Jump to content

jørn

Members
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jørn

  1. Har ei strihåra dachs tispe som har løpe tid . Så jeg lurte på om det var noen i sarpsborg/Fredrikstad distriktet som har en strihåra gutte dachs som har lyst til og leke litt med Freia ? (navnet på bikkja mi) Freia skal på date førstkommende lørdag. så jeg holder tilbake annonsen lite granne. så kommer jeg tilbake med mer nytt senere
  2. Den så kjent ut den lille krabaten der gett.....Åssen går det med dere ??
  3. Osw, åssen går det med Ozzy .Ut av bildene ser det ut som om han har det bra ? Emma (dattera mi) spør etter han vær dag . Sier han er med Morten på jakt jeg og har det kjempegøy.
  4. Går det ann og spørre hva noe slikt koster ??? trenger ikke vite eksakt , bare sånn ca
  5. Det er godt og høre,for masse ro i sjelen når jeg ser og leser dette..Ta godt vare på han
  6. Ja godtfolk. Da er Ozzy hentet av sin nye eier OSW her på kammeret.Første inntrykk var veldig bra,og jeg er forløpig kjempefornøyd.Ozzy tok det hele med fatning og virket også veldig fornøyd. Han blei velvillig med gutta som var her og hentet han,fikk noe småsnop og hoppet rett inni bilen. Nå er det bare sette seg ned og vente på tilbakemeldinger på hvordan han tar turen til Oslo. Han har vært borte i ca 15 min når jeg skriver dette ,og allerede nå er savnet der. Nok en gang takk til folket her på kammeret,som sørger for att gammel eier og hund for det bra i framtiden. Håper du får ett godt liv Ozzy.Og vi kommer til og savne deg
  7. I stk fleece vest str xxl Jørn lorentzen Holstebroveien 8c 1725 sarpsborg
  8. Det kan du godt gjøre. beklager att jeg ikke sendte deg en PM ,men når han som fikk Ozzy ringte.så hørtes det bare så perfekt ut.og jeg må tenke på bikkja også.og når fyren fortalte om seg selv og hva han drev med . var det egentlig ikke noe og lure på.
  9. Det kommer .garantert...med bilder
  10. Takker for gode ord Buster.Ozzy har allerede fått ett nytt hjem .Og det er en kammerbruker som har tatt han.Utifra fra hva vedkommende fortalte meg ,er jeg bombesikker på att Ozzy har fått ett kjempe hjem og komme til. Og ikke bare det ,jeg blei sannelig min hatt invitert med på jakt til høsten . Ære være kammeret og dens brukere.
  11. Hei,Godt folk.Har kommet i en situasjon som gjør att jeg ikke lenger har tid/ mulighet til og gi Ozzy det han trenger . Ozzy er en liten Dachs på snart 2 år.Korthåret. Han er barnevennlig ,men liker ikke katter.Når det gjelder jaktlinjer så er ikke det noe jeg kan gi noe svar på.Har hatt han med ett par turer i skogen og han har vist intresse. Når det gjelder og være hjemme mens eieren er på jobb er ikke noe problem.Og når vi er hjemme trives han best nede i fotenden av sofaen .En ordentlig familie hund.Dette er ikke noe jeg hverken har lyst til eller vil.Men pga samlivsbrudd og en liten datter å 5 år som skal ha sitt annenhver uke + att jeg jobber skift ,ja da har jeg ingen mulighet til og gi Ozzy det han fortjener . Skulle det være noen som føler att dette er noe for dem så gi meg en pling på tlf :41598094. Det er vel en hundevenn/jeger her inne som har lyst til og gi Ozzy ett bedre liv en jeg kan tilby framtiden. Bilde sender jeg på forspørsel.
  12. jørn

    Jaktradio

    www.409shop.com er en knakende butikk angående service.Har bestilt radio der sjæl og fra Japan til Norge tok det 5 dager.Levert på døra .Og prisen .Ja sjekk sjæl. Betalte under 1000 lappen for en vx 170.ink muslin og pisk.Inkl porto. Fikk feil antenne første gangen ,de sendte en ny en ,og den slapp jeg betale for.Og jeg fikk beholde den som var feilsendt .
  13. Er det noen her som vet om det er noen klubb , eller om det er noen som praktiserer benk skyting i eller rundt sarpsborg ??
  14. Mail sendt herfra også
  15. Ozzy..han het det når jeg fikk den
  16. Når det gjelder sponsorer til KammerSmellen.kan dere sende en PM til DONNER.
  17. oilers ???kjøpt og betalt det laget der !!!!heheheheh..seriemester 2008/2009 SPARTA
  18. pisk på pung med piggtråd...årets replikk...helt genial :) Ler så jeg nesten spyr her .
  19. http://www.swedteam.com/ her ligger det en fin en .. Ligger under kategorien :Tillbehör Allmänt
  20. jørn

    Våpenskap

    Vært der jeg.Foreslo og male det først .Men som madamen sa ,skapet blir ikke penere av den grunn!! Det er fortsatt like stygt.Bygg det inn i resten av gardroben.Det funker, eller kjøp deg ett klesskap som matcher resten av rommet.Samtidlig får du (som regel etter litt diskusjon) lov til og beholde resten av skapplassen der oxo.Og den er kjekk og ha
×
×
  • Create New...