Jump to content

Savage

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Savage's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fant ut av det. Er kortere i følge denne artikkelen: http://www.americanhunter.org/articles/mossberg-mvp" target="_blank
  2. Dere som har sett begge utgavene (308 og 223); er det samme låskasselengde på disse, eller er kassa i 223 utgaven kortere?
  3. Noen som har en anbefaling av hylster til Glock 19 m.t.p. bruk til sivilpistol 2? Er jo en jungel av hylster å velge blandt til Glockmodellene!
  4. Hadde kontakt med Capsicum pr telefon og mail for ca tre uker siden. Etter det har jeg ikke hørt noe fra de, og kontakt oppnås ikke hverken pr mail eller telefon. Har forsøkt begge deler i over en uke nå. Noen som vet om de har ferie eller noe?
  5. Apropos spøk...? http://www.truckerfun.com/alaska-grizzly-bear-notice/" target="_blank
  6. Sporer litt av her, men jeg vil bare si at er det en plass jeg har fått kjempeservice hos ved reklamasjoner eller "feilkjøp", så er det Midway. Byttet varer eller pengene tilbake. Bruker de mye. Men sånn er det vel overalt. Man gjør seg forskjellige erfaringer! Ellers virker betraktningene til trådstarter fornuftige!
  7. Fikk tilsendt dette av en kar på jaktlaget mitt som har en Remington. Jeg har ikke det selv, men lurer på om det er noe hold i dette? Har aldri hørt om noen slike problemer med Remington, og vurderer å kjøpe meg en til neste år. Jeg kommer evt. ikke til å la dette skremme meg fra det på noe vis, men lurer på om noen andre her har hørt noe om disse problemene, om de overhodet eksisterer...? At noen er raske til å ta riflene ut av tjeneste er kanskje ikke så rart, med tanke på mulige erstatningsbeløp hvisomatte omatte der borte! http://www.usatoday.com/money/industrie ... cnbc_N.htm" target="_blank" target="_blank" target="_blank http://www.usatoday.com/money/industrie ... land_N.htm" target="_blank" target="_blank" target="_blank
  8. Siden jeg kjenner FNG1 håper jeg Trygve har filtrert bort det som går på usakelig kritikk av stagebygging, tildels ondsinnet latterliggjøring av løsninger og generell meningsløs kverulering under briefinger! Neida. FNG1 fikk bl.a. skikk på meg så så det er nok på stell! . Det er snakk om et lite stevne i regi TFS 18. sept Trygve, så da sees vi kanskje!
  9. Løfter opp dette spørsmålet igjen. Har en søknad som jeg brenner etter å skrive...
  10. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik boltmuffe? Fikk bygget om en annen ZKK for 3 år siden, og da var det ikke noe problem, men nå sliter børsemakeren med å få tak i.
  11. Ikke alltid korrekt, har jeg oppdaget. På sidene til Kimber står det at Kimber Superamerica i 223 har riflestigning 1:9. Kjøpte en slik for litt side og prøvde 69 gr Sierra MK i den. Spredte som en hagle! En test som beskrevet over viste 1:12 stigning. Med 55 gr går den som en strek!
  12. Ok. Takk for svar! Kikket i Br.reg tidligere i oktober, men da sto det ikke noe spes der. Var interessert i en brukt Brno på sidene der, men den er vel forsvunnet nå da...
  13. Jeg prøver å få kontakt med Kristiansand børsemakerverksted, http://www.borsemakeren.no. Har prøvd både mail og telefon flere ganger, men mailen besvares ikke og på telefon får jeg bare beskjed om at abonenten har slått av telefonen. Noen som vet om denne bedriften eksisterer lenger?
  14. Hvorfor er det forskjellig "lay-out" på Tanfoglio Stock II pistoler? På bilder ser du ofte det står "STOCK II" med store bokstaver på venstre siden av sleiden mens de jeg har sett i virkeligheten her til lands har skrevet "Stock" med løkkeskrift på samme side og "Stock II 919" preget med liten punktgravering på høyre side? Er det noen andre forskjeller ute å går også?
×
×
  • Create New...