Jump to content

jmosbakk

Members
 • Content Count

  1,593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

jmosbakk last won the day on July 24

jmosbakk had the most liked content!

Community Reputation

429 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har ikke testet v-max i 1000m/s kanskje?
 2. Jeg er litt usikker. Har jo strengt talt ikke forutsetning for å mene noe om det ene eller andre. Men jo, jeg har kanskje litt mer trua på Richards. Det er enkelt med Hatchers fordi de sender direkte til deg, men Richards er nok mer ferdig når den kommer. Fra Richards hadde jeg gått for den oppskrifta du lister opp i denne tråden, muligens med engelsk valnøtt.
 3. Har mailet litt med Cameron. Fikk noen bilder av hva han kan tilby. Ble ikke nevneverdig imponert over hva du får for 650 aussie dollars, men det ser helt greit ut. Koster 70-80 dollar i frakt hit. Han hadde exhibition grade helt opp til 1500 dollar, men jeg skal ha bruksbørse så må legge meg på en pris som gjør at det ikke blir safe queen.
 4. De begynner å dukke opp brukt på finn nå så det er muligheter for å få litt rabatt.
 5. Harris med kopier passer. Festes i reimfestet.
 6. Jeg ville ikke prakke min på noen andre så jeg kjørte den en runde i gryta og laget noe mer anvendelig:
 7. Fordelen med skjefter laget i alt annet enn resirkulerte tomflasker er at man kan grave ut passe mengde gods, teipe pipa så den ligger rett i kanalen og til slutt bedde hele stasen på plass.
 8. Har du postet bilder av den tidligere eller har du tenkt å gjøre det nå?
 9. jmosbakk

  224 Valkyrie

  Vil tro de fleste kammer blir for korte og må brotsjes ja. Jeg klarer 66mm i magasinet, men Hansen må justere kammeret for at jeg skal få utnyttet dette.
 10. Stygg pris når man vil ha litt mindre gods i pipa altså. Fluting etter egne spesifikasjoner og med ny overflatebehandling koster ca halvparten hos en børsemaker.
 11. Helt vanlig at det er sånn på masseprodusert mykplast. Du kan løsne skruene litt for å se om du har mye sideveis bevegelse i pipa og evt rette opp hvis mulig. Trolig vil den dra seg skeiv igjen når du setter til.
 12. At vekta er på riktig plass er kanskje like viktig.
 13. Jeg kommer også til å følge med her. Har samlet litt deler hist og her for å gå på en 70 selv. Old Classic fra Richards har lenge vært en favoritt sammen med "Classic english sporter" fra Hatchers.
 14. Jeg har det skriftlig fra JC at det er ok med skjefter. Jeg har henvist til diskusjoner som har foregått her inne og de har forklart at de har de nødvendige godkjenninger for eksport. Dette var under ITAR så kan ikke forstå annet enn at det er enda enklere nå. En del kanere vil trolig henge igjen i gammelt system en stund til, men en mail eller to bruker å løse det meste. Hvilke godkjenninger som kreves har jeg ikke greie på.
 15. De selger til JetCarrier ihvertfall.
×
×
 • Create New...