Jump to content

prikken

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. prikken

  Floki bows

  Hei. Lurer på om det er noen her som kjenner til floki bows og kan gi meg info om buene hans?
 2. Voere har da minst 2 andre løsninger til m98, utenom oppspenner. Jeg husker ikke helt hva de heter, men jeg har den ene. Den uten sikring av sikringen. Kan være kjekt med litt fingerferdighet eller gode venner ved montering. Ikke spesielt vanskelig, men krever litt.
 3. prikken

  Riflesnurr M67

  Vel. Takker for info. Når det gjelder søk på forumer så har jeg søkt på twist, riflestigning, signing, snurr, riflesnurr pluss annet man kan komme på. Språk kan brukes til så mangt. Noen forstod hva jeg var ute etter og svar har man da fått. Hvor nøyaktig og riktig det bør være... tja. Si det.
 4. prikken

  Riflesnurr M67

  Nå har jeg testet søkefunksjonen gjentatte ganger, men om det er jeg eller pc'n som er moden for reboot for dere avgjøre. Hva er standard twist i en DFS-brukt m67 kaliber 6,5*55?
 5. Heisann alle Kammerater. Det er skrevet side opp og siden ned her på kammeret med diskusjoner ang kuletyper, hastighet, gjennomskyting, kjøttødeleggelser kaliber osv. Jeg hadde ikke tenkt at dette skulle bli en ny slik tråd. Det jeg er ute etter er deres observasjoner på rådyrslakt. I år har jeg vært med på slakting av 11 rådyr i ymse størrelser. Disse er skutt med henholdsvis ,308, 6,5*55 og ,222 og dertil forskjellige kuler. Er ikke helt sikker, men mener 308 var Winchester ammo med Hollow point kule av noe slag. I 6,5*55 ble det brukt Norma elite Express og 222
 6. Arrest meg om jeg bommer her. Potesokker er så vidt jeg har erfart ikke noe som brukes for å forebygge skader. Da tenker jeg på lang sikt. Potesokker bruker fortrinnsvis der man regner med at det vil bli skader på grunn av underlag/føre. Kosthold og ernæring betyr mye mer enn sokker for hundens helse i det lange løp. Tror de fleste hundekjørere, hundeeiere osv. Drømmer om den perfekte oppskriften på hvordan få så gode poter at man slipper unna problemer. Så langt har jeg bare funnet 2 løsninger: 1: kosthold som inneholder en del laks. Enten fersk eller olje av god kvalitet.
 7. Ser det allerede er nevnt, men jeg har veldig god erfaring med å fore med rå laks. Ikke fullfore, men bruker laks som tillegg. Mine hunder får myke og svakt rosa poter. Ikke hatt problemer med potene. Mener å huske at hodet til en laks på rundt 4 kg dekker en dags energibehov.
 8. Ikke akkurat durakote, men derimot cerakote C. Har nettopp gjort mitt første forsøk på sprøyting av dette vidunderstoffet. Fine ting, men ikke helt enkelt å ha med å gjøre. Rigget meg til med airbrush, nykjøpt ceracote, åndedretsvern, hansker og godt mot. Alle deler var sirlig organisert på oppheng. Vasket og pusset etter alle kunstens regler. Alt gikk helt fint. Jevnt fint lag over det hele. Når jeg startet hadde jeg det litt for travelt og tenkte ikke på at lys er en fin ting. Dult taklys i min kjeller måtte spes på med hodelykt for å se hva jeg gjorde. Fint gikk det helt til jeg klart
 9. Hei. Holder på med et prosjekt som skal cerakotes all over. Mauser M67 skal få nytt liv som min eneste rifle utenom salongen. Mitt spørsmål er om det er noen som har teste klar cerakote som coating? Hvordan vil overflaten evt bli? Har forstått det slik at cerakote vil gi et helt slett overflate, gitt overflaten på materialet. Blir det glatt å holde i når det er vått? Skal bruke rifla til jakt, så da er det ugreit med følelsen av å holde et såpestykke.
 10. Har en beretta s55. Her er det ingen ventileringsskinne. Finnes det noen festeanordning til hagler uten skinne? Fiklet litt med en hagle med dead ringer i forrige uke og har en mening om at dette føltes som the right ting.. Edit: trykkfeil.
 11. Fin tråd dette. Liker både kajakk og jakt. Hva er vel da bedre enn å ta en ole brum: ja takk, begge deler. . jeg har ikke jaktet så mye fra kajakk, men jeg tror jeg vil si jeg er en aktiv padler. Trives best i kajakken når været tilsier at flertallet foretrekker peisvarme, pledd og kakao hjemme. Bor i Lofoten, så slikt vær er ingen mangelvare. Det er kommet mange spm om typer kajakk og forskjellig utstyr. Nå må jeg innrømme at sit on top har jeg aldri prøvd. En av grunnene til dette er at jeg kan ikke se noen fordeler med denne typen farkost. Så vidt meg bekjent er jaktsesongen i den
 12. Vet det er del som har god erfaring med fôring med rå laks for å forebygge. Gir myke lakserøde poter(om de er lys i utgangspunktet). Har støpesand innblandet singel i hundegården, fører stort sett med påfør: vom og hundemat og fet fisk som tilleggsfor. Har aldri opplevd såre poter på min hund. Kan nok også ha sammenheng med at grønlandshund ikke er "dispinert" for poteproblemer fra naturens side.
 13. Flott tråd dette her. Når det gjelder oppdrift av nettskjærig: hva er forskjellen på dem bart sine singel line kuttere? Ser de har tre varianter s, f og v. Hvem er til hva?
 14. Er det noen som vet hvor man kan få tak i denne praktboka nå? Jeg la inn bestilling for over året siden, men de var tom hos forlaget.
×
×
 • Create New...