Jump to content

Flashman

Members
 • Posts

  4,205
 • Joined

 • Last visited

About Flashman

 • Birthday 01/23/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Flashman's Achievements

Master

Master (14/17)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done

Recent Badges

16

Reputation

 1. Flashman

  HK-trøbbel

  Hvilken generasjon Magpul magasin bruker du? De to-tre første generasjonene er ikke kompatible med HKene.
 2. Stor forskjell på f.eks 4,8 og 5,8 kilo, ingen av de er lette, men 5,8 er ikke lett...
 3. Hva er "ikke lett" i denne sammenhengen da?
 4. Så akkurat en tysk kjenning poste om denne, på ett annet forum. Jeg synes den virker som ett stødig valg, men er dog enig med Torf i magasinbetraktningene. Hadde gjerne sett AISC løsning på disse, gjerne også for 223.
 5. Glockknoke er en kjent problemstilling. Min løsning hittill har bare vært å notere at den er der..
 6. Min er full størrelse utgaven, det en grei pistol i forhold til hva den er. God presisjon, men lett i fronten, så om det er tenkt noen form for formell presisjonsskyting ala NSF med den trengs det løpslodd i 150-200 klassen frempå der. Dette loddet kan tilvirkes via en toms picatinny lykteholder for en tredvelapp fra e-bay og en vennlig innstilt sjel med tilgang til rundstål og dreibenk. Jeg har kun fått gjennomført trinn en av dette (lykteholderen). Velfungerende magasiner. Greit å få tak i gode hylstre til den, den passer i hylstre beregnet for MP45. For min del og bruk, en pistol jeg er meget godt fornøyd med, det er sjelden den ikke er med i baggen når jeg drar på trening.
 7. Ta det opp med Theodore Roosevelt, det er hans rifle... Og var det godt nok for ham, er det mer enn godt nok for meg.
 8. Dette er en enkel "guttebørse" fra anschutz, antagelig daterbar til ett eller annet sted mellom 30-50 tallet. Jeg hadde ikke lagt noen penger i dette prosjektet.
 9. Høres strengt tatt ut som en sak for forbrukerrådet, om butikken ikke retter opp feilleveringen dvs pipe i feil kaliber.
 10. Nja, det er vel strengt tatt ikke helt i tråd med NROFs retningslinjer og nivåinndelinger, de skal vel ha gjennomført både nivå 2 kurs, og gjennom aktivitet over tid, har vist seg skikket til å gjennomføre Nivå 3 kurset, før de kan godkjennes som nivå 3 skyttere. Problemet i NROF er at det omtrent ikke arrangeres Nivå 3 stevner. Medlemsmassen i DSSN har økt med ca 1/3 ila de siste årene. Mvh NROF Nivå3 og DSSN skytter.
 11. Mottoet til IPSC som DSSN er en del av er " Diligentia, Vis, Celeritas", som betyr Presisjon, Kraft, Hurtighet, og presisjon har en absoulutt plass i dette triangelet, men den er ikke nødvendigvis ummiddelbar sporbar om alt du har gjort har dreid seg om å stakke .22 hull i hverandre på 25 metersbanen og det er referanserammene dine. 9mm er minste primærkaliber i DSSN, det er en klasse for .22 i Sivilpistol, og jeg tror det har kommet til i Steel Challenge også, men det arrangeres lite sivilpistol og steel stevner i forhold til hovedaktiviteten. IPSC.
 12. Nja, gjør det nå egentlig det, eller er det noe vi som skyttere innbiller oss?
×
×
 • Create New...