Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content Count

  13,395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  100

Everything posted by Chiefen.v-2

 1. Så får du annet svar hos lokalt politi er de på bærtur og du bør få svaret skriftlig før du setter igang..
 2. CR-V, kjedeligste bilen i verden men også den mest driftssikre
 3. 2 av de beste jakthundene jeg har sett (retrievere dette da) bor i tusleavstand fra Mathallen. Det meste av grunntreningen er gjort i parker i Oslo by.
 4. Røyting av klippfisk https://www.tk.no/video/slik-royter-du-klippfisk/v/5-51-11722
 5. Fantastisk mat (kan og være fæle greier, småfisk tørket ihjel på oljet terrasse..,). Klippfisk er like mye modnet som den er tørket. Klippffisk og potetstappe, litt grov og gjerne med litt parmesan-helt fantastisk!!
 6. Vi får håpe slike hendelser i framtiden skjer i vanlig arbeidstid for de som sitter på tilgangen til det som trengs...
 7. Høres ut som 9,3x62 er det du skal ha.
 8. Jeg har vel nevnt filmen "Secondløitnaten" en og annen gang. Den har en fin scene hvor en stakkar med revolveren i øret protesterer vilt mot å låse opp depot med følgende argument "mein pappirran, det bli root I pappirrain!" Jeg er nokså sikker på at XXL glatt hadde stablet ammoen på disken mot en signatur og ID den dagen.
 9. Da må en tigge, låne, stjele eller kjøpe bladene.
 10. Alt var på stell.. https://www.nrk.no/norge/halvparten-manglet-fungerende-vapen-1.7857159
 11. Ramler litt av, om en er så overbevist om at produkt X er fine greier at en blir sur noen sier at nææhh-ikke noe særlig, kan enn ikke bare kjøpe da? En har jo forlengst bestemt seg?
 12. Ja, her ble det liv....
 13. Ingen andre har/hadde vel heller ikke lovlig tilgang til de pakkene. Men det flyter allikevel en del tusen av de rundt om.
 14. Ok, det var kule greier! Shotmarker altså!!
 15. Neppe mange her som er uenige i dette. Men folk på gata får sitt verdensbilde fra media ikke SSFFVK (slemmos skytterforening for vaffelkos). En så lenge går det bra. Vil neste generasjon kunne drive skytesport/kos? Nja...
 16. Selvfølgelig, det forandrer ikke en millimeter på effekten, slike bruker en hver mulighet til å fremme sitt syn.
 17. nhd har litt rett enten en liker det eller ikke, et TV2 lørdagsinnslag om tusenvis av skyttere som har fått kjøpt denne svært kraftige pistolen for å skyte konkurranser har aldri deltatt i en konkurranse. Fyll på med opprørt politikonstabel, ivrig ungdomspolitiker og gjerne en bekymret kvinne fra noe slags do-good organisasjon. Ja, så har alle pistolskyttere et problem..
 18. Chiefen.v-2

  Corona

  Tviler på at det å reise utenlands er gjennomførbart i år, fly vil være få og dyre (det koster nå mer å fly Kristiansund-Stavanger t\r enn hva jeg har betalt for t/r Krustiansund-Johannesburg, inkludert alt av ville gebyrer for våpen og taxfree shopping...) Men tror jo ikke jorda går under denne gangen heller så har betalt depositum på en jakt i SA til neste sommer.
 19. Jeg er ikke uenig, men da vet du og at NSF ,i kompendiet, ikke har sagt at våpen er uegnet. Det å gå POD lillefingeren bør de fleste nå ga fått med seg ikke er spesielt lurt...
 20. Hvor mange har lest dette kompendier egentlig? Sånn før dere varmer opp tjæra og ribber høner kan det være lurt..
 21. Er det ikke fint når gode intensjoner biter en i ræ..a?
 22. Verdien er sørgelig nær 0 ☹️
 23. Nevn en sport som ikke har utstyrsjag..... Ellers har jeg siste uken sett brukte 22 matchpistoler på finn helt ned i 1200kr, en av fordelene når et og annet våpenkontor tar en rydderunde, folk selger skapfyllet sitt!
×
×
 • Create New...