Jump to content

Jeffery

Members
 • Content Count

  2,569
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

224 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ser jo både ut som spam og google translate fra kinesisk, og jeg skjønner heller ikke bæra, men denne posten får meg til å undre. https://www.kammeret.no/topic/92845-hei-ny-her-på-forumet/?tab=comments#comment-1348632
 2. Jeg vet ikke om sikaflexen egner seg for bruk i sprøyte, uansett mengde tynner, men jeg har mine tvil😄 Jeg har brukt malersvamp og tynnet med white-spirit. Når det gjelder bruk på avgrensede områder, så tilsier min erfaring at akkurat sikaflexen nok er beste egnet når en dekker hele. Jo færre "kanter", desto mer holdbart virker det som det blir. Og ikke virker det som kantene er lette å få pene heller. Men jeg er en klæddsmed, som verken evner å ha, eller har, fokus på det estetiske. Jeg har fått mye artige kommenterer på utseende på Remington ADL synthetic'en min😉
 3. Det er ikke lett å få pent, men fattigmannsvarianten sikaflex, fungerer utmerket.
 4. Kragen er tillatt igjen, og har vært det ei god stund. Og det var vel heller ikke definert noe krav til antall låsklakker, men det var kragmekanismen spesifikt, som var forbudt.
 5. Jeffery

  Førstegangsrifle

  Du har nok større utfordringer med synet på høyreøyet, enn meg, da. Jeg er bare litt (mer) nærsynt på høyre.
 6. Jeffery

  Førstegangsrifle

  Med kikkertsikte så er det trolig uproblematisk å skyte fra høyre skulder med dominant venstreøye. Du skriver også at har redusert syn på høyre øye. Hvor redusert? Kikkertsikte kan kompensere for en god del. Det kan være plundrete for høyrehendte å håndtere linksvåpen godt. Jeg har delvis samme utfordring selv, men har aldri hatt problemer med å skyte fra høyre skulder, med optikk. Åpne sikter er en utfordring.
 7. 😄 Akkurat dette taler jo for den. Denne er faktisk så lang som en ano(f)rakk bør være. De fleste anorakker nå til dags er jo alt for korte til å ha noen misjon. For øvrig, så har vel @asterix et poeng. Likevel så tar jeg meg stadig i å ha lyst på en (lang nok) anorakk til bruk i skikkelig grisete forhold.
 8. Søk om hva da? Kjøpetillatelse på .30-06
 9. Artig kaliberkombinasjon
 10. Også samler Ladeboken all nødvendig informasjon på et sted. På nett er sjanse større for at en må hente litt her, og litt der, samt følgelig kvalitetsvurdere hver enkelt kilde.
 11. Jeffery

  Go light!

  Det finnes skreddersydde "laken" til å ha på liggeunderlaget. Det øker nok komforten, men det øker også vekta(selv om de er lette) og kompliserer hele oppsettet. Jeg holder nok en knapp på sovepose, men trange soveposer er ikke behagelig det heller. Tvert i mot, så er det jæ... ubehagelig. Så det utgår også, for min del.
 12. Jeffery

  Go light!

  Poenget er vel at soveposen isolerer så dårlig under oss, der den er komprimert, at underlaget uansett må stå for brorparten av isolasjonen mot bakken, og da kan en like godt la være å dra på den delen av soveposen som "ikke virker". Også finnes det sikkert en haug med nyanser i dette regnestykket. Også er det som @msteiro skriver, det blir stadig mer populært. Så, kanskje det virker?
 13. Tung og treg har jo, i stor grad, kommet til heder og verdighet igjen, de senere årene. Og det er ikke uten grunn. I tillegg, så gjør jo "treg" at kravet til kule blir mindre kritisk.
 14. Det er jo bare å søke. Grensa på 6, er ikke absolutt, selv om den, dessverre, ofte håndheves slik. Dersom en klarer å dokumentere behov, så skal det være mulig å få innvilget flere. Å dokumentere behov for ei hagle, når en har bare rifler, er ikke noe problem. utfordringen blir i tilfelle å dokumentere hvorfor en trenger alle 6 riflene. Og det kan en bli nødt til å gjøre, selv om de allerede er ervervet. Som sagt, det skal ikke være umulig, men jeg frykter at det er vanskelig.
×
×
 • Create New...