Jump to content

Retsub

Members
  • Posts

    459
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Retsub

  1. Ingen entydig konklusjon, men mest sannsynlig en wad fra forrige skudd som var delt og stod fast. Fant bul litt foran bruddet om jeg husker rett (har ikke papirene foran meg nå).
  2. Ikke noeuvanlig syn på skytebanene de. Jeg brukte de før og traff bra med de. Skuddbildet var ganske likt som originalchokene, men hodet sa at disse var bedre så da ble det bedre treff. Ble tvunget til å bytte hagle når den gamle ble ødelagt så nå skyter jeg med faste choker og treffer minst like mye.
  3. Det er vel en del ab Bertel O Steen systemet om jeg husker rett så den skal være safe den
  4. Jakter hjort med dachs 1 times tid nord for Bergen. Har en unghund som virker å ha bedre søk enn forrige så har fått de til å ringe. Gamle hunden var så trang i søket at jeg stort sett støkte dyrene.
  5. Så han la ut kullet der. Satser på at det blir en fin kombo
  6. @Aasbø vet du noe om hvilken hannhund han skal bruke nå? Ellers har Råtassen hatt mye bra jakthunder etter det jeg har hørt.
  7. Du kan jo evt vurdere gunstock.no eller tilsvarende. Prismessig tror jeg det er omtrent det samme
  8. Ser ikke sånn ut. Om ikke du får laget/frest ut grepet selv. https://www.tsk-italy.com/en/products/configurator
  9. Hvordan gjør en det med systemvåpen som har våpenkort på både løp og kasse? Jeg har søkt på rifle, kan den brukes eller må jeg levere manuell søknad?
  10. Retsub

    Star Baikal

    Takk. Den hadde jeg ikke sett. Tror nok konklusjonen blir å overta den han har om det skal bli aktuelt
  11. Retsub

    Star Baikal

    Finn skjer nok ikke. Dette er i utgangspunktet ei hagle som har fått bygd ett kombisett til. Jeg kunne godt tenkt meg kombien så en løsning blir evt at han får seg en ny hagle så får jeg overta kjøpe den han har i dag.
  12. Retsub

    Star Baikal

    Min far har ett kombiløp på en Star Baikal han ikke bruker og har spurt om jeg vil overta det. Det er en IJ27 om jeg husker rett. Jeg har ingen Star i dag og den han har er veldig lav. Er disse sånn laget at løpene passer mellom de forskjellige kassene, eller er det mer flaks om det vil passe?
  13. Vurderer en R8X, om jeg finner ut at jeg vil ha ny stokk på sikt, passer feks GRS eller KKC sine R8 stokker?
  14. Må bare vente til tirsdag når de har telefontid igjen…
  15. Bor på forskjellige deler av landet så må enten få den i retur og sende eller skrive ny. Får se hva det blir
  16. Aha. Min far lever enda så da får jeg få tak i en ny søknad og sende den inn med hans signatur å vente i nye 3 måneder
  17. Jeg skal overta ett våpen fra min far og fikk brev fra politiet i dag om at det manglet underskrift fra selger. Jeg trodde det skulle ordnes etter at søknaden var godkjent, men er det andre rutiner ved arv?
  18. Har du sjekket med Våbenhuset Nygård? Ser de har disse i nettbutikken sin https://vaabenhuset.no/produkt/choke-sett/ De er vel importør så bør kunne rettlede deg om ikke disse er korrekte
  19. Mobilchoke for Beretta sier noe om gjengelengden og lengden på selve choke (og sikkert en hau andre ting og). Så om det er choker tilpasset Mobilchoke som feks Kicks så virker de. Enkelte kan være litt tightere å skru inn enn andre avhengig av gjengene på chokene.
  20. Beveren Sport har ihvertfall Victory choker. Børsemaker Wear har Kicks om du skal ha det. Er det til jakt eller konkurranse du skal ha choker?
  21. Retsub

    Kikkert til barn

    Takk for alle svar. Brukt kvalitet frister litt. Worst case har jeg da en reservekikkert om ho går lei. Ho er ganske flink til å ta vare på ting, men samtidig glemmer ho seg fort så altfor dyrt blir det ikke. Får kikke litt på finn.
  22. Retsub

    Kikkert til barn

    Ja er den Focusen jeg tenkte på. Vanligvis ville jeg og gitt ho noe ordentlig, men ho fikk prøve Zeissen min i sofaen og selv da var jeg overraska over at den ikke ble dunka inn i noe
  23. Retsub

    Kikkert til barn

    Eldste jenta på 4 ønsker seg egen kikkert til bursdagen etter å ha prøvd min. Funker de billige 300kr kikkertene ala Focus eller bør en legge mer penger i det?
  24. Bruker du noen form for briller under skyting? Jeg syns gelputer gir litt bedre tetting rundt briller, men bruker propper i tillegg (skyter primært leirdue).
  25. @lolinskiBly er ikke velkommen på de fleste (alle?) baner så det må du evt skyte på egen mark
×
×
  • Create New...