Jump to content

Jeffery

Members
 • Content Count

  2,186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeffery

  Salg av kjøtt

  Festlig paradoks, at det sannsynligvis mest økologiske kjøttet vi har ikke er økologisk
 2. Jeffery

  Erstatning for Norrøna Forelhogna

  De kom definitivt i to utgaver. Begge kom vel i begge fargene, om jeg husker riktig. Den bronsefargede var helt genial. De har funnet tilbake til noe av de samme i fargene på Kvinnherad. Jeg finner ingen Forelhogna hos Norrøna nå. XCR er en GT-variant som vel ble utrangert for årevis siden. Jeg har en førstegenerasjons Recon i XCR. Det funker fortsatt, og er et skikkelig bomberom. Nåværende Recon er jeg ikke like overbevist om. Härkila har i hvert fall skikkelig stramming ned på de fleste buksemodellen.
 3. Jeffery

  Erstatning for Norrøna Forelhogna

  Hvis du ikke vil ha en ren hardshell-dress, så faller Raipas igjennom på det også. Forelhogna fantes både i en Paclite-utgave og en solidere utgave. Var vel Gore Tex XCR, om jeg ikke husker feil. Med dine preferanser, så tror jeg jeg hadde sett på Härlika, men hvilken som er å anbefale akkurat nå, det vet jeg ikke.
 4. Jeffery

  Erstatning for Norrøna Forelhogna

  Forelhogna hadde vel en (super)kort "lugg" på utsida, som skulle gi et snev av lydsvakhet? Er det et poeng å finne en dress med dette, eller er hovedpoenget værbeskyttelse? Slik at dressen like godt kan være en ren "hardshell-dress"?
 5. Jeffery

  Stolsekk

  Jeg har gitt opp stolsekk på post, og har valgt samme oppsett som deg. Jeg bruker våpenlomma på Budoren til stolen. Da er den kjapp å få fra, og å pakke ned. Til stol har jeg landet på Walkstool XL. Sitter alt for høyt til å skyte godt fra den, men skal den være god å skyte fra, så sitter jeg for lavt til at det er behagelig over tid(Er tjukkas, og vomma kommer i klem). Glir gjerne ned i knestående, eventuelt reiser meg helt opp, når det skjer noe. Walkstoolen er behagelig til å være en slik trebent sak, men jeg savner ryggstøtte litt. En kan ikke få alt heller. Av stolsekker så er Fauna sine noe av det beste jeg har vært borti.
 6. Jeffery

  Bygge rifle i .500 Jeffery eller .505 Gibbs..

  Hvis dette skal ta tak i de problemene vi diskuterer her, så vil jo i praksis den jobben du ikke ser noe behov for å bruke ressurser på, være gjort. Jeg regner med at veilederen du laget var velsignet høyere opp i systemet? Når POD opprettholder et åpenbart uriktig avslag, så er det ikke bare for menigmann å tro at våpenkontoret vil godta en veiledning som ikke er velsignet på toppen. Og hvor realistisk vil det være å tro at en slik velsignelse gis, når praksis er som den er?
 7. Jeffery

  Bygge rifle i .500 Jeffery eller .505 Gibbs..

  Hvem skal trykke på for å få lagd en slik veileder da? For ikke å snakke om, å overbevise POD om at det det trengs en slik? Og grunnlaget for at den trengs? For jeg tror ikke de vil ta den så veldig alvorlig hvis du, eller jeg for den saks skyld, tropper opp på vårt lokale våpenkontor med en egenforfattet veileder i behandling av våpensøknader
 8. Jeffery

  Bytte av Zeiss, mellomlegg?

  Blander du Diarange, og Diavari? Diarange er med innebygd avstandsmåler.
 9. Jeffery

  Trene langhold på statsgrunn (jaktkort).

  Ja, da er det nok godt mulig du har rett i at meis ikke er noe å satse på.
 10. Jeffery

  Trene langhold på statsgrunn (jaktkort).

  Har du prøvd? Å sitte i meis, betyr at en sitter høyt, med dertil god oversikt, samtidig som en faktisk er i bevegelse. Er ikke brått sikkert manglende evne til å sitte i ro på andre områder, er direkte overførbart til meis.
 11. Jeffery

  Ingen helsemessige grunner til å spise kjøtt

  Sandkaker er såkalte "ut-og-inn-kaker". Det er kaker som bæres ut og inn til de er utslitt. Utslitt er de når de har vært så mange ganger opp og ned av kakeboksen at bølgene er borte
 12. Jeffery

  Kjøpe lettvektsrifle til rein og toppjakt

  Personlig er jeg svak for Kimber.
 13. Jeffery

  Skyte fra bil

  Selvfølgelig Jeg glemte nok teskjea Edit: Eller kanskje jeg brukte teskje, og dette er intravenøst Uansett er det en korrekt presisering.
 14. Jeffery

  Skyte fra bil

  For ordens skyld, og i tråd med det @M67 siterer fra forskriften. Det er ikke forbudt å jakte fra vei. Det finnes masse veier som ikke er offentlige. De er det lov å jakte både fra og over.
 15. Jeffery

  Impregnere Arteryx Leaf??

  Er plagget gammelt?
×