Jump to content

Animalhunter

Members
  • Posts

    677
  • Joined

  • Last visited

About Animalhunter

  • Birthday 01/19/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Animalhunter's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet hvilke skruer som fester bakkappen på en blaser r8? Er lux viss det har noe å si
  2. Har akkurat samme kjøttkvernen, men har ikke tuten for pølsestapping og ikke klarte jeg finne det på internett heller.. ? Edit Jeg fant etter litt mere googlesøk.. Da slapp jeg unna med 55 kr
  3. Noen som har noen tips. Tenkte jeg skulle prøve å ordne noen spekepølser for å bli kvitt noe viltkjøtt.. Men ser prisen varier mellom 2000 til 10000.. Så kan en til 2000 fungere greit for noen som skal lage noen spekepølser hvert år? Gjerne kom med tips og merke
  4. Nå har det seg slik at noen ganger kommer den mot deg etter første skuddet, tror det er det folk tenker når de skriver stoppe en angripende bjørn! For viss det skjer hjelper det ikke være gjestejeger fra Norge, da er det du og guiden din som har ansvaret!
  5. Jeg kan alltids lære meg viss det hadde vært min intensjon, men jeg bare lurte på om det var mulig uten å gjøre noe utav det:-) Men ser ut som det vart et interessant tema med mye popcorn;-)
  6. ehhhh.... LOL? Er kompisen din Chuck Norris? Om dette er noe han påstår så er det tull fra ende til annen.... Jeg skulle gjerne møtt den mannen som kan garantere treff på første skudd på 1700m som er garatert og ikke ikke skadeskyte dyret. Eventyr. Men jeg er interessert i å høre hva TS fikk til svar på sitt spm. Altså du må lære deg sitere, for jeg har ikke kommet med den påstanden om ekornet Å til dere som sier jeg skal prøve? Nei, ikke har jeg kunnskap, lyst eller utstyr!
  7. Mulig noen lurer på det, men jeg har ikke fått noe klart svar her så denne tråden er uansett ikke verdt mye.
  8. Bare slette denne tråden da jeg har fått svar en annen plass.
  9. Saken er.. Vi hadde en los på en elg. Jeg satt 1700 meter unna å så på da det var på ei hogstflate. Om kvelden sa jeg at var synd ikke jeg drev med langholdsskytig og hadde riktig utstyr så kunne jeg tatt den elgen. Fikk til svar at det var umulig. Så går det an? Viss elgen hadde vært på 2000m? 2500m ?
  10. Viss du kan velge fritt får å få det mest optimale kun kan bruke på nettopp det å skyte på en 30x30cm blink. Kalibler, kule, rifle, kikkert. Eneste kravet er at det er lov i Norge. Ingen begrensninger på skytestilling osv bare det mest optimale.
  11. Hvor langt hold går det an å skyte på en 30x30cm blink og treffe 3 av 3? Da kun kaliber lov i Norge. Hvor mye anslag har kulen idet den treffer blinken?
  12. Caspian blue, da var du kun avtrekksbøylen som ble skiftet. Vet ikke mer. Casper, den blåser mange dyr over ende hver dag
  13. Viss noen andre lurer kunne det bestilles via norma å skiftes på villmarksbutikken for 2000kr
  14. Noen som vet om jeg kan få kjøpt og byttet ut bare "avtrekket" fra svart plast til gull? Uten å bytte hele magasinet/avtrekket
×
×
  • Create New...