Jump to content

Ruger #1

Members
  • Content Count

    2,333
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Ruger #1 last won the day on March 23

Ruger #1 had the most liked content!

Community Reputation

249 Excellent

About Ruger #1

  • Birthday 01/16/1967

Recent Profile Visitors

1,745 profile views
  1. Jeg viste at Egon Olsen ikke var død Har en Franz Jaeger om du har tid Hadde vært helmaks
  2. Mammon flyttet til Sogn-og Fjordane for lenge siden. Bedehusene, og kirkene er gode å ty til når man skal hykle 4-5000 i snitt pr. dyr er vel ikke uvanlig. Og så skal man kanskje bo et sted under jakten... + $$$$ Finnes heldigvis unntak 😏
  3. Ruger #1

    Metal tråden

    Og så var det det med Purple da....
  4. Ruger #1

    Metal tråden

    Jepp, og sånn hedres en Gentleman, og unikum som John Lord.. Jepp, John Lord var stor.. Her duett Glen Hughes og Bruce Dickinson i hans 'begravelse'..
  5. Ruger #1

    Metal tråden

    Før Richie Blackmoore ble gal, og RIP John Lord gjorde Hammondorgel magisk.. Og vokal var annet enn raping.. Please enjoy Ian Gillan..
  6. Ruger #1

    Whisky

    En Upper er ikke så dårlig som snobben tror https://no.m.wikipedia.org/wiki/Upper_Ten 😏 Er vel mest glad i det som lages ute på holmene, men en god blend spyttes ikke ut dersom man blir bydd..
  7. Så sylskarp ut den eggen i ekte.. skifer ?
  8. Som de nevner ovenfor, så blir det kjipeste kjøttet best på smak, bare det får tid nok. Du kan vende noe av det i mel før bruning, da tykner sausen av seg selv. Glem ikke godt smør, (seter) rømme, og fløte av den grunn ;), og ikke minst mitt mantra om en god kraft Siden dette skal være et festmåltid, og ikke hverdags, så kok gjerne (viktig) jernpannen/gryten brukt til bruning ut med en goood klunk med rødvin for å tilføre syre i retten. Utenom løk, evt. hvitløk, sopp (siden du nevnte farlige ingredienser), bør det meste av grønsaker tilberedes utenom. Evt. tilsettes mot slutten. Pepper, salt er nevnt, men glem ikke knuste einebær dersom det er snakk om en tradisjonell viltgryte. Ellers passer urter som timian, rosmarin, oregano, persille etc. godt til vilt. Bare husk at urter er ganske flyktige, og bør tilsettes mot slutten. @jjrckd sitt forslag til potetstappe tiltredes. Ei gryte med ris i tillegg er noke så ungdommen lika Og ja.. fargen kan til nøds justeres med sukkerkulør 😁 Edit: skal det være erkenorsk, er vel ikke klumpen med ekte brunost ungåelig. Den er vel søt som karamell. Dersom den havner i gryta, må hvertfall det balanseres med rødvin e. l. Litt i gryta, litt i kokken. Pleier å bli bra
  9. Ruger #1

    Afrikalektyre

    Selv om det ikke utelukkende skrives om Afrikajakt, heller en samling av jaktfortellinger fra mange forskjellige trakter, er det vel på sin plass å trekke frem vår egen Svein Solli med sin "Jakt-for alle penga!" + et par historier i "Ikke bare trofe'er" Småkaliber er også nevnt 😎
  10. Sørg for å få med deg noen gode margbein fra årets jakt til å koke kraft på, så slipper du å ty til buljongterninger og annet juks som ofte står i oppskrifter
  11. Enig ! Qatar er eksemplarisk. Flyr du med våpen har de egne folk som plukker deg ut av køen, og geleider deg gjennom hele innsjekkingen. Ikke noe bagasjetrøbbel. Har selv opplevd å gå flere dager uten våpen, og bagasje pga rot i Frankfurt. Ødelegger mye av opplevelsen. Turen starter jo som regel mange måneder før, med lading, testing, skyting osv. Takk @Per-S og @Elgjaeger for deling
  12. Må du absolutt ha E-tip? Får 900 m/s med 50 grs CFE223 150 grs TTSX i 51 cm løp uten trykktegn. Samler inne i klisterlappen også.
  13. Ruger #1

    Ei rifle til alt

    @Ei tohi varjata Du har antakelig rett 😉 Hadde jeg grublet llike mye som enkelte her inne, hadde jeg sannsynligvis aldri fått løsnet et skudd 😁 Impuls, og triggerhappiness har gitt meg erfaring... Og fattig 😄
  14. Ruger #1

    Ei rifle til alt

    Og ennå har det ikke sunket inn... Ei rifle til alt.. 🙄 De som lager restriksjoner/lover/regler etc. må jo sitte å runke etter en tråd som dette...
  15. Denne tråden fortjener et løft..
×
×
  • Create New...