Jump to content

omega

Members
 • Content Count

  2,343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men dere. Hvordan er avtrekket på en Stock 3 Extreme, sammenlignet med en Shadow 2?
 2. Jobber i Otta og er på utkikk etter en pistolklubb med et dynamisk-miljø i nærheten. Noen tips? (Ja da. Jeg er klar over at DSSN har en klubboversikt, men jeg har vel en mistanke om at den ikke akkurat er oppdatert.)
 3. Dette var gode og nyttige innspill! Takk @ATnT og @Cardinal Spørs vel om det ikke blir en Shadow 2 på meg nå ja.
 4. Tanfoglio Stock III Extreme eller CZ Shadow 2 til Production / Production Optics: Hvem er å foretrekke — og hvorfor? Kjør debatt! Mvh Glock fanboy som vurderer å konvertere til CZ-plattformen.
 5. Beretta M71? Det er sant, evert. Men selv husets M71 oppleves som stor for henne. Enn så lenge er den imidlertid den beste pistusen hun har prøvd. 1911-tipsene skal jeg ta med meg. Hva synes dere om Kimber Micro, forresten?
 6. Jentungen har lyst til å være med skyte pistol. Hun er petite, bare 1,60 høy og har små, virkelig små, hender. Hvilke pistoler anbefaler dere? Dynamisk og felt; hhv. .22 LR og 9x19.
 7. @Flashman: Jeg tror jeg takker ja til invitasjonen
 8. Dette Holmbro-skjeftet er sikkert overmåte fint. Men som det antydes ovenfor: Jeg har ikke trent så mye, over så mange år, til at dette kan bli annet et slepbart, ikke bærbart, prosjekt …
 9. Klart man skal lytte til kvalifiserte synsere. Jeg får vel gjøre alvor av planene mine om å begynne å koke meth, og benytte overskuddet fra de fem første batchene til noe fra Hansen. Tiltalende at man da kan bruke det som finnes av stæsj til Remington Model 700!
 10. @VeT|Us: Neida, det er ikke for seint. @M67: Hehe, takk for råd. Det blir nok til at jeg står over. Sauer 200 STR er vel alltid et sikkerstikk, men STR-en er i tyngste laget for meg, som er ute etter noe litt mer bærbart. Jeg bor i Oslo, der våpenforskriften håndheves svært strengt mht ant våpen man kan eie, og jeg er detfor på jakt etter systemvåpen til formålet. Blaser R93 skal jeg ikke ha; det er mulig alle ulykkene bare skyldes feilladninger, men det er noe psykisk der som gjør at jeg ikke klarer å slappe helt av med den. Etterfølgeren R8 er jo dritlekker nok, men den er vel fremd
 11. Har siklet en god stund på en Schultz & Larsen Tactical. Så trenger spørsmålet seg på: Finnes det gode chassiser, ev. kurante stokker à la McMillan SSG 3000, til denne? (GRS-stokken er sikkert flott, men jeg har ikke lyst på akkurat den.)
 12. Hva med Sauer 303? Sikler litt på den.
×
×
 • Create New...