Jump to content

Polardego

Members
 • Content count

  3,033
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About Polardego

 • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Polardego

  223 eller 6,5 til jaktfelt

  Kan man få T3x som Sporter?
 2. Polardego

  Gratulasjonstråd til Høggern!

  Gratulerer!
 3. Polardego

  Zeiss terra 8x25

  Terra ED vs Swaro CL Interessant tråd om forskjellige lommekikkerter.
 4. Polardego

  Sako Vixen-klubben

  Har ikke målt mitt avtrekk, men det er i alle fall betydelig lettere enn på 200 STR.
 5. Fint det løste seg. I et nummer av Vapentidningen tester de ut moment på skjefteskruene på forskjellige våpen. Tror det var 200 STR, Remington 700 og T3. Alle våpnene var påvirket av forskjellige moment, men det hadde ikke vært katastrofe på normal storviltjakt. På småviltjakt på litt lengre gold hadde ikke de dårligste samlingene funka.
 6. Hørte på på et radioprogram her i Sverige at det blir best drep i børsa hvis man har menneskelevninger fra en kirkegård i stokken. Feks tenner eller benpiper fra fingre. Det var også veldig bra å blande malte benpiper i blyet man støpte kuler eller hagl av. Var veldig viktig at det var fra en kirkegård, levningene måtte så klart være velsignet ellers kunne man bli rammet av både det ene og det andre og tom. få besøk fra den andre siden. Hvis man ikke var like dristig så funka det også med dyretenner og ben, men det var ikke like bra. Disclaimer: Kan ikke gå god for noe av dette siden jeg ikke har testet det selv.
 7. Hvis du har lite tid uten barn så kommer du til å få en ny virkelighet når de kommer 😝 Både når det gjelder søvn og egentid. Vi fikk nummer to for 5 uker siden. Kona hadde en slitsom graviditet. Den eneste stanga jeg har rørt i år er treåringens barnestang med lukka haspel. Bygde hus for to år siden og vi har en halvferdig plen, stener som skal legges, en hytte vi leier ut som trenger vedlikehold. Litt slitsomt når kameratene får kilosørret på tørt i en elv med perfekt vannstand. Kjøpte en ny femmerstang i fjor, har tre turer med den på høsten. Dagene med laksefiske de siste fire årene kan jeg telle på en hånd. Har blitt litt mere tid til rypejakt, er litt roligere på høsten og vinteren. Heldigvis har astmaen blitt verre så jeg trenger ikke sette av tid til løpetrening 😉 Men, det er helt klart verdt det 😊
 8. Enig, skal man være hjemme blir alt bare halvveis.
 9. Hadde det bare vært jakta så hadde livet vært tilnærmet bekymringsløst 😬
 10. Polardego

  Boltrifle i Grovt kaliber

  9,3x57 375 Ruger
 11. Polardego

  Rifle i 9x-større enn 19

  Er ikke dette enklere?
 12. Polardego

  Storviltprøven 2018

  Jeg la meg ned på standplass og oppdaget at reinen var flyttet ut til minst 500 meter i år. Jeg holdt godt over og synes selv jeg lå stødig. Ingen treff i skiva. Skuffet kjørte jeg hjem igjen. Noen dager senere oppdaget jeg at reinen slettes ikke var flyttet ut til 500 meter ut, det var bare jeg som hadde montert kikkertsiktet feil vei 😟
 13. Polardego

  Zeiss terra 8x25

  Tror jeg også må ha en. Hadde problemer med å se ryper i skumringen siste jakthelga i mars. Så ikke kontraster, men så de klart med kameratens Steiner og i kikkertsiktet.
×