Jump to content

Polardego

Members
 • Content Count

  3,232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Polardego last won the day on April 27 2019

Polardego had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

About Polardego

 • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fin film. Har ikke mateproblemer i Vixen. Jeg veide 20 Remington og 20 Lapua. Det var dobbelt så stor variasjon i vekt på Lapua. Dessuten så har Remington større kapasitet.
 2. Har Leupold eller Vortex gode alternativer? Dollarkursen ødelegger kanskje litt?
 3. Kan man videreføre dette til trafikken? En erfaren sjåfør som setter gode rundetider på Rudskogen burde være tryggere når farten er høy enn Ronny 18 år, men de blir straffet like hardt.
 4. Takk, skal laste ned og teste. Jobben gikk bort i fra Apple og da dør ikke telefonen med en gang det blir kaldere enn kontorstemperatur. Tar selvfølgelig med en Powerbank
 5. Noen som vet om en app som fungerer omtrent som en vanlig håndholdt GPS? Dvs at man kan laste ned kart så den fungerer utenfor dekning og at man kan lage waypoint og bruke feks trackback.
 6. Vil ikke tregere krutt være bedre egnet med de tyngste kulene? Kanskje N540?
 7. Takker for svar, må grave for dypt i lommeboka for å få den som jeg ønsker så jeg står over.
 8. Ser ikke ut som det på bildene på linken?
 9. Stikker fram hodet og slår et slag for den første generasjonens Conquest 3-9X40. Har hatt en 4,5-14X44 på ryperifla og har aldri savnet noe annet. Synes de er bedre enn Leupolds tilsvarende.
 10. Hva kreves for å montere en kikkert på noe sånt og er det dyrt? Må det tilpasses av børsemaker?
 11. Det er vel ganske avhengig av raser? Vi hadde en BC som ble helt merkelig hvis den ikke fikk en god tur pluss mental trening hver dag. Nå har vi en liten knehund som er glad og fornøyd hvis den får leke med barna og noen lengre turer i uka. Fruen trener litt dressur med den.
 12. Tror at en Vixen ikke har magasinlengde nok til en en 50 mm hylse. Tro om det går å åpne sluttstykke hodet til en 6.5 Grendel?
 13. På sikt er det et problem at jakta ikke er lettilgjengelig for de fleste. Befolkningen urbaniseres og akseptansen for jakt synker. Hvis bare folk som har arvet jaktrett eller har mulighet til å legge mye penger på jakta kan jakte så vil den prosessen gå veldig mye fortere. I forhold til det er jegerprøva bare en piss i Mississippi.
 14. Hadde ikke jeg fått en 52 gr matchkule å gå bra så hadde jeg gitt opp.
 15. Jeg betaler skatt, derfor skal det tilrettelegges og ikke reageres på at jeg skyter med en kappa 338 LM med pysetut og varmintkuler på elektroniske skiver.
×
×
 • Create New...