Jump to content

Thor

Members
 • Content Count

  3,216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Thor last won the day on January 1

Thor had the most liked content!

Community Reputation

382 Excellent

About Thor

 • Birthday 01/06/1968

Recent Profile Visitors

1,625 profile views
 1. Thor

  Mitt liv som AR avhengig

  Niks. Jeg har bare fått funksjonstestet den på 50 yards med 12-15 skudd med åpne sikter. PST’en var ikke Locktitet før i sekstiden i kveld. Jeg skal få skutt den inn på 200 så snart vi får litt brukbart vær. Det er meldt regn resten av uka før tempen detter under frysepunktet til helga. 100 yards blir vel seende slik ut med 120 grains ELD Match.
 2. Thor

  Mitt liv som AR avhengig

  Da var Grendelen fra i fjor omsider ferdig. Kombinasjonen av svart og oliven ser såpass bra ut at jeg ikke gidder å gjøre noe med det. Det hadde vært greit med litt mer MLOK nærmere receiveren, men med den handguarden og spiralflutet pipe bør det i alle fall bli nok kjøling. Jeg la på et vertikalgrep for sikkerhets skyld om handguarden skulle bli i varmeste laget om sommeren.
 3. Lambokniv. Er det det man kaller kinesiske rambokniver?
 4. Thor

  Hva har visakortet blitt svidd på idag?

  Nissen kom sent i år og han kjørte UPS truck. Midway var så snille at tilbydde meg en ordre med bursdagsprising og gratis frakt. Følgelig ble det siste versjon Vortex Viper PST med det flettnye EBR-2D retikkelet, som ikke finnes i Strelok enda pluss Vortex Cantilever montasje og linsebeskyttere. Godt under 7000 kroner for hele ruklet. Jeg la på et Primary Arms 3x prismesikte i FDE med 7.62x39mm ACSS retikkel, som kom på under 2500 kroner med montasje og linsebeskyttere. Man klager ikke på slike priser og dermed er de to siste AR’ene fra i fjor ferdige så fort jeg får tid til å skru litt mer.
 5. It’s hard to be a nissemann.
 6. Engelsken bærer et sterkt preg av at man tenker på norsk og oversetter til engelsk. Når jeg leste det gikk det opp for meg at jeg oversatte tilbake til norsk for å få med meg innholdet.
 7. Det samme ble sagt om P17 rifler, Springfield 03 og forsåvidt .30-40 Krag i det amerikanske markedet. Fantastiske mengder ble bygget om til mer eller mindre ufyselig stygge jaktbørser. Følgelig er de fleste versjonene av disse nå høyt prisede samleobjekter i original stand. Slik går det nok med de fleste våpentyper som Bubba bryner håndverktøyet sitt på. Det er lett å ødelegge og mye vanskeligere å restaurere.
 8. Thor

  Ingen helsemessige grunner til å spise kjøtt

  AK vinner på markedsføring. One trillion flies can’t be wrong: eat shit 😁
 9. Thor

  Ingen helsemessige grunner til å spise kjøtt

  Da bør man kunne saksøke staten for millioner hvis man blir tauet inn for å ha en AK på ryggen på profeten Mikhail Timofeyevichs fødselsdag. 😁
 10. Thor

  Mosin Nagant

  Som jeg har sagt mange ganger er det tilbud og etterspørsel som rår. Det lønner seg som regel å ha en kontantreserve for de gangene en batch av en «ny» importvare treffer markedet. Da kan man snappe opp noe før alle skal ha det. F.eks. sveitsiske K31 har femdoblet seg i pris over 15 år i USA. Ingen dårlig investering. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte et helt dusin når de gikk for $100-$150. En annen kjekk greie med å være først ute er at man som regel klarer å sope med seg tilgjengelig ekstrautstyr for en billig penge før de jævla militariasamlerene suger det opp. Et par perverse eksempler er bajonetten til jungelkarabin som koster et par-tre ganger så mye som rifla og kikkertsiktet til MAS 49/56 som ligger på 2x strøken rifle med alt annet av utstyr. Kjøper man våpen i eksotiske kamringer lønner det seg å handle inn plenty av den anmoen som blir importert samtidig også. Denne forsvinner som regel kjapt og etterpå må man enten vente på at ammunisjons- og ladeprodusentene får ut fingeren eller så må man bite i det sure eplet og bestille inn spesialkomponenter, herje med hylseforming osv.
 11. Thor

  Mosin Nagant

  $900 er høyt priset. Jeg kan skaffe en PU fra importør under $700 når som helst.
 12. Thor

  Hk mr223a3

  Det er nok det som er det riktige svaret. En selvregulerende gassblokk som fikser alt fra svake ladninger uten demper til harde overlydsladninger i demper tviler jeg på eksisterer for noe våpensystem.
 13. Thor

  Anbefalt våpenkoffert til bruk på fly

  Det er veldig vanlig, de endrer reglene hele tiden og alle følger ikke opp like kjapt. Jeg opplever til stadighet at kontor-ryggsekken min går gjennom uten spørsmål ved enkelte flyplasser i USA og neste sjekk resulterer i at alt må ut. Samme med lommeboka mi som har kredittkort med metallforsterkning og et multitool. Håndvåpen er så plagsomt pga. kunnskapsløsheten til både flyselskap og TSA at jeg heller sender pistol og ammunisjon til hotellet jeg bor på med Fedex overnight.
 14. Thor

  Metal tråden

  Har fått totalt dilla på disse svenskene:
×