Jump to content

Polardego

Members
 • Content Count

  3,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Polardego last won the day on April 27

Polardego had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

About Polardego

 • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Polardego

  Gammel Salongrifle.

  Ja, min gikk veldig bra.
 2. Er det noen som har en formening om hvilken tjeneste som er den beste for norske evt. norskoversatte villmarksbøker?
 3. Polardego

  Gammel Salongrifle.

  Jeg solgte min Brno mod 2 for 1,500,- for veldig lenge siden. Tviler på at en slik er mer verdt i dag.
 4. Jeg synes at en 3-9x40 funker ganske bra på en salong.
 5. Takker for gode svar. Finnes det en oversikt over gjengene på forskjellige låsekasser? Får muligens kjøpt en Sako L691? i 6,5x55 som samler veldig dårlig til dumpingpris. Har ikke tenkt å gjøre jobben selv.
 6. Er det mulig å tilpasse en STR-pipe til en "vanlig" låsekasse med gjenger hvor man skrur inn pipa? Altså kappe i kammersiden, gjenge og kamre til 6,5X55 igjen?
 7. Hvorfor ble språk et tema i også denne tråden?
 8. Lurer på om en som har en hagle i 12/76 får kjøpt 12/70? 🤔
 9. Polardego

  Fleecejakke.

  Er på utkikk etter en fleecejakke med hette. Materialet bør være i lignende kvalitet som Houdini bruker, dvs Polartech Power Stretch. Den skal være mellomvarm, ha to ganske store sidelommer med glidelås, hette med fornuftig stramming og være i en nøytral farge. Helst olivengrønn. Den kan gjerne ha flere lommer, men to litt store sidelommer for plass til en kompaktkikkert eller en flueboks er et krav. Forslag?
 10. Sako har jo Finnfire II, men den har bare en litt annen versjon av Quadkassa med fast løp og koster som en Anschutz.
 11. Jakta ryper i mange år med fast PA på 100 yards. Jeg følte aldri at det var et problem.
 12. Kjøpte meg et brukt luftgevær med spennarm fra 17. maikommiteen i hjembygda. Tenkte å montere på et kikkertsikte med paralellakse for luftgeværavstander. Sett litt på dette: Nikko Stirling Mount Master 4X32 AO HMD Andre forslag til maks rundt en tusenlapp?
 13. Vorsteh blir for mye hund. For stor. Vi er en familie på fire som er ganske mye på farten med en vanlig stasjonsvogn.
 14. Fruen måtte omplassere sin elskede Border Collie når vi flytta i lag og nå vil hun ha en ny hund. Da tenkte jeg at vi kan ta en allergivennlig hund som i det minste funker til å spore opp skadeskutt småvilt og til å søke opp fugler jeg har skutt. Funker lagotto til det?
×
×
 • Create New...