Jump to content

Goatboy

Members
 • Content Count

  1,806
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er noen år siden jeg drev med bueskyting, men har lyst til å begynne igjen. Hvis jeg ikke husker feil var det ett aktivt bueforum med en bra kjøp/salg side som jeg ikke er i stand til å finne igjen. Hvor er det buefolket handler om dagen?
 2. Definisjonen på magnumladninger er da svært enkel? Over 190 i faktor= Magnum under = ikke Magnum. Ikke noe i regelverk om hvilke hylse man bruker.
 3. @Hassel Ser at det ikke er nevnt haglepiper i teksten, vet du om det er bevisst og haglepiper fortsatt er søknadspliktige på "gamle måten"? Hva med sleider? Kan man tolke dette til at det er fritt og kjøpe en "commander" topp til en 1911 feks sp lenge det er i samme kaliber?
 4. Ingen 1873, men håper du kan klare deg med en 1884 modell.. Får ta med en 1911 også Dårlige mobilbilder, men var det jeg hadde:)
 5. Joda, ammo er greit nok, poenget er at det ikke er noe unntak for oppbevaringsreglene når det kommer til hytteplinking med kortvåpen, uten fg skap er det så vidt jeg kan se ulovlig å ha med en pistol på hytta..
 6. Joda, jakt og konkurranse er dekket greit i loven, plinking på hytta er hverken jakt eller konkurranse og å anta at man kommer innenfor samme lovverk tør ikke jeg.. Husker dere denne: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=59&t=4997
 7. Har litt samme problemstilling selv, har en hytte der det er sikkerhetsmessig null problem å skyte litt kortpang og det har jeg også gjort, men det som har stoppet meg der er problemstillingen rundt oppbevaring.. Har ikke våpenskap på hytta og etter "ravntind saken" har jeg rett og slett ikke turt, før delte jeg våpen i to og hadde delene på soverommet når jeg sov, men så vidt jeg kan skjønne er det rett og slett ulovlig.. Skulle det bli en utrykning vil jeg ikke ryke på at, "joda, sikkerheten er i orden, men våpenene inndras pga ulovlig oppbevaring"
 8. Og med den holdningen til "pistolfabrikker", hvem sitt problem er dette om 5 år? Svaret er at alle kommer til å lide for dette fordi noen skal gjøre idrett til pengemaskin.. Uten gjensidig tillitt strammes reglene inn, så enkelt er det...
 9. Henter opp en eldgammel tråd, siden jeg plutselig har ca 18 liter, kokt, eplesaft i kjøleskapet.. 25 liters vinballong, vingjær og rensemiddel er på plass i morgen. Har i utgangspunktet tenkt meg å prøve Barskekarstens oppskrift. Tenkte å tilsette ca 5 liter vann og 2 kg sukker og forhåpentligvis lande rundt 10-11%- Er det virkelig så enkelt? Det har jo gått noen år siden denne tråden var oppe, noen nye erfaringer eller tips?
 10. Minner om at dette er en tråd for nyheter relatert til våre interesser, ikke en generell nyhetstråd. Har fjernet et par innlegg, dere ser selv hvilke.
 11. Ser at du er ny her så jeg tipser deg om Malles glimrende tråd om Rugern, ser ikke ut som det er noe problem med varmskyting Virker som en perfekt all-round rifle. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=14&t=72673&start=0&hilit=scout
 12. Velkommen skal du være, håper du trives her inne
 13. Norsjø ferieland i Gvarv? Var der mye som barn og det passer bra for barn, i tillegg er det en knapp time fra Drammen. Mye bra turterreng og Sommarland i Bø et kvarter unna.. http://www.norsjo-ferieland.no/
 14. Jeg pleier stadig vekk å skyte i vollen, som regel finner jeg en pinne eller stein å sikte på, vollen er dermed selvanviser og jeg ser hvor jeg treffer når jeg bommer. God trening Dessuten er det veldig morsomt når man treffer samme pinne/stein/brusflaske mens den ruller ned vollen. Opplever du usikker våpenhåndtering på banen, si fra!
×
×
 • Create New...