Jump to content

Jeffery

Members
 • Posts

  2,627
 • Joined

 • Last visited

About Jeffery

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jeffery's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

244

Reputation

 1. Da burde en Rolex Submariner i dag, kosta omtrent det samme som Longinesen jeg har på armen gjør😁 De har drevet en ganske vellykket hyping av merkevaren😄 Når det er sagt, så er det ingen tvil om at en Submariner er ei bedre klokke enn Longinesen.
 2. Egentlig synes jeg te-folket kan ta med seg teen sin og lage en egen tråd men jeg skal likevel være hyggelig, og bidra med noe konstruktivt @Sitka Jeg er helt sikker på at jeg har vært borti slike "te-egg" av silikon, eller silikonlignende materiale. Denne Tesilen Baby Nessie - Den søteste tesilen du har sett! CoolStuff er utsolgt, og unødvendig komplisert. Ikke er jeg sikker på at den holder tett nok heller, men jeg er sikker på at jeg har sett uten hals og
 3. Den formuleringa der har vært diskutert her tidligere, uten av vi klarte å konkludere på hva det faktisk betyr i praksis, men det er i hvert fall en ting som er sikkert. Og det er at det i så fall dreier seg om kniv med OVER 25cm bøladlengde, og ikke kniv generelt.
 4. Det er utvilsomt mye ulogisk og rart i lovgivingen rundt våpen, og kniv, for den saks skyld, men det kan da ikke være nødvendig å lese alt slik som Fanden leser bibelen. Kniv er REDSKAP! Ikke våpen.
 5. Jeg bruker slike. aLokSak 4 pakk vanntett pakkepose | Chillout.no Potte tett, forbausende solid, og veier "ingenting".
 6. Genialt, hvis det funker. Skal testes. Nymalt kaffe over hele kjøkkenet er noe herk!
 7. Det fine med all silda i Sverige, er at det ofte vanker brännvin til men det er kanskje ikke optimalt til frokost, på jakt
 8. Jeg mistenker at du har helt rett. Jeg angrer som ei bikkje på at jeg ikke fikk ut fingeren, og handlet med en Golok fra Bark River, før dette tullet ble vedtatt. Nå tror jeg ikke jeg orker maset, som det sannsynligvis vil bli, hvis jeg bestiller en.
 9. Jeg har en forkjærlighet for "dårlig kaffe" I hvert fall det, som kjennere, påstår er dårlige greier. Hardt brent svenskekaffe. Zoega's, som @Miskatonic nevner over her, er en favoritt. Skånerost, eller Mollbergs blanding. Fortrinnsvis basert på hele bønner, men tilgangen på det, fra Zoega's, har vært litt laber et drøyt år nå Maler bønnene på en slik klump fra Wilfa. Den maler bra, men søpler som f..... Hjemme foregår tilberedning på en av 3 presskanner jeg har, i forskjellige størrelser. I tillegg har jeg ei lita ei på kontoret. På tur blir det enten kokekaffe, eller en av to presskanner i plastmateriale(lexan?), eller en Bodumkopp med pressfunksjon i lokket. I tillegg så har jeg to mokkakanner, en Bialetti, og en annen, som får luftet seg innimellom. Foretrekker kaffen min sterk, svart og varm. Edit: Ja, også har jeg presskannefilter til en Jetboil, men det er aldri brukt. Bruker Jetboilen som ren vannkoker, da den minste presskanna bare veier 150 gram.
 10. I denne sammenhengen så er hele denne diskusjonen knyttet til halvautomater. Musketter, Mausere osv. er ikke relevant.
 11. Neppe. Min ser akkurat lik ut foran.
 12. Jeg har en, tilsynelatende, maken. Kom i hus på samme måte. I følge annonsen, fra den gangen jeg kjøpte den, så er det en Hausken. Aner ikke om det stemmer. Edit: Eventuell modell aner jeg ingenting om.
 13. Tauer den neppe med på reisjakt, eller i hjortelia heller.
 14. Nybegynner begynner vel, for det meste, ikke å dra på åra. Også er det litt dumt hvis hele jaktlaget må sørge for å ikke få de trange postene. Også er det selvfølgelig klart at mange fint håndterer trange poster med lite synsfelt. Andre behersker det ikke.
 15. Det er såpass moderne, altså😲😄
×
×
 • Create New...