Jump to content

Thor

Members
 • Content Count

  3,514
 • Joined

 • Days Won

  14

Thor last won the day on May 10

Thor had the most liked content!

Community Reputation

523 Excellent

About Thor

 • Birthday 01/06/1968

Recent Profile Visitors

2,025 profile views
 1. Jeg hadde mest å gjøre med vane tipper jeg. Det var ikke noe galt med skyteren. Man blir ikke fortrolig med et nytt våpen etter bare én pakke ammunisjon.
 2. Og siden jeg plutselig hadde et SAW pistolgrep som trengte et hjem: Standard pistolgrep suger for alt annet enn autentiske våpen. Jeg vurderer å kaste de som har hopet seg opp i søpla.
 3. To nye pakker siden sist. SOCOMen er igjen prøvekanin. American Grip har noen kjekke rail inserts som holder på plass diverse bits for kikkertmontasje mm. De passet greit på toppen av handguarden. Et mye kjekkere tilskudd var et XTech pistolgrep, disse har justerbar vinkel og jeg liker 17 graders settingen veldig godt. Caldwell hylsefanger er også greit med hylseprisen for .458. Nå må jeg bare finne et hjem for et sett JEM flip-up sikter i stål Guntech avtrekksbøyle i alu og en dobbeltsidig sikring. Det ble noen flere Guntech receiver spacere og et par Mechanix hansker også pluss diverse reklame dill som stålblinker, drikkekopp og slikt. Alltid moro med uformell julaften en gang i måneden.
 4. Jeg skjøt en uformell sponset konkurranse med en, der alle fikk utdelt samme pistol tidligere i år. CZ er visst på besøk i klubben i dag også, men jeg gidder ikke gå. Min var satt opp for en person med mindre hender og siden jeg er mest vant med Glock på plastfronten gikk det ikke spesielt bra. Jeg hadde også trøbbel med grepsvinkel og avtrekk. Magasinutløser er greit plassert og den ligger lavt i grepet, som den skal. Det er mye tjenestepistol for pengene, hvis det er det man er ute etter.
 5. Thor

  Metal tråden

  Mer «korps-musikk» 😁
 6. Trykk eller gass volum og resulterende lydbølger er ikke en proporsjonal sammenheng. Blant annet vil hastigheten et fluid har gjennom en åpning (blende) ha fenomenalt mye å si for lydnivået.
 7. Det er vel uansett noe elektrisk som er problemet her. Hvis pluggene og batteriet er OK så er den logiske slutningen at mekanismen som aktiverer dem ikke fungerer. Uten å ha noe koblingsskjema å se på, så inkluderer vel mulige feilkilder sensorer, reléer, sikringer og ledninger/kortslutning i kretsen. Koblingssjema, multimeter og en porsjon tålmodighet må nok til.
 8. Thor

  Multirail-skinne ?

  Det er totalt unødvendig å sitere innlegg rett over, med mindre det er et superlangt innlegg. Er man redd for at noen poster mens man skriver svar finnes @ funksjonen, som man evt. kan legge til med en edit om nødvendig.
 9. Thor

  Metal tråden

  Dave Mustaine, som klarte kunststykket å bli sparket fra Metallica for å være en kødd i fylla, har en del utrolig bra musikk på samvittigheten. Det politiske budskapet hans er også en smule annerledes enn røkla blant rockemusikerene 😁
 10. Thor

  Multirail-skinne ?

  Jeg forstår ikke spørsmålet helt. Du vurderer ikke å bruke samme skinne på flere våpen? Slike skinner beddes, skrus og loctites til kassa og skal normalt aldri fjernes. Om den skinnen du linker til er sterk nok tviler jeg ikke på, det viktigste er at den monteres slik at den ikke står i spenn. Jeg foretrekker stål, selv om det er litt mer vekt - uten at det er så veldig relevant. Jeg bruker som regel skinnene til Evolution Gun Works. De er solide, rimelige stålskinner med og uten tilt. De holder lenge til mitt bruk. http://www.egwguns.com/scope-mounts-rings/steel-hd-remington-700-722-40x-short-action-picatinny-rail-scope-mount-20-moa-ambidextrous/
 11. Originalversjonen, «The Sounds of Silence», er siste sporet på a-siden til Wednesday Morning 3 A.M. Det var den første skiva deres under egne navn. Før det var de kjent som Tom & Jerry. Den beste versjonen er (etter min mening) på konsertalbumet fra 1982. Der er den listet som «The Sound of Silence». Det er et album alle bør ha i vinylsamlingen.
 12. Er temaet deprimerende croonere i svarte klær med død, fordervelse og dommedagsvisjoner er det umulig å komme utenom Nick Cave. Her er han i en usedvanlig soft versjon med en tekst man faktisk kan ane et glimt av håp i 😁
 13. Inkluderer vi de countryartistene som ikke er med oss lenger er nok dette min favoritt. Jeg fikk dessverre aldri sett ham på scenen.
 14. Robert Earl Keen er en lokal artist jeg har fått sansen for. Han spiller en nedstrippa folk-country som får tankene til å gå til Bob Dylan og Woody Guthrie, men i en lunere setting.
 15. Jeg fikk da med meg blant annet to konserter med Garth Brooks og en med Chris Stapleton i fjor 😁 Brad Paisley er en av gitarheltene mine, har sett ham live hvert eneste år de siste 5-6 i alle fall. I år fikk jeg med meg både Brooks & Dunn så vel som en fenomenal konsert med George Strait med Lyle Lovett og Robert Earl Keen som oppvarming. Jeg husker Garth Brooks spilte den lange versjonen begge kveldene selv om det var rett etter en skoleskyting. Ingen sure reaksjoner, Texas Baby.
×
×
 • Create New...