Jump to content

Polardego

Members
 • Posts

  3,400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Polardego last won the day on November 9 2020

Polardego had the most liked content!

About Polardego

 • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Polardego's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

155

Reputation

 1. Men, hvem bestemmer hvor grensene mellom de ulike kategoriene går? Eller er det prisen?
 2. Når jeg blir invitert med på jakt eller fisketur her i Sverige bruker jeg å takke ja på en betingelse, at de ikke koker bålkaffen. I begynnelsen forstod de ikke hva jeg mente, men tradisjonen her er å koke opp vann, fylle på kaffe og så koker de den opp igjen. Det blir ødelagt mange kubikkmeter med god kaffe i Norrbotten hvert år 😢
 3. Hvilke våpenprodusenter er premium? Boss, Rigby, H&H, Piotti, Fabbri og de dyreste tyske og østerrikske?
 4. Polardego

  Cz 457

  Optika 5 var jo ganske interessant, lurer på om den kommer med MRAD. En 4-20 hadde vært fin til småviltjakt.
 5. Skru fast en annen pipevekt, feks en rekyldemper?
 6. En hund kan ikke leve på det som vokser i naturen, men en geit spiser det meste.
 7. Har sett stygg selvskading etter forsøk på å avmantle en fiberkabel med en liten kabelkniv.
 8. Det er en del i Sverige som bruker 139 gr Scenar, bl.a. Ulf Lindroth.
 9. Kan man fortsatt kjøpe Sauer på avbetaling hvis man er med i DFS? I så fall er det er bra alternativ, tror det var rentefritt da jeg var med. Man får jo solgt de for nesten nypris hvis man legger opp.
 10. Det er lokale forskjeller på restriksjoner når det gjelder korona i Sverige også. Bor i Kiruna, kjøpte bil i Stockholm forrige torsdag. 1200 km opp til Kiruna. I Stockholm var det relativt normalt, men i de områdene i Västerbotten som var med i artikkelen i VG fikk man bare kjøpe mat på "Drive by" på Max. Sov en natt på hotell i Umeå, det var også som vanlig, spiste en helt normal frokost på hotellet. Spiste på lunsjbufe i Luleå, der fikk man bare sitte en person pr bord. Tror det er en regel om at på restauranter på kjøpesentere kan man bare være en person pr bord, men ellers kan følget man kommer med sitte ved samme bord. I Kiruna har turistnæringen blir hardest rammet, men det er vel ganske vanlig. Det finnes en ganske stor turistnæring her, mange små firmaer også. Naboen drev med skuterturisme, han har solgt ca 20 snøskutere og prøver å leie hytter billig til firmaer som kommer opp for å gjøre jobb i gruveindustrien. Vi er mitt inne i den tredje bølgen, jeg hadde covid i begynnelsen av juni. Kjenner veldig mange som har hatt det, men personlig kjenner jeg ingen som har vært alvorlig sjuk, men har hørt om folk som har fått langtidsettervirkninger. Det er mye importsmitte som kommer med arbeidere fra hele Europa når LKAB har forebyggende underholdsstopp som det heter. Da kommer det opp mange hundre arbeidere, spesielt fra Øst-Europa for å drive sanering. Mekanikerne er som oftest svenske.
 11. Takker for svar, får gå for den igjen, må bare finne en litt nøytral farge. Har et gavekort på min lokale villmarksbutikk.
 12. Det er uten tvil den jakka jeg bruker mest så lenge det ikke er for mye nedbør eller skikkelig kaldt. Bruker den på jakt, fiske, trening, spaserturer osv. Den er genial når det er varmt og mye mygg og andre slitsomme insekter. Skal nå kjøpe en ny eller finnes det noen som er bedre? Microlight har store lommer, justerbar hette og justerbar lukking ved handleddet. Fruen kjøpe en Norrøna, den er kortere, har mindre lommer og er dyrere.
 13. Noen som har oversikt over matchkuler i 224? Finnes det noe som kan stabilisere med tolv tommers snurr?
 14. Man kan få kjøpt en joystick 🕹️ fylt med gamle C64-spill og koble den til TV-en med en HDMI-kabel.
 15. Husker ikke om jeg noen gang kom fram til jenta. Når jeg tenker på pre pc-tiden så blander jeg sikkert C64 og Amiga, men det var tider når man fylte et rom med kamerater og spilte etter en turordning. Championship manager kunne man spille hele natta.
×
×
 • Create New...