Jump to content

Polardego

Members
 • Content Count

  3,045
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About Polardego

 • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Polardego

  Hva savner du?

  Enig med siste taler. Da man var ung drømte man om utstyr, nå drømmer man om tid til å bruke det man har.
 2. Her er kulde et stort problem. Det er nesten alltid kaldere enn minus førti hver vinter. Har iPhone som jobbtelefon, den dør bare det melder minusgrader. Dessuten så har den elendig dekning.
 3. Noen som har testet Motorola Moto G6 plus ute i felt?
 4. Polardego

  Valg av ny jaktsekk

  Det vanlige sekker faller på er ubrukelige reimer for hagle.
 5. Polardego

  Valg av ny jaktsekk

  Jeg har Hjerkinn og trives med den, men jeg jakter bare småvilt. Det jeg savner med alle jaktsekker jeg har hatt er at de ikke er forberedt for drikkesystemer. Hjerkinn er smal så den passer bra til skiturer også
 6. Polardego

  Kjøpe lettvektsrifle til rein og toppjakt

  Tikka T3x Superlight Fluted 6,5x55 2,7 kg. Pluss en Swarovski Z3 3-9x36. Det kjedeligste alternativet.
 7. Polardego

  Crispi Titan vs Alfa Bukk vs ?

  Må snart ha ny jaktsko og denne gang vurderer jeg en lettere variant. Crispi Titan, Alfa Bukk eller lignende. Har nå et par Viking Hunter og et par Alfa Bever Grip + Har vært mest fornøyd med Alfaen, men nå har de blitt for små(?) og ganske utslitt. Limingen rundt skarekanten begynner å slippe og knastene på såla begynner å bli ganske runde så jeg er derfor på utkikk etter noe nytt og litt lettere. Blir ganske allround bruk, alt fra fjellrypejakt i ura til vått skogsterrenget. Noen av forumets medlemmer som har noen litt lettere jaktsko som fortsatt er ganske stabile og som kan dele med sine medlemmer?
 8. Polardego

  Valg av kikkert til sako 222?

  Swarovski 1,7-10x42 er ganske nært det perfekte allroundsiktet til dagsjakt på en Vixen. For min jakt hadde det vært en Z6i 2.5-15x44 BT. Begge veier litt over et halvt kilo, synes ikke det er så ille.
 9. Polardego

  Lette fjellsko.

  Liten oppdatering. Kjøpte et par Adidas Terrex AX2R Mid GTX. Kombinerer dem med Outdoor Researc halvhøye lettvektsgamasjer. Har brukt de til treningsturer i skogen under våren og sommeren, fungerte perfekt hvis man holder seg borte fra for bløte områder. Nå i uka testa jeg de på fjellrypejakt i relativt lettgåtte fjell til å være på kysten av Finnmark i et område der jeg vet jeg ikke må vade. Litt kortere turer på 5-6 timer med en ganske lett sekk. Fungerte veldig bra, men jeg vil fortsatte velge mer stabile sko når jeg skal jakte i steinrøys, steinrøys svelt ihel eller bære veldig tungt.
 10. Polardego

  Valg av kikkert til sako 222?

  Jo, hvis man vil betale
 11. Polardego

  Valg av kikkert til sako 222?

  Til en småviltrifle ville jeg aldri ha valgt noe som har seks ganger som høyeste forstørrelse. Har jakta småvilt med rifle i over tretti år, jakter nå med en Zeiss Conquest 4,5-14x44. Det optimale hadde vært en Swarovski Z5 3,5-18X44. Forstår ikke folk som snakker skit om Conquest og foreslår Leupold 😝
 12. Polardego

  223 eller 6,5 til jaktfelt

  Har en kamerat som har kjøpt en ny T3x i 223 på skytebanen i går, testa noen ladninger med 69 gr Scenar og N140. Ladet til ca 850 m/s med 20" pipe. Bra samling, sikkert en bra jaktfeltkombo. Var lett å skyte bra med rifla, hadde en GSR Berserk og demper.
 13. Polardego

  223 eller 6,5 til jaktfelt

  Kan man få T3x som Sporter?
 14. Polardego

  Gratulasjonstråd til Høggern!

  Gratulerer!
×