Guest graahund Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Det har vært skrevet endel om at noen bør være Kammerkokken. Vel jeg vil være så upartisk at jeg gir 1-1 til "Sako3006" og "Mauser68". Dette er en helt uformell avstemming til to meget flinke matlagere og vinskjønnere. Wiscey og for den slags skyld. Det vil ikke bli noen stor debatt om dette håper jeg. Her gir vi vår stemme etter hva vi føler. Om det blir noen vinner er ikke så nøye, bare vi bifaller hva de gjør gort for oss. Mvh graahund Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Er det virkelig ingen som har noe og si om våre eminente kokker ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FMH Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Jeg skal ikke ta stilling til hvem som er best.....annet enn at det er mange her inne som er veldig flinke til behandle og lage mat. Og i tillegg kan mye om det flytende som kan nytes til. Har benyttet meg av flere av tipsene som som kommet...senest Sako 30-06 sin "sjømannsbiff på gamle måten", som finnes i egen tråd..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Jeg skal ikke ta stilling til hvem som er best.....annet enn at det er mange her inne som er veldig flinke til behandle og lage mat. Og i tillegg kan mye om det flytende som kan nytes til. Har benyttet meg av flere av tipsene som som kommet...senest Sako 30-06 sin "sjømannsbiff på gamle måten", som finnes i egen tråd..... Bra, der har vi en ,mening. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 (edited) . Edited December 28, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malle Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Mauser68; fordi jeg har smakt noen av produktene. Jeg kan ikke svare på noen annen måte enn med det forhatte +1 ! Stikkord: hjortepølse! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Sjå her ja, jasså du skal kåre Kammerkokken Graahund, he, he.. Ja, ja, måtte den beste, den med mest flaks, mest venner, eller andre gode grunner vinne.. Eg får sei tusen takk til dei som har stemt på meg, men må nok stemme på Sako30_06 for å ikkje være inhabil, og i tillegg, så er han nok ein litt meir feinschmecker enn det eg er.. Eg er kanskje vinnaren på tradisjonell mat, men Sako er et godt hakk kvassere ellers. Graahund, kanskje du skulle lage ein avstemming, så får me sjå kor mange stemmer det blir utav denne tråden din ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Jeg synes det er veldig hyggelig at folk liker det jeg (og Mauser68. Og andre ) skriver. Men la det ikke bli en konkurranse. Som mævser'n sier, vi har litt ulike spesialfelter. Jeg klarer jaffal ikke å avgjøre om jeg liker rakørret eller pinnekjøtt bedre enn fancy biffer og kompliserte sauser. Eller omvendt... Men som sagt, takk for komplimentene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Er nok einig med det som Sako`en skriv her.. Det er nok forskjellige områder, og spesialiteter som er ute å går her.. Det er ein veldig hyggelig gest dette her, og eg får håpe for min del og andre sin del, at det det blir satt pris på trådene som me lager til, og at ånden er over oss i framtida også. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 (edited) . Edited December 28, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egil Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Kjempeide Men hvor stemmer vi? Jeg personlig heller vel mest mot Mauser sine tråder, men har bare positivt å si om Sakos i 30-06. Jeg føler vel egentlig at Sako ligger på ett nivå når det gjelder ingredienser, språk og tilbehør som er litt for avansert i mine øyne. Jeg er av den litt enklere sorten som kan gjøre "en" max "to" ting samtidig... For å si det enkelt, jeg smaker ikke på vinen, jeg bare drikker den.. Begge er uten tvil noen "kløppere med grytene" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighPower Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Har problemer med å kunne avgi stemme her... Har fått smake både vått og tørt fra Mauser68, og det var himmelsk. Sako .30-06 har jeg kun lest endel av skriveriene fra, men det ser jo ut til å være av høy klasse, og mannen har så avgjort god smak når det gjelder whisky. Må nok stemme blankt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddgeir Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Kan nokk ikke bestemme meg her jeg. Men jeg heller kanskje litt mer mot Sako sine litt mer "avanserte" oppskrifter, liker å svinge meg litt på kjøkkenet når jeg først er igang Jeg jobber jo som restaurantkokk her i Trondheim så kan jo være derfor Men der jeg jobber så er lokal mat og tradisjonsmat som er i høysetet. Laget sylte til jul og da ble nesten samme oppskrift/fremgangsmåte som Mauser68 har delt med oss her på kammeret brukt. Og jeg må bare si det var fantastiskt godt. Men den personlige favoritten er fortsatt hjemmelaget lammerull på godt gammelt vis Men fortsett å la disse flotte trådene om mat poppe frem her Det gleder meg at så mange her på kammeret er opptatt av mat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon77 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Men la det ikke bli en konkurranse. Jo det syns jeg det skal bli Og siden jeg ikke har vært så heldig å faktisk få smake kokkeleringen til noen av de to nevnte, så kan jo for alt jeg vet de eminente mat-trådene bare være klipp-og-lim fra et matforum på nett For å fjerne all tvil og dessuten gjøre det mulig for meg å avgi en stemme, så ser jeg ingen annen løsning enn at både Sakolang og Mævvsern må diske opp med no' snadder til meg Kall det gjerne Kammerets svar på "klokka 8 hos meg" eller noe i den duren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jørgen Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Det er vel bare en måte å finne det ut på! Jeg utfordrer begge til å melde seg på TV3`s nye programserie MasterChef Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flashman Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Jeg for min del vil bare parafrasere Ole Brumm i Erik Soilheims tapning: "mat fra Sako 30-06 og Mauser68, ja takk"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poacher Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Det er vel bare en måte å finne det ut på! Jeg utfordrer begge til å melde seg på TV3`s nye programserie MasterChef Dere tør ikke dere... Pingler... Kom igjen å motbevis meg Uansett så så er det topp tråder fra begge to, fra min side er det uavgjort. Så dere må nok melde dere på Masterchef, så vi får en avgjørelse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Man behøver ikke smake på det disse kara driver med tror jeg. Man blir jo både sulten og tørst ved og lese om hva de driver med og ikke allerminst se bildene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jørgen Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Dere tør ikke dere... Da får vi tivenge dem! Jeg kjenner vel Sako 30-06 såpass godt nå at jeg vet ting om han som kona ikke vet... (Og for de som tenker i andre baner, så er dette kun våpenrelaterte ting og husmorskvitteringer jeg snakker om!) Så hvis det er noen som har noe på Mauser68 også, så skal vi se vi har 2 påmeldte i løpet av få dager. Men vi må gi dem en sjanse først da, til å melde seg på av egen fri vilje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Dere tør ikke dere...KorrektPingler...Og stolt av det Kom igjen å motbevis meg Nope Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Dette kunne jo blitt en kulinarisk begivenhet på neste Kammersmell! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Nåja. "Hvordan gi folk galopperende prestasjonsangst slik at de er nesten garantert å drite seg ut med publikum tilstede" Se over Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.223Hugo Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Men fortsett å la disse flotte trådene om mat poppe frem her Det gleder meg at så mange her på kammeret er opptatt av mat Helt enig (+1 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Foreløpig så er det en stor andel av "jatakk begge deler" og det syns jeg er veldig hyggelig så flinke som de gutta er. Det ser ut som om det ikke blir en vinner men to heldigvis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Vel Graahund, eg trur eg og Sako`en er svært så tilfreds med den avgjerelsen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Apselutt. Me like uavgjort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Vel, foreløpig er det 65% for uavgjort og da har vi vel to uofisielle Kammerkokker. "Mauser68" og "Sako3006". Gratulerer begge to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAH Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Jeg synes de bare skal fortsette å legge ut oppskriftene sine jeg for da får jeg bygd videre i kokeboka mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stykkjunkeren Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Skam å si så avholder jeg meg bevisst fra å lese disse kulinariske innleggene fra de to nevnte "amatørkokker" da de bare gir meg en smertelig innsikt om min egen utilstrekkelighet på det kulinariske planet, samt at jeg blir styggelig sulten av å lese det... Når det gjelder avstemmingen så var jeg tvunget til å la magefølelsen avgjøre her, og for magemålets skyld er det kanskje greit at jeg ikke ser Sako så altfor ofte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Jeg synes de bare skal fortsette å legge ut oppskriftene sine jeg for da får jeg bygd videre i kokeboka mi Selvfølgelig håper vi at de fortsetter og øse ut sin viten til oss. Noe annet ville være både skam og synd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Jeg synes de bare skal fortsette å legge ut oppskriftene sine jeg for da får jeg bygd videre i kokeboka mi Jøssdå, så lett blir du ikkje kvitt oppskriftene våre, dessuten så må jo eg og Sako`en ha litt copyright`s å leve på, i tillegg til den forbanna minstepensjonen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 dessuten så må jo eg og Sako`en ha litt copyright`s å leve påSsssjjj! Det var jo ikke meningen at du skulle avsløre det! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krone Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Bikkja mi setter en knapp på Mauser. Han har nettopp satt til livs en kvart kilo sylte lagd etter Mauser's oppskrift! Forløpig har jeg klart å holde retter bassert på Sako's oppskrifter borte fra bikkjekjeften! Selv er jeg mer usikker og kaller det uavgjort! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Bikkja mi setter en knapp på Mauser. Han har nettopp satt til livs en kvart kilo sylte lagd etter Mauser's oppskrift! Ha, ha, ha, det var dagens...Likar bikkjer som har sans for god mat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimex Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Alle som bidrar med gode tråder her på forumet er "vinnere" i mine øyne. Jeg håper å se flere tråder her fremover, fra alle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriegh Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Ho ho, jeg kom til å tenke på tidenes verste måltid av vilt. Det er det nemlig jeg som laget. En hareburger vant i 2002 denne lavthengende tittelen. Kort fortalt var den knallhard utenpå av et voldsomt lag med brødsmuler, inni var den svidd og seig. Som en liten trøst smakte den også elendig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.