Jump to content

MorganKane

Styret
 • Content count

  4,998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MorganKane last won the day on July 13

MorganKane had the most liked content!

Community Reputation

274 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MorganKane

  Dagens annonse på finn.no

  En annen teori er at hun har en sterk dragning til svette menn som lukter en blanding av våt moskus, bål, sprit og granskog. Utstyrt med en frekk liten stolsekk på ryggen, falmet feltjakke og en grotesk odør fra skoene.
 2. MorganKane

  Dagens annonse på finn.no

  Noen ganger altså.. Forbauser meg at dere ikke ser det innlysende Mye rart kan komme på døra når man gir bort noe. Tipper hun vil sikre seg mest mulig mot å få en fremmed skotupp innenfor dørkarmen og høre en stemme som i bestefall kun krever resten av våpenet.
 3. MorganKane

  Tråden for de som har blitt KRENKET

  Autobanning er veldig greit, slipper man å bruke tid på det. Liten boks laget i nordnorge ett sted. Ikke opplevd noe dårligere øl som følge det. Fordomsfull og kritisk som jeg er, så forventet jeg at westervleteren 12 var opphauset ordinært klosterøl, men var virkelig bra. Den andre gangen jeg smakte det, var etter noe småkjedelig hjemmelaget øl. Da hadde smaksløkene gjemt seg og det smakte bare 'helt ok'. Husker jeg ble litt krenket over at en kompis den gangen insisterte på at vi måtte smake på hans brygg først.
 4. MorganKane

  Tråden for de som har blitt KRENKET

  Kan sende ei flaske dersom det blir någenlunde likt, ettersom du ikke evner å selv brygge i den Fritzl kjelleren din. Men nå sist kom det svart røyk opp av kontrollenheten, den gikk heden. Måtte meske og banne manuelt. Følte meg krenket over begrepet "tysk kvalitet".
 5. MorganKane

  Tråden for de som har blitt KRENKET

  Det der finner jeg ørlite krenkende Helt klart en del som går over på kvantum og alkoholinnhold etter noen år. Folk som synes det beste med hjemmebrygging, er at det får sin alkoholisme til å fremstå som en hobby. Prøver fortsatt å brygge godt øl. Så det så.. Har to brygg som står til gjæring nå, deriblant mitt fjerde forsøk på å klone Westvleteren 12.
 6. MorganKane

  Dagens annonse på finn.no

  Fikk med oss den gesten.Til en ungdom du kjenner vil jeg anta? Og var det også en hoinngammel mini 14 slik som i annonsen? Jeg har gitt bort bil.. en ny Marlin 336.. giftering..
 7. MorganKane

  Survivalkniver fra 80tallet

  Ok.. tilbake til tema. Jeg har nok ikke vokst helt fra det. Kjøpte denne nylig på tilbud hos Byggmaker. Merket er "KONGSBERG NORWAY", så dette kan jo umulig være noe Kina ræl. "Jokkastikk" i skaftet og slipestein bak sliret. Så "survivalkniven" er ikke helt død!
 8. MorganKane

  Survivalkniver fra 80tallet

  Ja, ikke sant. De har hver sine gode spikkekniver. Ikke speiderkniver med tynt blad og butt spiss, men skarpe gode kniver for små hender. Fallkniven F1 har jeg selv, ungene tjuvlåner den de gangene egen kniv er glemt igjen.
 9. MorganKane

  Survivalkniver fra 80tallet

  Ett fint sted å kjøpe bursdagsgave til dagens unger er byggevarebutikker. Mye snadder i verktøyhyllene. I seksårsgave kjøpte jeg f.eks Bahco multiverktøy (alá Letherman). Den har kniv og annet som faktisk fungerer + ikke koster mer enn noe plast ræl fra ToysRus. Men så tøff som Rambo kniv er den naturligvis ikke.
 10. MorganKane

  LED lykter - runde eller bars?

  Bøyeradien er det essensielle her. Forskning viser at har man med ledbar, må man bøye så mye at det nesten blir ett rør i panna.
 11. MorganKane

  LED lykter - runde eller bars?

  Kommer til å påløpe seg noen flere utgifter dersom du velger ledbar. Vil da trenge addidas bukse, caps med heftig bøy og flip-flop
 12. MorganKane

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Dynamisk er ikke aktuelt i det hele tatt for min del. Ett merkelig forslag, er jo kjøpt for ett helt annet formål. Blir som å starte med skihopp fordi jeg har en hoppdrakt fra 80 tallet liggende på loftet som kona truer med å kaste, selv om jeg ikke har tid eller interesse. Jo, det er en forskjell DoctoRoy. En "flom" av billige plomberte halvautorifler, tror du sjansen er null for at noen prøver å aktivere dem? At det blir enklere å lage våpen fra grunnen av som Chiefen skriver kjøper jeg ikke, man har da tross alt "malen" fremfor seg og en konkret oversikt over hva som må skiftes/repareres. Mekanismen til mini14 er både enkel og ikke ømfintlig for toleranser/justeringer. At barn og tullinger kan løpe rundt i skogen og gjøre seg selv til offer, blir bare en ekstra del av problemet. Det er ikke avsporing å belyse dette synes jeg.
 13. MorganKane

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Dette med at man kan havne i en situasjon der de som eier berørte halvauto rifler har plombering som eneste økonomisk vettuge utvei, gir oss ett meget sterkt argument. Dersom finn.no plutselig oversvømmes av flere tusen (?) plomberte halvautorifler, serverer man en gavepakke for ekstremister som spesialiserer seg på å omgjøre disse til skarpe i stor skala. Løp, bolt og tennstempel selges fritt i USA. Ved å smugle det inn i en container + kjøpe noe mekanisk utstyr, så har man plutselig en illegal våpenfabrikk og ett betydelig større samfunnsproblem. I tillegg har vi disse som Vaquero var inne på, rusede eller rett og slett ubetenksomme folk som kan veive rundt med dem i det offentlige rom. Så vidt jeg vet er det ingen aldersgrense på plomberte våpen, barn kan kjøpe disse og løpe ut i skogen med dem. Skaper en uoversiktlig og usikker situasjon, som er mye verre enn om de forblir i eiet til lovlige eiere. Har de virkelig ikke tenkt på dette?
 14. MorganKane

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Aner ikke, men tørr påstå de våpnene utgjør ett større problem for samfunnet i plombert stand.
 15. MorganKane

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Ikke sikkert det vennskapet er 100% gjensidig. Slik du har fremstått i dine innlegg over lengre tid nå, så er ting helt ok såfremt det ikke går ut over deg og det du driver med. Ser du ikke selv at også det du driver med er kun en hobby/sport, to voksne ord for "lek". Uavhenig av hvor mange forbund du skyter i, det er for moro skyld du driver med det. Noe som gir deg livsglede. Slik er det når jeg jakter gås med min halvauto 2 ganger i året også. Og du står der og pisser på det som unødvendig. Deg om det.
×