Jump to content

Kjetil-A

Members
 • Content Count

  2,519
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kjetil-A

 • Birthday 12/31/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, det er primært rådyrjakt med hund. Til bukkejakt og eventuelt elgjakt har jeg rifla. Rifledrilling tror jeg nok ikke blir så aktuelt. Der jeg jakter er det en del "haglehold" , men det er greit å ha muligheten til å fyre av et rifleskudd også. Spørsmålet er om jeg skal kjøre på med kombi, eller om det ekstra hagleløpet er såpass viktig at jeg like godt kan gå for en drilling. Jeg har kikket i diverse nettbutikker, og det kan se ut som at drillingen er helt på vei ut? Vekt er også viktig, og det må ikke være for "klumpete".
 2. Primært rådyr, men må kunne skyte hjort med rifleløpet.
 3. Som overskriften sier; kombi eller drilling, og gjerne hvorfor
 4. Jeg har nå byttet til Alpha. En kjempepeiler og kan anbefales. Når det gjelder batteri på peileren er det ikke noe problem å kjøpe et ekstrabatteri som du lader før langtur. Det kostet 2-300 mener jeg på.
 5. Slik jeg har forstått det; ja.
 6. Det ser ut til å komme en ny softwareversjon som gjør det mulig med barkdetection i blant annet Norge. http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=9471
 7. Tråd for tips og triks, nyheter, spørsmål, bruk og oppdateringer rundt Garmin Alpha.
 8. Den fungerer bra syntes jeg.
 9. Takk for det Ja, det skal være en grade 6 stokk Har du fått landet diskusjonen med deg selv ang. stokkvalg?
 10. Det er et sted på stokken som ikke holder på olja ser det ut til. Jeg kan olje området hver dag i en uke eller to, men etter å ha den med en regnværsdag eller to i skauen så forsvinner olja helt. Noen ideer?
 11. Hei, låner tråden litt. Jeg har kjøpt ny rifle med en nydelig stokk. Jeg har oljet den en haug av ganger, og syntes den er blitt enda bedre. Men, det er et lite område på stokken, som blir veldig blass hver gang jeg er ute med rifla i regnvær. Det er akkurat som om stokken ikke holder på oljen på det området. Når jeg har oljet stokken så er den aldri like blank og fin der som resten. Noen ideer på hva jeg kan gjøre her?
 12. Det er en kostbar børse, det er jeg enig med deg i. Den ligger i ca. samme prisklasse som Blaser R8. Et par bilder av min:
×
×
 • Create New...