Jump to content

Ruger #1

Members
 • Content Count

  2,592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Ruger #1 last won the day on September 6

Ruger #1 had the most liked content!

Community Reputation

457 Excellent

About Ruger #1

 • Birthday 01/16/1967

Recent Profile Visitors

2,177 profile views
 1. @jjrckdHar laget noen fine DIY skytestikker av brøytepinner. Han er omtrent din høyde. Kan bevitne at de funker..
 2. Har sett inn i en håndholdt Pulsar Axion Key, og en XP38 rifle kikkert. Forskjellen er åpenbar, men så skiller også over kr30.000,- Vil en XQ serie være "god nok". Hva med ATN ? Forslag!! Driver med ettersøk, og det hender at man får en telefon etter mørkets frembrudd. Lykt og hund funker, men en god varmekikkert vil gjøre alt mer effektivt. Lovginigen rundt dette er ganske diffus, er jo ikke kunstig lys. Selv såkalte optisk lyssterke kikkerter fra anerkjente merker kommer til kort ovenfor en grei termisk på en dårlig dag, eller rettere kveld/natt.
 3. Vil gå med en helsikes mye semulegryn for å skyteforme de hylsene. 700NE-8mm er uanset et bøst kaliber, og en løpsbrenner av dimensjoner
 4. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=194933352 Det. 270 win løpet som nå er på salg hos J&F er vel egentlig det du trenger?
 5. Selvfølgelig tasteleif.. Takk for korrigering Hadde sikkert vært moro med en x86 kreasjon også 👍
 6. Hvilken snurr er mest ide'elt for patronen?
 7. 8x86S er et kaliber jeg må prøve før jeg dør. Har hylser, så har du klave, får du ku... Fordrer vel et ekstra sluttstykkehode, og magasininnsats i ditt tilfelle.
 8. Jørund Lien mistet mange følgere den gang han solgte sjelen sin til Norma, og ellers de som måtte sponse div. ammo, reiser etc. Likte bedre da han til stadighet byttet løp på børsa oppkalt etter Idi Amin. Selveste Idi.. Har vel selv blitt påvirket av Jørund opp gjennom tidende, med div. Magnum's, Nå tenderer jeg til å være enig i valget av mer moderate kaliber... Men.. Jørund har snudd bunken for ofte, og er nå kjedelig... Hva han har gjort for ladeboka, er ubetalelig..
 9. Noen som vet om disse løpene er gjenget, eller presset inn i låskassen? Omtrent den første Sakoen jeg får "må ha" følelsen av. Skulle gjerne hatt den i europeiske kalibre, men slik kan ordnes med muffe etc... og fil på plastmagasin
 10. @Vestland Haenel har generelt veldig kjedelig treverk, type luftgevær (for oss vednisser som bryr oss om sånt). Kunne sikkert Googlet, men siden du har gått opp stien. Hvilke alternativer har man hos Haenel ?
 11. Ditto Noe må man fotografere før drevet starter....
 12. Dukker opp på Egun til tider https://www.egun.de/market/item.php?id=12710528
 13. Sikkert ikke lett for de som skal lage kursene, som liksom skal fange opp alt, og komprimere dette. Vi sitter på et våpennerdeforum og ser gjennom våre skylapper
 14. Enig, men vil en ekstra kurskveld luke ut de som bare kan/vil kjøpe seg en "gunner' lovlig? Satt på spissen
×
×
 • Create New...