demper med sannsynligvis dårligere kvalitet og funksjon enn selv de billigste på det norske markedet.
 11. Ja, men de hevder dette er regulert av våpenloven og det er det ikke. "Reisegods" er ikke post, det er innsjekket bagasje...
 12. Det posten skriver er feil😎 Men blir rett fra 1.oktober.
 13. Nå vet vi ikke noe om hvorfor TS endte opp med disse ladningene.. Men ja, lettvint er bra, noen raske snutter på YouTube og prøvogfeil og sa ikke han karen på banen i påska at fsbrikkammo var ladd svakt med vilje?
 14. Følger en hele "oppskriften" i Ladeboken er en rimelig trygg. Så blir en gammel og sur og tverr og forstår at de siste grains og m/s betyr ikke noe; kula kommer fram og gjør jobben allikevel.
 15. ? Rett foran låskassen selvfølgelig. Litt usikker på hva vår danske mauserhatenende venn vill fram til men dette er ihvertfall rimelig kjent i resten av verden. De nysgjerrige kan se her, 5 min ut i filmen.
 16. "Trykktegn" er like pålitelige som vårtegn og horoskop.
 17. Løsningen på å få trent er nokså åpenbar, melde seg inn i et skytterlag eller annen klubb/forening med bane og ta litt ansvar. Og som nevnt, ja til krav om dokumenterte treningsskudd men "manndomsprøven"-bare tull.
 18. Nå er det akkurat de 5 skuddene på en feilskalert figur jeg vil ha bort, en må gjerne kreve 50 treningsskudd dokumentert. Kanskje til og med godta 25 av de med 22/luft (på bane).
 19. En kan jo håpe på et utbrudd av fornuft slik at en slipper prøven helt.. Verdien av å skjelve 5 skudd innenfor 30cm på en feilskalert skive er heller liten......
 20. https://www.optics-trade.eu/int/noblex-nz6-inception-3-18x56.html?___from_store=en Både siktet og prisen er bra.
 21. Igrunnen utrolig at kruttlappistoler i det hele tatt finnes enda...
 22. Mål diameter i munningen..
×
×
 • Create New...