Jump to content

jmosbakk

Members
 • Content Count

  1,739
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

jmosbakk last won the day on February 15

jmosbakk had the most liked content!

Community Reputation

500 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg hadde nok bytta ut Liberon og beis med en god rødolje. CCL f.eks. Den henter ut potensialet i trevirket. Jeg er redd beisen kan ødelegge mer enn den tilfører her. Har sett det før at den kan kamuflere litt spill og man ender opp med et resultat som er "dauere" enn nødvendig. Liberon i seg selv liker jeg godt, men da gjerne som topplag og vedlikeholdsfinish. Når det er sagt så sitter ikke jeg med noen form for fasit og hvis du er forsiktig med beisen så kan det bli knallbra.
 2. Resultatløst hittil i sesongen, men det begynner å nærme seg en mulighet snart tror jeg. Bare disse to kan møte opp når jeg er hjemme så får vi se da.
 3. @Sku Jeg har forsket en del på dette, men det døde litt ut før jeg kom helt i mål. Hvis du tar en tlf til Vaabenhuset Nygård og snakker med Lars Axel så er ikke han typen til å gi seg før han har en løsning. Magasinet i seg selv er jo simpelt nok med den blokka som er skrudd i bakkant og det burde være mulig å skjøte på magasinboksen og tilpasse fjær fra et annet 5-skudds magasin. Ny blokk er en smal sak å få ordnet. @spindrift Det er vel Titan 3 som leveres med 223/x39 støtbunn, men siden alpha og titan 3 har like mange låseklakker så kan det tenkes at sluttstykket, og
 4. SuB er over Vortex, generelt sett. Skal du ha det beste er det bare å gå inn på Skytterlinken sine sider og bestille en March highmaster først som sist.
 5. Slutt med de syke utspillene dine som gir blod på tann til folk som ikke vet sitt eget beste.
 6. Morsom tråd! Her et bilde fra en mulig nært forestående restefest. Enkelte ideer bør ikke gjennomføres, men i mangel på tilsynsfører så kan mye rart skje.
 7. Beklager, elendig formulert av meg. Jeg mente enten en 30-06 ladet til en plass mellom 4150 og 4300 bar eller en 30-06AI ladet ihht tabell.
 8. 308w gir fin hastighet med 125-130gr kobberkuler og vil være godt egnet til alt du kan jakte i Norge. Skal man på 150gr og oppover så ville jeg heller satset på en 30-06 (og da gjerne AI) ladet til moderne trykk.
 9. Selv om jeg mener at 6,5x55 er verdens beste kaliber så er ikke 308w helt tullete det heller. Jeg skal teste 125gr gmx i løpet av våren og regner med å ha tilnærmet samme egenskaper med den som en 6,5x55 med 120gr kuler. Ihvertfall på de hold som er aktuelle for min del.
 10. Hvis du har planer om å kaste en 550 så står jeg klar til å ta mot.
 11. Uten demper, kikkertsikte og montasjer så veier den 2328g med 47cm pipe. Stokken klokka inn på ca 545g etter den var ferdig.
 12. Det har ikke skjedd all verden på våpenfronten i det siste, men har fått satt sammen en allrounder om ikke annet. Dette er noe så spesielt som en T3x i 308w. Wildcat stokk med diverse modifikasjoner, flutet pipe og sluttstykke, cerakote på pipe og kasse, microslick på sluttstykke, nedfreste Talley montasjer, F&D149 demper (som i dette tilfellet bør hete 166). Har ventet på hevarm fra Sterk i mange måneder nå, men usikker på hva den egentlig tilfører så mulig jeg dropper det. Det var egentlig tiltenkt å mon
 13. Ah, se her ja. Skikkelig dusteprosjekt, med potensiale. Ettersom stokken din har litt fall, @msteiroså kommer du ikke til å bli fornøyd med mindre du gjennomfører dette. Muligens litt flåsete, men likevel, så lenge det finnes sparkel så ser jeg ikke noe problem med dette prosjektet. Jeg er forøvrig litt usikker på hvor skillet mellom karbon og glassfiber sitter, men jeg tror det er i forkant av pistolgrepet. Hvilket trolig innebærer at du kun skal kappe og slipe i glassfiber. Om det har betydning for valg av materialer og fremgangsmåte vet du bedre e
×
×
 • Create New...