Jump to content

neon77

Members
 • Content Count

  1,285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

neon77 last won the day on January 25 2019

neon77 had the most liked content!

Community Reputation

122 Excellent

About neon77

 • Birthday 07/02/1977

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
 1. Hvis det er slik å forstå at du bare vil bli kvitt det kan jeg godt komme og hente det istedet for at politiet skroter det. Bor i Bærum og har våpenkort på hagle kal.12 og rifle i .308.
 2. For eksempel en slik? https://www.skittfiske.no/berkley/198883/berkley-digital-pocket-skale-25kg-batteri-inkludert 25 kilo bør vel holde til selv den største skrytetiuren.
 3. «SVs Inga Ikker Iktigbra» Inga Ikke Riktigbra, for de som ikke har fått nok kaffe enda
 4. neon77

  Faktasjekk

  Nja, eksempelvis gi fjellrypa ei pille til før den kreker seg vekk i steinura.
 5. Varm mat/drikke trumfer ganske mye. Jeg har de siste 10-ish årene brukt en liten gassbrenner for å kunne koke opp vann og mat på tur. Vektmessig ser det ca slik ut: - Liten gassboks: ca 200g - Optimus crux brenner: ca 75g - Titankjele: ca 120g. De 400 grammene dette utgjør prøver jeg heller å spare inn på andre ting. Bacontips: stek det ferdig hjemme og putt i ziplockposer.
 6. Virker som du blander parodi og kopi...?
 7. Hvorfor skulle man være mer usikker på innskytingsavstand med DS enn med et tradisjonelt sikte?
 8. I et øyeblikks sinnsforvirring for noen år siden la jeg ut en Sako L579 i .308 på Finn. Dønn strøken, kunne vært plukket rett ut fra butikkhylla. Tanken var å frigjøre plass i garderoben. Denne rifla er for meg som onkel skrues tiøring; det var med den alt startet for 39 år siden. Rifla tilhørte min morfar, og jeg husker jeg som treåring sto med store øyne og kikket på når han skjøt på blink av og til. Mer skulle ikke til for å vekke jakt- og skyteinteressen i et guttesinn. Lite visste jeg da at det skulle bli en livsstil... Jeg slettet annonsen på Finn etter et p
 9. Sakset fra linken i amatør sitt forrige innlegg. § 9.Designrettens innhold og omfang Designretten innebærer at ingen kan utnytte designen uten samtykke fra innehaveren av designretten (designhaveren), med de unntakene som følger av §§ 10 til 12. Slik utnyttelse gjelder særlig det å tilvirke, utby, bringe i omsetning, innføre, utføre eller bruke et produkt som designen inngår i eller anvendes på, samt det å lagre et produkt med formål som nevnt. Designretten omfatter enhver design som ikke gir den informerte brukeren et annet helhetsinntrykk. Ved vurderingen av omfanget av
 10. Slik jeg har forstått det kan du lage ren blåkopi om du vil så lenge det er til eget bruk. Ved masseproduksjon og salg stiller det seg annerledes.
 11. Dildo, the place that grows on you
 12. neon77

  Cz-Klubben

  Ikke $500 x 12 x valutakurs altså Et av CZ største fortrinn er løpsbytte og ok kvalitet til en grei pris. Hadde Tikkaen hatt løpsbytte hadde den stått i skapet mitt, nå blir det en 457 istedet.
 13. neon77

  Cz-Klubben

  @Mas-36 Rundt 40000,- med andre ord?
×
×
 • Create New...