Jump to content

jmosbakk

Members
 • Content Count

  1,749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

jmosbakk last won the day on April 7

jmosbakk had the most liked content!

Community Reputation

523 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det kan tenkes, men Norma hadde mange tusen på lager for bare noen uker siden.
 2. I år blir det masse N19 bak 120gr TSX. Har tidligere brukt 140gr Woodleigh PP, 140gr Accubond og 143gr ELD-X. Alle foran N19. Woodleigh er nok den kula jeg stoler mest på og ELD-X kanskje den jeg stoler minst på, men med svært begrenset tallmateriale så blir det uansett bare spekulasjoner fra min side.
 3. Det er noe spesielt med det første laget med olje.
 4. jmosbakk

  PRS ——> Rifle

  Kommer ikke unna STR til denne bruken nei. Likevel så hadde jeg helt sikkert bygget noe annet bare for at... T3 6,5x55 med pipe fra 200STR, en eller annen karbonplank som aksepterer originalt underbeslag og et 10-skudds WR-magasin. Om det duger til PRS aner jeg ikke. Mulig boltstopper og boltmuffe ikke tåler bruken. Det er forøvrig ikke sikkert at det er dyrt nok heller. 😉
 5. Dette er jo en av fordelene med T3 sånn som jeg ser det. Det er noe slark i sluttstykket, men aldri opplevd annet enn lett hevarmsløft og glatt sluttstykkegange.
 6. Legacy i 300BLK og KKC så er du nære målet tror jeg.
 7. Ser ikke noe stort problem med 6,5 Needmoor annet enn at jeg ikke liker den, men skal jeg ha 6,5 i kort kasse så står både 6,5x47L og 260rem foran i køen. I praksis tipper jeg det er ca null forskjell på de tre og tilgang på brotsj, hylser og dier kunne fort blitt avgjørende. 6,5CM til elg? Lett.... Hadde dog aldri kjøpt 6,5CM og basert meg på kjøpeammo. Kjøpeammo = 308w (for min del) Hjemmelader = hvasomhelst Det er nevnt kort kasse for de som tenker på vekt. Hiv en Remington Seven og en Tikka T3 på vekta så kan det fort gå opp et
 8. Standard 11mm skinne på 200STR så det stemmer nok bra.
 9. Vær obs på høyden på sportsmatch når de brukes på 200STR med original pipeprofil. De laveste 30mm (som heter medium, hvis jeg ikke husker feil) kan slite med 50mm objektiv. Her avbildet med en March 3-24x42:
 10. @BP Den absolutte sannhet er at 6,5x55 er verdens beste kaliber, uavhengig av om det er elg eller papp som står på menyen. Du må gjerne fortsette å skyte 30-06 med 185gr Lapua Mega for min del, men faktum er at jeg kan levere mer energi enn deg på 200m med min puslete x55. Og forresten, dropp vendettaen mot hjortefot.com, i motsetning til deg så bidrar han med noe fornuftig og leseverdig til forumet.
 11. Jeg hadde nok bytta ut Liberon og beis med en god rødolje. CCL f.eks. Den henter ut potensialet i trevirket. Jeg er redd beisen kan ødelegge mer enn den tilfører her. Har sett det før at den kan kamuflere litt spill og man ender opp med et resultat som er "dauere" enn nødvendig. Liberon i seg selv liker jeg godt, men da gjerne som topplag og vedlikeholdsfinish. Når det er sagt så sitter ikke jeg med noen form for fasit og hvis du er forsiktig med beisen så kan det bli knallbra.
 12. Resultatløst hittil i sesongen, men det begynner å nærme seg en mulighet snart tror jeg. Bare disse to kan møte opp når jeg er hjemme så får vi se da.
 13. @Sku Jeg har forsket en del på dette, men det døde litt ut før jeg kom helt i mål. Hvis du tar en tlf til Vaabenhuset Nygård og snakker med Lars Axel så er ikke han typen til å gi seg før han har en løsning. Magasinet i seg selv er jo simpelt nok med den blokka som er skrudd i bakkant og det burde være mulig å skjøte på magasinboksen og tilpasse fjær fra et annet 5-skudds magasin. Ny blokk er en smal sak å få ordnet. @spindrift Det er vel Titan 3 som leveres med 223/x39 støtbunn, men siden alpha og titan 3 har like mange låseklakker så kan det tenkes at sluttstykket, og
 14. SuB er over Vortex, generelt sett. Skal du ha det beste er det bare å gå inn på Skytterlinken sine sider og bestille en March highmaster først som sist.
 15. Slutt med de syke utspillene dine som gir blod på tann til folk som ikke vet sitt eget beste.
×
×
 • Create New...