Jump to content

G.Larson

Members
 • Content count

  8,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

G.Larson last won the day on May 6

G.Larson had the most liked content!

Community Reputation

205 Excellent

About G.Larson

 • Birthday 09/30/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. G.Larson

  Var virkelig dette nødvendig av DFS?

  Mer effektivt? De kan jo begynne med de midlene de får tildelt hvert år over statsbudsjettet og bruke de på politi istedenfor byråkrater i POD. Samt kanskje gjøre noe istedenfor å henlegge alt som blir anmeldt. Kanskje plage de kriminelle litt istedenfor å somle så mye at de slipper fri pga strafferabatt.
 2. G.Larson

  Var virkelig dette nødvendig av DFS?

  Det samme kan vel trygt sies om en del politifolk også.
 3. G.Larson

  Var virkelig dette nødvendig av DFS?

  Det skulle bare mangle. Eller er du en av de som skal ha alt tilrettelagt i hendene for minst mulig bry og kostnad? Og helst akkurat når det måtte passe deg?
 4. G.Larson

  Var virkelig dette nødvendig av DFS?

  Nå skjønner jeg ikke helt hvorfor en skal dukke opp på en DFS-bane eller ett DFS-arangement med det da de ikke har noe program for hagleskyting, ei heller tilrettelagt for det. Ihvertfall er det veldig få lag som har det. Og ikke hørt noe negativt om det på NJFF-baner heller.
 5. G.Larson

  Var virkelig dette nødvendig av DFS?

  Men hvorfor vinkler du tråd-tittelen slik at det virker som at det er DFS som er ansvarlig for artikkelen? Har foresten selv både KKC, GRS, McMillan osv på rifler i ymse kaliber, med og uten dempere, to-fot, store og små kikkerter. Har enda tilgode å bli uglesett eller bortvist fra en DFS-bane eller ett arrangement hvor riflene er ihht til krava for jegerklasse.
 6. G.Larson

  Drivjakt i Polen

  Så alt er ved det samme gamle med SMG.
 7. G.Larson

  Beretta S 686 spesial

  Spørre den du kjøpte den av?
 8. G.Larson

  Pris magasin til Shultz og Larsen

  Er bare sånn det er. Koster ikke noe spesielt mindre utenlands heller. J&F har korte og lange, 3 skudds og 5 skudds fra 999.- til 1490,- Og du skal ha?
 9. G.Larson

  Lekevåpen

  Om en ser på Sverige: Ganske mange flere enn i Norge: Hittil i år har politiet i Sverige skutt og drept seks personer.
 10. G.Larson

  Lekevåpen

  Mørkt?? Klokka 04:00?? Tullball. Og en må jo være blind for ikke å se at vedkomne hadde downs. Og da burde saken vært løst anderledes enn att 3 stk løsner 7 skudd etter fyren.
 11. G.Larson

  Lekevåpen

  Han som er skutt har kraftig Downs og autisme, kan ikke kommunisere annet enn å si mamma og pappa. Her er det helt klart at politiet har overreagert mot noen med ett miniatyr lekegevær for 5-åringer. Men det er vel sånn det blir her hjemme etterhvert også når politiet blir fast bevæpnet. Og det kommer bare til å bli mer og mer av det. Dette hadde ikke skjedd om politiet ikke hadde vært bevæpnet. Da hadde de vært nødt til å prøve å kommunisere med vedkomne og oppdaget hvilken tilstand han var i.
 12. G.Larson

  Nazi-merke

  Hvilken ørn?
 13. Hvor finnes dette politikontoret? 😍😂
 14. G.Larson

  Forbud mot macheter

  Neste forbudet spår jeg vil bli mot dette: https://www.dagbladet.no/nyheter/mann-slatt-med-trillebar-under-slasskamp-i-oslo/70047331 🤣🤗
 15. G.Larson

  Villsvinene kommer i store horder

  Hvordan tilberedte han skinnet?
×