Jump to content

Thor

Members
 • Content Count

  3,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Thor last won the day on August 20

Thor had the most liked content!

Community Reputation

292 Excellent

About Thor

 • Birthday 01/06/1968

Recent Profile Visitors

1,383 profile views
 1. Siden denne tråden allerede er på ville veier. Leatherman MUT er en av favorittene mine. Jeg fikk tak i en drøss av reklame t-skjortene for den når Leatherman dumpet dem med 75% avslag. Jeg får en del rare blikk når man ser at ryggen er dekket av en M4 karabin 😁
 2. Thor

  Kjøpe våpen i gave

  Gavekort sannsynligvis best. Våpen er en personlig greie og et våpen man ikke liker 100% blir bare stående ubrukt. Jeg har prøvd å overraske min kone med et usett våpen én gang. Det resulterte i customarbeid som kostet det doble av det jeg kjøpte våpenet for 😫
 3. Riktig. Og etter man «gjenoppfant» horisontale slirer er de veldig enkle å bære skjult på kroppen.
 4. Så kan man spørre seg om hva som gjør en springkniv så mye farligere enn en vanlig, manuell, foldekniv som man åpner med tommelen eller pekefingeren. For min del betyr det vel ca. et halvt sekund treigere åpning. I praksis er det ingen forskjell. Jeg ser ingen reell forskjell i «farlighetsgrad» før vi kommer innpå gammeldagse foldekniver uten bladlås, som åpnes med neglen på tommelen.
 5. Problemet med norsk rettspraksis er at man baserer seg på formål og bakgrunn for en gitt lovtekst i stedet for å følge språket i lovteksten slavisk, slik som det f.eks. er vanlig praksis i USA. Dette gir mye mer rom for å tolke definisjoner i teksten og å innlemme nye ting i eksisterende lover via praksis. Dette kan få rare effekter hvis dommer ikke blir anket eller hvis høyesterett ikke er interessert i å behandle spørsmålet. En «assisted opening» mekanisme flipper ikke ut bladet når man tripper en utløser i motsetning til en auto/springkniv. Det er den harde definisjonen. Den myke definisjonen er at forskjellen er så liten at overnevnte kniver i praksis fungerer som springkniver.
 6. Thor

  Armi jager AP74 22lr

  Søkte du på den som jaktvåpen?
 7. Thor

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  For min del er det få ting jeg eter så mye av som K-Food. Retter som broilet fisk og marinert, fett kjøtt er ikke spesielt sunt heller. På toppen av det hele fordøyes ris og nudler så kjapt at man er sulten igjen etter noen timer. Jeg tror du heller skal skylde på størrelsen av porsjonene man får her. Det dør ikke flere barn i Afrika om man sender halvparten tilbake. Per Diem er uansett dårlig karma for BMIen. En kjapp middag hjemme blir fort til fire-fem retter på restaurant med cocktails og vin.
 8. Thor

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  At gjennomsnitts BMI i USA har gått opp de siste årene etter en bedre trend skyldes flere årsaker. Blant annet består befolkningen nå av en større andel latinos, som skårer høyere enn hvite og asiater. Det er ikke alle som har en timelønn som tilsvarer over 50 BigMacs og dermed ender opp med å spise billig og usunn mat. Det er heller ikke alle som bor i nabolag som er tilrettelagt for fysisk aktivitet, som svømmehaller, tennisbaner, parker, sykkelstier osv. Uansett er det enklere å spy ut litt halvrasistisk sosialistpropaganda enn å bruke hodet til å tenke med.
 9. Thor

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Og det har du lært fra Klassekampen? Du er pinedød meg den mest patetiske stereotypen på dette forumet.
 10. Thor

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Nordmenn muligens. I USA har en jobbet så lenge med problemet at trenden har flatet ut blant barn i alle fall. Både helsevesen og bedrifter har et ekstremt fokus på dette. I mellomtiden får dere trøste dere med at det er så dyrt å spise godt på bedre restauranter i Norge at de færreste av dere kan gjøre det mange ganger i uka. Som jeg har sagt før: Jo mer velsmakende mat man har tilgang på, jo mer spiser man 😁
 11. Thor

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Dyrevenner:
 12. Thor

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Ikke det at det vedkommer meg, jeg har ikke betalt skatt til sosialistparadiset deres de siste 20 årene, men det der har alltid irritert meg. Det mest rettferdige er selvsagt at hele posten fjernes og at både personlige skatteytere og bedrifter kan donere så mye man gidder til en kirke eller andre veldedige/non-profit organisasjoner og få skrevet av et beløp på skatten.
 13. Thor

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Jeg pleide å si ikke personlig kristen men troende til litt av hvert 😀
 14. Thor

  Kritisk tenkning

  Jeg synes det er naivt å stole på noe så lite robust som wi-fi og ikke-kommersielt Internett for kritiske enheter som brannvarslere og alarmdetektorer. Utendørskamera og slikt, greit nok, man trenger god opplastingshastighet for det. Det meste av «Internet of Things» krever lav overføringshastighet, så man er mye bedre tjent med en treig og robust overføring, som Z-Wave og mobil GSM oppkobling til alarmsentral som eneste forbindelse, med Internett kun som back-up i tilfelle mobilnettet er nede eller signalet er jammet.
 15. Thor

  hvor godt går en std AG3 egentlig?

  It’s not only only and it’s good to be a nissemann 🤣🤣🤣
×