Jump to content

dimex

Members
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dimex

 • Birthday 12/20/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Okei! Tusen takk for hjelpa!
 2. Avtrekket er letta fra før, men jeg er usikker på hvilken metode som er brukt. Kan jeg på noen måte sjekke enkelt om fjærene er bytta ?
 3. Hei! Jeg har en GP100 4", denne har et akkurat for lett avtrekk til revolverfelt, hva er det jeg må bytte av fjærer for å få dette til å bli litt tyngre?
 4. Kjørte Egil sin oppskrift og jaggu ble det pølser Gode ble de og! Droppet saltlake , og spekkterninger, men ellers alt etter oppskriften Takk!
 5. dimex

  Lokking av rev.

  Hvor langt fra hverandre ligger postene?
 6. Jeg skjøt 9/25 første gang i år. Byttet deretter choker til det trangeste jeg kan bruke med stål. 20/25 på det meste og det kun etter ett par runder.... Personlig mener jeg at åpne choker lar endel av duene slippe unna selv om de antakeligvis har en eller flere treff. Skyter du med trange choker, så vil ikke bare treffene bli penere, du bli mer presis på skytinga di også.
 7. Skammelig utvalg i Bodø by ja. Fauske og Jaktdepotet er den beste butikken her i nærheten. Du har jo forsåvidt Rana Jakt og Villmark på mo også, men det blir jo en 3 timers kjøring fra Bodø.
 8. dimex

  Lokking av rev.

  Kan du si meg hvordan du blåser i den fløyta ?
 9. Noen som aner hva det koster å fraktet ammunisjon rundtom i norges land? Hvor kan jeg eventuellt få beregnet priser på slikt?
 10. Fant idag den første (og den eneste) trekoppen jeg har laget, denne lagde jeg i 6klasse i 1997. Ikke noe veldig flott utført, men et artig minne. Fikk litt lyst å begynne med dette, så må ta en sjekk av hva slags utstyr jeg har, og hva jeg trenger å kjøpe meg :]
 11. dimex

  Lokking av rev.

  Dro ut en tur tidlig i morrest til bunnen av Saltfjellet, har sett endel spor i området der før, så tenkte jeg skulle prøve med lokking, men jaggu hadde det ikke snødd noe helt for jævlig siden igår (egentlig ingen overraskelse). Så ble nok desverre ingen rev, sirkla rundt vannet jeg hadde lokket ved når jeg var ferdig, ingen spor å se i nærheten. hadde snø opp til kneet eller mer når jeg gikk.. Fikk i allefall prøvd dan thompson fløyta orntli for første gang... :] Slik så det forøvrig ut der oppe igår.
 12. dimex

  Lokking av rev.

  Du er heldig som i det heletatt har fått inn rev da! Fant du igjen tofoten din?
 13. dimex

  Lokking av rev.

  Du kan jo bruke en cdspiller etc. med ferdiginnspilte lyder på plate.
 14. dimex

  Lokking av rev.

  Jeg bestilte Red river bandit derfra, og det tok en stund syns jeg å huske. Men kom gjorde den.
×
×
 • Create New...