Jump to content

The Kid

Members
 • Posts

  1,649
 • Joined

 • Last visited

About The Kid

 • Birthday 12/06/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

The Kid's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

8

Reputation

 1. Da har jeg fått brev i posten der det sto at saken var henlagt for min del i saken.
 2. Nå, har jeg fått lov til å slakte til eget bruk hjemme i uthuset mitt. Har fått beskjed om at jeg må sende mail til mattilsynet, og at det da blir notert at det slaktes hos meg. Tror jeg står oppført som at jeg er dyre holder. Angående anmeldelsen, har jeg ikke hørt noe fra myndighetene. Men jeg har fått innvilget våpen i etter tid, så da går jeg I grunn utfra at jeg ikke hører noe mere heller.
 3. Det var ei original tikka pipi i en 695. Var loggført over 22000 skudd med før jeg fikk den. Og den samlet på klisterlappen helt til den ble byttet ut..
 4. De har jo ikke tatt beslag i noen ting. Har fortsatt ikke hørt noen mere fra dem, dette er vel over et år siden nå. Vet ikke hva som skjer videre i saken enda.
 5. noen som gidder og forme en søknad, for meg? så skal jeg sende den inn og holde dere oppdatert her inne.. Jeg fikk et klart svar igjen i dag av pyroteknisk avdeling i DSB.. KUN virksomhet som får dispensasjon til å oppbevare mer en 5 kg røyksvakt krutt. Og denne skulle brannvesenet godkjenne.
 6. Jeg ble anmeldt ja.. om jeg er siktet osv det vet jeg jo ikke.. har fortsatt ikke hørt en dritt fra politiet ang dette.. Så får slenge inne en våpensøknad, så blusser vel dette fort opp igjen skulle jeg tro.
 7. Jeg har fortsatt ikke hørt noe frapolitiet i denne saken. Hvorlenge kan saken ligge inne hos dem før den på et vis blir foreldret? Jon Yngvar
 8. Hei, hvem kontakter man får å søke om disposisjon for og kunne obevare mere en 5kg? Jeg har prøvd våoenkontoret, brannvaktan og DSB. Og ingen av disse kan gi meg nien klare svar. de sier det at det kun er virksomhet som får slike dispensasjoner.. Stemmer dette? Det var nytt fra 1.januar fikk jeg beskjed om fra brannvesenet. Hvordan går jeg frem for å søke, og hvem søker jeg til? Mvh Jon Yngvar
 9. saken er ikke avklart enda. Vi ble anmeldt til politiet. og har været i avhør.. Har ikke hørt noe fra politiet enda. Det begynner å bli lenge siden nå..
 10. God jul alle sammen, nå er vi endelig ferdige med den Extreme haugen med pakker.
 11. Politiet sjekket ikke noe, de spurte ikke om noe. Brukte blitz boltpistol. Tror saken roer seg for min del.. Var vist slakteren som hadde hjulpet alle de andre de var på jakt etter.
 12. Jeg prata med advokat og han sa vent til du ser hva de kommer med. Hva du eventuelt har gjort galt.
 13. Har nå fått forståelse av at han ene som slakta hos meg, er i søkelyset.. derfor de slo til mot oss, da han var der. Imponerende at de viste han var der, men er en i søkelyset så er en ikke trygge..
 14. Noen som har en brotsj i kaliber 20/76 til hagle? Som jeg kunne ha lånt eller leid? Jon Yngvar
×
×
 • Create New...