Jump to content

Kjell Olav

Members
 • Content Count

  9,624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Kjell Olav

 • Birthday 02/03/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja jeg var sikkert bare uheldig med min børse. Leshiy har gått ca 3000 skudd siden tidlig i sommer, ingen problemer så langt. Har montert en Huma regulator for å få plass til litt mer luft i sylinderen. En bekjent hadde en Steyr Pro X, han slet med ujevn hastighet og i løpet av en måneds tid sluttet børsa å veksle automatisk. Dette er ca 6 måneder side så det er godt mulig Steyr har fått orden på dette nå.
 2. Hanssen. Ja det er ganske enkelt rått parti når det kommer til robusthet. Jeg har hatt en Wildcat i 25 kal og jeg slet med lekkasjer, splint som falt ut av ladehendelen og et manometerglass som ramlet av under skyting. Alt ble fikset av forhandler på garanti så greit nok, men lekkasje var stadig et tilbakevendende problem, så Wildcat'n fikk fyken etter hvert. Mulig jeg bare var uheldig med mitt eksemplar, men det fristet ikke til gjentagelse. Med Edgun så er alt mye mer solid bygget, og jeg liker at alt er så enkelt og logisk satt sammen at det å ta service på børsa bare er en fryd. Det er også moro å se at den lille Leshiy'n har vesentlig bedre presisjon enn Wildcat'n. Edvardo med test av soliditet av Matador R5M, kanskje på en typisk russisk måte 😁 Legg merke til at alt er filmet i ett, uten klipping. Prøv dette med en hvilke som helst annen PCP på markedet. Matador R5M crash test
 3. Valgets kvaler ja. Jeg er i samme situasjon ang en Edgun Matador R5M Standard eller en RTI Priest II, eller å vente på den nye RTI Prophet. Det nye LW løpet for Long Range skyting ser spennende ut. Det håndterer JSB Monster Redesigned 25 grs 22 kuler med hastighet på 320 m/s og ekstrem presisjon. Edgun Leshiy trenger selskap 🙂
 4. Jeg har handlet fra Luchtbuks.com i Nederland. Joost er hyggelig å handle med og han trekker fra moms på varen. Du må selvfølgelig regne med å betale Norsk moms og gebyr når utstyret kommer hit. Luchtbuks har ingen betalingsløsning for utland så du får en faktura på mail som må betales via bankoverføring. Paypal kan brukes, men blir vesentlig dyrere.
 5. Har sett igjennom galleriet for å prøve å finne svar på det G.Larson lurer på, men ble ikke noe klokere av det .
 6. Her: http://netthandel.holstadvapen.no/default.asp?ehandel=1&cont=100&id1=2&id2=22&navn1=Rifle%20-Ammo Nesten 35 kr smellen. Håper du selger dem vesentlig billigere enn dette Idar.
 7. Håper du lader selv om du går for Creedmoore, sist jeg sjekket så kostet de patronene over 30 kr pr skudd.
 8. Tråden er kraftig frisert for trolling og diskusjon rundt moderering. Minner om at moderering ikke skal diskuteres i åpne tråder, men tas på pm med mod-sjef slemmo. Dere ser selv hva som er gjort, ingen har fått pm. Tilbake til tema.
×
×
 • Create New...