Jump to content

fat_dog86

Members
 • Content Count

  3,154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About fat_dog86

 • Birthday 12/28/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har lagt merke til at tilgangen på 200 TTSX har vært ganske stabil, og siden den er billigere enn Oryx blir jeg nå å prøve den. Har også bestilt 158 grs Berry's RN. Ser disse er mantlet i begge ender, så håper de kan oppføre seg fint i Whelen. Noen som har prøvd dem?
 2. Hentet bladet mitt på posten i går, ser bra ut. Lettere enn jeg hadde trodd det skulle være! Vurderer om jeg skal lage grepsplater, eller om jeg skal surre grep av paracord. Ser for meg den kan komme til å bli brukt en del til slakting i skogen, og da ser jeg for meg hygeniske problemer med surret grep... Noen som har erfaring med å surre grep på slike "halvåpne" tanger? Har sett en del knutetyper som betinger hat du har helt "hul" tange, mens mange som er tenkt på hele fulltanger. Disse metodene kan jo helt sikkert brukes på disse bladene også, men ser for meg de kan få veldig forskjellig
 3. Da har jeg også lagt inn bestilling på et blad. Gleder meg til å leke knivmaker!
 4. Noen som har erfaring med 250 grs Oryx i 35en sin? Den kommer jo nå også som fabrikkpatron... Jeg synes tilgangen på alt av amerikanske kuler er alt for ustabil i 35 for tida, så jeg tenker å bevege meg bort fra 225 GameKing. I tillegg er jeg visst både jeg og laikaen blitt elgjegere, så det peker også mot valg av ei litt mer solid kule.
 5. Plukkfisk: Da jeg fikk bygget børsa mi hadde P-O Stenmark flere piper ferdig kamret i 35 whelen. Dette til varbergerkasser. Lothar walter piper, mi skter jevnlig 5 skudd under 30 mm om jeg oppfører meg i andre enden.
 6. Fikk tak i ei eske privat forrige gang det var tomt både hos meg, alvestad og midway.Tenkte på å bestille, men ble utsatt akkurat litt for lenge... Har noe 200 grs sierra prohunter liggende, så fpr prøve den. Men når de er skutt opp er jo den like jævlig å få tak i!!
 7. Vurderer å bytte kule, da tilgangen på 225 gk er mildt sagt ustabil her på berget...
 8. Jeg lot en kompis prøve varbergeren min i dag, først med demper, så uten. Han skyter selv både 6.5 og 30-06, og hans umiddelbare reaksjon var "dæ hær va jo'kje værre enn 30-06n!" Atter en gang bekreftelse på at det er ei fin parten de fleste kan mestre godt. Selv om dette var bare 225 GK, så er de relativt heftig ladd.
 9. Jeg vurderte overnevnte kule, men har gjort meg opp litt andre erfaringer: Kaliber: 22 WMR Kule: CCI 40 grs FMJ Ladning : Fabrikk Utgangshstighet: Ukjent Avstand: 70-120 m Resultat: Pent/ukjent/dårlig Kommentar: Testet denne på et par skjærer og ei kråke, da jeg ville være sikker på utstyret før jeg prøvde meg på losene til laikaen. Gjør for lav virkning i skjærer til at de ligger på flekken, selv med treff i maskinrommet (rosa blod). Eneste som ble funnet igjen var ei skjære som ble avlivet av hunden.
 10. Hvilket krutt har folk brukt til lading av pistolkuler? Har til nå brukt N530, men det gir for ustabil hastighet og dårlig presisjon om jeg senker meg ned på den hastigheten 158 grs XTP tåler. Har så vidt prøvd det på 170 grs Sierra FMJ også, den spredde nesten på et tefat på 50 meter. Mulig det er for høy hastighet ute og går der også...
 11. Dere som har denne nette børsa med stor kikkert på (50-56mm lysåpning), hvordan opplever dere balansen i børsa? Har en Anschutz i 22 WMR som jeg hadde en Kahles 2,5-10x50 med lys oppå. Dette ble alt for lite børse i forhold til kikkert, så den føltes veldig topptung å skyte med. Riktig nok var montasjen litt høyere enn nødvendig, hadde akkurat litt luft med BC, uten å fjerne baksiktet. I dag står en Swaro AV3-9x36 på den, noe som sikkert er den ideelle kikkerten på slike småbørser. Men jeg vil gjerne opp på noe som gir både bedre skumringsegenskaper og trøkk i reven. Ikke minst få meg ei b
 12. Ser Norma har begynt å levere fabrikkladd 16,2 grams Oryx nå. Fortsatt slapt pumperifletrykk og lave hastigheter som Remington, så egentlig lite interessant, men er det noen som har prøvd den?
 13. Trenger ikke skylde på noe, men vi har da alltid sagt så lenge det er bly i lufta er det håp
 14. Nå er sommeren en saga blott, og brukes av mange til testing mot jakta. Er det noen av 35 Whelen skytterne som har noe artig å meddele nå som høsten står i døra, med løvfall og vakre dager i skog og fjell?
×
×
 • Create New...