malfsen Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Jeg er på utkikk etter en dessert som skal imponere litt. har en avtale om at hu skal lage middag og så skal jeg fikse desserten (ja sånn som man spiser) har tenkt litt på brownies med vaniljeis.. men vill ha noe som har litt større wow faktor alle vet jo at jentene elsker en mann som briljerer på kjøkkenet! alle tips er velkommen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatboy Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Sjokolademousse! Lagd fra bunn, servert i Martiniglass, med Norske Jordbær som tilbehør, sikker vinner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fat_dog86 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Det aller viktigste er å finne ut hva hun skal lage til middag. Er hovedretten kraftig må du ha en lettere dessert, hvis ikke blir den for mettende for å nytes som den brude. Den brude heller ikke pirre på de samme smaksløkene - eks en søt dessert kommer ikke til sin rett etter en søt middag, da bør du heller gå for noe syrlig - multer med krem eks (litt sukker, men ikke for mye!). Skal du ha noe kraftig, så kan jeg anbefale bananpannekaker med vaniljeis og lønnesirup (eller sjokoladesaus)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Den ultimate trusefjerneren må vel bli hjemmelaga karamellpudding, med karamellsaus... Kutt ut krem til pynt, heller server den med ananas til pynt eller inntil, dersom du skal hore den opp litt.. Her er ei oppskrift som eg bruker : http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=891&p=6681 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 sjokolademose er jo en genial ide! trur det blir pizza av et slag... hu er vell ikke en ekspert på kjøkkenet akkurat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Den ultimate trusefjerneren må vel bli hjemmelaga karamellpudding, med karamellsaus... Kutt ut krem til pynt, heller server den med ananas til pynt eller inntil, dersom du skal hore den opp litt.. oioioi fikk en god latter med den trusefjerner biten! men skal vurdere det uten tvil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Her har du oppskrift på ein god pizza også.. Om ikkje du følger oppskrifta slavsisk, så kan du kanskje henta eit og anna tips iallefall.. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=49015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 er litt bekymret for at hu "lager" en frossen pizza.. men desto mere imponerende blir desserten! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 ... men dersom dama ikke liker karamellpudding så blir det ikke mye truseslipp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 får "fiske litt" etter opplysninger om hva hu liker, men sjokoladen er jo en sikker vinner uansett! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
federal79 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Lager du den puddingen til Mauser68 får du hu garantert på rygg, og der blir hu resten av kvelden utav stand til å gjøre noe som helst. Trust me I know, har vært ett par ganger på besøk hos mauseren, og det huset går en ikke sulten utav.... Det han produserer er kraftfor for en voksende generasjon... Du er herved advart... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 takk for advarselen! bare og spise litt mindre selv da sånn at man klarer og bevege seg. så lenge jenta er på rygg er det jo ikke noen problemer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 ...Lager du den puddingen til Mauser68 får du hu garantert på rygg, og der blir hu resten av kvelden utav stand til å gjøre noe som helst. Jeg er ikke glad i sjokoladepudding, så det hjelper ikke på alle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
revejeger1971 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Nå var det vel strengt tatt bilde av en karamellpudding etter mitt syn... like standhaftig? hehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lillelien Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 kaker viser tiltakslyst og evner... alle blir imponert av det. her er en selvironisk variant, kanskje litt "vinn eller forsvinn".... http://img2.moonbuggy.org/imgstore/anus-balls-and-penis-cake.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Nå var det vel strengt tatt bilde av en karamellpudding etter mitt syn... like standhaftig? hehe... +1!! får ikke opp bilde ditt lillelien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 cornflakes m skummetmelk,uten sukker og syltetøy. etter deserten er inntatt kan du heller ta deg en tur ut og planlegge høstjakta.reiner med du får gå i fred etterpå Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lillelien Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 kanskje like greitt! dukker opp når jeg trykker refresh... noe med linken, trolig. men dette ble OT! men en god kake imponerer altid.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Gringo Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Sjokoladefondant med vaniljeis er et sikkert stikk. Fondanten kan du enten lage fra bunnen av eller rett og slett bruke sjokolademuffinspulver og steke den noen minutter kortere slik at den er flytende inni. Massevis av oppskrifter på nettet, og her er en av dem: http://www.cacaoweb.net/sjokoladekaker/ ... ndant.html" target="_blank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innante Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Lag en god heimelaga sjokolademousse og server med piska krem og jordbær, det er enkelt å få til og bør være bankers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatboy Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Min Sjokolademousse til mange personer: Mørk sjokolade, ca 1,5 plate, Smør, IKKE margarin! Ca 2-3 spiseskjeer Litt vann, noen teskjer Egg, 6 stk Skill plomme og hvitte. Smelt sjokolade, ha i vannet så det blit litt blankt, ha i smøret, avkjøles noe, ca kroppstemp, tilsett eggeplommer, røres. Stivpisk hvitten, vend inn i sjokolade miksen. Hell i serveringsglass, noen timer i kjøleskapet, pynt med krem og revet sjokolade. Jordbær ved siden av. Disse forer dere hverandre med Reduser oppskriften litt dette holder til mange..... Husk å planlegge frokost dagen etter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Gooooooooooood Jeg mente selvsagt karamellpudding Jeg eeeelsker jo sjokoladepudding Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTHammer Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 To tips, som er bankers: http://www.kakemonsen.no/sider/vis.asp?id=691" target="_blank" target="_blank http://www.kakemonsen.no/sider/vis.asp?id=690" target="_blank" target="_blank Spesielt den sist er enkel å lage. De fleste ingredienser har man kanskje allerede i kjøleskapet? Lykke til Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 er jo så masse godt her! men blir nok enten karamellpudding, pavlova eller skjokolademouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 For å gjere ting litt enklere med karamellpuddingen, så kan du lage til ein mindre porsjon og steike dette på kortere tid, i ildfaste skåler, serveringslare skåler altså.. Det er litt styr og tar lengre tid å lage til ein heil pudding, og så ha rester av den i fleire dager etterpå.. Ikkj edet at det er verdt det altså, det er snopedessert som kan nytes i mange dager.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 klar over det du! klar over det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivara Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Dronning Maud er heller ikke så dum, pudding/fromasj av krem og eggedosis, lagvis med revet sjokolade mellom lagene... mmmm (har lagd denne for hånd bare med vanlig visp en gang - det tok sin tid!) http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Dr ... ud-pudding Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Støtter siste forslag. Lett å lage og utrolig god! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lerdue Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 sjokoladefondant med vaniljeis og rørte bringebær er en killer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratel Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 En ting jeg har lært meg er at Kvinner og sjokolade i alle varianter har affinitet... En dessert som jeg allikevel vil anbefale er multer i Lakka likør over vaniljeis, helst Møvenpick... Kok inn multer i sukkerlake og smakstilsett (evt til passe konsistens) likøren etter avkjøling. Helles over isen før servering. Muligens med et sjokoladehjerte og et blad sitronmeliss til pynt. Hjelper ikke det så får du heller finne ny dame... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Slik lager du panna cotta Les artikkelen på Klikk.no. pannacotta | © Foto: Erik Hannemann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Jeg har god erfaring med tiramisu som "lokkemiddel". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audible Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Panna Cotta med bringebærsaus hvor alt er lagd fra bunnen av med mindre mengder sukker slik at den er litt syrlig. Topp dette med en frisk rosévin/cava. Så ikke at Panna Cotta allerede var nevnt Det siste du vil er å bli småkvalm på grunn av for søt dessert og altfor mett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Dersom jenta skal lage Grændis så blir kokkeleringen hennes overkjørt av den avanserte dessertmakinga deres. Kanskje hun synes det blir pinlig vettu...? Rent psykologisk bør det stå i stil med hverandre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
havert Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Grandis= rundpinne is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samson Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Panacotta er godt, men vi bor jo i Norge så da er kalvedans det rette. Hvis denne toppes med avsilt bringebærsaus som er litt syrlig vil du komme langt. Et blad sitronmelisse gjør seg godt som pynt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristerM Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Al Varenne sjokoladekake..... Har servert den til noen veninner av meg, og de døpte den om til "Orgasmekake"...... Tolk det som du vil.... Eneste negative med den, er at det tar en 4-5 dager å få den ferdig! Hvis det er interesse, så kan jeg legge ut oppskriften... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hollako Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Øøy! Klart det er interesse! Jeg har stor tro på at god tid og kvalitet henger sammen, særlig etter den attesten fra venninnene dine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristerM Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Kvalitet er det ja.... 200 gram 70% sjokolade 200 gram smør (IKKE margarin!!) 2 dl sukker 0,5 dl sterk kaffe En halv utskrapet vaniljestang. Smeltes på SVAK varme til du har en glatt, jevn sjokoladesaus Avkjøles litt... 2 egg halvpiskes og røres i "sausen. Bruk en 24-26 cm rundform som er kledd med folie (VIKTIG at det er TETT!! Ellers får du ovnen full.... ) Smør folien godt med smør... Hell i røra og stek på 180 grader i ca 60 min midt i ovnen. Kaka får et lokk som hever MYE, men sprekker og faller ned (krakeleres) (Kan hende du må "hjelpe" til litt med krakeleringa.... ) Når du tar den ut av ovnen, så er hele greia ganske flytende... Det er IKKE noe feil med det! La avkjøles til romtemperatur, og sett så kjølig (4-6 grader) i 4-5 dager. La den stå i forma hele tiden. Pass på at den ikke står sammen med matvarer som lukter sterkt! (Løk osv...) Dekk evt til forma med film, eller sett hele greia i en tupperware... Anrett på fat, pynt med melidryss, mynte, sitronmelisse, kandiserte fioler, jordbærvifter e.l. Serveres gjerne med sitrussalat.... Eller creme fraiche pisket med melis og vanilje... OBS Denne er MEKTIG! Små stykker er å anbefale... Smelter bokstavelig talt i munnen... Anbefaler også GOD kaffe til... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmosbakk Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 På kvinneforum finner man hva kvinner liker. Sjokolademousse (6 pers) 300 g sjokolade ½ dl sterk kaffe 6 eggeplommer 3 ss mykt smør 3 ss konjakk (kan sløyfes, jeg synes faktisk den er best uten) 3 eggehviter 3 ss sukker Brekk sjokoladen i biter og smelt den i kaffen. Pisk eggeplommene i sjokoladen, én om gangen, og pisk smør og konjakk i. Stivpisk eggehvitene, tilsett sukkeret og pisk ½ minutt til før hvitene vendes inn i sjokoladeblandingen. Fordel moussen i glass/kopper og sett kjølig før servering. Funker ikke denne så kan du trøste deg med at uten kjærring så er det bare lennsmann som kan stoppe deg i innkjøp av neste smelljern. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedmarkingen Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Det skal være 100% bænkers vis en skal orke å mekke kake som tar 4 DAGER å lage. Tenk om frøkna ikke liker den og går hjem.. Jeg syns da at vaniljeis med eggelikør er lettere. Dessuten kan de fleste ferdigpuddinger varmes forsiktig for å støpes om slik at de ser hjemmelaga ut... Sitronkjele kan blandes med vispet krem for å lage en lettvinn fromars. Her er det iallefall en oppskrift på en sjokoladekake med 18 års grense: http://deathdealer.vgb.no/2009/10/25/de ... chocolate/" target="_blank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SauerHansen Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Dæven , Grandis og karrramel pudding. Det borger for en festkveld av de sjeldne mvh SauerHansen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skogsturken Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Protein Fluff! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergmannen Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 ...det blir flere jaktturer på deg i framtida dersom du "glemmer" den desserten...men mindre av andre ting. Viktig å gjøre en vurdering her før en gjør noe overilt på kjøkkenet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedmarkingen Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Ananas og sjokoladefondue ( mørk ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
358 Norma magnum Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Lager du den puddingen til Mauser68 får du hu garantert på rygg, og der blir hu resten av kvelden utav stand til å gjøre noe som helst.Trust me I know, har vært ett par ganger på besøk hos mauseren, og det huset går en ikke sulten utav.... Det han produserer er kraftfor for en voksende generasjon... Fikk Mauser deg på rygg med "puddingen" sin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hollako Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Dæven, Christer! Det er jo ikkeno' i den kaka som ikke er godt! Den skal garantert testes Tenker at denne er best egnet til planlagte dater. En skal være j***a god på smalltalk for å vente på at denne blir ferdig Takk for at du la ut oppskrifta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kull Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Nybakt, varm eplekake med vaniljeis slår aldri feil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trestokk Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Denne kan du også imponere med Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malfsen Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 du hendelse hvis du ikke vill skal du innstilling eller? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.