Jump to content

Kjell Olav

Members
 • Content Count

  9,648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

2 Followers

About Kjell Olav

 • Birthday 02/03/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk tak på en original CZ gummikule til sluttstykket. Den liker jeg godt, det er bedre å manipulere sluttstykket med denne på plass. Litt mer å ta i og lengre vektarm.
 2. Ja, neste gang jeg passerer Landrø så blir det med noen tusen SK Rifle Match hjem. Så skal jeg fortsette å teste litt forskjellig moment på settskruene som holder løpet i kassa med dem. Har en haug med forskjellig ammo som skal skytes opp på selvanviser bare for å få brukt dem opp. 😊
 3. Mer skyting med 4Nm på settskruene som holder løpet i kassa. Det var uunngåelig, CCI Standard måtte testes. Federal Gold Medal Match og Eley Sport ble også med samtidig, selv om Eley ble glemt på bildet. Alle seriene er på 75 meter og med en del vind fra venstre. Er vant til at det kommer et høyt eller lavt skudd med denne i løpet av et par serier. Hadde flere serier med Eley Sport som så ut som denne. Greit nok, men når jeg betaler kr 1,70 pr skudd så er det mer enn det SK Rifle Match koster, enkel
 4. Ja, disse har forniklede hylser.
 5. Takk for svar Vaquero. Da spørs det om ikke disse får samme skjebne som dine.
 6. Mer info. Det er 7 fulle esker, alle ser ut som den på bildene. Og ja, ser nå at det står RWS på esken 😊
 7. En kamerat arvet en del Sinoxid 22LR patroner etter sin far. Eskene er komplette og i veldig fin stand, han har også den originale utvendige pappesken. Regner med at dette er dagens RWS? Er det noe marked for disse, og eventuell verdi/ pris ved et salg?
 8. Mer skyting med SK Standard + og Rifle Match. Testet med 4Nm på skruene som holder pipa i kassa, CZ sier 5,5Nm men ser at flere har opplevd gode resultater med litt lavere tiltrekningskraft. Så det blir litt forsking på det. Fikk jevne fine grupper i dag de gangene jeg greide å skyte i et lite vindu i vinden da det nesten var helt stille. Godt fornøyd.
 9. Takk for det Spindrift. Hehe, ja det er viktig å holde seg under skivelappen. Rifla med gode patroner ser ut til å greie akkurat det på 100 meter på en god dag og det er jeg mer enn fornøyd med. Har ikke målt serien over, men den er neppe så mye over 10mm. Bardp. Helt enig, Landrø får besøk en dag og da blir det med en kartong SK Rifle Match hjem. Må vel teste Center-X og Midas + også, bare for å ha gjort det. SK hos Landrø ligger på kr 1,21 ved kjøp av 5000, og det er innafor.
 10. 5 Skudd SK RIfle Match på 100 meter, synd med den ene som ødelegger. Kan godt være et dårlig avtrekk, eller variabel hastighet, eller en drøss andre faktorer....... jeg vet ikke 🙂
 11. Litt morsomt at du nevner problemet med ekstraksjon av CCI for jeg opplevde akkurat det. Hadde to tilfeller der hylsen ikke ble kastet ut men la seg oppå magasinet, med klunder og heft som resultat. Har ikke hatt en eneste feil under mating eller utkast på de 5 - 600 skuddene rifla har gått til nå med annen ammunisjon.
 12. Glemte å nevne at CCI Sub og Winchester Sub kamret veldig hardt i rifla, det blir ikke skutt noen flere av disse for å si det sånn. Kammeret er trangt.
 13. De er skutt på 75 meter M67, hadde forventet bedre presisjon, men man vet jo aldri. Skal teste de på nytt en annen dag. Tipper de er 6 - 7 år gamle, har hatt de liggende men aldri prøvd dem i noen rifle før i dag.
 14. Fikk testet litt flere patroner i dag, det mest div sub, men også billige Geco Rifle og ikke fullt så billige Lapua Midas M. De amerikanske var som ventet ikke noe særlig å satse på. Vær obs på at jeg hadde trekk fra venstre og den var litt ujevn også, så gruppene kan bære preg av dette. Jeg hadde dessverre ingen vindflagg på banen i dag. Skjøt 15 skudd på selvanviser med hver patron før jeg testet for presisjon. Bare for å få smurt løpet med fett fra den patronen som skal testes. Salongrifler kan være litt sære, og ofte når de har st
 15. Pusser minst mulig 😁 Skyter 15 skudd når jeg bytter ammo før jeg tester presisjon, ser tydelig at gruppene blir mindre og mindre for hver 5 skudds serie. Ved bytte mellom f.eks SK Match og SK Standard er det bare å peise på, disse har tydeligvis samme fett på kulene så det er ingen endringer på skiva heller. Dette gjelder sikker flere fabrikat.
×
×
 • Create New...