Jump to content

ChristerM

Members
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About ChristerM

 • Birthday 07/22/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lag plass til en M6 mutter, som du limer inn med 638, epoxy eller noe.. Tror det kan funke bedre enn PLA gjenger.
 2. Hva slags skade? Er det et av løpene som er ødelagt? Eller er det innfesting av løpsbunten mot baskylen? Evt noe annet? Hvis det "bare" er et ødelagt løp eller lignende, så er vel det noe som kanskje Vågsland kan fikse... (Nå kan vel han antagelig fikse det aller meste , men det er jo et spørsmål om pris...)
 3. Mesteparten av skytinga jeg bedriver er stort sett "koseskyting". Jeg setter krav til presisjonen på jaktriflene mine, og bruker en del tid på lading, testing, verifisering osv med dem, men det er ikke da jeg har det mest morro...🤔 "Plinking" med 22. uansett om det er rifle eller håndvåpen er det jeg liker best. Jeg har vært igjennom poengkjøret, millimeterjakta osv før, og da var det det som gjaldt! Og det er alltid morro å vinne, men nå har jeg kommet dithen at jeg heller plinker litt på hytta, eller skyter med noe ukurant på banen for å ha det morro... Eller driver med andre prosjekter relatert til våpen.
 4. ChristerM

  Nittedal "Magnum"?

  Ladningen som er magnum... Er vel litt hardere ladet enn "vanlig" 12/70 ammunisjon.
 5. Er jo sånn sett ikke noe værre enn villsvin... Bare husk trikinprøve.
 6. Virker som firmaet ikke er oppegående lenger. Dessverre... Har ikke vært aktivitet på FB siden deres siden 2010 og nettsiden de selv linker til der, finnes ikke lenger. Domenet er til salgs... Tror E-bay er eneste mulighet for evt å finne et par.
 7. https://www.skittjakt.no/brownells/160302/brownells-acraglas-gel-beddemasse Denne....?
 8. Jeg har også gått tilbake til M77, med GODE innersåler og løs gore-tex sokk når det er ekstra bløtt...
 9. Personlig hadde jeg ikke hatt betenkligheter med å bruke .410 på due og spesielt jerpe... AYA'en frister, men skapet er fullt...
 10. Jeg ville ha sendt en mail direkte til SuB. Skal ikke se bort ifra at de sender deg noen skruer... Jeg fikk nye deksler til en av mine kikkerter, som jeg hadde kjøpt brukt. La ved bilde og serienummer...
 11. Er vel strengt tatt bare de med rørmagasin som MÅ ha butte kuler...? Browning BLR har vel boksmagasin. Det samme med Winchester 88 og Savage 99. Men helt enig i resten!
 12. Fellefangst = Trapping... Klappjakt = Driven shoot...? Smygjakt = Stalking..? Lokkejakt = Calling..? (Turkeycalling, duckcalling, deercalling etc)
 13. Skal ikke komme med noen anbefaling ang forstørrelse.. Hva folk foretrekker er jo i høyeste grad subjektivt. Men, vil anbefale å kanskje kjøpe brukt. Kan fort gå et hakk eller to opp i kvalitet for samme kronene....
 14. Ja, de hadde som regel det. Spydet på de to siste bildene har jo også to avknekte "stumper" der hvor stopperen normalt ville vært. Men ha sett spyd uten stopper, som har vært merket som "Bjørnespyd". Er derfor jeg tror en mail til et museum evt historisk avd ved et universitet feks kan være lurt... Er jo slettes ingen spydekspert jeg heller!
 15. Bjørnespyd....? 🤔 Var liksom den første tanken som falt meg inn. Er mulig du kan få gode svar hvis du sender en mail til Skogbruksmuseet...
×
×
 • Create New...