Jump to content

jmosbakk

Members
 • Content Count

  1,082
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

jmosbakk last won the day on March 22

jmosbakk had the most liked content!

Community Reputation

105 Excellent

About jmosbakk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har ikke så mye greie på dette, men vil tro at de som har holdt på en del med det vil anbefale deg å bytte kjernemateriale til f.eks. Divinycell for deretter å sende en bestilling på epoksy og duk til WestSystem. For noen år siden holdt jeg på å rota med noe tilsvarende og det åpnet seg en ny verden ved å bytte ut styrofoam til noe hardere. Jeg freste ut så det var god plass rundt kassa, kledde med duk innvendig og fylte hele området med beddemasse. Ble vel egentlig aldri ferdig, men det var moro å prøve litt.
 2. Kan vel si noen ord om børsa så langt da. Kolbekappe i hard plast suger. Skal flytte over fra T3x når den blir ledig. Med kikkertsiktet så høyt og uten justerbar kinnstøtte så ble det mye strekking av hals under skyting fra tofot. Sluttstykket var noe rufsete, men gikk seg til allerede etter 50 skudd. En kjapp polish og litt Flunatec før neste økt så tipper jeg det glir som i smør. Uvant med såpass lavt hevarmsløft, men det virket veldig naturlig ved liggende skyting. Avtrekk er topp klasse til å være et jaktavtrekk. Ikke rørt en skrue så langt. 10-skudds magasin i plast. Går fint i lås med sluttstykket i bakre stilling, krever at man er litt bestemt når det er lukket. 1 matefeil på 60-70 skudd. Lett å lade alle 10 skudd. Skjeftet er det jo mange som kjenner til. Det er irriterende bra på en sånn måte at jeg må lete etter andre unnskyldninger enn ergonomi for å bytte det ut. Vi får se om jeg gir det en liten makeover med lakk kanskje. Pipa har en fornuftig profil og lengde. Har ikke målt diameter, men tipper 18/510mm. Stalon RC på tuppen. 105mm og 78g. Børsa fremstår med kjempegod balanse, selv med såpass stort kikkertsikte. (Diamondback Tactical 6-24x50) Alt i alt så er jeg godt fornøyd så langt. Her er de første 10 skudda. 3 for justering og 7 i midten. Blinken er 50mm. På de fire blinkene rundt er det skutt BR-style med ett skudd mot hver blink. (Flua øverst er mangel på konsentrasjon) I midten er det 6 skudd i hurtig tempo. Blinkene er 25mm. Edit: Skutt på 50m med SK std+.
 3. Klart for testskyting med kikkertsikte på stylter. Dette var de eneste ringene jeg hadde for hånden. Må ellers få si at brattere pistolgrep og bredt forskjefte kjennes veldig lovende ut så langt.
 4. Forhandleren sendte bilde av børsa mi nå. Skal forsøke å få tatt en test i løpet av helga.
 5. Takker 😁 Ja, vi får se hva som blir løsningen til slutt. Har fått pris på komplett AICS replica med foldekolbe også så må vurdere litt. Sistnevnte er fra softgun og høres jo simpelt ut, men det er faktisk aluskinne i hele lengda og samme plast i dekslene som det er i de fleste nye fabrikkskjefter. Glassfiberforsterket polymer eller hva de kaller det. Koster dog litt for mye kontra Bravo og KKC så det kommer an på hva jeg får mest lyst på.
 6. Ser ut som det er et tidsvindu for redigering av poster så jeg får ikke gjort om overskrifta. Hvis en mod. kan redigere til "Tikka T1x" f.eks. så blir tråden mer generell.
 7. Kapringsforsøk godtatt. 👍 Vi kan godt bruke dette som en generell tråd. 🙂
 8. Så selv om 64 rekrutt har kortere LOP og spinklere grep så anbefales den til voksne og ungdommer?
 9. Må bare skyte inn at Tikka T1X ser ut til å være på lager nå. Regner med å ha denne i hus i løpet av mars så får vi se hvordan den står seg mot Anschutzen. Prisen ligger på rundt 7000kr.
 10. Send PM til @LongRange så ordner det seg tenker jeg.
 11. Lag en tråd om det du. Jeg kan bidra når jeg tar samme testen med børsa mi. Den har jo samme system som på 200STR, men ser ikke bort fra at jeg kan få større forandring i treffpunkt fordi.
 12. Perfekt stoppested når man er på tur med snøscooter. Kaffe og en sjokoladebit i solveggen før man tusler videre til neste hytte.
 13. Var det snakk om mye på børsa di da? Så mye at det kan være problematisk på småviltjakt?
 14. Når du skrur den inn på tur i fjellet så blir det vel sjeldent så mange skudd avfyrt? Tror ikke det er noe problem. Du mister kanskje anslaget mot tennhetta hvis den løsner, men jeg klarer ikke å se for meg noen katastrofe.
 15. Er det sånn at pipa bryster mot kassa? Hvis det er det så blir det vel på samme vis som disse muffene ser jeg for meg.
×
×
 • Create New...