Jump to content

Polardego

Members
 • Content Count

  3,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Polardego last won the day on April 27

Polardego had the most liked content!

Community Reputation

66 Excellent

About Polardego

 • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har kjøpt en tysk vinterkamo i bomull. Den er one size fits all og så har den noen merkelige løsninger på stramminger og lommer, så jeg har tenkt å sy den litt om. Glidelås i stedet for knapper, endre noen lommer , samt lage en kikkertlomme. Tenkte at jeg skulle farge den litt også, kanskje "digitalkamo" for å bryte opp det helhvite. Tror ikke kamo er så nødvendig på rypejakt, men jeg har tenkt å prøve meg på tiuren og da vil jeg ikke stille med handikapp. Må forresten også ha nye ski, mine 2 meter Åsnes fjellski bærer ikke mine 75 kg i de dype svenske skoger, skal opp på minimum 270.
 2. I Sverige er det en del som bruker 139 gr Scenar på tiur. Den gir litt bedre effekt en helmantel uten å ødelegge fuglen.
 3. Så nettopp en Youtube-video, systemet kan kobles mot en vindmåler via Bluetooth.
 4. Er det noen her som har testa? Prisen er jo ikke så ille, men jeg synes det er litt skummelt at systemet involverer tre elektroniske enheter som snakker sammen vha Bluetooth. Slutter alt å fungere hvis en av de blir strømløs? Må feks mobilen være parret med kikkertene hehe tiden, eller er det nok å laste opp kulebanetabellen fra mobilen så fungerer avstandsmåleren og kikkertsikte etter det?
 5. Takk for en bra historie, det er sånt som løfter kammeret. Takknemlig for alle som gidder å dele jaktturer, prosjekt, konkurranser, tester osv.
 6. Polardego

  Kikkert til jakt

  Har en Terra ED 8x25, synes den er bra til å være så rimelig.
 7. Synes uværet i 1977 var langt mere interessant.
 8. https://www.google.se/amp/s/www.motor1.com/news/222247/bentley-bentayga-field-sports-edition/amp/ Stygg bil med lekkert tilbehør.
 9. En vanlig stasjonsvogn med 4x4 trenger ikke å være velegnet. Har en Passat 4M og den er altfor lav. En bakhjulsdreven gammel Volvo er langt bedre på dårlige skogsveier.
 10. DFS danner en komité som tar fram en modell etter at forslaget har vært ute på høring. Kanskje en billig 4x32 med egnet retikkel og ballistisk tårn.
 11. Helt sykt at hele Finnmarksvidda snart skal fylles med hunder fra Østlandet. Det er vel for store økonomiske interesser for at noen skal ha baller til å stoppe immigrasjonen.
 12. Mine Alfa Bever Grip har vært veldig slitesterke, men såla er utslitt nå så jeg kjøpte et par Crispi Titan 2019. Har bare brukt de på et par korte turer, men de er veldig lette i forhold hvor stabile de er. Hardtesten kommer på fuglepremieren den 25. August.
 13. Har aldri sett Creedmoor med annet enn 1-8" stigning så det burde gå bra med tunge så lenge ikke magasinlengda blir en for stor begrensning.
×
×
 • Create New...