Jump to content

Ruger #1

Members
  • Posts

    3,379
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    39

Ruger #1 last won the day on July 8 2023

Ruger #1 had the most liked content!

About Ruger #1

  • Birthday 01/16/1967

Recent Profile Visitors

3,640 profile views

Ruger #1's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.4k

Reputation

  1. Ditto.. Dette er interessant. Jeg jobber med dette daglig, og er stadig bort i både Bøhler, Krupp, og hva det måtte være av produsenter. Har en Heym hagle merket Krupp special laufstahl. Fant dette på et forum Back in 2005 there was a long discussion about the strength of various steels. Geno provided these figures from a 1905 work by Prof Buturlin. Steel Type Max (lbs/sq in) Damascus -------------- 31,291 to 52,626 Typical 1905 Steel --- 64,000 Winchester Steel ----- 39,400 Winchester Nickel --- 88,600 Krupp Special --------- 85,340 Krupp 5 M ------------- 92,450 Bohler Antinit ------ 116,630
  2. Bruker ei lignende "olje" selv. Koker opp litt hjemmebrygget rødolje, som er tilsatt carnuba slipt til pulver. Blir til på dårlig norsk, en paste. Gugga brukes til porefylling etter nitidig oljebehandling, og lar seg polere så skinnende som man gidder.
  3. Har man i tillegg noen gavekortpremier fra jaktfelt, blir prisen enda hyggeligere
  4. .. så har de vel neppe spurt børsemakeren(e) som skal gjøre jobben. Butikker nutildags, er vel stort sett kjeder som sender inn til et verksted de har samarbeid med. Om jobben er aldri så enkel, så kan vel ikke alltid børsemakere slippe alt de har i hendene. Tror ikke de sitter og venter på arbeid. Bruker selv bare Rafdal. Leverte inn et våpen i går i butikken han er medeier i, som ligger ved Frakkagjerd. Fikk mail i morges at han hadde hentet, sammen med et ecxelark som skulle fylles ut om ønsket arbeid. Hadde noen tilleggsspørsmål som jeg sendte. Fikk svar i løpet av kort tid. Greit å kunne kommunisere direkte med magikeren. Han ringer dersom noe er uklart, og leverer på tiden, ofte før.
  5. Nettopp, og da må man trylle med marinader, og evt. banking for å få det tyggbart (med forbehold mtp stykkning, og alder) . Blir vel bare et protein som nutildags kalles umami, men uten særpreg.
  6. Om i hele tatt mulig ?
  7. Lost in translation er det vel noe som heter. Kjører man f. eks "Ulfhednar er dårlig" gjennom Google translate, får man på islandsk "Ulfhednar er vondur", som videre til engelsk blir "Ulfhednar is evil". Ikke rart man blir saksøkt
  8. Fin kniv @Vaquero Hatten på bildene mine er en Rogue Breezy. Har vært med meg noen turer til Afrika.
  9. Takk for den Da ble jeg noen euro fattigere
  10. Har hatt drillinger hvor man stiller med skrujern i basen, men det sitter som fjell når det er innskutt Gamle merker som Hertel & Reuss, Pecar, Jena, gammelt Hensolt etc., er som regel krystallklar optikk. Det skorter bare på moderne linsecoating, og dessverre vanntetthet, og gassfylling. Til en jakttur, og tre, i finvær, gjør de samme jobben som alt annet, og bør luftes
  11. Forsvaret brukte vel Hertel & Reuss tidligere. Gammelt tysk merke. Firmaet eksisterer kke lengre. Service ble foretatt av B. Nickel i etterkant om jeg minnes rett. Stemmer klikk ellers, så er det det vel bare prøve å tenke motsatt når du skal skyte inn.
  12. Synd CFE223 ikke er å oppdrive for tiden. Fikk over 900 m/s med 150 TTSX uten å tøye grenser, dog i 50 cm pipe. Har bare en slant igjen i boksen.
  13. Fillipinene prøvde vel med Duterte. Var vel ikke like populært over alt
×
×
  • Create New...