Jump to content

Polardego

Members
 • Content Count

  3,127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Polardego last won the day on April 27

Polardego had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

About Polardego

 • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mine Alfa Bever Grip har vært veldig slitesterke, men såla er utslitt nå så jeg kjøpte et par Crispi Titan 2019. Har bare brukt de på et par korte turer, men de er veldig lette i forhold hvor stabile de er. Hardtesten kommer på fuglepremieren den 25. August.
 2. Har aldri sett Creedmoor med annet enn 1-8" stigning så det burde gå bra med tunge så lenge ikke magasinlengda blir en for stor begrensning.
 3. Skrudde en selvborende skrue inn i sylinderen og trakk den ut. Bilprovningen godkjente ikke det så jeg måtte bestille en brukt krok med nøkler. Da ble bilen godkjent ua.
 4. Chiefen svarte i posten over.
 5. Er man bekymret for mikroplast i havet så bør man i alle fall unnvike oppdrettslaks. Og mange andre grunner i tillegg til det, men det var ikke trådens tema.
 6. 1 Jetboil X Antall poser frysetørket, veier ca 100-150 gram pr måltid. Alt du trenger.
 7. XXL solgte ut V4 4-16x44 ganske rimelig, men jeg vet ikke om de fortsatt gjør det.
 8. Hadde heller valgt en Piotti med titanpiper og baskyle enn en Boss hvis jeg hadde 2 mill å svi av på en blyspreder.
 9. Går ikke å vri på nøkkelen. Tror ikke det er feil nøkkel, fant to identiske i hjulbrønnen. Løstakbare hengerfester er totalt verdiløse. Det eneste som er verre er de elektriske utgavene.
 10. Har bare spraya i dag, får teste i noen dager til.
 11. Kjøpte en Passat 2008 i fjor høst. Den gikk ikke gjennom bestiktningen(EU-kontrollen) her i Sverige pga av det ikke gikk å ta bort hengerfestet. Har nøkler til det, men det går ikke å "låse opp" hengerfestet. Kan man evt. bore ut låsesylindret?
 12. Jeg får legge enda litt til energi i pussingen og teste igjen.
 13. Beddet trestokk. Ikke prøvd tyngre kuler enn 55 gr. Letteste kula jeg har brukt er 40 gr V-Max. Hadde supersamlinger med den. Har ikke testet annen kikkert, men rart at det skulle føre til at samlingene ble større. Kikkerten er fortsatt klikkfast. Ingen problemer med innskyting. Er en våpensmed 35 mill herifra, men det har blitt så veldig dyrt å sende våpen her i Sverige.
 14. Takker for gode tips. Har pusset bort alt, pusseproppene er hvite som snø når de kommer ut av pipa etter at pipa har stått noen minutter med mantelfjerner. Har gått over alle skruer på skjefte, baser og montasje. Rifla har gått maksimalt 1000 skudd og jeg har vært nøye med puss og oljer etter jakt og skyting. Det er en Sako Vixen som jeg har hatt siden ungdommen, Rafdal har bytta pipe til en Lothar Walter i 221 Rem FB, 50 cm, halvtung profil og 1-8" stigning. Det har kommet og gått rifler hos meg, men denne skal aldri bort. En Fireball burde ikke være en løpsbrenner, en typisk ladning er ca. 18 gr N130 bak en 55 gr kule. Tidligere gikk den uanstendig godt, Rafdal var med i aftenbønnen, men nå synes jeg at alt går på ca 2,5 til 3 cm på hundre meter. Snakker om femskuddsamlinger. Hva er et evt neste steg for meg? Børsemaker for inspeksjon med bore scope?
 15. Børser som "plutselig" begynner å gå dårlig og som er bedet, er neste steg å sjekke kroning en da? Snakker ikke om fluer, men jevnt over dårlige samlinger med ammo som har gått bra.
×
×
 • Create New...