Jump to content

neon77

Members
 • Content Count

  1,283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

neon77 last won the day on January 25

neon77 had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

About neon77

 • Birthday 07/02/1977

Recent Profile Visitors

1,019 profile views
 1. Hvis det er slik å forstå at du bare vil bli kvitt det kan jeg godt komme og hente det istedet for at politiet skroter det. Bor i Bærum og har våpenkort på hagle kal.12 og rifle i .308.
 2. For eksempel en slik? https://www.skittfiske.no/berkley/198883/berkley-digital-pocket-skale-25kg-batteri-inkludert 25 kilo bør vel holde til selv den største skrytetiuren.
 3. Du har neimen ikke mange reelle bekymringer hvis dette er det som tar fra deg nattesøvnen. Mener du helt seriøst at de ikke er i stand til å finne mat uten skudddmell å gå etter? Må ha vært mange forvirrede ravn i perioden 1940-45.......
 4. «SVs Inga Ikker Iktigbra» Inga Ikke Riktigbra, for de som ikke har fått nok kaffe enda
 5. neon77

  Faktasjekk

  Nja, eksempelvis gi fjellrypa ei pille til før den kreker seg vekk i steinura.
 6. Varm mat/drikke trumfer ganske mye. Jeg har de siste 10-ish årene brukt en liten gassbrenner for å kunne koke opp vann og mat på tur. Vektmessig ser det ca slik ut: - Liten gassboks: ca 200g - Optimus crux brenner: ca 75g - Titankjele: ca 120g. De 400 grammene dette utgjør prøver jeg heller å spare inn på andre ting. Bacontips: stek det ferdig hjemme og putt i ziplockposer.
 7. Virker som du blander parodi og kopi...?
 8. Hvorfor skulle man være mer usikker på innskytingsavstand med DS enn med et tradisjonelt sikte?
 9. @Snoppy det ligger en holland & holland sidelås i 12/65 til 295.000,- på Finn. Du kan jo prøve å prute ved å vise til våpengarderoben....
 10. @mig16, du må linke til samme modell davel, holder ikke at den bare er gullfarget..... google gjerne 1894 yellow boy indian carabine.
 11. Nja, dette er (hvis jeg ikke blander kortene) en jubileumsmodell lagd i 1973(?) for det europeiske markedet. Prisen har ingenting med våpengarderobe å gjøre, dette er et samlerobjekt.
 12. @mig16, de går for over $2000 i USA....
 13. I et øyeblikks sinnsforvirring for noen år siden la jeg ut en Sako L579 i .308 på Finn. Dønn strøken, kunne vært plukket rett ut fra butikkhylla. Tanken var å frigjøre plass i garderoben. Denne rifla er for meg som onkel skrues tiøring; det var med den alt startet for 39 år siden. Rifla tilhørte min morfar, og jeg husker jeg som treåring sto med store øyne og kikket på når han skjøt på blink av og til. Mer skulle ikke til for å vekke jakt- og skyteinteressen i et guttesinn. Lite visste jeg da at det skulle bli en livsstil... Jeg slettet annonsen på Finn etter et par dager, etter å ha gitt meg selv en imaginær klaps i bakhodet. Rifla står fortsatt i skapet, og blir i mitt eie så lenge jeg puster.
 14. Sakset fra linken i amatør sitt forrige innlegg. § 9.Designrettens innhold og omfang Designretten innebærer at ingen kan utnytte designen uten samtykke fra innehaveren av designretten (designhaveren), med de unntakene som følger av §§ 10 til 12. Slik utnyttelse gjelder særlig det å tilvirke, utby, bringe i omsetning, innføre, utføre eller bruke et produkt som designen inngår i eller anvendes på, samt det å lagre et produkt med formål som nevnt. Designretten omfatter enhver design som ikke gir den informerte brukeren et annet helhetsinntrykk. Ved vurderingen av omfanget av designretten skal det tas hensyn til hvor stor frihet designeren hadde ved utviklingen av designen. § 10.Unntak fra designretten *Designretten er ikke til hinder for at designen 1.utnyttes i privat og ikke-kommersielt øyemed, 2.utnyttes til eksperimentelle formål, eller 3.gjengis med det formål å sitere eller undervise, forutsatt at handlingen er i samsvar med god forretningsskikk og ikke i urimelig grad skader den normale utnyttelsen av designen, samt at kilden blir oppgitt. (*min utheving)
×
×
 • Create New...