Jump to content

MorganKane

Styret
 • Posts

  5,735
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

MorganKane last won the day on June 6 2019

MorganKane had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MorganKane's Achievements

GrandMaster

GrandMaster (15/17)

 • Reacting Well Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

608

Reputation

 1. Det blir litt OT. Men tidligere "Pilsens Venner" oppsto som organisasjon som motsvar til utvanning av øl. Alá det svenske folkeøllet. De ble mektige.. veldig mektige! Fikk forbausende mye oppsluttning og gjennomslagskraft. Det ble ikke noe utvannet øl og de stagnerte avgiftspolitikken i flere år når de var som mest aktive.
 2. Det er i allefall ett genialt verktøy å ha liggende. Til ta grader på alskens metall og superkjapp måte å kvesse rimelige arbeidskniver. Til dyrere kniver føler jeg at jeg må sette meg ned, ha godt lys og holde tunga rett i munnen. Går det skeis, så skjer det fort
 3. Jeg har Ken Onion. Følger egentlig bare den "plakaten" som følger med angående bånd. Det har blitt noen butte spisser ja. Er egentlig ganske tricky synes jeg. Når man nærmer seg spissen har man ikke noe anlegg lengre. Konsentrere seg om det + stoppe maskinen før det er for sent. Knotemuligheten er der så absolutt.
 4. Har kjøpt en gammel militær kikkert. Slike har jeg tittet gjennom før, men aldri fått noen forklaring på bruken. Finnes det en sjel der ute som kan forklare meg hvordan man bruker den? Jeg forstår fint lite av dette..
 5. Rett og slett en koselig kniv! Lite mikkmakk og virker solid. Skal man være pirkete, synes jeg lamineringen i bladet var i overkant ujevn. Ja, jeg vet.. saltvann osv. Men kniven er jo alt for fin til å ikke brukes!
 6. Generelt forbud mot alkohol og kniv kan gjøre det litt kinkig når pølsesnabben skal sendes rundt bålet. Det å gnage seg en bit er ikke like trivelig. Må ha egne regler for byområder i så fall, eller konkretisere steder det ikke er lov.
 7. Er litt trist, hadde vært flott med noe norskprodusert av god kvalitet. "Kongsberg Norway" er nok noe kina greier noen har satt navn på. Minner om doruller merket "Norway", som man visstnok skal kunne plassere oppå en rifle og titte gjennom. Når de egentlig kun egner seg ett stykke foran løpet.
 8. Det står "Kongsberg Norway" på denne også. Tvilsomt at den er produsert der.
 9. @Torf : Treff er treff. Er ikke slik at man får mer poeng for et skudd i senter enn kantskudd. Er noe med å få følelsen med hva som går og ikke, en skiskytter kan ikke stå i en evighet for 100% perfekt skudd. Det er ikke målet. Er omstendighetene rundt skytingen de trener/driller mest på. Ikke bare å skyte mest mulig.
 10. Om du synes ca 1000skudd i uka er lite, så er det en del løping/skigåing mellom disse skuddene. Tørrtrening på kveldstid er også noe de fleste gjør daglig. Er ikke absurd mye, men ikke lite heller. Imponerende at du ville trent stående på liggende blink, men hvorfor det fremfor papp egentlig? Ca 1mrad samling stående etter en liten joggetur er ganske hårete..
 11. Casstrøm woodsman i Böhler K720 stål kanskje? Hendig liten sak med skandinavisk egg.
 12. Min første Marlin 336 ga ingen gledespoeng i allefall. Produsert før overgang til Remington. Hadde en fabrikasjonsfeil i kassen, såppas graverende at børsemakeren til butikken jeg kjøpte den fra sa at den absolutt ikke måtte skytes med. Men reklamasjon på en helt ny rifle viste seg å ta ett år og ørten eposter. Mottok etter hvert en ny som var blant de første etter overgang til Remington. Tilfeldig kanskje, men den var i allefall ok.
 13. MorganKane

  Knivstål FAQ

  Ikke kjennskap til kniven, men stålet ser ikke så verst ut det. https://www.bladehq.com/cat--Best-Knife-Steel-Guide--3368#n690 Bestilte en jeg også, rakk det før de satte opp prisen. Men den blir julegave. Er ikke så stor fan av fingervern og avstand frem til bladet. Litt lettere å "småspikke" uten føler jeg.
 14. Du kan selge den ja (må se å få gjort det samme selv). Er nok mest ryddig å informere kjøper om situasjonen rundt denne rifla, i tilfelle han ikke vet det. Går forresten fint å bytte brukernavn!
×
×
 • Create New...