Jump to content

Thor

Members
 • Content count

  2,837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Thor last won the day on June 27

Thor had the most liked content!

Community Reputation

120 Excellent

About Thor

 • Birthday 01/06/1968

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. Thor

  Forbud mot macheter

  Seriøst, forventet man noe annet enn en ryggmargsreaksjon fra denne krabaten? Jo flere restriksjoner, jo bedre. Det neste som kommer på lista over farlige voldsredskaper er kniver med kvass odd. Hva trenger man egentlig sånne fæle ting for utenom for å stikke ned folk? TENK PÅ DE STAKKARS BARNA !!! 😁😁😁
 2. Thor

  Hjelp min kjæreste vill ha engelsk staff

  Labrador krever heldigvis ikke allverdens aktivitet i det klimaet vi har her. Et par sykkelturer om dagen i hurtig trav og å løpe rundt i hagen av og til for å skjelle ut veskehundene til naboen holder stort sett. Jeg har og har hatt andre raser, som krever mye mer. Sovner jeg i stresslessen foran TVen, våkner jeg garantert med 35 kg sjokolade-lab som pledd. Det skal ikke mer til for å holde ham rolig.
 3. Thor

  Hjelp min kjæreste vill ha engelsk staff

  Pitbull- versjonen av alkoholfritt øl 😀
 4. Thor

  Storviltprøven 2018

  Det vet jeg ikke, men de er lette å få tak i. Man finner dem både på Facebook og på samtlige internettfora 😁
 5. Thor

  Storviltprøven 2018

  Frossen sild holder ikke anslagskravet. Prøv frossen Breiflabb.
 6. Thor

  Ar-7

  Dette er tross alt et våpen som er laget for å ligge og slenge i et fly, båt eller truck i åresvis uten å ta opp plass. Presisjon og brukervennlighet er ikke bedre enn for å kunne knerte småvilt på nært hold så man har mat til man blir funnet av letemannskap. Jeg synes egentlig M6 er minst like tøff hvis man har sansen for totalt utilitære våpen. Den kan gi en .22 Hornet/.410 hagle kombo med mulighet til å skyte .45 Colt.
 7. Thor

  Billigt allround våpenolje for rifle

  Jeg bruker syntetisk grease, f.eks, Slip2000 på ting som flytter på seg. For løp og flater som ikke trenger smøring er et rent rusthindrende stoff et bedre valg. Sjekk ut, f.eks, Shooter’s Choice Rust Preventive eller Birchwood Casey Barricade. De slipper du å pusse ut av løpet før bruk. Det aller beste for langtidslagring er stoff a’la Cosmoline, men de er et helvete å fjerne igjen.
 8. Thor

  Behandlingstid på våpensøknad

  Hadde posten hos meg bare vært treig hadde jeg ikke klaget. Jeg har en anelse om at reservepostbudet vårt er funksjonell analfabet. Jeg har kjeftet ham til å sjekke alle postkasser for samme husnummer som mitt etter han mistet en pakke med titankompensatorer. Sjefen hans måtte på husbesøk der han håndleverte en hel eske med AR deler til feil person. Osv, osv. Jeg har gitt opp posten for alt som har med våpen å gjøre. Fedex og UPS er bare marginalt dyrere og de leverer på døra. På rett dør til og med.
 9. Thor

  Storviltprøven 2018

  Jeg synes det er moro med lekekvelder på klubben jeg. Først dumpe noen magasiner helauto på slemming-blinker 10-12 meter nedfor standplass. Deretter prøvesmake whiskey som en eller annen importør eller produsent arrangerer prøvesmaking av. 😁 Bullets & Bourbon kalles det. For min del er det gratis whiskey i søkk og kav og pisspreik etter skytinga som frister mest.
 10. Thor

  Storviltprøven 2018

  Jeg har prøvd å leke meg med skyting hver eneste dag jeg også, men politiet liker ikke at jeg tar det på vei til og fra jobb 😂
 11. Thor

  Termografkikkert, noe å ha?

  Det stemmer nok rimelig bra. Jeg har sett litt på priser for termisk sikte til en grisevelter i .458 SOCOM. 384 siktene med 640 skjerm har krøpet godt under $3000 nå, mens full 640 ligger fremdeles rundt $6-7k. Det spørs om de ekstra pixlene er verdt over dobbel pris for en 600 grains kule som lurker avgårde i 1000 fps.
 12. Man kan ikke laste dem for det der. De bare forsynte seg med andres penger som alle andre sosialister. 😉
 13. Thor

  Termografkikkert, noe å ha?

  Det er samme teknologien som man finner i termiske sikter. Slike sikter begynner å bli utbredt blant svinejegerene her og prisen har begynt å komme ned. Jeg tviler på at det er en stor overvekt av rakettforskere og hjernekirurger blant dem, så du vil ikke ha noen problemer med å bruke en slik kikkert. https://www.grandviewoutdoors.com/predator-hunting/shoot-hogs-thermal-night-vision/
 14. Vel, det er jo ei rifle som er laget for å være lett og hendig. Jeg skal innrømme at jeg har det med å henge vel mye krimskrams på dem selv, men i 5.56 holder jeg meg som regel til 16", lett handguard, titan brems og 1-4/1-6 sikte. Jeg synes det finnes mange andre våpen som egner seg bedre å laste opp til 10kg klassen ferdig ladet.
 15. Det eneste poenget jeg ser med lavprofil gassblokk er at den passer under en frittflytende handguard. Skal man bruke gassblokka til å låse handguard er det like greit å bruke en stor blokk med rails for flip-up hvis man ønsker det som back-up på et senere tidspunkt. Det er også køddete med remfester, etc., på sånne tresløydgreier, så igjen: rails. Det jeg prøvde å si er at det er mye arbeid å gjemme en lavprofil under det handguard settet og samtidig låse det fast. Edit: Jeg har en .223 Wylde ett eller annet sted som er satt opp med sylindriske frittflytende med kunststoffbelegg (Hogue) og gassblokk med 4 rails. Det som er greit med det er at remfestet på handguarden kan brukes for tofot, topp rail på blokka for BUIS og en side rail for QD feste for rem. Kan ta et bilde hvis jeg drar den ut av safen den er i. Det fantes ikke keymod eller m-lok når den ble bygd og 4xPicatinny på 18" HBAR er tungt.
×