Jump to content

jmosbakk

Members
 • Content Count

  1,570
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

jmosbakk last won the day on March 3

jmosbakk had the most liked content!

Community Reputation

411 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kan se litt på hva @22.Wmr har lagt ut her på kammeret. Irriterende fornuftig.
 2. 200MAX kommer jo i et lite utvalg kaliber nå og med våpensmia sine alternativer for 200STR i tillegg så klarer man seg fint. Sauer 200MAX er forresten noe trådstarter kan sette på lista og gruble litt på.
 3. Bare vær klar over at en 202 med stålkasse aldri kan bli veldig lett. De finnes med alu.kasse og jeg hadde helt klart kjøpt den fremfor stål. Har en i stål liggende her og den har nesten identisk vekt med 200STR, som er holdt for å være et tungt dråg.
 4. Dyrere er ikke alltid bedre. Hvis du skal ha ei børse for å vise frem på banen så funker R8 bra, men som jaktbørse er den ikke bedre enn f.eks. en Sako Finnlight.
 5. Jeg begynner (nesten) på nytt titt og ofte. Det starter ofte med en ganske kort sak i 308 med en god demper. Så kjenner man at noe mildere hadde vært behagelig. 223 er fin, 6mm er bedre i vind, 6,5x55 er, faen, helt grei til det aller meste. Men 22LR, 223 og 308 er en god og fornuftig kombinasjon til all jakt.
 6. Tror du får S&L Legacy i 221 fireball. Billigere enn pipebytte er det dog ikke.
 7. jmosbakk

  NY elgbørse.

  Hvordan er førsteinntrykket sammenlignet med 200STR synes du? H2 er bra den. Du ser noe om dempeeffekt her: https://www.a-tec.no/silencers/h2-silencers/a-tec-h2
 8. Du har et poeng, trolig både når det gjelder brukerfeil og ikke minst vilje. Funka fint til å begynne med, men etter 2-300 skudd så begynte det å gå skeis igjen så da gadd jeg ikke mer. Blir nok Dillon etterhvert her.
 9. Du har min dypeste medfølelse.
 10. Ser velproposjonert ut og jeg kjenner at jeg får lyst på noe tilsvarende. Hva er vekta på den?
 11. Du finner trolig mer info om rettrekkeren om du søker på Rössler Titan 16.
 12. Etter å ha pussa litt på mandrelen så er de helt topp. Til ammunisjon som ikke trenger å tilfredsstille de strengeste kravene så er det godt å bare kjøre brukte hylser gjennom for så å lade direkte uten å tenke på smøring og vask. Ang. Lee da så har jeg en classic turret som jeg har fjernet indekseringa på sånn at den opererer som en enkeltstasjons. Der har jeg ferdig oppsatte turrets til hvert kaliber så det går veldig kjapt å bytte mellom. Indekseringa fungerte forresten ikke. Timinga var helt feil så alt gikk i stampe. Den krever også en del rengjøring hvis man skal bruke hetteisetteren. Etter å ha sizet smurte hylser så kan hetteholderen begynne å henge og da blir det bare rot.
×
×
 • Create New...