Jump to content

Kriegh

Members
 • Content Count

  1,092
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min løsning bikker akkurat 3 kg med kikkert. Dropper demper og tofot, ser ikke helt poenget på høyfjellet. Det ble en Sauer 404 XTC med en Swarovski 3-9x36.
 2. Takk for god hjelp. Da blir det Zwaroen, og da nærmer jeg meg en perfekt reinsdyrrigg.
 3. Jeg har en lett rifle, Sauer 404 XTC, men det er en tuba på toppen for tiden. Jeg ønsker et lett kikkertsikte, trenger ikke mer enn 4-6 gangen, og det skal være minst Trijicon-kvalitet. Får jeg dette for under 12 lapper? Og har dere et forslag?
 4. Efaringer til nå. Den er brukt en del på skytebane, samt til å felle en simle og en kjempehjort. Den gir en voldsom kvalitetsfølelse, alt går knirkefritt. Jeg liker oppspenneren i kombinasjon med bolt. Den eneste ulempen jeg har funnet er at den blir glatt når det regner. Og regner det gjør det der jeg jakter. Konklusjon; en ellevill jaktrifle, men kan ikke forsvare en pris på 65000,-
 5. Kompisen min kjøpte en slik. To ganger satt en tomhylse fast og riflen måtte sendes til børsemaker. Han leverte den tilbake til Søilen. Dette er ikke et våpen jeg ville anbefalt. Bra når det virker, men man kan ikke stole på den. Det er ´vår´erfaring.
 6. Sauer 404 XTC i 6,5x55. Hausken JD151 og Zeiss Victory 3-12x56 ASV+
 7. Klarer ikke å se på, han mener at du burde skrive forstørrelse, ikke forstyrrelse
 8. Det er nok jeg som er for dum. Finner fortsatt ikke en original Sauer 404 rekylbrems. Men ikke stress, jeg leter videre
 9. Tja, hvor som helst... Jeg googler og finner ingen som selger disse.
 10. Er på jakt etter en munningsbrems til Sauer 404, noen som vet hvor man får tak i noe slik?
 11. Kriegh

  Merkel RX Helix

  Ville ikke kjøpt Helix i den prisklassen. Søilen i Bergen har sluttet å selge pga funksjoneringsfeil. Kompisen min kjøpte en, den ble levert inn igjen etter et halvt år. Fikk fullstendig kiling av tomhylse to ganger, og var svært kresen på hva den ville mate skikkelig. Styr unna er mitt tips.
 12. Vel da er jeg også medlem. Det ble en 404 XTC i 6,5. Rimelig frekk, kostet eldremilliarden.
 13. Da finner jeg ut det på tirsdag
×
×
 • Create New...