Jump to content

VIKTIG! Kammeret flytter


H. Nilsen

Recommended Posts

Som kanskje mange har merket så sliter vår nettleverandør one.com med overbelastning av sine servere, og det skaper igjen store problemer for oss. Vi kan ikke tillate at kammeret.no har lang nedetid hver kveld, og har besluttet å flytte over til en mer solid løsning. Vi har bestilt en virtuell server hos en norsk nettleverandør som lover oss bedring. Dette betyr at vi får mye bedre rom til å utvikle flere - og bedre - tjenester til dere.

 

Dessverre vil det også bety en viss nedetid. Dette er uunngåelig når vi flytter server og flytter så store mengder data.

 

Fra fredag 29/8 kl. 16:00 til lørdag kl. 16:00. Forhåpentligvis er vi oppe å går før det har gått 24 timer, men det er mitt nærmeste safe estimate. Endelig klokkeslett kan komme til å endre seg, men det vil iallefall skje på førstkommende fredag.

 

Serveren blir satt opp as we speak, og er klar på torsdag. Jeg vil gjøre så mye jeg kan før den tid, og bildegalleriet vil mest sannsynlig bli tatt av nett allerede da. Alle må være klar over at dette VIL medføre problemer for oss de neste dagene, og vi VIL få problemer videre. Men om ikke så alt for lenge vil vi kunne se at dette har svart seg for alle.

 

Så en liten bønn: Vær snille å kom med konstruktive tilbakemeldinger i denne prosessen, men de som har lyst til å klage og sutre kan bare holde seg unna. :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Og det er vel ingen som kan sutre og klage når det blir gjort noe vel??

Du skulle bare visst ;-) Men nå får ingen lov, null toleranse for sutter! 8)

 

Personlig gleder jeg meg til å flytte, det blir som natt og dag for meg som sitter og drifter dette iallefall.

 

@polardego: Vi trenger deg iallefall til å bære over med oss frem til vi er på ny plass :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest graahund

Detta var gode nyheter, særlig for en som er så dum på data som jeg. Veldig bra at man slipper det er (General error). For en ukyndig blir det vanskelig og vite om det er ens egen maskin eller ikke det er feil med. Så da vi kommer hjem fra jaktlagsturen så blir det bedre. (29-31aug) Flott !! :D:D

Link to comment
Share on other sites

Kjempeflott kammerherrer. Dette er godt nytt! Veldig flott at dere tar problemene på alvor selv om dette foreløpig blir gjort på fritiden deres. Det viser et kjempe engasjement.

 

Må bare få takke dere som jobber med kammeret.no for en flott jobb dere gjør.

 

Mvh

Kjetil A.

Link to comment
Share on other sites

Jah, nå er det under 8 timer til Kammeret krasjer, alt lagret innhold forsvinner, brukerprofilene må opprettes på nytt, og hvis det i det hele tatt kommer opp å går igjen så blir det masse tull med trege maskiner, innlegg som forsvinner, nettlesere som ikke funker, pålogginger som ikke går, virus, ormer og bare elendigheta..

 

 

 

 

 

:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er mest spent på statistikken jeg. 2800 skyttere, jegere og våpenentusiaster skal finne på noe annet å gjøre en fredagskveld. Det må være himmel eller helvete alt ettersom for de som bor sammen med oss. Nei, vi får se på statistikken i april/mai. Er ikke det 9 mnd til da????

Link to comment
Share on other sites

Til info: Etter kl. 16 kan det være at kammeret.no fortsatt fungerer - men plutselig blir det tatt av nett. Det kan være jeg ikke tar kammeret av nett før utpå kvelden.

 

Ville bare gi beskjed at etter kl. 16 blir det ikke gitt noen videre beskjed, jeg tar kammeret.no ned når det er behov for det.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...