Jump to content

ChristerM

Members
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About ChristerM

 • Birthday 07/22/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den siste inbiller jeg meg er en tolk av et eller annet slag... Men aner ikke hva den er til.
 2. ChristerM

  Cerakote på STR

  Vet ikke hvem som har det her til lands, men... Tror nok det skal være mulig å få tak i herfra. https://www.thepolishingshop.co.uk/abrasives/abrasive-powder-grit/aluminium-oxide-abrasive-grit Men ville være rart om det ikke finnes her på berget!
 3. Er det jeg søker med, men det er fortsatt svært få detaljbilder av montasjen.... Noen bilder er det, men jeg er på utkikk etter noen ifra andre vinkler osv.... Det kommer helt an på hvordan jeg lager det... Er ikke sikkert det blir denne typen montasje heller, men den er et godt utgangspunkt...
 4. Er en hel del som smir damask her til lands... Ta kontakt med nærmeste knivklubb. Der får du alltids vite om det er noen i nærheten som selger. Men det er heller ingen problemer med å kjøpe fra Brisa. Har handlet ganske mye derfra jeg.
 5. Uhm.... Nei... Skjønner tankegangen din, men det er ikke tradisjonelle hakemontasjer det er snakk om. De jeg ser etter heter faktisk Holland & Holland montasje. En trefots hakemontasje kunne teoretisk bli brukt, men slik jeg ser det er det enklere å bruke H&H sin versjon. Men ellers takk!
 6. Det er den typen ja! Og de hadde faktisk bilde av føttene også! Men skulle gjerne sett fra flere vinkler.... (Kravstor je ama... )
 7. Heisann! Driver og pusler litt med noen ideer til et prosjekt. Og i den forbindelse så har mine Google kunnskaper kommet til veis ende! 🙄 Er det noen her som kan være behjelpelig med noen detaljbilder av H&H kikkertmontasje? Altså av typen der den bakre klakken har et spor hvor en skyver foten inn på skrå og låsinga sitter i fremre montasje? (Ja, jeg vet det er j**** dårlig forklart, men de som har en slik skjønner nok hva jeg mener... 😉) Dette er et av få bilder jeg har funnet, men skulle gjerne hatt av hele sulamitten i fra flere vinkler....
 8. Jeg brukte i mange år en 6x42 til bever, rådyr osv. Ble noen veldig korte hold på beveren innimellom,uten at det var noe problem. Noen ganger så kort hold at jeg måtte huske på å "kompensere" for høyden på montasjen... Jeg ville ikke hatt noen betenkligheter med å bruke en fast 7x50.
 9. Lag plass til en M6 mutter, som du limer inn med 638, epoxy eller noe.. Tror det kan funke bedre enn PLA gjenger.
 10. Hva slags skade? Er det et av løpene som er ødelagt? Eller er det innfesting av løpsbunten mot baskylen? Evt noe annet? Hvis det "bare" er et ødelagt løp eller lignende, så er vel det noe som kanskje Vågsland kan fikse... (Nå kan vel han antagelig fikse det aller meste , men det er jo et spørsmål om pris...)
 11. Mesteparten av skytinga jeg bedriver er stort sett "koseskyting". Jeg setter krav til presisjonen på jaktriflene mine, og bruker en del tid på lading, testing, verifisering osv med dem, men det er ikke da jeg har det mest morro...🤔 "Plinking" med 22. uansett om det er rifle eller håndvåpen er det jeg liker best. Jeg har vært igjennom poengkjøret, millimeterjakta osv før, og da var det det som gjaldt! Og det er alltid morro å vinne, men nå har jeg kommet dithen at jeg heller plinker litt på hytta, eller skyter med noe ukurant på banen for å ha det morro... Eller driver med andre prosjekter relatert til våpen.
 12. ChristerM

  Nittedal "Magnum"?

  Ladningen som er magnum... Er vel litt hardere ladet enn "vanlig" 12/70 ammunisjon.
 13. Er jo sånn sett ikke noe værre enn villsvin... Bare husk trikinprøve.
 14. Virker som firmaet ikke er oppegående lenger. Dessverre... Har ikke vært aktivitet på FB siden deres siden 2010 og nettsiden de selv linker til der, finnes ikke lenger. Domenet er til salgs... Tror E-bay er eneste mulighet for evt å finne et par.
 15. https://www.skittjakt.no/brownells/160302/brownells-acraglas-gel-beddemasse Denne....?
×
×
 • Create New...