Jump to content

Kjell Olav

Members
 • Content Count

  9,624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Kjell Olav

 • Birthday 02/03/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja jeg var sikkert bare uheldig med min børse. Leshiy har gått ca 3000 skudd siden tidlig i sommer, ingen problemer så langt. Har montert en Huma regulator for å få plass til litt mer luft i sylinderen. En bekjent hadde en Steyr Pro X, han slet med ujevn hastighet og i løpet av en måneds tid sluttet børsa å veksle automatisk. Dette er ca 6 måneder side så det er godt mulig Steyr har fått orden på dette nå.
 2. Hanssen. Ja det er ganske enkelt rått parti når det kommer til robusthet. Jeg har hatt en Wildcat i 25 kal og jeg slet med lekkasjer, splint som falt ut av ladehendelen og et manometerglass som ramlet av under skyting. Alt ble fikset av forhandler på garanti så greit nok, men lekkasje var stadig et tilbakevendende problem, så Wildcat'n fikk fyken etter hvert. Mulig jeg bare var uheldig med mitt eksemplar, men det fristet ikke til gjentagelse. Med Edgun så er alt mye mer solid bygget, og jeg liker at alt er så enkelt og logisk satt sammen at det å ta service på børsa bare er en fr
 3. Valgets kvaler ja. Jeg er i samme situasjon ang en Edgun Matador R5M Standard eller en RTI Priest II, eller å vente på den nye RTI Prophet. Det nye LW løpet for Long Range skyting ser spennende ut. Det håndterer JSB Monster Redesigned 25 grs 22 kuler med hastighet på 320 m/s og ekstrem presisjon. Edgun Leshiy trenger selskap 🙂
 4. Jeg har handlet fra Luchtbuks.com i Nederland. Joost er hyggelig å handle med og han trekker fra moms på varen. Du må selvfølgelig regne med å betale Norsk moms og gebyr når utstyret kommer hit. Luchtbuks har ingen betalingsløsning for utland så du får en faktura på mail som må betales via bankoverføring. Paypal kan brukes, men blir vesentlig dyrere.
 5. Har sett igjennom galleriet for å prøve å finne svar på det G.Larson lurer på, men ble ikke noe klokere av det .
 6. Vurderer å kjøpe en......til mat Kona ville i hvertfall ha en, så mulig det blir bestilt 2 stk.
 7. Denne må heves på nytt. Vi fjerner annonser hver dag. Ved gjentatt overtramp får dette følger for brukeren. Les første post.
×
×
 • Create New...